Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url=http://www.pbase.com/a_wind/image/45868656]Sloneczna Ka-Ka[/url]

[url=http://www.pbase.com/a_wind/image/45868661]Sloneczna Ka-Ka[/url]

I to by bylo na tyle :-)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Piekna [b]Ka-ka[/b] :D

Zastanawiam sie tylko po co jej biustonosz na tej fotce ? :oops:
Jak na moj gust troche szpeci :oops:
Wybaczcie, ze tak grymasze, ale pisze szczerze bez checi urazenia kogokolwiek. :D

Posted

[quote name='Evelina']Piekna [b]Ka-ka[/b] :D

Zastanawiam sie tylko po co jej biustonosz na tej fotce ? :oops:
Jak na moj gust troche szpeci :oops:
Wybaczcie, ze tak grymasze, ale pisze szczerze bez checi urazenia kogokolwiek. :D[/quote]

To juz chyba tylko Ka-Ka moze wyjasnic :oops: :D

Posted

jakoś nie było naporu, co do zdejmowania-i dobrze 8)

wstydzić się bym nie wstydziła, ale by mnie pewnie trochę spłaszczyło :oops: :lol:

Posted

[quote name='Ka-ka']jakoś nie było naporu, co do zdejmowania-i dobrze 8)

wstydzić się bym nie wstydziła, ale by mnie pewnie trochę spłaszczyło :oops: :lol:[/quote]

:cunao:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Ka-ka']co to za turlanie, ja prostestuję 8) [/quote]
A rechotać się jak dbsst to można? :o[/quote]

mozna mozna :D

Posted

NIE MOŻNA :evilbat:
myślałam, że rechotanie jakoś tak automatycznie podciągniecie
w takim razie...

CO TO ZA TURLANIE I RECHOTANIE ??????????????????????????????????????

lepiej ?? 8) :D nie chciałam, zeby poczuła się potraktowana nierówno :wink:

Posted

piłą????? no to.....

MYDŁEM, MYDŁEM Ją !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat:

[size=2]P.S>tak spojrzałam na spokojnie na te fotki i doszłam do wniosku, że powinni oficjalnie uznać zawód Dobrej Wróżki :hmmmm: zgłaszam kandydaturę Wind do tytułu [b]Pierwszej Wróżki III RP [/b]:D[/size]

Posted

[quote name='Ka-ka']piłą????? no to.....

MYDŁEM, MYDŁEM Ją !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat:

[size=2]P.S>tak spojrzałam na spokojnie na te fotki i doszłam do wniosku, że powinni oficjalnie uznać zawód Dobrej Wróżki :hmmmm: zgłaszam kandydaturę Wind do tytułu [b]Pierwszej Wróżki III RP [/b]:D[/size][/quote]

hehehe popieram :D kandytature i oddaje swoj glos na Wind ;)

Posted

[quote name='Ka-ka']

[size=2]P.S>tak spojrzałam na spokojnie na te fotki i doszłam do wniosku, że powinni oficjalnie uznać zawód Dobrej Wróżki :hmmmm: zgłaszam kandydaturę Wind do tytułu [b]Pierwszej Wróżki III RP [/b]:D[/size][/quote]

Nic z tego Ka-Ka ;) Mnie wystarczy bycie fotografem 8) Wrozki i czarownice to wyzwanie dla odwaznych z latajaca miotla pod siedzeniem :lol: Ja mam na to za slabe serce i nerwy :lol: :lol: :lol:

Posted

Wind, robisz świetną robotę :wink:

A Wy - wszystkie Dogo-modelki, które się odważyłyście tu zaprezentować - jesteście super :roll:

[size=1]i chyba na tym zakończę peany nad Waszą urodą, moje drogie,bo jakbym napisał tak troszkę więcej i od serca, to byłby chyba to mój ostatni post w życiu :angel: 8) [/size]

Posted

Pęęęęękaaaasz?????

za późno, kandydatura zgłoszona, głosy już poszły :lol:

a tak poza tym, to latanie jest fajne :D:D:D

i szczerze powiem, że jak sobie przypomnę lot na motolotni, to w sumie taka miotła pod tyłkiem, tylko szersza :lol: jak się wznosiliśmy, to pomyślałam: "Głupia kobieto !!!! Tym przeciez nie można bezpiecznie latać :o "

ale przeżyłam, opanowałam pierwszy strach i było świetnie...ech w końcu z Gór Świętokrzyskich jestem. a to największe w Polsce skupisko czarownic :lol: :lol: :lol:

tak więc wprawiaj się :wink: a poza tym-wróżki na miotłach nie latają....a mieszanie wróżek z czarownicami, to poważny występek :evilbat: 0X

Posted

[quote name='Ka-ka']
tak więc wprawiaj się :wink: a poza tym-wróżki na miotłach nie latają....a mieszanie wróżek z czarownicami, to poważny występek :evilbat: 0X[/quote]

Powiedz to mojemu TZ-towi ;) Gdy ide do kuchni (a dziwnym trafem dosc rzadko to czynie), zawsze z zaciekawieniem podpytuje ile skrzydel nietoperza, odnozy muchy i lapek ropuch wtlaczam do pieczolowicie przygotowywanej potrawy :evil: :lol: :lol: :lol: