Wind Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [url=http://www.pbase.com/a_wind/image/45868656]Sloneczna Ka-Ka[/url] [url=http://www.pbase.com/a_wind/image/45868661]Sloneczna Ka-Ka[/url] I to by bylo na tyle :-) Quote
adda Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Śliczne 8) Uwielbiam słoneczne kolory, chce się żyć :D Quote
aga_ostaszewska Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [b]Ka-ka, Wind[/b] Dziewczynki, świetna robota! Quote
Evelina Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Piekna [b]Ka-ka[/b] :D Zastanawiam sie tylko po co jej biustonosz na tej fotce ? :oops: Jak na moj gust troche szpeci :oops: Wybaczcie, ze tak grymasze, ale pisze szczerze bez checi urazenia kogokolwiek. :D Quote
Wind Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='Evelina']Piekna [b]Ka-ka[/b] :D Zastanawiam sie tylko po co jej biustonosz na tej fotce ? :oops: Jak na moj gust troche szpeci :oops: Wybaczcie, ze tak grymasze, ale pisze szczerze bez checi urazenia kogokolwiek. :D[/quote] To juz chyba tylko Ka-Ka moze wyjasnic :oops: :D Quote
Evelina Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Ja tak niedyskretnie zapytam : czy fotograf nie mial ochoty by go zdjela ? :roll: Nie mowie o bluzce, bo ta mi nie przeszkadza :lol: Quote
Ka-ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jakoś nie było naporu, co do zdejmowania-i dobrze 8) wstydzić się bym nie wstydziła, ale by mnie pewnie trochę spłaszczyło :oops: :lol: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 wow i jak nie schrupac tej Slonecznej dziewczyny cudowna Ka-ka i NISAMOWITA Wind lubie ten duet :D Quote
adda Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Ka-ka']wstydzić się bym nie wstydziła, ale by mnie pewnie trochę spłaszczyło :oops: :lol:[/quote] :roflt: Quote
Wind Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='dbsst']wow i jak nie schrupac tej Slonecznej dziewczyny [/quote] Widzisz Ka-Ka, a tak sie obawialas :D :D :D Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Ka-ka']jakoś nie było naporu, co do zdejmowania-i dobrze 8) wstydzić się bym nie wstydziła, ale by mnie pewnie trochę spłaszczyło :oops: :lol:[/quote] :cunao: Quote
Ka-ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 co to za turlanie, ja prostestuję 8) [quote name='Wind']Widzisz Ka-Ka, a tak sie obawialas [/quote] :oops: :oops: :oops: Quote
adda Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Ka-ka']co to za turlanie, ja prostestuję 8) [/quote] A rechotać się jak dbsst to można? :o Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='adda'][quote name='Ka-ka']co to za turlanie, ja prostestuję 8) [/quote] A rechotać się jak dbsst to można? :o[/quote] mozna mozna :D Quote
Ka-ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 NIE MOŻNA :evilbat: myślałam, że rechotanie jakoś tak automatycznie podciągniecie w takim razie... CO TO ZA TURLANIE I RECHOTANIE ?????????????????????????????????????? lepiej ?? 8) :D nie chciałam, zeby poczuła się potraktowana nierówno :wink: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 :chainsaw: pisa kosc a ja juz mialam nadzieje ze mi sie upiecze ;) Quote
Ka-ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 piłą????? no to..... MYDŁEM, MYDŁEM Ją !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: [size=2]P.S>tak spojrzałam na spokojnie na te fotki i doszłam do wniosku, że powinni oficjalnie uznać zawód Dobrej Wróżki :hmmmm: zgłaszam kandydaturę Wind do tytułu [b]Pierwszej Wróżki III RP [/b]:D[/size] Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Ka-ka']piłą????? no to..... MYDŁEM, MYDŁEM Ją !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: [size=2]P.S>tak spojrzałam na spokojnie na te fotki i doszłam do wniosku, że powinni oficjalnie uznać zawód Dobrej Wróżki :hmmmm: zgłaszam kandydaturę Wind do tytułu [b]Pierwszej Wróżki III RP [/b]:D[/size][/quote] hehehe popieram :D kandytature i oddaje swoj glos na Wind ;) Quote
Alicja Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Ka -ka i Wind ,super modelka i super fotograf :angel: Quote
Wind Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='Ka-ka'] [size=2]P.S>tak spojrzałam na spokojnie na te fotki i doszłam do wniosku, że powinni oficjalnie uznać zawód Dobrej Wróżki :hmmmm: zgłaszam kandydaturę Wind do tytułu [b]Pierwszej Wróżki III RP [/b]:D[/size][/quote] Nic z tego Ka-Ka ;) Mnie wystarczy bycie fotografem 8) Wrozki i czarownice to wyzwanie dla odwaznych z latajaca miotla pod siedzeniem :lol: Ja mam na to za slabe serce i nerwy :lol: :lol: :lol: Quote
Wojtecki Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Wind, robisz świetną robotę :wink: A Wy - wszystkie Dogo-modelki, które się odważyłyście tu zaprezentować - jesteście super :roll: [size=1]i chyba na tym zakończę peany nad Waszą urodą, moje drogie,bo jakbym napisał tak troszkę więcej i od serca, to byłby chyba to mój ostatni post w życiu :angel: 8) [/size] Quote
Ka-ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Pęęęęękaaaasz????? za późno, kandydatura zgłoszona, głosy już poszły :lol: a tak poza tym, to latanie jest fajne :D:D:D i szczerze powiem, że jak sobie przypomnę lot na motolotni, to w sumie taka miotła pod tyłkiem, tylko szersza :lol: jak się wznosiliśmy, to pomyślałam: "Głupia kobieto !!!! Tym przeciez nie można bezpiecznie latać :o " ale przeżyłam, opanowałam pierwszy strach i było świetnie...ech w końcu z Gór Świętokrzyskich jestem. a to największe w Polsce skupisko czarownic :lol: :lol: :lol: tak więc wprawiaj się :wink: a poza tym-wróżki na miotłach nie latają....a mieszanie wróżek z czarownicami, to poważny występek :evilbat: 0X Quote
Wind Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='Ka-ka'] tak więc wprawiaj się :wink: a poza tym-wróżki na miotłach nie latają....a mieszanie wróżek z czarownicami, to poważny występek :evilbat: 0X[/quote] Powiedz to mojemu TZ-towi ;) Gdy ide do kuchni (a dziwnym trafem dosc rzadko to czynie), zawsze z zaciekawieniem podpytuje ile skrzydel nietoperza, odnozy muchy i lapek ropuch wtlaczam do pieczolowicie przygotowywanej potrawy :evil: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts