Poświata Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='adda'][quote name='Beata&Poświata'][ Od dwóch nocek Dymcio nie przyłazi na mizianie :-? .[/quote] Znaczy wie :roll: [quote]A Ty nie jesteś Ryba czasami???[/quote] Jam Waga 8)[/quote] :hmmmm: To bardzo ciekawe, bo ja też :P . Quote
Poświata Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='Olund']To dobry pomysł. Ale trza by zebrac 12 dogomaniaczek :wink: Ja tez obatawiam Korone :D i zrobimy z Koroną lipiec :wink:[/quote] Jakby nie patrzył to pół roku już mamy obstawione :D . Korona z wielkim bukietem maków.......mmmmm......fajnie. Quote
adda Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='Beata&Poświata'] :hmmmm: To bardzo ciekawe, bo ja też :P .[/quote] :o To może chociaż inna dekada Wagi? Ja pierwsza :roll: Quote
Siostra Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Adda, zachwycająca z Ciebie modelka, naprawdę. Po raz kolejny gratulacje dla Wind - ZNAKOMITE :) Quote
Poświata Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='adda'][quote name='Beata&Poświata'] :hmmmm: To bardzo ciekawe, bo ja też :P .[/quote] :o To może chociaż inna dekada Wagi? Ja pierwsza :roll:[/quote] I tu się zdziwisz, ja też pierwsza :angel: . 6.X :P :D :P Quote
Poświata Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Eeee, to ty jeszcze naleciałości Panny możesz mieć :P :D :P . Quote
adda Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 To Ty masz cosik nie tak :lol: Wagi wyważone som, dużo nie gadajom :lol: Quote
Cola Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 :lol: Ja mam brata Wagę...jak zacznie gadać....ło mamo, jadaczka mu się nie zamyka :lol: Quote
Dalma&Maja Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 :lol: :lol: Dziewczynki, ja też WAGA... :o Tyle, że ja najpierwszejsza, bo z 24.09... :lol: :lol: Zdecydowanie popieram pomysł zrobienia kalendarza!! :angel: I też obstawiam Koronę, a jak nie to Panulę. :wink: Quote
adda Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='Dalma&Maja']:lol: :lol: Dziewczynki, ja też WAGA... :o Tyle, że ja najpierwszejsza, bo z 24.09... :lol: :lol: [/quote] A dużo gadasz? Quote
Siostra Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Wagi duzo gadają? To chyba te żeńskie, bo mój TZ też waga i nieszczególnie gadatliwy jest :D Za to moja córka - panna ...tej to się buzia nie zamyka. Nie wspominając o mnie - bliź :D niak Quote
adda Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='Siostra']Wagi duzo gadają? [/quote] No właśnie ja mało gadam, to Beata&Poświata jakimś wyjątkiem jest :D Quote
Siostra Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 ...który potwierdza regułę niegadatliwości wag :) Quote
Poświata Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='adda'][quote name='Siostra']Wagi duzo gadają? [/quote] No właśnie ja mało gadam, to Beata&Poświata jakimś wyjątkiem jest :D[/quote] Wcale że nie prawda. Sto lat temu, w szkole jeszcze średniej, zebrałyśmy się do qpy trzy wagi psiapsióły :evilbat:. Nauczyciele mieli przechlapane - toć to towarzystwo nie dało się wogóle ogarnąć. Aż polonista wpadł na genialny pomysł i zgarnął nas do szkolnego kabaretu. Tam mogłyśmy do upojenia gadać, śpiewać i tańczyć. Także wcale nie jestem takim wyjątkiem, ale przez chwilę było miło tak pomyśleć :P :D :P Quote
Dalma&Maja Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Adda, to zależy w jakim towarzystwie... :lol: Quote
Poświata Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Oj [b]Adda[/b], bo Ty na forum dużo "gadasz", to kiedy masz czas żeby z TZetem pogadać? A mojego całymi dniami nie ma, to już jak go dorwę to mi się dziób nie zamyka. I najgorsze, że nie można takiej szczekaczki wyłączyć :roll: . Quote
adda Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='Beata&Poświata'] Sto lat temu, w szkole jeszcze średniej, zebrałyśmy się do qpy trzy wagi psiapsióły :evilbat:. Nauczyciele mieli przechlapane - toć to towarzystwo nie dało się wogóle ogarnąć.[/quote] Znaczy rocznik taki :roll: Quote
adda Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='Beata&Poświata']Oj [b]Adda[/b], bo Ty na forum dużo "gadasz", to kiedy masz czas żeby z TZetem pogadać? [/quote] No jak to kiedy? W drodze do pracy i z pracy :lol: Quote
Poświata Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='adda'][quote name='Beata&Poświata'] Sto lat temu, w szkole jeszcze średniej, zebrałyśmy się do qpy trzy wagi psiapsióły :evilbat:. Nauczyciele mieli przechlapane - toć to towarzystwo nie dało się wogóle ogarnąć.[/quote] Znaczy rocznik taki :roll:[/quote] Oj dobry rocznik, a z wiekiem coraz lepszy... :lol: No my tu gadu, gadu, a do Chmielewskiej ktos zajrzał? Quote
dbsst Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='adda']To ja pierwszejsza, 25.09 :D[/quote] adda Beatka ma racje Ty bardziej Panna jak ja niz tam jakas Waga ;) ja Panna i nie gadam wcale milczek jestem a kalendarz to odwazny pomysl ale czemu nie popatrze na te nasze cudenka z checia ale musza byc koniecznie z pieskim(kotowymi,szcurowymi....) pociechami ;) Quote
Manu Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='adda'][quote name='Dalma&Maja']:lol: :lol: Dziewczynki, ja też WAGA... :o Tyle, że ja najpierwszejsza, bo z 24.09... :lol: :lol: [/quote] A dużo gadasz?[/quote]Ja tyz duzo gadam (na żywo)... :oops: :lol: Quote
Wind Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 Hej Dziewczyny :-) Dzieki za mile slowa :-) [b]Beata,[/b] Co do kalendarza to jestem jak najbardziej [b]ZA[/b]. Tylko, wezcie pod uwage ze nie jestem fotografem rangi Wolanskiego, Poreby, Sikory czy Tyszki wiec nie wiem czy talentu i warsztatu mi starczy, aby spelnic oczekiwania :roll: Pewnie mocno sie postaram i popracuje nad koncepcja, ktora jednoznacznie widze "Dogomaniaczka + jej Dog". Czesc zdjec moglaby powstac w studio, a czesc w plenerze ... a moze czesc ze Schroniskiem w tle ... jeszcze nie wiem, ale sprawa jest otwarta :-) Jesli pomysl kalendarza wsrod Dogomaniakow sie przyjmie, to chetnie zaczne dzialac :-) Oczywiscie bede potrzebowac pomocy w konsultacji, aranzacji, wyborze scenografii ... jak przy profesjonalnych sesjach :-) Kto chetny? ;) Quote
dbsst Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 MY do uslug ;) aby zebrac kase i wreczyc biednym pieska ;) [size=1]o ile mozemy sie przydac [/size] Quote
Recommended Posts