LACRIMA Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [B]nie dostałam nru konta do wpłaty na karmę[/B] Quote
Lidan Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='LACRIMA']Róbcie szybko ten anielski bazarek, bo ja chcę mieć chociaż jednego!!!! Tylko błagam, dajcie tutaj link.[/QUOTE] A masz i nie marudź :turn-l: [url=http://www.dogomania.pl/forum/f99/piora-parker-anielskie-obrazy-na-ratowanie-siwej-dakoty-139907/][B][FONT="Georgia"][SIZE="5"][COLOR="Magenta"]PIÓRA PARKER I ANIELSKIE OBRAZY[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/URL] Zmęczony dogomaniak, targany wyrzutami sumienia, przenosi się z laptopem na podłogę pozostawiając śpiącego na łóżku psa i zamiast wymiziać go przed snem robi bazarek :stupid: Gapa powinna mnie ugryźć w ... za karę. Lecę na spacer zanim malutka całkiem obrazi się na mnie :painting: Quote
LACRIMA Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Lidan']A masz i nie marudź :turn-l: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/piora-parker-anielskie-obrazy-na-ratowanie-siwej-dakoty-139907/"][B][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=Magenta]PIÓRA PARKER I ANIELSKIE OBRAZY[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/URL] Zmęczony dogomaniak, targany wyrzutami sumienia, przenosi się z laptopem na podłogę pozostawiając śpiącego na łóżku psa i zamiast wymiziać go przed snem robi bazarek :stupid: Gapa powinna mnie ugryźć w ... za karę. Lecę na spacer zanim malutka całkiem obrazi się na mnie :painting:[/quote] No i dziękuję ślicznie. To jeszcze tylko nr konta do wpłaty na karmę i będę miała komplecik.:loveu: Quote
dzidda Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 już jestem po długim weekendzie i melduję w dalszym ciągu moje 50zł na karmę...poproszę o nr konta:lol: Quote
Lidan Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Miło mi donieść, że wszystkie obrazy pani Marzanny cieszą się zainteresowaniem na bazarku i mają już pierwszych chętnych :multi: Quote
morisowa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Bardzo przepraszam za ciszę z mojej strony :oops: karma RC na bazarku, to jedno, karma za 150zł dla tych suczek (a kasa na trółjapka) to drugie jutro wysyłam wszystkim konto i szukamy transportu Quote
Lidan Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Na bazarku ruch jak nie przymierzając na Krupoówkach. Jak tak dalej pójdzie to ochroniarza trzebe będzie zatrudnić ;) Jak się czują kaukazki? Skóra się goi? Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Czy dziewczyny przyjmują jakieś leki? Jakie? Po dłuższej nieobecności na dogo przeczytałam wątek jednym tchem... No i nie wiem- cieszyć się, że sunie wygolone, z pełnymi brzuszkami, otwierające się powoli, powoli na świat, - czy płakać, bo nereczki chore... Quote
dzidda Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Czy dziewczyny przyjmują jakieś leki? Jakie? Po dłuższej nieobecności na dogo przeczytałam wątek jednym tchem... No i nie wiem- cieszyć się, że sunie wygolone, z pełnymi brzuszkami, otwierające się powoli, powoli na świat, - czy płakać, bo nereczki chore...[/quote] Cieszyć się:lol: dziewczyny mają w końcu kąt i warunki....a nereczki będziemy leczyć i starać się by im ulżyć żeby mogły się cieszyć tym co mają... Będziemy to za dużo powiedziane bo to Biafra będzie ale będziemy jej pomagać jak się da:lol: Quote
Asior Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Izus, masz nieaktulany banerek :) sobie dziewczyny wstaw zamiast Boryska (*) Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Lidan']Na bazarku ruch jak nie przymierzając na Krupoówkach. Jak tak dalej pójdzie to ochroniarza trzebe będzie zatrudnić ;) Jak się czują kaukazki? Skóra się goi?[/quote] :evil_lol: i dobrze ;) w słusznej sprawie ten ruch :lol: Quote
LACRIMA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Lidan']Na bazarku ruch jak nie przymierzając na Krupoówkach. Jak tak dalej pójdzie to ochroniarza trzebe będzie zatrudnić ;) Jak się czują kaukazki? Skóra się goi?[/quote] Ja tu sobie spokojnie czytam a Ciotki mi znowu w aniołach mieszają. Pędzę zrobić porządek:mad: Quote
Lidan Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Taaak :???: To ja też lecę bo później nie połapię się w tych licytacjach ;) Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='LACRIMA']Ja tu sobie spokojnie czytam a Ciotki mi znowu w aniołach mieszają. Pędzę zrobić porządek:mad:[/quote] :evil_lol: o jaaa, wejdę tam aż, muszę to zobaczyć :evil_lol: Quote
dzidda Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 A ja nadal nie mam nr konta żeby przelać pieniążki na karmę dla dziewczyn:roll: Quote
Asior Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='dzidda']A ja nadal nie mam nr konta żeby przelać pieniążki na karmę dla dziewczyn:roll:[/QUOTE] jest w pierwszym poscie :) [COLOR="Blue"] [B]Adres dla wpłat: [/B] [SIZE="3"]Fundacja "Zwierzę nie jest rzeczą" ul. Batalionu "Skała" AK 8/36 31-273 Krakównr konta PEKAO SA: 58 1240 1170 1111 0000 2420 9674 [/SIZE] Dla przelewów zagranicznych: BIC ( SWIFT) : PKOPPLPW IBAN : PL581240 1170 1111 0000 2420 9674[/COLOR] Quote
dzidda Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Już mam:lol: Morisowa przesłała numer konta więc przelewam moje 50 zł na karmę dla dziewczyn:lol: Quote
Camara Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='dzidda']Już mam:lol: Morisowa przesłała numer konta więc przelewam moje 50 zł na karmę dla dziewczyn:lol:[/quote] o! to dobrze, bo właśnie miałam prostować, że za karmę kasę powinna dostać Morisowa :p Quote
morisowa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Konto podałam wszystkim zainteresowanym, z opóźnieniem, ale wreszcie ;) tula zaproponowała pomoc w transporcie (poprzez swego TZta), jak się dogadamy to najprawdopodobniej za tydzień karma mogła by być w Krakowie - Biafra, pasuje? Quote
Biafra Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='morisowa']Konto podałam wszystkim zainteresowanym, z opóźnieniem, ale wreszcie ;) tula zaproponowała pomoc w transporcie (poprzez swego TZta), jak się dogadamy to najprawdopodobniej za tydzień karma mogła by być w Krakowie - Biafra, pasuje?[/quote] Dzięki . Pewnie, że pasuje. Tylko ja chyba w pon lub wtorek będę musiała i tak kupić worek :shake: Ten który mam już się prawie kończy. Bardzo dużo jedzą, a odkąd są na Renalu troszkę schudły :roll: Boki im się pozapadały, a już były bardziej okrągłe. Może teraz więcej energii tracą na ogrzewanie :niewiem: Pogoda nam nie sprzyja. Wieczne ulewy i chłód. Siwa niechętnie wychodzi na spacery, a Dakota konsekwentnie nie opuszcza kojca. Skóra prawie zagojona, ale drapią się dalej i trzepią uszami. Jak do nich wchodzę, to cieszą się i przymilają. Mogłoby wyjść słońce, bo muszę je koniecznie wykąpać. Skóra strasznie cuchnie, zwłaszcza przy wilgotnej pogodzie :shake: Quote
Lidan Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 A czy te zmiany skórne goją się ładnie po obcięciu czy nadal jest kiepsko? Quote
Recommended Posts