Jump to content
Dogomania

Siwa i Dakota - stare, chore, niepotrzebne... Siwa za TM ... Dakota za TM ...

Recommended Posts

• Replies 958
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LACRIMA']Róbcie szybko ten anielski bazarek, bo ja chcę mieć chociaż jednego!!!! Tylko błagam, dajcie tutaj link.[/QUOTE]

A masz i nie marudź :turn-l:

[url=http://www.dogomania.pl/forum/f99/piora-parker-anielskie-obrazy-na-ratowanie-siwej-dakoty-139907/][B][FONT="Georgia"][SIZE="5"][COLOR="Magenta"]PIÓRA PARKER I ANIELSKIE OBRAZY[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/URL]

Zmęczony dogomaniak, targany wyrzutami sumienia, przenosi się z laptopem na podłogę pozostawiając śpiącego na łóżku psa i zamiast wymiziać go przed snem robi bazarek :stupid:
Gapa powinna mnie ugryźć w ... za karę. Lecę na spacer zanim malutka całkiem obrazi się na mnie :painting:

Posted

[quote name='Lidan']A masz i nie marudź :turn-l:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/piora-parker-anielskie-obrazy-na-ratowanie-siwej-dakoty-139907/"][B][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=Magenta]PIÓRA PARKER I ANIELSKIE OBRAZY[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/URL]

Zmęczony dogomaniak, targany wyrzutami sumienia, przenosi się z laptopem na podłogę pozostawiając śpiącego na łóżku psa i zamiast wymiziać go przed snem robi bazarek :stupid:
Gapa powinna mnie ugryźć w ... za karę. Lecę na spacer zanim malutka całkiem obrazi się na mnie :painting:[/quote]

No i dziękuję ślicznie. To jeszcze tylko nr konta do wpłaty na karmę i będę miała komplecik.:loveu:

Posted

Bardzo przepraszam za ciszę z mojej strony :oops:
karma RC na bazarku, to jedno, karma za 150zł dla tych suczek (a kasa na trółjapka) to drugie
jutro wysyłam wszystkim konto i szukamy transportu

Posted

Na bazarku ruch jak nie przymierzając na Krupoówkach. Jak tak dalej pójdzie to ochroniarza trzebe będzie zatrudnić ;)
Jak się czują kaukazki? Skóra się goi?

Posted

Czy dziewczyny przyjmują jakieś leki? Jakie?

Po dłuższej nieobecności na dogo przeczytałam wątek jednym tchem... No i nie wiem- cieszyć się, że sunie wygolone, z pełnymi brzuszkami, otwierające się powoli, powoli na świat,
- czy płakać, bo nereczki chore...

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Czy dziewczyny przyjmują jakieś leki? Jakie?

Po dłuższej nieobecności na dogo przeczytałam wątek jednym tchem... No i nie wiem- cieszyć się, że sunie wygolone, z pełnymi brzuszkami, otwierające się powoli, powoli na świat,
- czy płakać, bo nereczki chore...[/quote]

Cieszyć się:lol: dziewczyny mają w końcu kąt i warunki....a nereczki będziemy leczyć i starać się by im ulżyć żeby mogły się cieszyć tym co mają...

Będziemy to za dużo powiedziane bo to Biafra będzie ale będziemy jej pomagać jak się da:lol:

Posted

[quote name='Lidan']Na bazarku ruch jak nie przymierzając na Krupoówkach. Jak tak dalej pójdzie to ochroniarza trzebe będzie zatrudnić ;)
Jak się czują kaukazki? Skóra się goi?[/quote]

:evil_lol: i dobrze ;) w słusznej sprawie ten ruch :lol:

Posted

[quote name='Lidan']Na bazarku ruch jak nie przymierzając na Krupoówkach. Jak tak dalej pójdzie to ochroniarza trzebe będzie zatrudnić ;)
Jak się czują kaukazki? Skóra się goi?[/quote]

Ja tu sobie spokojnie czytam a Ciotki mi znowu w aniołach mieszają. Pędzę zrobić porządek:mad:

Posted

[quote name='LACRIMA']Ja tu sobie spokojnie czytam a Ciotki mi znowu w aniołach mieszają. Pędzę zrobić porządek:mad:[/quote]

:evil_lol: o jaaa, wejdę tam aż, muszę to zobaczyć :evil_lol:

Posted

[quote name='dzidda']A ja nadal nie mam nr konta żeby przelać pieniążki na karmę dla dziewczyn:roll:[/QUOTE]

jest w pierwszym poscie :)
[COLOR="Blue"]
[B]Adres dla wpłat:
[/B]

[SIZE="3"]Fundacja "Zwierzę nie jest rzeczą"
ul. Batalionu "Skała" AK 8/36
31-273 Krakównr konta PEKAO SA:
58 1240 1170 1111 0000 2420 9674 [/SIZE]

Dla przelewów zagranicznych:
BIC ( SWIFT) : PKOPPLPW
IBAN : PL581240 1170 1111 0000 2420 9674[/COLOR]

Posted

[quote name='dzidda']Już mam:lol: Morisowa przesłała numer konta więc przelewam moje 50 zł na karmę dla dziewczyn:lol:[/quote]

o! to dobrze, bo właśnie miałam prostować, że za karmę kasę powinna dostać Morisowa :p

Posted

Konto podałam wszystkim zainteresowanym, z opóźnieniem, ale wreszcie ;)

tula zaproponowała pomoc w transporcie (poprzez swego TZta), jak się dogadamy to najprawdopodobniej za tydzień karma mogła by być w Krakowie - Biafra, pasuje?

Posted

[quote name='morisowa']Konto podałam wszystkim zainteresowanym, z opóźnieniem, ale wreszcie ;)

tula zaproponowała pomoc w transporcie (poprzez swego TZta), jak się dogadamy to najprawdopodobniej za tydzień karma mogła by być w Krakowie - Biafra, pasuje?[/quote]

Dzięki . Pewnie, że pasuje.
Tylko ja chyba w pon lub wtorek będę musiała i tak kupić worek :shake:
Ten który mam już się prawie kończy.
Bardzo dużo jedzą, a odkąd są na Renalu troszkę schudły :roll:
Boki im się pozapadały, a już były bardziej okrągłe.

Może teraz więcej energii tracą na ogrzewanie :niewiem:
Pogoda nam nie sprzyja. Wieczne ulewy i chłód.
Siwa niechętnie wychodzi na spacery, a Dakota konsekwentnie nie opuszcza kojca.
Skóra prawie zagojona, ale drapią się dalej i trzepią uszami.
Jak do nich wchodzę, to cieszą się i przymilają.

Mogłoby wyjść słońce, bo muszę je koniecznie wykąpać.
Skóra strasznie cuchnie, zwłaszcza przy wilgotnej pogodzie :shake: