Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 To sie oduczy ;) Gazzy - dzieki za 1 strone... Oscarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr piesioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :) Quote
2010 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 A ile lat słuchał on swojego imienia...? Quote
majqa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Kochani, ważne żeby osoba, której dane podane są w treści się połapała, że Dog to Oscar. Nowy właściciel i tak pewno go przechrzci. Quote
2010 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ma teraz podwójne ogłoszenia.... Dog, Dogo . A w schronisku figuruje jako Dog . Ma też swoją książeczkę...I jeszcze należy do schroniska.. Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Looooooooooooooooooooo Jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to mu dodajcie Oscar. A jakby ktos dzwonil i pytal a niego to schronisko bedzie pytalo czy to o doga chodzi to potencjalny wlasciciel zglupieje bo na doga to on w ogole nie wyglada... :shake: Quote
2010 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Wabi się w schronisku Dog a i na to imię reaguje od lat.. Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ick - no to ja tak prosto z mostu zapytam - pies (Dog) tu wisi od maja ub roku i co? I nic. Wiec daj prosze cos zrobic (dla psa) a nie czepiasz sie szczegolow....... To jego dotychczasowe imie mu zadnych korzysci nie przynioslo..... Ufffff Quote
madcat1981 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ale bałagan. Może jednak niech zadecyduje gazzy, która będzie odbierac telefony i ma możliwość uprzedzenia w schronisku o ogłoszeniach. Quote
Bjuta Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 madcat1981 napisał(a):No i się część ogłoszeń powieliła. Mam w swoich wyedytowac imię, tak? A co tu się w ogóle porobiło? Są dwa teksty do ogłoszeń? Aaaaach, no tak, to tylko poprawiona wersja:D A gdzie jest lista Twoich ogłoszeń? Nie mogę znaleźć a chciałabym dodać do spisu, żeby nie było powieleń. Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Bjuta - TY widze po pracy juz? Ale szalejesz... :) dzieki :modla: Oscar - bedzie dobrze chlopak......Trzymaj sie nam..... Monika (corka Emigrantki) - 20 zl stala (od marca) Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Kto wspomoże biedaka? Deklaracje stale: (potrzeba 360) 10 - Agat21 10 - MakS 10 - Emigrantka 20 - Lazy 20 - Monika (corka Emigrantki) ------------------------ Razem - 70 zł Brakuje 290 zł Delklaracje jednorazowe: 50 - Emigrantka ------------------------ Razem - 50 zł Zdjęcia są na stronach 1, 5 i 8, tekst do ogłoszeń na 16, skrócona wersja na 18 stronie. OGŁOSZENIA: http://owi.pl www.drobne.centrumofert.pl www.sellit.pl www.olx.pl www.e-zwierzak.pl www.kokosy.pl http://ale.gratka.pl http://www.zoonet.pl www.bono-polska.pl www.pineska.pl www.neeon.pl www.dwukropek.pl http://vegie.pl www.adopcjapsa.pl www.eoferty.com.pl www.kupiepsa.pl www.argetto.pl www.ojoj.pl http://twojeanonse.com www.nasipupile.pl Quote
ocelot Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Wyjaśnijcie mi proszę z tymi ogłoszeniami. Próbuję dziergać psiakom z naszego schroniska. I dlaczego na owi.pl nie widać zdjęć które dodałam? I najlepiej na których stronach je umieszczać? Quote
gazzy Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 imię Dog ma zostać !!! emigrantka nie miej mi tego za złe , ale tak będzie lepiej :) Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Gazzy. powodzenia w takim razie - bo od maja biedne psie tu wisi. Zajrze od czasu do czasu zobaczyc jak Ci idzie - prosze o PM w momencie kiedy bedzie miekse dla psa w hoteliku i pelne deklaracje, zebym wiedziala kiedy swoje deklaracje wplacic. Quote
LAZY Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Bjuta...nie moge znaleźć info do przelewu. Wyślij mi na pw, łącznie z tym co ma byc w tytule przelewu. Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Majqa, przepraszam strasznei ze Cie tu sciagnelam i zajelam Ci tyle czasu ogloszeniami ktore teraz pojda na marne - zanim Cie nastepnym razem zawolam to.... zastanowie sie 200 razy bo.. czasem czlowiek chce pomoc ale mu po prostu nie pozwola :( Pies wisi na Dogo on Maja 09, zero dla niego zrobione a tu klody pod nogi jak czlowiek chce pomoc. Sciagam ludzi, sciagam deklaracje a tu zmiana imienia problem chociaz jefgo oryginalne nie dosc ze ludzi w blad wprowadza to jeszcze mu szczescia jakos nie przynosi. No nic, ja stad spadam bo... glowa muru nie przebije..... Przepraszam wszystkich ktorzy odpowiedzieli na moje PM i wklejanie watku tego psiaka na innych watkach - za marnowanie wam czasu....:( Quote
madcat1981 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Pies nie wisi tu od maja dlatego, że ma na imię Dog. Widzę, ze masz dużo postów, miałaś więc pewnie okazję "współpracować" z niejakim Iryskiem. Z całym szacunkiem, ale idziesz równo w jego ślady :roll: Quote
madcat1981 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 madcat1981 napisał(a):No dobra, do roboty. Biorę na siebie ogłoszeniana tych portalach z wyróżnieniami. Tylko Allegro jeszcze nie umiem:oops: Alegratka Eoferty Giełda Ogłoszeń Mój Pupil (można tylko szukać po słowach kluczowych, krótkie ogłoszonka :sad:) Przygarnij Zwierzaka - czeka na akceptację adm. Przygarnij.pl Kokosy Zoonet - nie mogę się zalogować :nerwy: KupSprzedaj Petworld.pl - GAZZY PROSZĘ AKTYWUJ LINK Z EMAILA! Zrobiłam jeszcze na aleokazja.pl, ale tu też nie dochodzi link, więc może dojść do gazzy (ja już nie wiem który e-mail wpisałam :oops::mdleje:) Ktoś wcześniej pytało moje ogłoszenia, są w poście 169. Jeszcze rano wyedytuję znów imię. I nie, nie strzelę focha i nie pójdę sobie gdzie indziej tylko dlatego, że ktoś ich nie zauważył:diabloti: Quote
Ra_dunia Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ech... tylko spokój może nas uratować ;) Imię nie ważne przecież. Ja wiem, że rzeczywiście mylące (kojarzy się z rasą) ale nie ma co kombinować na siłę. Dog jest tutaj bo w ogóle nie było ruchu na jego wątku :( nikt nie rozsyłał zaproszeń, nikt nie szukał hoteliku, nikt nie robił ogłoszeń... Psiak sam z siebie domu nie znajdzie. Emigranto - nie obrażaj się. Dobra kobieta z Ciebie o wielkim serduchu, ale zmiana imienia psa, który jeszcze przebywa w schronisku może wprowadzać niepotrzebne nieporozumienia. Gdzie znaleźć jakiś hotelik dla "trójpaka"... Quote
gazzy Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Emigrantka - chodzi o pomoc dla psa , a nie o to jakie ma imię - czy Dog , Oscar , Atos , Max , a może Filuś. Może mieć na imię Oscar i też nie znaleźć domu. Wolę imienia nie zmieniać tylko dla tego żeby kierowniczka nie miała się do czego przyczepić. Dzięki wielkie za ogłoszenia :) Quote
Emigrantka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ktos gdziespisal ze ja sie obrazam? Pogibalo kogos? Jestem i... czuwam ;) A zadnego Iryska nie znam...to nei wiem o co chodzi. Quote
Emigrantka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 ale zmiana imienia psa, który jeszcze przebywa w schronisku może wprowadzać niepotrzebne nieporozumienia. A tam...... prawie wszyskim psom sie zmienia imiona ;) To na szczescie ma byc.... Quote
2010 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 A więc uszanujmy decyzję Gazzy .To ona zna to schronisko . To jest też podjęta decyzja dla dobra tego psiaka. Quote
gazzy Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Emigrantka to , że Dog ma na imię Dog , nie znaczy , że nie możesz mu pomóc. Quote
Recommended Posts