Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Looooooooooooooooooooo Jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to mu dodajcie Oscar.

A jakby ktos dzwonil i pytal a niego to schronisko bedzie pytalo czy to o doga chodzi to potencjalny wlasciciel zglupieje bo na doga to on w ogole nie wyglada...

:shake:

Posted

Ick - no to ja tak prosto z mostu zapytam - pies (Dog) tu wisi od maja ub roku i co?
I nic.

Wiec daj prosze cos zrobic (dla psa) a nie czepiasz sie szczegolow.......
To jego dotychczasowe imie mu zadnych korzysci nie przynioslo.....

Ufffff

Posted

madcat1981 napisał(a):
No i się część ogłoszeń powieliła. Mam w swoich wyedytowac imię, tak?

A co tu się w ogóle porobiło? Są dwa teksty do ogłoszeń? Aaaaach, no tak, to tylko poprawiona wersja:D

A gdzie jest lista Twoich ogłoszeń? Nie mogę znaleźć a chciałabym dodać do spisu, żeby nie było powieleń.

Posted

Kto wspomoże biedaka?

Deklaracje stale: (potrzeba 360)

10 - Agat21
10 - MakS
10 - Emigrantka
20 - Lazy
20 - Monika (corka Emigrantki)
------------------------
Razem - 70 zł Brakuje 290 zł

Delklaracje jednorazowe:

50 - Emigrantka
------------------------
Razem - 50 zł

Zdjęcia są na stronach 1, 5 i 8, tekst do ogłoszeń na 16, skrócona wersja na 18 stronie.

OGŁOSZENIA:

http://owi.pl
www.drobne.centrumofert.pl
www.sellit.pl
www.olx.pl
www.e-zwierzak.pl
www.kokosy.pl
http://ale.gratka.pl
http://www.zoonet.pl
www.bono-polska.pl
www.pineska.pl
www.neeon.pl
www.dwukropek.pl
http://vegie.pl
www.adopcjapsa.pl
www.eoferty.com.pl
www.kupiepsa.pl
www.argetto.pl
www.ojoj.pl
http://twojeanonse.com
www.nasipupile.pl

Posted

Wyjaśnijcie mi proszę z tymi ogłoszeniami.
Próbuję dziergać psiakom z naszego schroniska.
I dlaczego na owi.pl nie widać zdjęć które dodałam?
I najlepiej na których stronach je umieszczać?

Posted

Gazzy. powodzenia w takim razie - bo od maja biedne psie tu wisi.

Zajrze od czasu do czasu zobaczyc jak Ci idzie - prosze o PM w momencie kiedy bedzie miekse dla psa w hoteliku i pelne deklaracje, zebym wiedziala kiedy swoje deklaracje wplacic.

Posted

Majqa, przepraszam strasznei ze Cie tu sciagnelam i zajelam Ci tyle czasu ogloszeniami ktore teraz pojda na marne - zanim Cie nastepnym razem zawolam to.... zastanowie sie 200 razy bo.. czasem czlowiek chce pomoc ale mu po prostu nie pozwola :(

Pies wisi na Dogo on Maja 09, zero dla niego zrobione a tu klody pod nogi jak czlowiek chce pomoc.

Sciagam ludzi, sciagam deklaracje a tu zmiana imienia problem chociaz jefgo oryginalne nie dosc ze ludzi w blad wprowadza to jeszcze mu szczescia jakos nie przynosi.

No nic, ja stad spadam bo... glowa muru nie przebije.....

Przepraszam wszystkich ktorzy odpowiedzieli na moje PM i wklejanie watku tego psiaka na innych watkach - za marnowanie wam czasu....:(

Posted

Pies nie wisi tu od maja dlatego, że ma na imię Dog.
Widzę, ze masz dużo postów, miałaś więc pewnie okazję "współpracować" z niejakim Iryskiem. Z całym szacunkiem, ale idziesz równo w jego ślady :roll:

Posted

madcat1981 napisał(a):
No dobra, do roboty. Biorę na siebie ogłoszeniana tych portalach z wyróżnieniami. Tylko Allegro jeszcze nie umiem:oops:

Alegratka

Eoferty

Giełda Ogłoszeń

Mój Pupil (można tylko szukać po słowach kluczowych, krótkie ogłoszonka :sad:)

Przygarnij Zwierzaka - czeka na akceptację adm.

Przygarnij.pl

Kokosy

Zoonet - nie mogę się zalogować :nerwy:

KupSprzedaj

Petworld.pl - GAZZY PROSZĘ AKTYWUJ LINK Z EMAILA!

Zrobiłam jeszcze na aleokazja.pl, ale tu też nie dochodzi link, więc może dojść do gazzy (ja już nie wiem który e-mail wpisałam :oops::mdleje:)

Ktoś wcześniej pytało moje ogłoszenia, są w poście 169. Jeszcze rano wyedytuję znów imię. I nie, nie strzelę focha i nie pójdę sobie gdzie indziej tylko dlatego, że ktoś ich nie zauważył:diabloti:

Posted

Ech... tylko spokój może nas uratować ;)
Imię nie ważne przecież. Ja wiem, że rzeczywiście mylące (kojarzy się z rasą) ale nie ma co kombinować na siłę.
Dog jest tutaj bo w ogóle nie było ruchu na jego wątku :( nikt nie rozsyłał zaproszeń, nikt nie szukał hoteliku, nikt nie robił ogłoszeń... Psiak sam z siebie domu nie znajdzie.
Emigranto - nie obrażaj się. Dobra kobieta z Ciebie o wielkim serduchu, ale zmiana imienia psa, który jeszcze przebywa w schronisku może wprowadzać niepotrzebne nieporozumienia.

Gdzie znaleźć jakiś hotelik dla "trójpaka"...

Posted

Emigrantka - chodzi o pomoc dla psa , a nie o to jakie ma imię - czy Dog , Oscar , Atos , Max , a może Filuś. Może mieć na imię Oscar i też nie znaleźć domu. Wolę imienia nie zmieniać tylko dla tego żeby kierowniczka nie miała się do czego przyczepić. Dzięki wielkie za ogłoszenia :)