Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ode mnie i Agi z bazarku wplacilam pienizki na konto Dzikiej Figi , 85 zł do podziału dla doga rudusia i lapsia wg najbardziej potrzebujacego

Posted

Rozmawiałąm dzisiaj chwilkę z doktorem o Dogu.
To miły i niekłopotliwy starszy plan. Nic poważnego mu nie dolega i jest gotowy do adopcji.
Odnowiłam mu allegro. Mam nadzieję, że ktoś go wypatrzy.

Posted

Uaktualniłam rozliczenie Doga. Proszę, sprawdźcie, czy uwzględniłam wszystkie Wasze płaty.
Zastanawiam się, czy i jak mam wpisać w rozliczenie ten transport Stricza - 100 złotych wpłaciła Malibo57, a 130 pożyczyłam od chłopaków... Jakieś sugestie, co z tym fantem zrobić?

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Proszę o nr konta, zmiana pracy jednak się przydała:)

Dzięki:-), cieszymy się z nowej pracy:-)
Dzika_Figa prosimy o przesłanie nr konta do wpłat na Doga:-)

Posted

no Dzika Figo nareszcie koniec z problemem rozliczenia pożyczonej kwoty na transport Stricza od jego kolegów. rozbiłam groszowy bank (puszkę skarbonkę), plus bazarkowe lekcje przyniosły prawie że całą brakującą sumę. Posyłam dziś całą kwotę i ogromnie się cieszę.

Posted

Pani Tereso!
Ogromnie dziękuję!
Czy wie Pani może, ile jesteśmy winni za Lapsowy zabieg?

amensalizm nie odzywa się... zaczynam myśleć o wykupieniu ogłoszeń na innym bazarku, bo nie wiemy nawet, ile mamy czekać...

Posted

zajrzę do tych ogłoszeń, ma mnóstwo pracy i wstrzymała nowe zapisy, napewno zaraz będą. Ja myślę by ogłosić najpierw Lapsa w DZIENNIKU ZACHODNIM. może ketunie poprosić, bo mogłaby przy swej wizycie zrobic ekstra fotki do ogłoszenia w OBORNIKACH, bo się wybierała po świętach. Ten dziennik daje super rezultaty, czasem na jedno ogloszenie wyadoptowujemy 2, 3 psiaki gliwickie. koszt 30 zł. cierpliwości z ogł.sprawdzę gdzie jesteśmy. POSŁAŁ JUZ KTOŚ WSZYSTKIE DANE ?

Arni obornicki ma zdjęcia i prosi o napisanie maila kogoś komu je wszystkie do wstawienia pośle. Zapytam o cenę zabiegu ale wstępnie coś pisano że 50 zł.

Posted

Danych do ogłoszeń nie posłałam, bo byłam umówiona z amensalizm, że mi da znać, jak się przetka.
Nic, czekam cierpliwie, wiem, to kupa roboty z tymi ogłoszeniami...
Pomysł z dziennikiem super - popieram!

Posted

Niestety nie wiem kiedy będę w Obornikach.
Mogę zadzwonić do doktora i zapytać się jaki był koszt zabiegu.

Napisałam maila. Dam znać jak przyjdzie odpowiedź.