furciaczek Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Cudowne wiesci:loveu::multi: Zobaczysz ze nie bedziesz zalowac decyzji:loveu: W razie pytan, problemow, watpliwosci....pisz, mysle ze sporo osob bedzie Cie tu wspierac i jak bedzie trzeba to pomozemy:p Quote
weszka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Super! Gratuluję dobrej decyzji! I trzymam kciuki żeby wszystko udało się pozałatwiać :p Quote
Bella1 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Słuszna decyzja , inna być nie może ;) kto jak nie Ty zajmie się nimi najlepiej , te psinki kochają i wierzą nam bezgranicznie Quote
mery903 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 dziekuje za mile slowa:) od kad podjelam ta decyzje chociaz moge spokojnie na nie spojrzec,przytulic,bez lez w oczach.ja je zbyt bardzo kocham by je tak poprostu oddac:) a napewno bede potrzebowala troszke pomocy przy zalatwianiu pieskom paszportow itd,itp,ale to gdzies dopiero w polowie sierpnia:) dziekuje Wam za pomoc,jestescie naprawde Kochane:loveu: Quote
furciaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 A jak sie starsza sunieczka czuje po tych zabiegach?? Mam nadzieje ze wszystko dobrze:p Quote
weszka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 I ja również o Was myślę! Uda Wam się - jak się chce i kocha to wszystko można :loveu: Quote
Recommended Posts