kmonika Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Princ jest w Sosnowcu w schronie, u nas nie ma wolontaratu, u nas nie ma nic. Nie ma równiez mozliwosci zabrania psa nawet na spacer po terenie przyległym do schronu.Kierownik brak wolontaratu tłumaczy tym, ze jak pies ugryzie to co będzie..bla , bla bla....Aby wyciagnac psa ze schronu, musze go wykupic normalnie jak do adopcji i nie ma mowy o tym, zeby pies był podopiecznym schronu , a przebywał w dt. Albo adopcja albo psiak siedzi, innej opcji nie ma..Nie chcą dt tak jak jest gdzie indziej.. Wiec jesli Princ moglby jechac na akcje do K-c to juz tylko z hotelu lub dt bo do schronu wrocic nie moze, jak nie znajdzie domku na akcji:( ot co.. Quote
Ola la Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 __Lara napisał(a):To za dużo, nie uzbieramy tyle :-( a to nie za duży piesek, fajnie jak by był hotel za 10zł. Olu, a hotel koło schronu w Katowicach to nie wiesz czy jeszcze funkcjonuje? chociaż tam super nie ma :( najlepszy byłby dt gdzie PRINC miałby kontakt z człowiekiem... a może Gisic by go wzięła jakby Sita dom znalazła, Ola, jak myślisz? :roll: Jejku byloby super..............napisze do niej jutro bo dzis juz padam....albo jak chcesz to napisz Laruś dzis:loveu: .Niwim no moze sie zgodzi.On jest megabiedny w tym sosnowieckim scierwie:( Quote
__Lara Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 kmonika napisał(a):Princ jest w Sosnowcu w schronie, u nas nie ma wolontaratu, u nas nie ma nic. Nie ma równiez mozliwosci zabrania psa nawet na spacer po terenie przyległym do schronu.Kierownik brak wolontaratu tłumaczy tym, ze jak pies ugryzie to co będzie..bla , bla bla....Aby wyciagnac psa ze schronu, musze go wykupic normalnie jak do adopcji i nie ma mowy o tym, zeby pies był podopiecznym schronu , a przebywał w dt. Albo adopcja albo psiak siedzi, innej opcji nie ma..Nie chcą dt tak jak jest gdzie indziej.. Wiec jesli Princ moglby jechac na akcje do K-c to juz tylko z hotelu lub dt bo do schronu wrocic nie moze, jak nie znajdzie domku na akcji:( ot co.. Ale jakoś w innych schroniskach jakoś istnieje wolontariat :angryy: widać jacy ludzie kierują schroniskami, niedouczeni, bez mobilizacji i chęci zmiany czegokolwiek :angryy: ciekawe, że w Niemczech jeden pies ma dziennie zapewnione 3 godziny spaceru właśnie dzięki wolontariuszom :angryy: to się robi wolontariat, spisuje umowę wolontariacką, a wolontariusze opłacają ubezpieczenie, Panie kierowniku :angryy: przynajmniej ja to tak widzę, a nie znam się na tym. Co za kraj, co za ludzie, umysł rodem ze średniowiecza.... ręce opadają i wszystko w ogóle. A jak ten pan jest kierownikiem, przecież jego też mogą pogryźć :angryy: Quote
Nadziejka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 :shake:jezdem dzieczynki kochane ..i nie pojechalam wieczorkiem ..:oops::oops:bom spac ..poszla na pol godzinki :oops::shake:no i wstalam po poltoprej godzinie ojojjjj alez ze mnie babaaaa...przepraszam !! Moniko ja jade jutro napewno rano odwiedzic kochaniutkiego tylko ze aparatu nimam ..wiec zdjec nie porobie ...matko jedyna taki smutny niunius :-(:-(dziewczyny jest hotelik w Sosnowcu na ul. Okrzei , ale tam 20 zl za dobe , ja dzis tam dzwonilam i maja miejsca , opowiedzialam pani co i jak i bez problemu moze przyjac cudnego niunia ..tylko ze 20 zeta to jest duuuzo za dzien , wiec gdyby ktos mogl wziac piesia na dt platne to napewno byloby taniej . Nikt nie dzwonil ...:shake::-(serducho sciska niuniu kochanyyy cioteczki co tu poczac ??matko jedyna co poczac Quote
Nadziejka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Laro , ciotenki swiete slowa ..a raczej brak slow :shake::-(:angryy::angryy:i wszystko opada czlekowi ..wszystko nie tak , jakby sie chcialo najlepiej , to tez jest zawsze cus:shake:nie tak ... Quote
__Lara Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 ewa gonzales napisał(a):Laro , ciotenki swiete slowa ..a raczej brak slow :shake::-(:angryy::angryy:i wszystko opada czlekowi ..wszystko nie tak , jakby sie chcialo najlepiej , to tez jest zawsze cus:shake:nie tak ... A co by było gdyby nie my? te psy by były skazane na tych ludzi w schroniskach :angryy: wklejam jeszcze raz, jak znowu przeskoczy to się załamie :mad: To za dużo, nie uzbieramy tyle :-( a to nie za duży piesek, fajnie jak by był hotel za 10zł. Olu, a hotel koło schronu w Katowicach to nie wiesz czy jeszcze funkcjonuje? chociaż tam super nie ma :-( najlepszy byłby dt gdzie PRINC miałby kontakt z człowiekiem... a może Gisic by go wzięła jakby Sita dom znalazła, Ola, jak myślisz? :roll: Quote
zuzlikowa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Ola la']Jejku byloby super..............napisze do niej jutro bo dzis juz padam....albo jak chcesz to napisz Laruś dzis:loveu: .Niwim no moze sie zgodzi.On jest megabiedny w tym sosnowieckim scierwie:( Lara...te posty tak skaczą,że może nie zauważyłaś?:oops:To odpowiedź na Twoją propozycję!...możesz napisać?:oops::oops::oops: Dziewczyny,czy ja dobrze rozumiem,że w Tej weekendowej akcji mogłaby wziąść udział nawet osoba będąca dt dla psiaka(i to nie koniecznie z Katowic), tylko musi się jakoś zarejestrować?...dobrze rozumiem?:oops: Quote
giselle4 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='ewa gonzales']:shake:jezdem dzieczynki kochane ..i nie pojechalam wieczorkiem ..:oops::oops:bom spac ..poszla na pol godzinki :oops::shake:no i wstalam po poltoprej godzinie ojojjjj alez ze mnie babaaaa...przepraszam !! Moniko ja jade jutro napewno rano odwiedzic kochaniutkiego tylko ze aparatu nimam ..wiec zdjec nie porobie ...matko jedyna taki smutny niunius :-(:-(dziewczyny jest hotelik w Sosnowcu na ul. Okrzei , ale tam 20 zl za dobe , ja dzis tam dzwonilam i maja miejsca , opowiedzialam pani co i jak i bez problemu moze przyjac cudnego niunia ..tylko ze 20 zeta to jest duuuzo za dzien , wiec gdyby ktos mogl wziac piesia na dt platne to napewno byloby taniej . Nikt nie dzwonil ...:shake::-(serducho sciska niuniu kochanyyy cioteczki co tu poczac ??matko jedyna co poczac Ewo trzeba walczyc o niego widzisz tak to jest w zyciu ale głowado góry po mpołudniu cos popatrze i na szybko zrobie bazarek jakis grosz będzie na bank Troche zaniedbałam inne wątki bo to chora dobinka a to charcik ma szanse na adopcje nooo i jeszcze tez malusz co siedzi w budzie tylko i najwazniejsze Podhalanka... ale obiecuje do wieczora coś zrobie;) Nie zostawie Ciebie Ewo bo Ty mnie tez nie zostawiasz:oops: Quote
giselle4 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Pomozcie cioteczki podnosic http://www.dogomania.pl/forum/f99/princus-daj-szanse-na-lepsze-zycie-kup-drobiazag-na-pokrycie-potrzeb-30-05-09-a-138094/#post12311067 Quote
psiama Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Wywiało mnie na troszkę ... :roll:. Jak trzeba będzie wynajdę skądś grosiki choć na kilka dni hoteliku chłopaka :roll:. Na pewno reszta ciotek też coś znajdzie ... Ale tu chyba najlepszy byłby DT ... żeby mały nawiązał nić z dużym człowiekiem. Na zdjęciach bardzo zbidniał niuniuś ..... :shake:. Mam nadzieję, że to tylko złudzenie :roll:. Bazarek podrzuciłam oczywiście :cool3:. Giselle - cudnie :loveu:. Quote
Nadziejka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [FONT=Arial Black]Dziewczyny kochane bylam dzis u piesia cudnego Prince :loveu::loveu:do niedzieli jest na kwarantannie , powiedzialam pani Basi , ktora pracuje w schronie , ze bedziemy piesia prawdopodobnie zabierac , zaraz po kwarantannie . Giselkoooo kochanaaaaaa dziekuje pieknie za bazarus:multi::multi::loveu:Gisuniu serca w gore dzieki Wam:loveu::loveu:Monisiu - bylam tam gdzie mi napisalas , kochana wszystko tam jest ok , podam ci szczegoly na pw :loveu:ale bede tam jeszcze chodzic i obserwowac....ciotenki pani Krysienke dodwiedzilam , te pania ktora miala pytac o piesia swej znajomej , ale nieaktualne - pani [COLOR=Magenta]Krysienko dziekuje ze pani pytala :ylsuper:ciotenki gdzie ja dzis nie bylam ...lo matko a tu niedlugo dzien matenki ..no tak ...mam zyczenie i marzenie , zeby na Dzien Matki -Prince znalazl domek ! kochane dziekuje wam ogromnie . zaraz znowu musze wyruszyc w droge ...[COLOR=Orange]Olenko napisz kochana prosze w jakich dniach jest ta akcja z piesiami i czy trzeba jakies papiery ,,,,co potrzeba i narazie dziewczynki ..lece bo jeszcze jedno miejsce mam nie sprawdzone :thumbs:[/FONT] Quote
zuzlikowa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='zuzlikowa']Lara...te posty tak skaczą,że może nie zauważyłaś?:oops:To odpowiedź na Twoją propozycję!...możesz napisać?:oops::oops::oops: Dziewczyny,czy ja dobrze rozumiem,że w Tej weekendowej akcji mogłaby wziąść udział nawet osoba będąca dt dla psiaka(i to nie koniecznie z Katowic), tylko musi się jakoś zarejestrować?...dobrze rozumiem?:oops: ...możecie odpowiedzieć?:oops: Quote
__Lara Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 zuzlikowa napisał(a): ...możecie odpowiedzieć?:oops: Tak, mogłaby wziąć, a chyba weźmie ;) Ola mi napisała smsa dzisiaj, że... jej ciocia może wziąć Princa na dt :loveu::multi: ale niech to jeszcze potwierdzi :loveu: wtedy Princ pojechałby z Olą na akcję i szukał domu :loveu: Tylko co z kwarantanną? bo kończy się w niedzielę, a akcja jest właśnie w ten weekend... Quote
zuzlikowa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='__Lara']Tak, mogłaby wziąć, a chyba weźmie ;) Ola mi napisała smsa dzisiaj, że... jej ciocia może wziąć Princa na dt :loveu::multi: ale niech to jeszcze potwierdzi :loveu: wtedy Princ pojechałby z Olą na akcję i szukał domu :loveu: Tylko co z kwarantanną? bo kończy się w niedzielę, a akcja jest właśnie w ten weekend...[/quote] ...gromy na nich spuścić i już w sobotę małego wydrzeć...nawet bujając,że pies jest jej,a przez małżeństwo oddała nie mogąc ustrzec przed jego złośliwością!:angryy::angryy::angryy:...teraz zapewniła małemu opiekę więc zabiera co jej i już,a jak nie to ...:mad: Może jestem gupia,ale gupich trza siłą i wrzaskiem pomieszanym z łzami załatwić!Trudno!Inaczej się nie da...a jak można to zabrać Princa już rano w czwartek,piątek...Pieniądze się znajdą...tylko zabierajcie go jak najszybciej! Cioteńki zajrzyjcie tu... http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-myslowice-pilne-dt-ogl-psy-z-jaworzna-odlowione-przez-sm-110356/index74.html Jest ciągle bernardyn BAZYL, który już ledwo chodzi na tylne łapy! DLACZEGO NIE LECZONY !!!!???? Kiedy tylko zbliżamy się do boksu, on natychmiast wchodzi do budy.. Quote
Ola la Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Dziewczynki no najlepiej byloby go zabrac w piatek a w sobote na akcje.........:-D tlyko ta kwestia kwarantanny pozostaje i to czy bedzie miejsce w sobote.....bo w niedziele prawdopodobnie tak. Pisalam do AMikat ale musze napisac do JOMy bo ona wie najlepiej jak jest z miejscami ;) jejku oby sie udalo.......martwie sie ta kwarantanna..... Quote
__Lara Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ola la napisał(a):Dziewczynki no najlepiej byloby go zabrac w piatek a w sobote na akcje.........:-D tlyko ta kwestia kwarantanny pozostaje i to czy bedzie miejsce w sobote.....bo w niedziele prawdopodobnie tak. Pisalam do AMikat ale musze napisac do JOMy bo ona wie najlepiej jak jest z miejscami ;) jejku oby sie udalo.......martwie sie ta kwarantanna..... Oleńko zmień swój podpis, bo coś jest z nim nie tak :) Ja trzymam kciuki żeby go wydali ! Quote
zuzlikowa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Szczerze mówiąc ja też mam obawy! Zobaczmy co powie Ewcia...może nie będzie problemów... A jak z miejscem na akcji?:oops: Quote
Ola la Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 __Lara napisał(a):Oleńko zmień swój podpis, bo coś jest z nim nie tak :) Ja trzymam kciuki żeby go wydali ! fakt się rozlazl skurczibyk:evil_lol: Juz dobry jest;) chyba.....:-D Wyrwiemy Princa sila jak cos!;) Quote
Ola la Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 zuzlikowa napisał(a):Szczerze mówiąc ja też mam obawy! Zobaczmy co powie Ewcia...może nie będzie problemów... A jak z miejscem na akcji?:oops: czekam na odpowiedz;) Quote
Nadziejka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Dziewczynki :loveu:Olenko :loveu:wczoraj nie moglam wejsc wieczorkiem , ...Olenko czy wydadza w piwatek to musze jechac i zalatwic , ale w niedziele wieczorem wydadza napewno piesia:loveu:Olenkoooo kochana czy ten tymczas u cioci bylby pewny /? ...matko ja nie wierze ...dziewczynki to dzis pojade i zapytam , uprosze czy wydadza piesia w piatek okej? Olenko :Rose::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::ylsuper::ylsuper:dziekuje wam kobietkiiiii matusie i nie matusieeeeee:multi::multi::multi: Quote
Ola la Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='ewa gonzales']Dziewczynki :loveu:Olenko :loveu:wczoraj nie moglam wejsc wieczorkiem , ...Olenko czy wydadza w piwatek to musze jechac i zalatwic , ale w niedziele wieczorem wydadza napewno piesia:loveu:Olenkoooo kochana czy ten tymczas u cioci bylby pewny /? ...matko ja nie wierze ...dziewczynki to dzis pojade i zapytam , uprosze czy wydadza piesia w piatek okej? Olenko :Rose::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::ylsuper::ylsuper:dziekuje wam kobietkiiiii matusie i nie matusieeeeee:multi::multi::multi: Ewuś kochana tymczas tak tak ale ja go zalatwilam "awaryjnie" powiedzialam cioci ze jezeli Prince nie znajdzie domku na akcji to pojdzie do niej wlasnie.... wiec musza nam go wydac na sobote i na niedziele.....czyl iw piatek....ew. w sobote rano moge po niego pojechac ;) Milego dnia wszystkim cioteczkom i Princusiowi!:loveu: Quote
psiama Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Princul, ciotki dla Ciebie nowe szanse knują :cool3:. Chwała Wam ciotuchny ! :loveu: Quote
Nadziejka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 O matko zeby sie zgodzili ..ja pojade tam dzis i poprosze ta pania i kierownika ...:shake:ale wczoraj jak bylam to ta p . Basia mowila ze wudadza piesia dopiero po kwarantannie ...matko ..nie wiem czy sie zgodzi na piatek ? piesiuniu trzymaj sie kochaniutkiiiiiiii:thumbs::calus:Olenko masz moj nr tel , wyslij smsa jesli mozesz , dziekiiiiiiii cioteczki :loveu:Olenko dziekujeee ogromnie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 cioteczki juz wyczytalam - Olenka sie zapisala do akcjiiw SCc na sobote 23 maja z Princuniem kochana Olenka !! Teraz tylko trzeba tej zgody .. Quote
Recommended Posts