Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nicol']Moja wpłata za grudzień pójdzie w dniu jutrzejszym. Przepraszam za opóźnienie :oops:, nie będe sie tłumaczyć bo wiem, że wszystkim jest ciężko, w każdym razie moje wpłaty będa przychodzić na koniec danego miesiąca.[/QUOTE]

[B]Twoja wpłata (10 zł) juz doszła[/B] :)

Posted

Mam dla Was niespodziankę na Nowy Rok :)

[video=youtube;948JhlSr1QM]http://www.youtube.com/watch?v=948JhlSr1QM[/video]

TZ dokłada sianka Lorkowi :p

[B]doszła kolejna wpłata 10 zł od eloise[/B] :)

Posted

w styczniu wysle wplate dla Loriego ktora ja przejme, bede wysylac ja roznie bo moje dochody tez sa rozne.Raz pod koniec na na poczatku.
Oby w tym roku Lori robil corazx to wiekssze postepy, ogon podnosil do gory, kochal mocno Murkow.I zebysmy sie szybko doczekali widoku Lorka wywlonego na plecach:D:D

Posted

Mnie sie wydaje, ze duzo lepiej wyglada Lorek. Ma zdecydowanie inne lapy niz jak byl w schronisku. Nie jest tez taki przerazony, widac, ze lubi swoja bude i chce do niej wracac, ale tez bez zadnego przerazenia czy paniki z niej wychodzi.

Posted

Przelałam narazie 20 zł, które z bazarku zostały po wpłacie na Rudego, czy można to potraktować narazie jako moja wpłata stała, bo się właśnie dowiedziałąm, że zostałam na lodzie bez stażu, a obiecuje że bazarki na 100% będę wystawiać i napewno wpłaty na Lorka będę uiszczać, nawet po pół z bazarku narazie, pół swoje. Czy nikt się nie będzie oburzał za to ?....

Posted

[B]kaskadaffik, Twoja wpłata 20 zł już doszła[/B] :)

A Lori znów wyłazi z budy i przygląda się jak się psy głaszcze :razz:
To ciekawe, że obecność psów go ośmiela.

Posted

Też mi sie zdaje, ze on moze czuc endorfiny, jakkie wydzielaja szczesliwe psy i moze tez bedzie kiedys chcial, zeby go glaskac. Glaskania nie zna, bo i skad....ale gdyby tak 4 lata u Murkow siedzial zamiast w schronisku, to by na pewno znal.

Posted

Będziemy się starali na wiosnę budować duży wybieg dla Lorka. Koszty trochę nas przerastają, więc będę robić bazarki, żeby zdobyć przynajmniej część funduszy. Będę wstawiać sukcesywnie linki i zapraszać :)

[B]Doszły wpłaty:
100 zł LACRIMA (na dwa miesiące)
200 zł Malibo57[/B]

Posted

Wyslalam monity do wszystkich zalegajacych z wplatami, ale widac ze nie wplacili.
Justynna deklarowala 50 zl co miesiac i 20 zl Bonika, Nanhoo jednorazowo 115.

Dobrze, ze kochana Malibo zawsze pamieta i Lacrima tez wplacila za 2 miesiace. Podziekowania dla Was Cioteczki :Rose:

Posted

Lorku mamy nowy bazarek, tak żebyś wiedział :)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/177326-CoA-dla-Babci-i-Dziadzia-na-ich-A-wiAE-to-nie-masz-pomysA-u-pomoA-emy-17-01-na-Mielec?p=13859822#post13859822[/url]