Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pogadałam chwile do Loriego,zdjeć nie robiłam,bo wszystkie takie same,tylko data inna...Lorus słuchał...ale pozycji nie zmienił,oczywiscie był w tym najdalszym dołku...

Posted

Moze minimalnie,ale nie odwracał wzroku,słuchał. Za to Kiero mało nie spadł ze stołka jak powiedziałam,zeby intensywnie mysleli,bo Lori pierwszy w kolejce....Kiero mówi,ja wiedziałem,ze ma isc do hoteliku,ale nie wiedziałem,ze to tak szybko...

Posted

[quote name='halcia']Moze minimalnie,ale nie odwracał wzroku,słuchał. Za to Kiero mało nie spadł ze stołka jak powiedziałam,zeby intensywnie mysleli,bo Lori pierwszy w kolejce....Kiero mówi,ja wiedziałem,ze ma isc do hoteliku,ale nie wiedziałem,ze to tak szybko...[/quote]

No, na razie to nie wiadomo dokładnie kiedy. Dzis wraca z zagranicy potencjalny chętny na Rudkę. Bardzo chciał, aby wizyta przedadopcyjna była jutro. Ale przecież nie wiemy, jaki będzie efekt :diabloti:. Możemy jedynie trzymac mocno kciuki!!!

Posted

[quote name='halcia'] Za to Kiero mało nie spadł ze stołka jak powiedziałam,zeby intensywnie mysleli,bo Lori pierwszy w kolejce.[/quote]
lepiej niech Kiero ze stołka nie spada, bo jeszcze się potłucze, a ja tego Waszego Kiero lubię :evil_lol:

za Lorcia trzymam kciuki!!

Posted

Mógłby sie potłuc,bo koscisty,śmiał sie ostatnio,ze przejdzie chyba na zarcie schroniskowe,to przytyje:evil_lol:.My tez Go bardzo lubimy.A co do Loriego,lepiej nich kombinują wczesniej...ja tam wierze,ze chłopak ma farta od momentu zapisania go do hoteliku,kolejka mu poszła jak burza...

Posted

[B]halcia przekazała już na Loriego 500 zł[/B] (za 5 miesięcy z góry :lol:). Oczywiście to nie jest sygnał to wpłacania kolejnych kwot. Poczekajmy aż Lori do nas zawita ;)

Posted

[quote name='Murka'][B]halcia przekazała już na Loriego 500 zł[/B] (za 5 miesięcy z góry :lol:). Oczywiście to nie jest sygnał to wpłacania kolejnych kwot. Poczekajmy aż Lori do nas zawita ;)[/quote]
a kiedy jest na to szansa??

Posted

Lori jest pierwszy na liście, więc wystarczy że jakiś pies (nie ze stałego miejsca) znajdzie domek i miejsce gotowe. Niekoniecznie musi to być Rudzia.

Posted

[B]halciu[/B], nie tnij. Całe są lepsze, bo mają więcej zastosowań :p Mamy chwilowo psiowóz nieczynny i TZ miał wczoraj bojowe zadanie zawieźć 4 psy w dwudrzwiowym golfie do lecznicy do Stalowej Woli. Z zaznaczeniem, że miały dojechać całe, a samochód miał się nadawać do dalszego użytkowania. No i przydały się m.in. Twoje kołdry i takie coś fajne duże lniane.