halcia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Pogadałam chwile do Loriego,zdjeć nie robiłam,bo wszystkie takie same,tylko data inna...Lorus słuchał...ale pozycji nie zmienił,oczywiscie był w tym najdalszym dołku... Quote
kaskadaffik Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 No to niedługo bedzie z tego dołka wyciągnięty, tylko żeby sie wszystko udało super:roll: Quote
halcia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Moze minimalnie,ale nie odwracał wzroku,słuchał. Za to Kiero mało nie spadł ze stołka jak powiedziałam,zeby intensywnie mysleli,bo Lori pierwszy w kolejce....Kiero mówi,ja wiedziałem,ze ma isc do hoteliku,ale nie wiedziałem,ze to tak szybko... Quote
Reno2001 Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='halcia']Moze minimalnie,ale nie odwracał wzroku,słuchał. Za to Kiero mało nie spadł ze stołka jak powiedziałam,zeby intensywnie mysleli,bo Lori pierwszy w kolejce....Kiero mówi,ja wiedziałem,ze ma isc do hoteliku,ale nie wiedziałem,ze to tak szybko...[/quote] No, na razie to nie wiadomo dokładnie kiedy. Dzis wraca z zagranicy potencjalny chętny na Rudkę. Bardzo chciał, aby wizyta przedadopcyjna była jutro. Ale przecież nie wiemy, jaki będzie efekt :diabloti:. Możemy jedynie trzymac mocno kciuki!!! Quote
Ajula Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [quote name='halcia'] Za to Kiero mało nie spadł ze stołka jak powiedziałam,zeby intensywnie mysleli,bo Lori pierwszy w kolejce.[/quote] lepiej niech Kiero ze stołka nie spada, bo jeszcze się potłucze, a ja tego Waszego Kiero lubię :evil_lol: za Lorcia trzymam kciuki!! Quote
halcia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Mógłby sie potłuc,bo koscisty,śmiał sie ostatnio,ze przejdzie chyba na zarcie schroniskowe,to przytyje:evil_lol:.My tez Go bardzo lubimy.A co do Loriego,lepiej nich kombinują wczesniej...ja tam wierze,ze chłopak ma farta od momentu zapisania go do hoteliku,kolejka mu poszła jak burza... Quote
Reno2001 Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Tymczasem kciuki nieustannie za Rudkę ;). Quote
kaskadaffik Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 No niestety Rudka nie idzie raczej, ale to i tak niedaleko jest Lorik, i tak trzeba się cieszyć:p Quote
halcia Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Ja niestety tez miałam nadzieje,ze to tuż,tuz ta wyprawa Loriego..... Quote
yoko100 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Lorus jeszcze troszke i bedzie twoja kolej:loveu: Quote
Murka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [B]halcia przekazała już na Loriego 500 zł[/B] (za 5 miesięcy z góry :lol:). Oczywiście to nie jest sygnał to wpłacania kolejnych kwot. Poczekajmy aż Lori do nas zawita ;) Quote
Lu_Gosiak Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Murka'][B]halcia przekazała już na Loriego 500 zł[/B] (za 5 miesięcy z góry :lol:). Oczywiście to nie jest sygnał to wpłacania kolejnych kwot. Poczekajmy aż Lori do nas zawita ;)[/quote] a kiedy jest na to szansa?? Quote
halcia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Niestety ,az pójdzie Rudzia do domku:shake:a nic sie jej chyba nie klaruje... Quote
halcia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Byłam w schronisku,ale nie doszłam do Lorcia....upał,pomagałysmy,nie plątałam sie....,za tydz zagladniemy... Quote
Murka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Lori jest pierwszy na liście, więc wystarczy że jakiś pies (nie ze stałego miejsca) znajdzie domek i miejsce gotowe. Niekoniecznie musi to być Rudzia. Quote
halcia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 A to super,to zwieksza szanse....Kasia,ja te kołdry potne na 4 i obszyje, tak lepiej,czy nie? Quote
Murka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [B]halciu[/B], nie tnij. Całe są lepsze, bo mają więcej zastosowań :p Mamy chwilowo psiowóz nieczynny i TZ miał wczoraj bojowe zadanie zawieźć 4 psy w dwudrzwiowym golfie do lecznicy do Stalowej Woli. Z zaznaczeniem, że miały dojechać całe, a samochód miał się nadawać do dalszego użytkowania. No i przydały się m.in. Twoje kołdry i takie coś fajne duże lniane. Quote
kaskadaffik Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 O to jest jakaś dobra wiadomośc, jedem piesek do odmku i Lorik się pakuje.Trzymamy kciuki za wszystkie Murkowe psiaki:loveu: Quote
yoko100 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Kasia raczej to kierownik Lorka zapakuje:):):) Lorek tam duzo nie ma ze soba do zabrania.:eviltong: Quote
Recommended Posts