Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lorciu się przypomina ! Jak z jego "kolejką" czy Ktoś wie ? :oops:

Jest :

halcia - 100 zł
LACRIMA - 50 zł
bonika - 20 zł
Pani Magda - 50 zł
Justynna - 50 zł
silke - 20 zł
kaskadaffik - 20 zł
Kolega yoko100 - 10 zł
anciaahk - 20 zł
soema - 15 zł
Nicol - 10 zł
Krysia z molosów - 30 zł
agusiazet - 15 zł
kasiatatry - 25 zł
Koleżanka P. Magdy - 10 zł
Dark Lord - 10 zł
P. Iwonka (od P. Magdy) - 30 zł
Nanhoo - 115 zł
P. Ewelina - 50 zł
malibo57 - 100 zł
-------------------------
Razem : 750 zł :-):-):-)

Piesek - OGROM :oops: - prosimy o pomoc bo choć mamy nadzieję, że ..stanie się cud ..i piesek znajdzie dom :oops: - to istnieje "niestety" możliwość, że będzie w hoteliku "dożywotnio" :oops:
Ale to dla niego OGROMNA szansa - może już niedługo zobaczymy go biegającego po trawie :-) ..:oops:
[IMG]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/DSC_5680.JPG[/IMG]

[B]koala[/B] - to coś napisała to mnie zatkało normalnie :roll: Dobrze tyle, że to było wiele lat temu..

A ja widziałam wczoraj tego jamniczka z grzybicą - wyglądał gorzej jak zwykle.. - uszy ma chyba pogryzione.. i on zawsze tak leci jak obłąkany - przystaje tylko przy kałużach, pije wodę.. i leci dalej mocno kulejąc...
Spotkałam znajomą parę z końca ulicy i wypytałam o jamnisia - pani powiedziała, że on taki starszy i że się sam wymyka, ale się oboje zmartwili, że lata nawet po mieście - według mnie on nie wyglada na b. starego tylko jest "zwyczajnie" zniszczony i zaniedbany - przede wszystkim NAJGORSZE, że lata sobie sam. Spytałam czy można by było jakoś na właścicieli jego "wpłynąć", ale podeszła jeszcze inna znajoma i zapomniałam zapytać czy w ogóle z tymi ludźmi gadają - choćby "dzień dobry" - żeby móc i o psie zagadać - ale będę drążyć temat bo jamniczek wygladał wczoraj dużo gorzej..

[B]Pomyślałam o czyś bardziej prostym w realizacji jak spot w TV - może byśmy zrobili plakat pokazujacy psa zaniedbanego i zadbanego i na końcu "hasło" - i każdy przyklei gdzie się da ?[/B]
Co o tym myślicie ?

Posted

[SIZE=3][COLOR=navy][B]LORI, jesteś już pierwszy w kolejce do Murki :crazyeye::multi:!!![/B][/COLOR][/SIZE]

Nie wiem, który pies musi dom znaleźc, aby nasz olbrzym opuścił schronisko, ale jakby nie było, ten dzień jest co raz bliżej!!!!!!

Posted

[quote name='Reno2001'][SIZE=3][COLOR=navy][B]LORI, jesteś już pierwszy w kolejce do Murki :crazyeye::multi:!!![/B][/COLOR][/SIZE]

Nie wiem, który pies musi dom znaleźc, aby nasz olbrzym opuścił schronisko, ale jakby nie było, ten dzień jest co raz bliżej!!!!!![/quote]

Czekamy na wizytę przedadopcyjną Rudki... jeśli wypadnie ok, Rudzia pojedzie do domku i zwolni się miejsce dla Loriego ;)

Posted

[quote name='Murka']Czekamy na wizytę przedadopcyjną Rudki... jeśli wypadnie ok, Rudzia pojedzie do domku i zwolni się miejsce dla Loriego ;)[/quote]

Wow, to o Rudkę chodzi!!
No to kciuki, kciuki, kciuki :kciuki:

Posted

[quote name='halcia']Pierwsze co zrobi u Murki,to wykopie wg nawyku wieeeelki domek w ziemi. Bedzie miał szanse na nore?:eviltong:[/quote]

Na poczatku bedzie mu ciezko.Moze namiot mu sie postawi:):):) taki duzyy.Ale jak by nie patrzyl to faktycznie to juz lada chwila jak juz jest zaplanowana wizyta przedadopcyjna.

Posted

Noi się popłakałam, chciałam wczoraj Halcię podpuścić, żebyśmy do Lorka podeszły, ale Pani Iza nam powiedziała, że dopiero co wode psom nalewali, więc się nie odezwałam, bo psy by z szału sobie wyrozlewały wszystko:placz:
Ale dzisiaj już jestem szczęśliwa, że to już niedługo jak Lorek pojedzie, Loruś Kochany:loveu:

Posted

[quote name='Reno2001'][SIZE=3][COLOR=navy][B]LORI, jesteś już pierwszy w kolejce do Murki :crazyeye::multi:!!![/B][/COLOR][/SIZE]
[/quote]
:multi::multi::multi::multi:

Posted

E....tam,bardziej czas gonił o te zdjęcia.Woda wysoko,tak szybko nie rozleja,ale trzeba by postac przy nim spokojnie chwilę, a nie tylko zagladnac,Do suńki z 49 pognałam,widziałam boks w wodzie,wejsc sie nie dało,bo zawsze najwiecej wody przy bramie,a tak to mam obietnice od Kiero.13.07 bede w Mielcu,zagladne do niej.

Posted

Lorciu się przypomina ! SUPER, że ten dzień już tak blisko :loveu::multi::multi::multi:

Jest :

halcia - 100 zł
LACRIMA - 50 zł
bonika - 20 zł
Pani Magda - 50 zł
Justynna - 50 zł
silke - 20 zł
kaskadaffik - 20 zł
Kolega yoko100 - 10 zł
anciaahk - 20 zł
soema - 15 zł
Nicol - 10 zł
Krysia z molosów - 30 zł
agusiazet - 15 zł
kasiatatry - 25 zł
Koleżanka P. Magdy - 10 zł
Dark Lord - 10 zł
P. Iwonka (od P. Magdy) - 30 zł
Nanhoo - 115 zł
P. Ewelina - 50 zł
malibo57 - 100 zł
-------------------------
Razem : 750 zł :-):-):-)

[IMG]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/DSC_5680.JPG[/IMG]

Posted

Czyli w najblizszym czasie 3 mieleckie psiaki pojada do Murkow, Brawurka na stale miejsce Filipkow, jakas sunia na moje stale miejsce, myslimy z Reno o Monulce lub Uszatce oraz Lori.

Posted

[quote name='Ulka18']Czyli w najblizszym czasie 3 mieleckie psiaki pojada do Murkow, Brawurka na stale miejsce Filipkow, jakas sunia na moje stale miejsce, myslimy z Reno o Monulce lub Uszatce oraz Lori.[/quote]

Super 3 piesy opuszcza schronisko :multi::multi:

Posted

Z tego co wiem, potencjalny nowy opiekun Rudki wraca do Polski dopiero w srodę. A jeszcze pozostaje kwestia wizyty przedadopcyjnej. Do piatku raczej Lori nie dojedzie, ale kciuki można pościskac :cool3:.