WATACHA Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Mała jest prześliczna <3 Co Lizka robi? Quote
malawaszka Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 o rany jakie piękne foty Igi - super!!!!! łobuzy ładnie się na kanapie prezentują :D Quote
ania0112 Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Bolto juz dwu letni... a wydaje się jakbys zupełnie niedawno o tym pisała... :) z zabawką jest super :) Quote
zerduszko Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Co Lizka robi?Nie wiem. Ale ewidentnie wyglada jakbycosjejsie ubzduralo w tej chorej głowie ;)Igowe foty juz nowym szklem, teraz chce nowy aparat :P Quote
agaga21 Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 mówisz, że bolt już ma 2 lata? coś ściemniasz. dopiero co miałaś szczeniaka! Quote
Saththa Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Gratuluję Bolcikowej dwurocznicy ☺ Dlaczego wsadzilas dziecko swe do wiaderka?☺ Fajowa czapka! ! Quote
Saththa Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Gratuluję Bolcikowej dwurocznicy ☺ Dlaczego wsadzilas dziecko swe do wiaderka?☺ Fajowa czapka! ! Quote
zerduszko Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 mówisz, że bolt już ma 2 lata? coś ściemniasz. dopiero co miałaś szczeniaka!Ponad dwa, bo dwa juz u nas :o Quote
ulana Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Gwiżdżąca Igusia jest przeurocza. :) Dwa lata - no czas leci. Drapanko dla Bolcia, bo to jak urodziny, nie? A co to trzecie tam na końcu takie kudłate jest na kanapie? Quote
Margi Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Maluśka Igunia jest cudna.Robi fajne minki. Faktycznie zaraz będzie roczek. Quote
AnkaG Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Igunia śliczna - wiadomo po mamusi :) Sto dalszych lat z Bolcikiem Quote
zerduszko Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Dziekuje w imieniu Igi i Bolcika :) A co to trzecie tam na końcu takie kudłate jest na kanapie?OMC sznaucer :P W koncu z nieba nie spadlam na wszystkich sznupich watkach ;) Quote
ulana Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 No to czemu ja nie wiem, że Ty trzy psy masz? Przez dwa lata przecież nie byłam pijana. A może??? ;) Napisz coś więcej o nim (niej?). No i pokaż, please. Tak sobie myślałam, że jakiś kontakt ze sznupkiem musiałaś mieć, ale nie wnikałam. :) Quote
ania0112 Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Ulana no jak ty tak mozesz?! Przeciez to czarny szanucer z białym krawatem, który odwiedza zerce ( w sumie czasem mam wrazenie ze bardziej mieszka niz odwiedza :) ) Ale zerce możesz wrzucić fotkę Sadie bo one przepiękna jest! :) Quote
Saththa Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Koniecznie Saduchny dawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwno nie widziałam :) Quote
ulana Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Ulana no jak ty tak mozesz?! No mogę, bo ja taka okropna jędza jestem. ;) Ale to imię tak mi się majaczy gdzieś w mózgownicy. Może faktycznie coś powinnam wiedzieć jednak... Quote
zerduszko Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Sadie to walnieta prawie dziesieciolatka, moj panienski pies,ktory juz teraz mieszka tylko u rodzicow, a kiedys mieszkala gdzie chciala. Ostatnio ja wzielam na trening, 4 raz w zyciu przeszkody widziala i ma wiecej powera niz Liz :)Stare foto...i wersja bardziej spacerowa :Pi przerobiona na nie sznupa ;) Quote
Saththa Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Urocza z tym jeżem na głowie!!!! Cudna aż moze Fixowi zostawie następnym razem :D Quote
zerduszko Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 hahaha z wodogłowiem :roflt:Widzisz jak sie wstydzi? A to przez Cie, bo zawsze jej wypominasz krotkie lapy i zerowa sznupowosc:( Quote
malawaszka Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Widzisz jak sie wstydzi? A to przez Cie, bo zawsze jej wypominasz krotkie lapy i zerowa sznupowosc:( NIGDY!!!! co za oszczerstwa!!! czekaj czekaj jak to było - jestem po rozmowie z moim prawnikiem: Art. 212: "§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku" buuuahahahahaha Quote
Saththa Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Matkę do pudła chcesz wysłać??????????????????? Quote
zerduszko Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 NIGDY!!!! co za oszczerstwa!!! czekaj czekaj jak to było - jestem po rozmowie z moim prawnikiem: Art. 212:[/size]"§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku" buuuahahahahaha Zacytuje na wszelki wypadek, hahaha :lol:Matkę do pudła chcesz wysłać???????????????????Chyba na wakacje :P Quote
ulana Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Słodka jest. Cudowna po prostu. Z tym krawacikiem i miną jak najbardziej sznupią. :) Ile ma lat? A czemu Wasia tak - charakter nie sznaucerzy ma psiak? Jednak nie pamiętam, żebym ją widziała... No i czemuś zdradziła sznauce niewierna istoto? ;) W kiciu to ja nie wiem czy to wakacje jednak... Quote
zerduszko Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 10 lat niebawem skonczy. Charakterek ma bardzo sznupi, a Wasia jej krotkie nogi i kudly wymawia. A czemu nie sznauce, odpowiedz jest prosta - wszystkie migusiem znajduja domy, a Liz mi sie zostala. Bolt to wiadomo, prezencik i nie moj wybor. Quote
Recommended Posts