Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gwiżdżąca Igusia jest przeurocza. :)

Dwa lata - no czas leci. Drapanko dla Bolcia, bo to jak urodziny, nie?

A co to trzecie tam na końcu takie kudłate jest na kanapie?

Posted

No to czemu ja nie wiem, że Ty trzy psy masz? Przez dwa lata przecież nie byłam pijana. A może??? ;)

Napisz coś więcej o nim (niej?). No i pokaż, please.

Tak sobie myślałam, że jakiś kontakt ze sznupkiem musiałaś mieć, ale nie wnikałam. :)  

Posted

Ulana no jak ty tak mozesz?! Przeciez to czarny szanucer z białym krawatem, który odwiedza zerce ( w sumie czasem mam wrazenie ze bardziej mieszka niz odwiedza :) ) Ale zerce możesz wrzucić fotkę Sadie bo one przepiękna jest! :)

Posted

Ulana no jak ty tak mozesz?!

No mogę, bo ja taka okropna jędza jestem. ;)

Ale to imię tak mi się majaczy gdzieś w mózgownicy. Może faktycznie coś powinnam wiedzieć jednak...

Posted

Sadie to walnieta prawie dziesieciolatka, moj panienski pies,ktory juz teraz mieszka tylko u rodzicow, a kiedys mieszkala gdzie chciala. Ostatnio ja wzielam na trening, 4 raz w zyciu przeszkody widziala i ma wiecej powera niz Liz :)

Stare foto...

kot047.jpg

i wersja bardziej spacerowa :P

SpacerLS085.jpg

i przerobiona na nie sznupa ;)

Wiosennesucze004.jpg

Posted

Widzisz jak sie wstydzi? A to przez Cie, bo zawsze jej wypominasz krotkie lapy i zerowa sznupowosc:(

NIGDY!!!! co za oszczerstwa!!! 

czekaj czekaj jak to było - jestem po rozmowie z moim prawnikiem:

Art. 212:

"§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku"

buuuahahahahaha 

Posted

NIGDY!!!! co za oszczerstwa!!! 
 czekaj czekaj jak to było - jestem po rozmowie z moim prawnikiem:

Art. 212:[/size]
"§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku"

buuuahahahahaha 

Zacytuje na wszelki wypadek, hahaha :lol:

Matkę do pudła chcesz wysłać???????????????????

Chyba na wakacje :P
Posted

Słodka jest. Cudowna po prostu. Z tym krawacikiem i miną jak najbardziej sznupią. :)

Ile ma lat? A czemu Wasia tak - charakter nie sznaucerzy ma psiak?

Jednak nie pamiętam, żebym ją widziała...

No i czemuś zdradziła sznauce niewierna istoto? ;)

W kiciu to ja nie wiem czy to wakacje jednak... 

Posted

10 lat niebawem skonczy. Charakterek ma bardzo sznupi, a Wasia jej krotkie nogi i kudly wymawia.

A czemu nie sznauce, odpowiedz jest prosta - wszystkie migusiem znajduja domy, a Liz mi sie zostala. Bolt to wiadomo, prezencik i nie moj wybor.