Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Dzieki za gratki.

Kruszynka jest ogromnym zarlokiem ;) A ja ciagle nie w formie. Nie wiem kiedy nas wypuszcza :/ Damian na fb wrzucal foto, ale nie wiem czy widoczne dla nieznajomych.[/QUOTE]

Wracaj do zdrowia szybciutko. :glaszcze: :calus:

Posted

Do formy jakiś czas będziesz dochodzić, po cesarce niestety trochę dłużej. A wypuszczają jakoś po 3 dobach o ile nic się nie przyplącze. Mi się przytrafiło coś co nie reagowało na antybiotyk i zostałam dłużej.
To dobrze że je bo nie ma czasu płakać :lol:. Jak znajdziesz siłę to pokaż maleńką :cool3:

Posted

Fajnie,że mała chętnie je.:loveu:
Pwolutku dojdziesz do siebie i będziesz śmigać na spacerki z wózeczkiem i psiakami.
Lece na fb pooglądać.:lol:

Posted

Wszystkie są zywo zaciekawiona, Jadzia ma minę jakby chciała upolować, Bolcik biedy nie ogarnia, ogon w dol, poszczekuje na każde kwękniecie malej, a Lizka widać, ze kobita super się zachowuje. Od jutra zabieram się ostro za focenie, także cierpliwości. Jak mala pozwoli i będzie tak grzeczna jak dzis ;)

Posted

Shina też szczekała, Hexa piszczała, przeszło po jakimś tygodniu czy półtora.
Lizka dzielna starsza siostra :loveu:
Korzystaj z grzeczności, później się dziecięciu zmienia ;).

Posted

fajnie ze w domu! czekamy na fotki! apropos kota polującego....
ostatnio w tv mówili ze w usa ludzie zadzwonili na policję bo kto ich terroryzował i podrapał 2-latka i oni uciekli do sypialni i zadzwonili na policje by ci ich przyjechali uratowac :evil_lol:

Posted

SUPER, ze w domku, zawesze to juz lepiej :)

czekam na fotki, relacje wsyztsko ;)

Ale poczekamy, ułóżcie się na nowo ;)

[quote name='ania0112']fajnie ze w domu! czekamy na fotki! apropos kota polującego....
ostatnio w tv mówili ze w usa ludzie zadzwonili na policję bo kto ich terroryzował i podrapał 2-latka i oni uciekli do sypialni i zadzwonili na policje by ci ich przyjechali uratowac :evil_lol:[/QUOTE]

tam to wszytsko możliwe :)