danyww Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 [quote name='zerduszko']Dzieki za gratki. Kruszynka jest ogromnym zarlokiem ;) A ja ciagle nie w formie. Nie wiem kiedy nas wypuszcza :/ Damian na fb wrzucal foto, ale nie wiem czy widoczne dla nieznajomych.[/QUOTE] Wracaj do zdrowia szybciutko. :glaszcze: :calus: Quote
*Monia* Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Do formy jakiś czas będziesz dochodzić, po cesarce niestety trochę dłużej. A wypuszczają jakoś po 3 dobach o ile nic się nie przyplącze. Mi się przytrafiło coś co nie reagowało na antybiotyk i zostałam dłużej. To dobrze że je bo nie ma czasu płakać :lol:. Jak znajdziesz siłę to pokaż maleńką :cool3: Quote
Margi Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Fajnie,że mała chętnie je.:loveu: Pwolutku dojdziesz do siebie i będziesz śmigać na spacerki z wózeczkiem i psiakami. Lece na fb pooglądać.:lol: Quote
Margi Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Jak jesteście w domku to już dobrze.:lol: Jak się ogarniesz i zorganizujesz to chcemy fotki. Quote
wilczy zew Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='agaga21']ciekawe jak zwierzyniec malutką powitał![/QUOTE] Tez jestem ciekawa. Quote
zerduszko Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Wszystkie są zywo zaciekawiona, Jadzia ma minę jakby chciała upolować, Bolcik biedy nie ogarnia, ogon w dol, poszczekuje na każde kwękniecie malej, a Lizka widać, ze kobita super się zachowuje. Od jutra zabieram się ostro za focenie, także cierpliwości. Jak mala pozwoli i będzie tak grzeczna jak dzis ;) Quote
annika Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='zerduszko']Jesteśmy w domu. Ufffff.[/QUOTE] uffff:cool2::happy1: Quote
malawaszka Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='zerduszko']Jak mala pozwoli i będzie tak grzeczna jak dzis ;)[/QUOTE] i za to trzymamy :kciuki: Quote
Margi Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Niunia napewno będzie grzeczna.Małe żarłoczki tak mają. :loveu:Coś wiem na ten temat.;) Quote
*Monia* Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Shina też szczekała, Hexa piszczała, przeszło po jakimś tygodniu czy półtora. Lizka dzielna starsza siostra :loveu: Korzystaj z grzeczności, później się dziecięciu zmienia ;). Quote
agaga21 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='*Monia*'] Korzystaj z grzeczności, później się dziecięciu zmienia ;).[/QUOTE]dokładnie!:diabloti: Quote
zerduszko Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 No nie wiem, ja tam byłam niegrzeczna od początku :diabloti: a mój brat przeciwnie. Teraz to się dopiero zmieniło ;) Quote
ania0112 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 fajnie ze w domu! czekamy na fotki! apropos kota polującego.... ostatnio w tv mówili ze w usa ludzie zadzwonili na policję bo kto ich terroryzował i podrapał 2-latka i oni uciekli do sypialni i zadzwonili na policje by ci ich przyjechali uratowac :evil_lol: Quote
Saththa Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 SUPER, ze w domku, zawesze to juz lepiej :) czekam na fotki, relacje wsyztsko ;) Ale poczekamy, ułóżcie się na nowo ;) [quote name='ania0112']fajnie ze w domu! czekamy na fotki! apropos kota polującego.... ostatnio w tv mówili ze w usa ludzie zadzwonili na policję bo kto ich terroryzował i podrapał 2-latka i oni uciekli do sypialni i zadzwonili na policje by ci ich przyjechali uratowac :evil_lol:[/QUOTE] tam to wszytsko możliwe :) Quote
malawaszka Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 a ja jestem w stanie sobie wyobrazić taką sytuację z kotem... widziałam takie mega wqrwionego kota... naprawdę to jest wtedy niebezpieczny potwór :shock: Quote
zerduszko Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Lizka molestuje Bolta, odwdzięcza mu się :lol: Wprawdzie na ogół od przodu, więc chyba wie, że z tyłu to on nic nie ma :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 No daj no jakąś fotkę Igusi nie bądź taka już :modla: Quote
Recommended Posts