Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bolcik dziękuje i sobie życzy, żeby mama przestała ciskac piorunami wzrokiem :evil_lol:

A Damian z Bolcikiem ma się wyprowadzić, bo przecież to jego pies jest destruktorem :angryy: Mój pies jest grzeczny, dwa tygodnie się przymierza zanim dojdzie do wniosku, ze może coś zniszczyć ;)

Kota mam jednego - moja Jagodę. Tymczasy wszystkie maja domy, na szczęście :multi: Ogólnie foty bym porobiła, ale aparat taki ciężki :lol: Szczególnie temu małemu pstrokatemu błaznowi, zanim go zabije :mad:

Posted

Zmotywowałam się i pojechałam :shock: dziś na spacer z aparatem, coby mieć Bolcika rocznego ;) Jak on komicznie wychodzi na fotach :lol:

Oczywiście jak się zaczęły bawić, to słonce zgasło :placz:

przydałby mi się ktoś do rzucania w moja stronę :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']a Boltowi już na stałe uszy stoją??? kawaler z niego mega - pasowałaby Ci ruda jeszcze :-D i lubi klatkę :lol: jak rozłożyłam teraz dla Viki to ruda się pakuje do środka :-D
Jak zbiera opiernicz, to kladzie je po sobie :eviltong: Z ruda, to oni by mi chałupę roznieśli :eek2: A ona wycięta? :cool3:
Klatkę lubi, ale mordę tez lubi drzeć? Ktos dostanie ode mnie elektrykę normalnie
[quote name='*Monia*']Radary Bolcikowi urosły :evil_lol:
Świetnie się razem bawią :)
Lizka :loveu:
Nie ma to jak czarny pies, c'nie? :loveu:

Posted

[quote name='zerduszko']
Nie ma to jak czarny pies, c'nie? :loveu:[/QUOTE]
Tak, czarny najpiękniejszy :loveu: mimo że nie zawsze da się zrobić zdjęcie na którym widać oczy i nos ;)

Posted

To dawaj zrobimy rudebolciki :diabloti:

Oni się "bawią"... do pierwszego focha księżniczki. Z Sadie to się Bolt bawi dopiero! :multi: Ale nie powiem, dla mnie ich wspólne bawienie się jest teraz jak nie mogę chodzić za dużo zbawienne.