zerduszko Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Bolcik dziękuje i sobie życzy, żeby mama przestała ciskac piorunami wzrokiem :evil_lol: A Damian z Bolcikiem ma się wyprowadzić, bo przecież to jego pies jest destruktorem :angryy: Mój pies jest grzeczny, dwa tygodnie się przymierza zanim dojdzie do wniosku, ze może coś zniszczyć ;) Kota mam jednego - moja Jagodę. Tymczasy wszystkie maja domy, na szczęście :multi: Ogólnie foty bym porobiła, ale aparat taki ciężki :lol: Szczególnie temu małemu pstrokatemu błaznowi, zanim go zabije :mad: Quote
WATACHA Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Najlepszego dla Bolcika.A "mamuśka" niech parę głębszych oddechów zrobi ;) Quote
zerduszko Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Zmotywowałam się i pojechałam :shock: dziś na spacer z aparatem, coby mieć Bolcika rocznego ;) Jak on komicznie wychodzi na fotach :lol: Oczywiście jak się zaczęły bawić, to słonce zgasło :placz: przydałby mi się ktoś do rzucania w moja stronę :roll: Quote
zerduszko Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Liza, Mona Liza :loveu: zwana siwa ;) Quote
malawaszka Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 cudowne :loveu: a Boltowi już na stałe uszy stoją??? kawaler z niego mega - pasowałaby Ci ruda jeszcze :D i lubi klatkę :lol: jak rozłożyłam teraz dla Viki to ruda się pakuje do środka :D Quote
*Monia* Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Radary Bolcikowi urosły :evil_lol: Świetnie się razem bawią :) Lizka :loveu: Quote
zerduszko Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='malawaszka']a Boltowi już na stałe uszy stoją??? kawaler z niego mega - pasowałaby Ci ruda jeszcze :-D i lubi klatkę :lol: jak rozłożyłam teraz dla Viki to ruda się pakuje do środka :-D Jak zbiera opiernicz, to kladzie je po sobie :eviltong: Z ruda, to oni by mi chałupę roznieśli :eek2: A ona wycięta? :cool3: Klatkę lubi, ale mordę tez lubi drzeć? Ktos dostanie ode mnie elektrykę normalnie [quote name='*Monia*']Radary Bolcikowi urosły :evil_lol: Świetnie się razem bawią :) Lizka :loveu: Nie ma to jak czarny pies, c'nie? :loveu: Quote
Margi Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Bolcik cudnie się śmieje.:loveu:Pasują z Liką do siebie i fajnie się bawią. Kawaler do wzięcia z Bolcika wyrósł.:eviltong: Quote
malawaszka Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='zerduszko'] Z ruda, to oni by mi chałupę roznieśli :eek2: A ona wycięta? :cool3: [/QUOTE] jeszcze nie, ale lada chwila to zrobię tylko niech się Viki unormuje Quote
ania0112 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Bolto ma radary super! i faktycznie oni do siebie pasują! Zazdroszczę, ze się razem bawią.... Quote
*Monia* Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='zerduszko'] Nie ma to jak czarny pies, c'nie? :loveu:[/QUOTE] Tak, czarny najpiękniejszy :loveu: mimo że nie zawsze da się zrobić zdjęcie na którym widać oczy i nos ;) Quote
zerduszko Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 To dawaj zrobimy rudebolciki :diabloti: Oni się "bawią"... do pierwszego focha księżniczki. Z Sadie to się Bolt bawi dopiero! :multi: Ale nie powiem, dla mnie ich wspólne bawienie się jest teraz jak nie mogę chodzić za dużo zbawienne. Quote
wilczy zew Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Świetnie wygląda maly szczekacz :-) Quote
malawaszka Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='zerduszko']To dawaj zrobimy rudebolciki :diabloti: [/QUOTE] to by byli sportowcy ulalaaa pokazałabyś jakąś swoją fotę! Quote
wilczy zew Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='malawaszka'] pokazałabyś jakąś swoją fotę![/QUOTE] Popieram,popieram!! Quote
Margi Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 To zrób sobie fotę,bo potem będziesz żałować.;) Quote
zerduszko Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Robie sobie foty brzucha co jakiś czas na pamiątkę, ale całej nie chce i nie mogę oglądać :lol: Quote
WATACHA Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Uroczy kawaler http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Spacerlesny048.jpg Quote
agaga21 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Spacerlesny039.jpg foch obustronny:evil_lol: Quote
wilczy zew Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='zerduszko']Robie sobie foty brzucha co jakiś czas na pamiątkę, ale całej nie chce i nie mogę oglądać :lol:[/QUOTE] ale to my będziemy oglądały :lol: Quote
zerduszko Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='agaga21']http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Spacerlesny039.jpg foch obustronny:evil_lol: Jak stare, dobre małżeństwo :D [quote name='wilczy zew']ale to my będziemy oglądały :lol: Se zróbta, se nośta, se oglądajta :eviltong: Quote
Recommended Posts