Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']Ja zrozumiałam jakoby niszczyła obrozę a nie jak sie zniszczy obroża :)[/QUOTE]

Adresówka? Ja zrozumiałam,że psy :-)

Jeszcze jedna tą plastikową-nie plastikową ma na holderze. Dostał ją Kurdupel jak był u mnie.

Posted

[quote name='wilczy zew']Adresówka? Ja zrozumiałam,że psy :-)

Jeszcze jedna tą plastikową-nie plastikową ma na holderze. Dostał ją Kurdupel jak był u mnie.[/QUOTE]

No mi ze adresówka bo w koncu wszywasz ja w obroze któa ma jakis okreslony coś na niej juz naszyte;)

Posted

Moja propozycja: wymieńcie psy bo jakieś destruktory macie:evil_lol: Inka i Brokat mają kostki i nic im nie ma, jeszcze są łapeczki też zdrowe ale one mało używane a kostki od wakacji 2012 nietknięte a pies mojej cioci, który też ma kosteczkę lata codziennie po stajni, sianie i dworze ma ją tylko trochę podrapaną, żadnych pęknięć żadnych zagubień.

Posted

No pewnie, że chodzi o to, że adresówka niszczy obrożę. Jak mi się któraś znudzi, to na bazarek taką czy komuś dać słabo :shake:
Moje też się szamoczą jak wariaty. Nie wiem jak one to zrobiły, ale Bolt zgubił nawet kółko o zawieszki inf. o chipie :shock: na szczęście zawieszka znaleziona, ale teraz zastanawiam się czy nie przyszyć jej do Bolta :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']No pewnie, że chodzi o to, że adresówka niszczy obrożę. Jak mi się któraś znudzi, to na bazarek taką czy komuś dać słabo :shake:
Moje też się szamoczą jak wariaty. Nie wiem jak one to zrobiły, ale Bolt zgubił nawet kółko o zawieszki inf. o chipie :shock: na szczęście zawieszka znaleziona, ale teraz zastanawiam się czy nie przyszyć jej do Bolta :lol:

Gwoździkiem, gwoździkiem ..a nie nitką. :evil_lol:

Posted

No wiesz... takie stare szelki? to już dawno nie modne:eviltong: Brokat miał przez 2 lata jedne szelki, teraz w czerwcu mu kupiłam nowe i usłyszałam, ze po co je kupiłam skoro stare są dalej okej chociaż widać było upływ czasu na nich , to chyba tydzień temu od mamy usłyszałam, ze już ma stare i zużyte i mam szukać nowych, chociaz ma je kilka mc i są w idealnym stanie:p

Posted

[quote name='wilczy zew']Marudzisz ;)[/QUOTE]
Nic nie poradzę, że do mnie idea doszywanych adresówek nie przemawia ;) Wolę dyndające, dobrze je widać i jak metalowe słychać - co jest szalenie ważne, jak się ma taką czarną wesz jak Liz. No tak, Liz i Sadie mają metalowe, zamówione u producenta znaczków rozszczepieniowych (jak toto się zowie) i te są trwałe, ale znów się farba zdziera :placz:

Ania - to wszystko wina taks. Ona robi takie akcesoria, że nic ich nie rusza i nawet Bolcik musi zdzierać po Lizce :placz:

Posted

[quote name='zerduszko']zamówione u producenta znaczków rozszczepieniowych (jak toto się zowie)[/QUOTE]

:-o ale, że co? coś się komuś rozszczepia i dostaje się znaczek rozszczepieniowy??????

Posted

aaaa to sa te co u weta za szczepienia się dostaje... to takie mozna zamówic gdzies?? Ja pozamawiałam z laminatu grawerskiego jeszcze troche mi ich zostało ale tak na przyszłośc sie zapytuje;)

Ania - to wszystko wina taks. Ona robi takie akcesoria, że nic ich nie rusza i nawet Bolcik musi zdzierać po Lizce

Hihih polecam Tazza.. on mi obrożę półzacisk od Taks rozłożył dosłownie... i sobie poszedł a ja zostałam ze smyczą i dyndająca na jej koncu obrożą w łapce ;)

Posted

[quote name='Saththa']aaaa to sa te co u weta za szczepienia się dostaje... to takie mozna zamówic gdzies?? Ja pozamawiałam z laminatu grawerskiego jeszcze troche mi ich zostało ale tak na przyszłośc sie zapytuje
Właśnie nie można i dlatego Bolt nie ma adresówki :shake: Wtedy mi się udało przez znajomości i nawet genialnie sobie zamówiłam jedną ekstra bez imienia psa, ale ją zdjęłam i zgubiłam :placz:
Laminat grawerski, to można sobie... nabijanie kasy sprzedającym. Najlepszy jest metal.

[quote name='Saththa']Hihih polecam Tazza.. on mi obrożę półzacisk od Taks rozłożył dosłownie... i sobie poszedł a ja zostałam ze smyczą i dyndająca na jej koncu obrożą w łapce
Patrz, Sadie też ma takie zdolności, ale taksówki jej nie uległy. Raz rozgięła półkółko, a w innej strzelił karabińczyk. Tylko ona ciut mniejsza od Tazza ;)