annika Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='zerduszko']Naga szczeniaczka ;) Trochę mnie to przeraża jak to będzie, wolałabym żeby zostało jak jest ;)[/QUOTE] 1. gratulacje! 2. mnie też by przerażało...:crazyeye: Quote
AnkaG Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 jest takie powiedzenie, że na dzieci nigdy nie jest pora :) Quote
zerduszko Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='annika']1. gratulacje! 2. mnie też by przerażało...:crazyeye:[/QUOTE] Dzięki :) Jak to mówią "Strach ma wielkie oczy" ;) [quote name='AnkaG']jest takie powiedzenie, że na dzieci nigdy nie jest pora :smile:[/QUOTE] Zdecydowanie, a w moim wieku :P to już nie ma na co czekać :diabloti: A tymczasem zmieniając temat! Wybiegałyśmy z Liz A3 :laola: [SIZE=1]A3 to najwyższa klasa wyszkolenia.[/SIZE] Jutro mogłybysmy już startować w A3, ale nie zrobię tego Lizce przed przerwą. A taka miałam chęć, jednak rozsądek zwyciężył :placz: Liz była dziś 1, 2 i 1 jednak nie było to zbyt piękne ;) Tadam :) [URL="http://s805.photobucket.com/user/kmlz/media/Chorzoacutew036.jpg.html"][IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Chorzoacutew036.jpg[/IMG][/URL] Quote
malawaszka Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Brawo :laola: :klacz: a Ty masz już TAKI brzuch czy tylko tak się koszulka ułożyła???? :-o Quote
zerduszko Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Trochę się ułożyła, bo się pochylam. Ale brzuch mam duży, widać na pierwszy rzut oka ;) Co inszego mam jeszcze większe :diabloti: Same gratulacje tu ostatnio :lol: Z góry dziękuję wszystkim ;) Quote
zerduszko Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Hehehe ;) Patrzcie na to, kogo tam nie mam w zjamomych na fb. Mega fota, aaaaaa. Lizka się na Bolta robi: te uszy i ogon :lol: [url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=735652189794045&set=a.735643926461538.1073741829.727178720641392&type=1&relevant_count=1[/url] Quote
Margi Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Antałeczku :loveu: gratulacje dla was obu. Po zdjęciu widać,że się rozwijasz prawidłowo.Tylko już nie biegaj.;) Świetna ta fotka Lizki. Quote
zerduszko Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Będę biegać dopóki będę mogła się kulać :lol: Dzidź tez jest taki kręcityłek póki co ;) Nie ma przeciwwskazań ku temu. Ale zawody już ostatnie, buuu :( Quote
Fides79 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 widziałam na fb, gratuluję ogromnie jeszcze raz zastanawiałam się nawet czy Ci lekarz pozwala tak śmigać który to już tydzień? Quote
zerduszko Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 (edited) Lekarzowi ciężko wytłumaczyć co to agility ;) Na szczęście ten mój nie jest histeryk, nie faszeruje mnie "suplementami dla ciążówek" bez potrzeby, mogę ćwiczyć, trochę pobiegać, pływać. Akurat pod tym względem, drugi trymestr (u mnie 19 tydz.) jest najbezpieczniejszy, a u mnie wszystko ok. Niektóre kobiety biegają po 30-60 minut w ciąży :crazyeye: U mnie to jest kilkadziesiąt sekund ;) Powoli zwalniam ze wszystkim, coby szoku dla organizmu nie było. Bolcik jakby co ma już zastępstwo do biegania :D Edited October 5, 2013 by zerduszko Quote
agaga21 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 lizka to świetna zawodniczka a na focie z fejsa wymiata! normalnie profesjonalistka! nie dość, że wygrywa, to jeszcze w locie potrafi do zdjęcia zapozować :evil_lol: Quote
zerduszko Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='agaga21']lizka to świetna zawodniczka a na focie z fejsa wymiata! normalnie profesjonalistka! nie dość, że wygrywa, to jeszcze w locie potrafi do zdjęcia zapozować :evil_lol:[/QUOTE] Nic dodać, nic ująć ;) Liz jest szczęśliwa, bo Bolt siedzi w domu a my mamy babski weekend :lol: Jutro wielki dzień Bolta, zostanie sam bez Lizki pierwszy raz, 5h! Quote
agaga21 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='zerduszko']Jutro wielki dzień Bolta, zostanie sam bez Lizki pierwszy raz, 5h![/QUOTE] myślisz, że będziesz miała do czego wracać? Quote
*Monia* Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Gratulacje dziewuszki!! Wszystkie trzy się spisałyście :loveu:. Nie mogę się doczekać dzidziowo-psiowych fotek :cool3: Quote
Saththa Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 No to gratulacje i dowiedziałam się co to A3 :) A jak lekarz pozwala to dlaczego nie. Ciąza to nie choroba przecież ;) Quote
danyww Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Brawo, brawo, brawo :klacz: ..dla wszystkich trzech dziewczynek ;) Quote
zerduszko Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Jeśli wczoraj było dobrze, to dziś było wyśmienicie. Wyraźnie jesteśmy w szczycie formy :multi: Szkoda, że akurat teraz czeka nas przerwa :placz: Pierwszy egzamin czysto i pierwsze miejsce. Drugi to samo by było mimo iż próbowałam ją wystawić na jakieś punkty karne :diabloti: bo nie mogłam mieć tego na czysto, gdyż na następnych zawodach musiałabym już w A3 startować, a tak mogę w A2 lub A3. Odwołałam ją na ostatniej hopce i ją minęłam bokiem, sędzina mi nie policzyła punktów, stoję jak durna i czekam czy podniesie rękę - nic, więc musiałam nas zdisować. No ale odbiłyśmy sobie w ostatnim biegu - w pierwszej części wczoraj byłyśmy na 2, więc mega presja i stres czy dzis nie zawalimy. Ostatecznie dwa psy tylko ukończyły ten bieg, dziewczyna z pierwszego się zdisowała, a my pierwsze i w łącznej za te dwa dni też pierwsze :multi: Mamy mega pietruszkowy pucharek :) Bolt był grzeczny, nic nie spsocił mimo iż zostawiłam lampkę włączoną do kontaktu. Ktoś mi podmienił psy. Waszko mam coś dla Ciebie, ale mniej tym razem. Chcesz? Quote
Saththa Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Ooooooooa sabotaz normalnie uskuteczniasz! Ale samą siebie sabotować to no wiesz :lol: dziwne :lol: Quote
malawaszka Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 zawsze chcę :lol: Wielkie GRATULACJE!!!!!! ciekawa sprawa z tym disowaniem się :D Quote
danyww Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Gratulacje !!! :loveu: ..ale nic, kompletnie nic z tego nie rozumiem :shake: Chyba muszę się doszkolić :oops: Quote
zerduszko Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 No musiałam nas sabotować, bo jak mamy wrócić do biegania, to niefajnie po przerwie od razu na trudniejsze tory. Nie chciałam jej tego robić, bo to delikatna sunia jest :) A druga suczka, która ukończyła te dwa biegi i byli na drugim miejscu też jest przygarnięta :) [url=http://www.dogomania.pl/forum/threads/21924-Metamorfozy?p=20582220#post20582220]Pola[/url] Quote
Recommended Posts