zerduszko Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Obżartą to nie mam czym zrobić :eviltong: Musze kupić ładowarkę do aparatu, tylko kurde w MM 130 zł! a podróby z allegro nie wiem czy będą ok. Worki z karmą itp. to ja trzymam pod sufitem :lol: Co to są te worki z plastikami? :lol: Quote
malawaszka Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 haha worek z plastikowymi śmieciami - segregacja :cool3: a karmę trzymam w pojemnikach bo worki nawet zamknięte zostają szybko napoczęte :mad: Quote
Margi Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='zerduszko'] Ano tak. Fajnie było, foty masz?[/QUOTE] Było fajnie.Ja lubię te wystawy dlatego jeżdżę z przyjaciółką,która wystawia koty. Foty mam tylko jeszcze w aparacie. Quote
zerduszko Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 11 jedziemy na obóz argility, jak dożyje ;) A ten, w takie upały łazi po mieszkaniu i szuka frajera do zabaw :mad: Przed obozem Bolcik trenuje, wygibasy :loveu: [URL=http://s805.photobucket.com/user/kmlz/media/Psi007.jpg.html][IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Psi007.jpg[/IMG][/URL] Quote
Saththa Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Znam jeszcze jednego co to usiedziec na dupie nie moze jak takie upały są.... Tazz ucieka przed nim na łóżko moje :lol: Quote
Fides79 Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 ha ha ha wygląda jakby sobie głowę odczepił i położył z boku, no cudny :p Quote
zerduszko Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='Saththa']Znam jeszcze jednego co to usiedziec na dupie nie moze jak takie upały są.... Tazz ucieka przed nim na łóżko moje :lol:[/QUOTE] No maja coś wspólnego, w końcu w jednym czasie adoptowani :lol: Twój ma nerwicę i qpka&zjada, mój chce popełnić samobójstwo i się w elektryka bawi :angryy: Ja to mam za dużo hm... no zero jaj. Bałam się go w klatce trzymać w taki upał, to mam :roll: Quote
zerduszko Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Nie, odgryzł wtyczkę i ją unicestwił. Jak zawsze :shake: Quote
Saththa Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='zerduszko']No maja coś wspólnego, w końcu w jednym czasie adoptowani :lol: Twój ma nerwicę i qpka&zjada, mój chce popełnić samobójstwo i się w elektryka bawi :angryy: Ja to mam za dużo hm... no zero jaj. Bałam się go w klatce trzymać w taki upał, to mam :roll:[/QUOTE] Cudnie :roll: [quote name='zerduszko']Nie, odgryzł wtyczkę i ją unicestwił. Jak zawsze :shake:[/QUOTE] Zawsze?? Quote
WATACHA Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Czytając Was dziewczyny coraz częściej wydaje mi się , że szczeniaczek to już u mnie w domu nie zawita. Quote
zerduszko Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Saththa']Zawsze??[/QUOTE] Zawsze jak mój GŁUPI mąż zostawi na wierzchu kabel jakiś. Przez 4 miesiace chowałam przed nim wszystkie kable, bo zawsze czuł do nich mięte. No i swoim lenistwem popsuł mi cała pracę... Jeszcze mondzioł wypnie i zostawi na podłodze wystającą zza mebla wtyczkę :angryy: [quote name='WATACHA']Czytając Was dziewczyny coraz częściej wydaje mi się , że szczeniaczek to już u mnie w domu nie zawita.[/QUOTE] Ja tam zawsze wiedziałam, że nie chcę szczeniaka... ale warto kurde się pomęczyć! Lizka to jest mój najgrzeczniejszy pies, moja księżniczka... ale to jaką ja mam relację z Boltem, nie do podrobienie :loveu: Ach no nie będę się rozwodzić :lol: ale na tą chwilę, to chcę już tylko szczeniaki ;) Kolejny planowany w marcu :evil_lol: Quote
*Monia* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='zerduszko'] Ja tam zawsze wiedziałam, że nie chcę szczeniaka... ale warto kurde się pomęczyć! Lizka to jest mój najgrzeczniejszy pies, moja księżniczka... ale to jaką ja mam relację z Boltem, nie do podrobienie :loveu: Ach no nie będę się rozwodzić :lol: [B]ale na tą chwilę, to chcę już tylko szczeniaki[/B] ;) Kolejny planowany w marcu :evil_lol:[/QUOTE] Nie znasz się :eviltong: Fajny pomysłowy burek :loveu: Quote
Margi Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 No wiecie jakby do lipca doliczyć 8 miesięcy to może by coś nam wyszło z tych kalkulacji :scared: Quote
malawaszka Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Margi']No wiecie jakby do lipca doliczyć 8 miesięcy to może by coś nam wyszło z tych kalkulacji :scared:[/QUOTE] :cool3:................... Quote
agaga21 Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 to życzę wam, by od 11 upały ździebko przygasły, bo ja nie wiem jak psy by niby w taki skwar miały ćwiczyć. u nas morris niszczył ale chyba "wyrósł" z tego, tak samo lucyna. może i bolcik wyrośnie ;) Quote
zerduszko Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Margi']No wiecie jakby do lipca doliczyć 8 miesięcy to może by coś nam wyszło z tych kalkulacji :scared:[/QUOTE] 7 miesięcy, bo już sierpień :eviltong: Aga, tego się będę trzymać, że wyrośnie :) Quote
zerduszko Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Wróciliśmy z obozu i umieramy ;) Znaczy ja z Lizką umieram, a Bolcik chciałby więcej :evil_lol: Cudnie było! Bolcik spisał się na medal, ten pies się urodził żeby agilitować :loveu: jest absolutnie wybitny pod każdym względem. To jest szok, bo on przez 6 dni biegł, z czego przez 4 2x dziennie i dalej miał mnóstwo zapału do pracy i ciągle się uczył :multi: A Lizka jak to Lizka, starczyło jej chęci na dwa dni, ale dała się namówić jeszcze na dwa :eviltong: a oprócz tego była okropna, non stop się darła i rzucała się na każdego kto chciał podejść do jej królestwa :mad: A na koniec się wystraszyła, że ją zostawię i próbowała wpakować każdemu do samochodu, byleby ją zabrać - uciekając przede mną żebym jej nie zabrała do pokoju :eek2: Sadie tez jest na wakacjach i tez się popisała, jak mama pojechała na zakupy, to uciekła z domu i obrała kierunek na Śląsk :crazyeye: Mama ją goniła autem, masakra! a śmiała się, ze Bolcik ucieka za mną. Chceta foty? ;) Quote
malawaszka Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 ooooo masakra z Sadie!!! dobrze, że złapana! dawaj foty!!!! Brawo dla Bolta!!! Lizki nie mogę sobie wyobrazić takiej wojowniczej - jak ją widziałam to taka grzeczna była :lol: Quote
Recommended Posts