Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obżartą to nie mam czym zrobić :eviltong: Musze kupić ładowarkę do aparatu, tylko kurde w MM 130 zł! a podróby z allegro nie wiem czy będą ok. Worki z karmą itp. to ja trzymam pod sufitem :lol: Co to są te worki z plastikami? :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']
Ano tak. Fajnie było, foty masz?[/QUOTE]

Było fajnie.Ja lubię te wystawy dlatego jeżdżę z przyjaciółką,która wystawia koty.
Foty mam tylko jeszcze w aparacie.

Posted

11 jedziemy na obóz argility, jak dożyje ;) A ten, w takie upały łazi po mieszkaniu i szuka frajera do zabaw :mad: Przed obozem Bolcik trenuje, wygibasy :loveu:

[URL=http://s805.photobucket.com/user/kmlz/media/Psi007.jpg.html][IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Psi007.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Saththa']Znam jeszcze jednego co to usiedziec na dupie nie moze jak takie upały są.... Tazz ucieka przed nim na łóżko moje :lol:[/QUOTE]

No maja coś wspólnego, w końcu w jednym czasie adoptowani :lol: Twój ma nerwicę i qpka&zjada, mój chce popełnić samobójstwo i się w elektryka bawi :angryy: Ja to mam za dużo hm... no zero jaj. Bałam się go w klatce trzymać w taki upał, to mam :roll:

Posted

[quote name='zerduszko']No maja coś wspólnego, w końcu w jednym czasie adoptowani :lol: Twój ma nerwicę i qpka&zjada, mój chce popełnić samobójstwo i się w elektryka bawi :angryy: Ja to mam za dużo hm... no zero jaj. Bałam się go w klatce trzymać w taki upał, to mam :roll:[/QUOTE]

Cudnie :roll:

[quote name='zerduszko']Nie, odgryzł wtyczkę i ją unicestwił. Jak zawsze :shake:[/QUOTE]

Zawsze??

Posted

[quote name='Saththa']Zawsze??[/QUOTE]
Zawsze jak mój GŁUPI mąż zostawi na wierzchu kabel jakiś. Przez 4 miesiace chowałam przed nim wszystkie kable, bo zawsze czuł do nich mięte. No i swoim lenistwem popsuł mi cała pracę... Jeszcze mondzioł wypnie i zostawi na podłodze wystającą zza mebla wtyczkę :angryy:
[quote name='WATACHA']Czytając Was dziewczyny coraz częściej wydaje mi się , że szczeniaczek to już u mnie w domu nie zawita.[/QUOTE]
Ja tam zawsze wiedziałam, że nie chcę szczeniaka... ale warto kurde się pomęczyć! Lizka to jest mój najgrzeczniejszy pies, moja księżniczka... ale to jaką ja mam relację z Boltem, nie do podrobienie :loveu: Ach no nie będę się rozwodzić :lol: ale na tą chwilę, to chcę już tylko szczeniaki ;) Kolejny planowany w marcu :evil_lol:

Posted

[quote name='zerduszko']
Ja tam zawsze wiedziałam, że nie chcę szczeniaka... ale warto kurde się pomęczyć! Lizka to jest mój najgrzeczniejszy pies, moja księżniczka... ale to jaką ja mam relację z Boltem, nie do podrobienie :loveu: Ach no nie będę się rozwodzić :lol: [B]ale na tą chwilę, to chcę już tylko szczeniaki[/B] ;) Kolejny planowany w marcu :evil_lol:[/QUOTE]
Nie znasz się :eviltong:
Fajny pomysłowy burek :loveu:

Posted

to życzę wam, by od 11 upały ździebko przygasły, bo ja nie wiem jak psy by niby w taki skwar miały ćwiczyć.
u nas morris niszczył ale chyba "wyrósł" z tego, tak samo lucyna. może i bolcik wyrośnie ;)

Posted

[quote name='Margi']No wiecie jakby do lipca doliczyć 8 miesięcy to może by coś nam wyszło z tych kalkulacji :scared:[/QUOTE]
7 miesięcy, bo już sierpień :eviltong:

Aga, tego się będę trzymać, że wyrośnie :)

• 3 weeks later...
Posted

Wróciliśmy z obozu i umieramy ;) Znaczy ja z Lizką umieram, a Bolcik chciałby więcej :evil_lol: Cudnie było! Bolcik spisał się na medal, ten pies się urodził żeby agilitować :loveu: jest absolutnie wybitny pod każdym względem. To jest szok, bo on przez 6 dni biegł, z czego przez 4 2x dziennie i dalej miał mnóstwo zapału do pracy i ciągle się uczył :multi: A Lizka jak to Lizka, starczyło jej chęci na dwa dni, ale dała się namówić jeszcze na dwa :eviltong: a oprócz tego była okropna, non stop się darła i rzucała się na każdego kto chciał podejść do jej królestwa :mad: A na koniec się wystraszyła, że ją zostawię i próbowała wpakować każdemu do samochodu, byleby ją zabrać - uciekając przede mną żebym jej nie zabrała do pokoju :eek2: Sadie tez jest na wakacjach i tez się popisała, jak mama pojechała na zakupy, to uciekła z domu i obrała kierunek na Śląsk :crazyeye: Mama ją goniła autem, masakra! a śmiała się, ze Bolcik ucieka za mną.

Chceta foty? ;)