Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a Lucyna to to duże czy to małe? bo jak zobaczyłam pierwsze zdjęcia to myślałam , że sławetna szczerząca Lizka na nich jest :evil_lol:
Bolcik ma śliczny "świński" ogonek :eviltong:

Posted

Lucyna to oczywiście lizkopodobna piękność :loveu:

[quote name='Saththa']ale jak cicho się bawią :loveu::)[/QUOTE]

Noooo 8) W szoku jestem, że Bolt Rozdarty I nie nauczył się od starych bawić z odgłosami ;)

Posted

E, całkiem inna. Taki kloc ;)

Bolcik ratuje sytuację.... wyobraźcie sobie, ze zabrałam je dziś na trening. Wsio ok, dochodzimy do placu, Lizka kuleje, liże łapę. Padła na bok i aż jej łapa drżała. Także Bolcika pomolestowałam. Kończymy trening, Lizka ozdrowiała :angryy: To leniuch stary :mad: pójdzie na emeryturę.

Posted

Ale że o so chodzi? Ze ma wybór? No ma, od zawsze. Może zadecydować czy zje suche w 3 sekundy czy będzie głodna, czy będzie biegać czy siedzieć w klatce kiedy się będę z Boltem bawić :diabloti:

Posted

[quote name='zerduszko']Ale że o so chodzi? Ze ma wybór? No ma, od zawsze. Może zadecydować czy zje suche w 3 sekundy czy będzie głodna, czy będzie biegać czy siedzieć w klatce kiedy się będę z Boltem bawić :diabloti:[/QUOTE]

o i to już wróciło zerduszko :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Na szczęście jest jeszcze Damian i on powiedział, że jak chce to on jej już grzeje miejsce na kanapie :lol:[/QUOTE]

On to taki jak i mój :)

Posted

Ta, przynajmniej jest ktoś niżej w hierarchii :evil_lol:

Tak ją straszę, straszę, ale przyjdzie taki dzień, że zostanie z Damianem na kanapie. Na kolanach do mnie przyjdzie :diabloti: Na razie nie mam serca jej nie brać ;)

Ona zawsze lubiła Damiana, bo się nią mało zajmował :eviltong: Wiadomo coś nowego jest fajniejsze, a i on miał mniej okazji się na nią wkurzać. A teraz jak chodzi z nimi na wszystkie wieczorne spacery :eviltong: to Lizka nie chce z nim iść. I jest tylko "Kamila, weź jej powiedz" :lol: Na spacerze też, gdzie bym nie szła, to idzie za mną. Burza - też do mnie. Bez smyczy z nim nie pójdzie, bo mu znika ;) Bardzo go kocha i poważa.

Posted

No niestety ktos musi być na dole, żeby na górze mógł być ktoś :diabloti:

Powiem Wam w tajemnicy, że Bolcik to świr :lol: Musi nauczyć się pracować na piłę, bo się odmóżdża. Jak wpada na plac, to tez się odmóżdża. Przy psach się odmóżdża. Oj, dużo pracy przed nami, ale ma takie chęci :loveu:
Oczywista Bolcik i Cziłka, dwa brytany miały prawie spinkę :mdleje: