Jump to content
Dogomania

Co chcecie KUPIĆ na bazarku. Zanim napiszesz PRZECZYTAJ pierwszy post!!!

Recommended Posts

Posted

Kupie kosmetyczke do torebki, nie za duza, najlepiej bez wzorkow nie rozowa ani fioletowa.

I kominek do aromaterapii, z duzym naczynkiem na wode z olejkiem, zeby nie trzeba bylo co chwile dolewac. 

PW

edit: juz mam! Dziekuje!

Posted

Kupie kosmetyczke do torebki, nie za duza, najlepiej bez wzorkow nie rozowa ani fioletowa.

I kominek do aromaterapii, z duzym naczynkiem na wode z olejkiem, zeby nie trzeba bylo co chwile dolewac. 

PW

chyba mam to o co prosisz,szara w środku lusterko,mała,zapinana na zatrzask,nie uzywana,zrobię foto,pomierze i dam znać.

Posted

Idzie wiosna, więc może ktoś ma i podzieli się krzaczkiem DZIKIEJ RÓŻY (Róża pomarszczona (Rosa rugosa)) kwiat niepełny koloru ciemnoróżowego?

Krzaki dorodne ale młodymi odrostami w dużej ilości :)

Posted

Kupię lalki bobasy , o takie :

c21f7806491d1b3d.jpg

ważne żeby rączki nóżki z gumy zaczynały się poniżej łokcia i kolana , a sama lalka nie była mniejsza niż 52 cm . Lala może być zabrudzona (oprócz główki ) .

Posted

a ja szukam... etui na tampony. najlepiej plastikowy, w każdym razie twardy, nie szyty. ale być może zacznie mi być wszystko jedno ;-).

coś  w tym rodzaju:

9c_500x640.jpg

Jeśli ktoś miałby na zbyciu chętnie odkupię.