Jump to content
Dogomania

Co chcecie KUPIĆ na bazarku. Zanim napiszesz PRZECZYTAJ pierwszy post!!!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
O 21.12.2015o13:02, ala123 napisał:

A ja kupię figurki i maskotki bassetów  :)

Chcialam te figurke dac na bazarek. Ktos mi przywiozl myląc beagle z bassetem. Zdjecia nie moge wstawic, a wlasnie specjalnie zrobilam.

Posted
6 godzin temu, Milka2007 napisał:

Chcialam te figurke dac na bazarek. Ktos mi przywiozl myląc beagle z bassetem. Zdjecia nie moge wstawic, a wlasnie specjalnie zrobilam.

jeśli nie chce przejść przez "dodaj pliki" to może masz za duży plik i powinnaś zmniejszyć :)

Posted
9 minut temu, EVA2406 napisał:

A nie 640x480 ?

zależy czy zdjęcie jest w kwadracie czy prostokącie - większość rzeczywiście 640*480 lub 480*640, ale jakbyś edytowała/obcinała fragment zdjęcia żeby np nie było twarzy to może wyjść kwadrat i wówczas można dać 640*640 ;)

Posted
23 godzin temu, Milka2007 napisał:

Napisałam pw.  Basset cudny, właściwie to chyba  bassetka :) Przypomina mi moją nieżyjącą już niestety Basię...

Posted
23 godzin temu, ala123 napisał:

Napisałam pw.  Basset cudny, właściwie to chyba  bassetka :) Przypomina mi moją nieżyjącą już niestety Basię...

Taki breloczek bassetkowy

a.jpg

ab.jpg

Posted

Kupię książki:

1. "Nowoczesne szkolenie psów tropiących" Bogusław Górny

2. "Dominacja u psów, prawda czy mit ?" Barry Eaton

3. "Pies. Wszystko o pielęgnacji, zdrowiu, żywieniu, wychowaniu i tresurze"

4. "Czarna księga karmy dla zwierząt"

5. "Z kluczem do psa" Zofia Mrzewińska

6. "Sam wychowasz swego psa" Bogusław Górny, Zofia Mrzewińska

A także wydania archiwalne magazynu Dog&Sport.

Posted

Mogę dać rzeczy na bazar. ....ciuchy, głównie męskie. Najchętniej odbiór osobisty bądź mogę zawieźć rzeczy w radomiu i okolicach...ktoś chętny? ????

..

Posted
O ‎2016‎-‎03‎-‎13o22:27, jolantina napisał:

Dziękuję, ale kupiłam już w kiosku takie byle co :(

Gdyby przed następnymi świętami był na fb bazarek kartkowy, to zareklamuj tutaj też :)

Ja się postaram przygotować bazarek przed Bożym Narodzeniem, jeśli interesowałyby Cię kartki na te święta i jeśli odpowiada Ci mój styl prac, bo gusta są różne :) Link do mojego bloga z pracami: www.donka66.blogspot.com

• Upvote 1