Jump to content
Dogomania

Co chcecie KUPIĆ na bazarku. Zanim napiszesz PRZECZYTAJ pierwszy post!!!

Recommended Posts

Posted

jest ktoś na dogo kto handluje Avonem ?

Tez sie z checia podepne pod Avon :)

A co potrzebujecie z Avonu? Mogę coś wystawić ale wolałabym wiedzieć konkretnie co. Na dniach będę otwierała bazarek...

Posted

A co potrzebujecie z Avonu? Mogę coś wystawić ale wolałabym wiedzieć konkretnie co. Na dniach będę otwierała bazarek...

ProSport dezodorant (nie żadna woda toaletowa, nie w kulce) z 5 sztuk
fajnie jakby ktoś z warszawy albo okolic miał

Posted

ProSport dezodorant (nie żadna woda toaletowa, nie w kulce) z 5 sztuk
fajnie jakby ktoś z warszawy albo okolic miał

Posted

kupię:

obrożę min 42cm, podszytą polarem, ze świątecznym lub zimowym motywem, ew. w inny ładny wzorek

żółty szalik

Jest bazarek z przepięknymi obróżkami od taks, ale na FB. Mogę podać linka jakby co.

• Upvote 1
Posted

Koleżanka szuka dla mamy-miłośniczki kotów-kalendarza na 2016 rok,najlepiej by był fundacyjny,ze zdjęciami kotów,z imionami przy każdym dniu tygodnia-Ktoś coś wie???

Posted

Jest bazarek na FB, nie wiem czy masz tam konto, na wszelki wypadek podaję linka:

https://www.facebook.com/events/550069418478435/

Dziękuję pięknie za szybką odpowiedź :) Mam konto na fb,ale koleżanka też,więc przekazuję linka i niech sama kupuje na fb ;)