rita60 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 mala_czarna napisał(a):Rita, Ty weź mi coś podpowiedz. Ile Frocia tak docelowo powinna ważyć? Pytam, bo psica ma coraz większy apetyt, a nie chcę jej upaśc :roll: Jaka ona konkretnie jest duza ? Quote
mala_czarna Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 rita60 napisał(a):Jaka ona konkretnie jest duza ? Sięga mi ciuteńkę przed kolano. Waży teraz prawie 13 kilo :roll: Quote
mala_czarna Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 I jeszcze tak z ciekawości, choć przyznaję, że kompletnie się nie znam; przeglądałam sporo zdjęć w necie (terriera walijskiego i irlandzkiego), i powiem szczerze, że dla mnie Froteczka jest mixem irlandzkiego.:cool3: Quote
rita60 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Mnie bardziej kojarzy sie terierem walijskim,ale moze babcia,albo mamusia miała przelotny romans:cool3: terier walijski/wys. w kłebie 39cm/ waga 9,5 kilo terier irlandzki /wys. w kłebie 46-48/waga 13 kilo Wydaje mi sie,ze waga 13 kilo u Froci,to juz maksimum/sorry szorstka/ Quote
mala_czarna Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 rita60 napisał(a): Wydaje mi sie,ze waga 13 kilo u Froci,to juz maksimum/sorry szorstka/ Zastanawiam się, jak jej to teraz powiedzieć :evil_lol: Quote
rita60 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 mala_czarna napisał(a):Zastanawiam się, jak jej to teraz powiedzieć :evil_lol: Trudna sprawa:razz:powiedz,ze to dla jej dobra,no i urody:lol: Quote
mala_czarna Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Rita, nie mogłam się powstrzymać. Niby to wątek Frocinki, ale a propo wczorajszego pytania co do maseczki przeciwpyłowej dla Julki, no to sama powiedz, gdzie ja dostanę taki tyci rozmiar? :evil_lol: Quote
rita60 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Tylko całowac ten tyci pycholek:loveu: Quote
rita60 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Co tak u was cicho dziewczyny,zapyliło was od tego remontu:cool3: Quote
mala_czarna Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Doła mam to i pisać się nie chce:-( Końca remontu nie widać (powiedziałabym, że wręcz przeciwnie), w pracy zawirowania, masa roboty i ogólnie wszystko do du**. Quote
majuska Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 O to tak jak u mnie....:shake: jeszcze sie mnie jakieś choróbsko przypałętało.. Pomiziaj dziewczyny ode mnie...:loveu: Quote
rita60 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 mala_czarna napisał(a):Doła mam to i pisać się nie chce:-( Końca remontu nie widać (powiedziałabym, że wręcz przeciwnie), w pracy zawirowania, masa roboty i ogólnie wszystko do du**. Juz lete z łopata,zeby zakopac tego doła:razz:trzymajcie sie cieplutko:lol: Quote
mala_czarna Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Chciałam wczoraj zrzucić kilka zdjęć Froci z nową zabawka, ale nie mogę w tym bajzlu kabelka do aparatu znaleźć :placz: Z nowych wieści to tylko takie, że Froci zasmakowały mamine klapki na basen :cool3: Zresztą w ogóle smakuje jej wszelakie obuwie. Tak jej się ostatnio porobiło. No i znaczna zmiana nastąpiła w kradzieżach domowych. Znaczy to mniej więcej tyle, że teraz Frotka kradnie wszystko małej Julce :razz: Quote
elinka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='mala_czarna']No i znaczna zmiana nastąpiła w kradzieżach domowych. Znaczy to mniej więcej tyle, że teraz Frotka kradnie wszystko małej Julce :razz:[/quote] Frotka, kalkulacja idzie w dobrą stronę.:evil_lol: Quote
mala_czarna Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='elinka']Frotka, kalkulacja idzie w dobrą stronę.:evil_lol:[/quote] Cwana bestyjka się z niej robi ;) Quote
majuska Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 ...a takie to niepozorne było....:evil_lol: Quote
mala_czarna Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Żyjemy, mamy się dobrze, tylko fotek ni ma. Przedwczoraj Frotkę uprałam, bo od tego tynku, kurzu i brudu sierść była twarda niczym łuski u warana z Komodo :cool3: Obiecuję, że jak się troszkę pozbieram to wstawię fotki z zabawką. Jak net w domu zacznie działać to być może nawet dzisiaj wygrzebię kabelek ;) Quote
mala_czarna Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Dokopałam się do kabelka, zrobiłam awanturę w kablówce bo sieć mi padła, wklejam 2 fotki. Uff... Ja tam nie wiem dlaczego, ale tył pajacyka jest bardziej interesujący niz przód ;) Quote
majuska Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Daję pajacykowi tak ...2 dni:eviltong: Quote
mala_czarna Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Troszkę Froci i Julki ( w warunkach domowych, ździebko juz "poremontowo"). Ze spacerów żadnych jeszcze nowych fotek nie mam :oops: Quote
majuska Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Cudne dziewczynki...i widzę, że pajacyk jeszcze na chodzie:lol:, Frocia wygląda na odstresowaną wreszcie i u siebie. Pięknieje w oczach :loveu: Quote
mala_czarna Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Nikt do nas Frocia nie zagląda :shake: Wybieramy się jednak do dermatologa. Moim zdaniem to jest alergia, o czym chociażby świadczą zaczerwienione pachwiny. No i drapanie nie ustępuje, czyli, że to nie jest na podłożu psychosomatycznym. Do dr Dembele zapisana jestem na 23 października, więc dopiero wtedy napiszę o co chodzi. No a teraz parę fotek z niedzielnego spacerku ;) Quote
Daga&Maks Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 zaglądamy :loveu: biedny Frociak :shake: trzymam kciuki że będzie dobrze Quote
Recommended Posts