Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mala_czarna napisał(a):
Rita, Ty weź mi coś podpowiedz. Ile Frocia tak docelowo powinna ważyć? Pytam, bo psica ma coraz większy apetyt, a nie chcę jej upaśc :roll:

Jaka ona konkretnie jest duza ?

Posted

I jeszcze tak z ciekawości, choć przyznaję, że kompletnie się nie znam; przeglądałam sporo zdjęć w necie (terriera walijskiego i irlandzkiego), i powiem szczerze, że dla mnie Froteczka jest mixem irlandzkiego.:cool3:

Posted

Mnie bardziej kojarzy sie terierem walijskim,ale moze babcia,albo mamusia miała przelotny romans:cool3:
terier walijski/wys. w kłebie 39cm/ waga 9,5 kilo
terier irlandzki /wys. w kłebie 46-48/waga 13 kilo
Wydaje mi sie,ze waga 13 kilo u Froci,to juz maksimum/sorry szorstka/

Posted

Rita, nie mogłam się powstrzymać. Niby to wątek Frocinki, ale a propo wczorajszego pytania co do maseczki przeciwpyłowej dla Julki, no to sama powiedz, gdzie ja dostanę taki tyci rozmiar? :evil_lol:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Doła mam to i pisać się nie chce:-(
Końca remontu nie widać (powiedziałabym, że wręcz przeciwnie), w pracy zawirowania, masa roboty i ogólnie wszystko do du**.

Juz lete z łopata,zeby zakopac tego doła:razz:trzymajcie sie cieplutko:lol:

Posted

Chciałam wczoraj zrzucić kilka zdjęć Froci z nową zabawka, ale nie mogę w tym bajzlu kabelka do aparatu znaleźć :placz:
Z nowych wieści to tylko takie, że Froci zasmakowały mamine klapki na basen :cool3:
Zresztą w ogóle smakuje jej wszelakie obuwie. Tak jej się ostatnio porobiło. No i znaczna zmiana nastąpiła w kradzieżach domowych. Znaczy to mniej więcej tyle, że teraz Frotka kradnie wszystko małej Julce :razz:

Posted

[quote name='mala_czarna']No i znaczna zmiana nastąpiła w kradzieżach domowych. Znaczy to mniej więcej tyle, że teraz Frotka kradnie wszystko małej Julce :razz:[/quote]

Frotka, kalkulacja idzie w dobrą stronę.:evil_lol:

Posted

Żyjemy, mamy się dobrze, tylko fotek ni ma.
Przedwczoraj Frotkę uprałam, bo od tego tynku, kurzu i brudu sierść była twarda niczym łuski u warana z Komodo :cool3:
Obiecuję, że jak się troszkę pozbieram to wstawię fotki z zabawką. Jak net w domu zacznie działać to być może nawet dzisiaj wygrzebię kabelek ;)

Posted

Nikt do nas Frocia nie zagląda :shake:
Wybieramy się jednak do dermatologa. Moim zdaniem to jest alergia, o czym chociażby świadczą zaczerwienione pachwiny. No i drapanie nie ustępuje, czyli, że to nie jest na podłożu psychosomatycznym. Do dr Dembele zapisana jestem na 23 października, więc dopiero wtedy napiszę o co chodzi.

No a teraz parę fotek z niedzielnego spacerku ;)