auraa Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Malutka:-(:-(:-( Juz nie cierpi. Czy wiadomo co jej było? Tak mi strasznie przykro. Quote
dorobella Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Pomyśl o tym, że przez krótką dla Ciebie chwilę, która jednocześnie była dla niej bardzo długą wiecznością - była kochana, była bezpieczna i była szczęśliwa. I z taką pamięcią tego wcielenia przekroczyła TM. Nie każde zwierzę ma tyle szczęścia, nie po każdym zwierzaku płyną łzy. Quote
moni12 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Żabciu (*). Dorotko tak mi przykro. Nie mogę sobie miejsca znależc, więc tylko mogę sobie wyobrazic jak Ty cierpisz.Przytulam Dorotko. Quote
RUDA ZUZIA Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='dorobella']Pomyśl o tym, że przez krótką dla Ciebie chwilę, która jednocześnie była dla niej bardzo długą wiecznością - była kochana, była bezpieczna i była szczęśliwa. I z taką pamięcią tego wcielenia przekroczyła TM. Nie każde zwierzę ma tyle szczęścia, nie po każdym zwierzaku płyną łzy.[/QUOTE] To prawda, przez ten czas u Ciebie była szczęśliwa i kochana Tak bardzo,bardzo mi przykro. Quote
Asiaczek Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='dorcia44']nie ma już mojej malutkiej Żabki ,odeszła nad ranem.nie mogę się z tym pogodzić,po prostu nie mogę .[/QUOTE] Dla Żabki ["]... A ja chciałam podpowiedziec, aby nosić Ją w kieszonce sukienki/fartuszka....nie zdążyłam.... Co do przyczyn odejścia Żabki, to może Matka Natura tak zdecydowała...na pewno nie było w tym Twojej winy.... Pzdr. Quote
dorcia44 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 chciałam cos napisac ale wszystko wygaje mi się nijakie ,puste...zbieram się i zebrać nie mogę . pewnie jak pójdę do pracy to przestanę popłakiwać i głowę zajme czyms innym :-( w piątek przybyły mi 3 kociaki na dt..ktoś wyrzucił 2 kotki z kocietami . człowiek jest największym potworem :shake: dziękuję za ciepłe słowa. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 O, matko... przy okazji zrób fotki kiciom i wstaw... Pzdr. Quote
moni12 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Dorcia dokładnie w takich chwilach wszystko wydaję się nijakie, żadne słowa nie określą tego co czujemy.Jesteśmy z Tobą pamiętaj a Ira przybija Ci piątkę a robi to wprost cudownie. Quote
dorcia44 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 mam zdjęci ,ale aparat nie chce ich z rzucić na kompa ,chyba się popsuł :shake: mam do adopcji 6 kociaków,3 powyzej 3m i 3, 5-6 tyg. wczoraj jedna kruszynka miała wypadek ,musiała uderzyć się w nosek lub gdzieś weszła i spadła ,nos rozbity ,krew ,krzyk...było po 6 ,nie wiedziałam co robić :shake: taksówka za pół godz....obudziłam sąsiada ,znów byłam n aPowstańców ,co ja czułam:-( kociątko juz lepiej i mam nadzieje że już będzie dobrze.jeszcze nigdy nic takiego się nie zdarzyło... nigdy i nie wiem co to było Quote
Asiaczek Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Może przez czytnik kart by się udało? Masz taki w domu albo może masz od kogo pożyczyć? pzdr. Quote
dorobella Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Dorcia jutro wystawię bazar. Żabka odeszła został dług,leczenie Lusi też kosztowało, może ktoś chciałby wspomóc koleżankę w potrzebie. Quote
moni12 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Wspomogę Dorcie małym grosikiem , ziarnko do ..... Quote
moni12 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='dorobella']ziarnka i dług się zmniejszy[/QUOTE] Mam taką nadzieję. Quote
dorobella Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Wczoraj chciałam bazar wystawić, ale w drodze do marketu,przez pole złapała mnie ulewa. Cała mokra,zmarzłam, niestety wracałam mokra na piechotę, wieczorem z gorączką. Mam nadzieję, że się nie skończy antybiotykiem. Kot skończył antybiotyk,pies jest w trakcie, a ja nie będe następna. Quote
auraa Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Widziałam kociaki na miau. Sa przepiękne! Który miał wypadek? Quote
dorcia44 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 ta najmnieju puchata ,kolorowa dziewczynka . jest juz ok . ale trzeba być czujnym ,bo tak naprawdę nie wiadomo co to było. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='auraa']Widziałam kociaki na miau. Sa przepiękne! Który miał wypadek?[/QUOTE] A możesz podac link? Myślę, że sporo osób chciałoby oglądnąć te kocie cudowności:) pzdr. Quote
moni12 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='dorobella']Wczoraj chciałam bazar wystawić, ale w drodze do marketu,przez pole złapała mnie ulewa. Cała mokra,zmarzłam, niestety wracałam mokra na piechotę, wieczorem z gorączką. Mam nadzieję, że się nie skończy antybiotykiem. Kot skończył antybiotyk,pies jest w trakcie, a ja nie będe następna.[/QUOTE] Dorotko nie daj sie . Ta pogoda to fakt powala ! Quote
dorobella Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Mam 38,biorę theraflu powinno mnie postawić na nogi. Musze być na chodzie, nie mam wyjścia. Wczoraj po prostu deszcz mnie zaskoczył w polu, w momencie byłam mokra, a dzisiaj się doprawiłam. Jutro się zepnę i zrobię Dorotce bazar. Jakby ktoś jeszcze mógł sypnąć grosikiem będziemy wdzięczne za Dorcię. Naprawdę są sytuację, kiedy nie ma gdzie umieścić np. kociaków, a na Dorotkę wszyscy liczą,niech ona też poczuje,ze nie zostawimy jej w potrzebie Link do wątku [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=130886&start=0[/url] Quote
Asiaczek Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='dorobella']Mam 38,biorę theraflu powinno mnie postawić na nogi. Musze być na chodzie, nie mam wyjścia. Wczoraj po prostu deszcz mnie zaskoczył w polu, w momencie byłam mokra, a dzisiaj się doprawiłam. Jutro się zepnę i zrobię Dorotce bazar. Jakby ktoś jeszcze mógł sypnąć grosikiem będziemy wdzięczne za Dorcię. Naprawdę są sytuację, kiedy nie ma gdzie umieścić np. kociaków, a na Dorotkę wszyscy liczą,niech ona też poczuje,ze nie zostawimy jej w potrzebie Link do wątku [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=130886&start=0[/url][/QUOTE] Dzięki za link. Kiciusie sa śliczne:) Poniewaz dorcia44 ma problemy ze wstawienie zdjęć kici, to przekopiowałam fotki z miau:) [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/233/sdc19379.jpg/"][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/422/sdc19379.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/191/sdc19370.jpg/"][IMG]http://img191.imageshack.us/img191/5697/sdc19370.jpg[/IMG][/URL] ruda dziewczynka ,ciemny chłopczyk Marcepan ,kolorowa dziewczynka Triszka. kocięta jeszcze są na antybiotykach ,ale już można myśleć o adopcji . mają jakieś 6 tyg. Ozdr, Quote
moni12 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Toż to cudeńka poprostu, jak z obrazka.Az się buzia do nich cieszy. Quote
dorcia44 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 dziekuję ,kociaki sliczne . do adopcji jest jeszcze 4m. Aksamitka ,czarna .i 4 m. Lusia która nie rośnie ,i ciągle jest chora :( dobrej nocki. Quote
Recommended Posts