wilczy zew Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Zdecyduj się,jak nie spała to ją ululałaś a teraz chcesz aby nie spała :P Quote
Pysia Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Nadal nic. Brak bóli partych. W nocy sobie spała z przerwami na picie i wyjścia na dwór. Byłyśmy 3 x. Ona spała a ja wpatrywałam się w nią. Wynik? Zira wypoczęta a ja mam oczy na zapałkach.... Quote
Margi Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Może i dobrze,bo to nie Ty będziesz rodzić tylko Zira. Pysia teraz się prześpij,rano dobrze się śpi.Jak by co to i tak się obudzisz. Quote
mar....ka Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 i jak tam u was??? będą niedzielne dzieci (leniwce :P)??? Quote
Pysia Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Chłopak, dziewczynka, dziewczynka, chłopak. W sam raz :) Dzieci spore jak na puliki ale nie olbrzymie na szczęście :) Robalki już nakarmione. Mamusia dostała tfu tfu wilczego apetytu bo dobrała się do jedzenia już podczas porodu ;) Postanowiła, że w nocy się śpi a rodzi w dzień. Ja padnięta, niewyspana a ona wypoczęta... Poród trwał 4 godz. . Bezproblemowy, książkowy. Zira jakby twardą kupalonkę robiła. Ani jekła, ani stękła. Ot wypięła sie, wylazło i tyle. Uffffffffff! Na razie Zira pilnuje i myśli czym TO się je. I jak się dorwie do lizania to drą mardy jak opętane. Teraz aby mleczko było, zdrowo rosły a Zirka przeszła połóg bez komplikacji to odetchnę. Zdjęcia mam tylko na telefonie bo aparat umarł i nie chciał zmartwychwstać... Niestety telefon nie chce mi wysłać na maila fot bo mam w jakis sposób pełna pamięć.... Czyli bunt sprzętu na całej linii. Quote
wilczy zew Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 To można trochę odetchnąć :) Czekamy na foty. Quote
mar....ka Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 gratulację, wymiziaj dzielną mamusię :) Quote
WATACHA Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Dla Pysi też :) Też, też, ale mama najdzielniejsza :) Quote
angineuuka Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Widzialam, widzialam :D Rosnijcie zdrowo, to postaram się was odwiedzic ❤???? Quote
WATACHA Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Na fb są foty! Nie mam koleżanki na FB. Kiedyś zaprosiłam, ale nie przyjęła, więc się nie prosiłam :P Quote
Yoana Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Gratulacje dla Zirki no i oczywiście Pysi. Nie będzie Ci się nudzić :) Quote
Pysia Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Widzialam, widzialam :D Rosnijcie zdrowo, to postaram się was odwiedzic ❤ Odwiedź koniecznie bo nam tabuny gości jak skończą 3 tyg. będą potrzebne ;) Nie mam koleżanki na FB. Kiedyś zaprosiłam, ale nie przyjęła, więc się nie prosiłam :P To dawaj teraz, bo do mnie milion ludzi pisze i mogłam nie ogarnać ;) Już nie zwracam uwagi na zaproszenia od jakiegoś czasu. Chyba ze ktoś powie: kliknij babo :) No to dawaj teraz :) Kliknę ;) Quote
Pysia Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 A! Wybaczcie zmęczonej masakrycznie babci. Dziękuje za kciuki, za życzenia. Przede wszystkim ze te aby zdrowo rosły! Quote
Clavia Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Gratulacje! Dobrze, że wszystko bez komplikacji :) Quote
angineuuka Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Nie mów takie hop :D bo braknie ci dziewczynki jednej po mojej wizycie :D Quote
WATACHA Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Odwiedź koniecznie bo nam tabuny gości jak skończą 3 tyg. będą potrzebne ;) To dawaj teraz, bo do mnie milion ludzi pisze i mogłam nie ogarnać ;) Już nie zwracam uwagi na zaproszenia od jakiegoś czasu. Chyba ze ktoś powie: kliknij babo :) No to dawaj teraz :) Kliknę ;) Klik Quote
WATACHA Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 A! Wybaczcie zmęczonej masakrycznie babci. Dziękuje za kciuki, za życzenia. Przede wszystkim ze te aby zdrowo rosły! A to innej opcji nie ma chyba :) Quote
Recommended Posts