Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Widziałam filmik. Mega podoba mi się ten dwu komorowy kojec :) A generalnie to mam nadzieję ze biedne szczenięta na świecie nie będą musiały się do cycow dopychac pomiędzy ogromnymi dredami ????

Posted

Niedobra,chcesz mnie z moją rodziną rozdzielić!

Nie. Chce aby moje stado żyło w spokoju ;)

Widziałam filmik. Mega podoba mi się ten dwu komorowy kojec :) A generalnie to mam nadzieję ze biedne szczenięta na świecie nie będą musiały się do cycow dopychac pomiędzy ogromnymi dredami

To taki kojec przyszłosciowy :) Jak zaczną eksplorować teren to na poczatku drugą część kojca. No i tam na początku będzie ich toaleta. Postaram się nauczyc je od razu na podkłady siusiac jak tylko będą w stanie normalnie sie poruszać i trafiać do misek ;) 

Potem ta druga część zostanie otworzona na pokoj i zacznie sie....masakra :)

Posted

Karol był w zachwycie :)  Chociaż Zirka w pierwszej chwili oddzieliła go od dzieci. Ale zaraz spasowała i stwierdziła, że on jednak swój i odeszła spokojnie :) 

Posted

Śpią i jedzą :)  I rosną. Jeszcze dwa dni temu mogłam jako tako przytrzymać pod pachami jedną ręką na szybko i pstryknąć fotke. Dzisiaj chciałam- nie da się. Nie utrzymam. Za duże! 

Są cichutkie, najedzone. Nie płaczą tfu tfu.  Kocham kazdego malucha jak nie wiem co! 

Posted

Jak mi zaczną demolować dom, lać, srać i drzeć morde a przy tym wyciągać kase z portfela szybciej niżteraz to będe witać chętnych na nie z flaszką :P 

Żartuję ;) 

Posted

Ciri się otworzyły rano :)  Zobaczyłam odbijające się światło i zapytałam jak jej się podoba świat <3 Reszta sie ociaga. Mają czas. Jakies 2 dni ;) 

Są przesłodkie <3 

Jeszcze kilka dni temu Zira nie pozwalała Pelątku nawet wchodzic do pokoju. Powoli, codziennie robił kilka kroków więcej. 2 dni temu pokazałam mu z bliska maluszka. Od przodu zwiewał, ale od tyłu od razu zabrał się za mycie brzunia i reszty ;) Dzisiaj razem z Zirką, wspólnie wylizywali na moich rękach szczeniaczka :) Zirka tylko do kojca nie pozwala mu wejsć. Ale jak ja malucha trzymam to nie ma nic przeciwko żeby Pele go wąchał, lizał itd :) 

Chuligan nadal jest chuligan. Zadymy przy cyckach, łazenie po kojcu i po śpiacym rodzeństwie, darcie japy bo wlazł nie tam gdzie trzeba. Zdołał juz wyjsć z jednej części kojca przez deske zabezpieczjacą. Jest największy i najcięższy.  Kawał chłopa. A gruby jest tak bardzo, że czasami jak chce się z plecków na brzuszek przewrócić to mu brzunio nie pozwala :) 

Celebryta jest najmniejszy, ale ma najpiekniejszą główkę i jest taki zwarty i krótki. I ma najbardziej puszyste futerko. 

Ciri - większa, bardzo silna dziewczynka. Fajniutka i słodziutka.  I dość uparta jak chce tego a nie innego cyca ;)

Chmurka- taka niunia kochana <3  Biała kreseczka na piersi maleje. Z czasem zniknie. Chmurka ma gęstsze futerko od Ciri.  Jest trochę mniejsza i lzejsza. Chociaż na oko tego nie widać.  Potrafi do upoadłego doić a potem bączy jak szalona z przejedzenia ;) 

Zirka juz nie siedzi z nimi. Przychodzi dać jeść, wymyje i spada.  Nie dziwię sie. Łażą jej w kojcu po głowie, cudują ;)  Niech się babka nimi zajmie  ;)