beria Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Pysia napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Buahahahahahahahahaha Kliknęłam tylko raz :crazyeye: Buahahahhaaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I tym potrójnym akcentem kończę i mówię Wam DOBRANOC :loveu: Deja vu - trojaczki będą :cool3: Toż to ZNAK :grins: Quote
Nugatowa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Krople mojej herbaty uroczo spływają po monitorze jest to wynik waszego wariactwa. Buhahahahha rycze ze smiechu:evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Pysia napisał(a):Weszka:crazyeye: Czyżby Cię zżbek bolał? :shake: O biedna.... :diabloti: nie martw się kochana nie boli mnie nic :cool1: Pysia napisał(a):Weszka:crazyeye: Czyżby Cię ząbek bolał? :shake: O biedna.... :diabloti: nie martw się kochana nie boli mnie nic :cool1: Pysia napisał(a):Weszka:crazyeye: Czyżby Cię ząbek bolał? :shake: O biedna.... :diabloti: nie martw się kochana nie boli mnie nic :cool1: Quote
Paula Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Buhahahaha :roflt: :roflt: :roflt: Miałam coś napisać :hmmmm: mądrego ;) ale zapomniałam przez Was wariatki :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Pysia napisał(a):Weszka:crazyeye: Czyżby Cię zżbek bolał? :shake: O biedna.... :diabloti: Pysia napisał(a):Weszka:crazyeye: Czyżby Cię ząbek bolał? :shake: O biedna.... :diabloti: Pysia napisał(a):Weszka:crazyeye: Czyżby Cię ząbek bolał? :shake: O biedna.... :diabloti::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:to aż 3 ząbki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze szalone:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 beria napisał(a):Deja vu - trojaczki będą :cool3: Toż to ZNAK :grins: TAK :multi: TAK :multi: TAK:multi: Będą u Weszki trojaczki :multi: :loveu: :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Pysia napisał(a):TAK :multi: TAK :multi: TAK:multi: Będą u Weszki trojaczki :multi: :loveu: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie ma to jak życzliwa dogociółka przy boku:diabloti: Quote
Pysia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Pegaza napisał(a):Witam witam witam trojaczki:lol: A gdzie Weszka? Przyszła mama trojaczków? :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie ma to jak życzliwa dogociółka przy boku:diabloti: Prawda ? :siara: Quote
Alicja Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Pysia napisał(a):A gdzie Weszka? Przyszła mama trojaczków? :diabloti: Prawda ? :siara::razz:tak ...tak...oczywiście:evil_lol: Quote
agbar Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 czesc nienormalne:diabloti: wyczytalam i obejrzalam.....i ide se:diabloti: Quote
Vectra Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Weszka poszła po wyprawke dla trojaczków :diabloti: Quote
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Haha...ja nie mogę tu dłużej przebywać , bo głupieję:evil_lol: Naprawdę! Przesyłam pozdrowienia i zmykam jak najprędzej:lol: Quote
anetta Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 :o no nie moge :roflt: To jest ZNAK :razz: Ale czy Waszka jest przygotowana na trojaczki? :o Quote
clockwork Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 uffff.... po godzinach ale zdążyłam i TU... bo wiesz... ja fotki u siebie wstawiałam,:roll: i opisywałam powiększenie sie mi rodziny.... ale nie tak jak weszce , nie nie..... Quote
Pysia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ja chwilowo postanowiłam się ukrywać :cool3: Wolę nie wchodzić w drogę takiej jednej co to niedługo będzie miała potrójne poranne mdłości :diabloti: Pa........... Quote
malawaszka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 coś mi sięwydaje drogie panie, że to WAM się zachciewa po drugim bocianku bo coś za dużo i za często o tym gadacie - a że w TYM wieku wstyd się przyznać to na mła zwalacie :diabloti: Quote
Pysia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 malawaszka napisał(a):coś mi sięwydaje drogie panie, że to WAM się zachciewa po drugim bocianku bo coś za dużo i za często o tym gadacie - a że w TYM wieku wstyd się przyznać to na mła zwalacie :diabloti: Nie przypominam sobie żebym fociła bociany :hmmmm: Czyżbym była tak stara że o tym już nie pamiętam? :diabloti: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Pysiu a ja sie chciałam zapytać co u Karola??? Jak sobie chłopaczyna radzi? Quote
Pysia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Pysiu a ja sie chciałam zapytać co u Karola??? Jak sobie chłopaczyna radzi? Tak naprawdę to nie wiem ... Maile pisze w stylu ...kurcze moich postów :mad: Kompletnie nic się od niego nie dowiesz oprócz tego że jest moim synem :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Pysia napisał(a):Tak naprawdę to nie wiem ... Maile pisze w stylu ...kurcze moich postów :mad: Kompletnie nic się od niego nie dowiesz oprócz tego że jest moim synem :evil_lol: Buhahahaaa:evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tzn, że jest dobrze:lol!: Idę spać po tym, jak oplułam monitor przez cia:cool1: Quote
Pysia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Buhahahaaa:evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tzn, że jest dobrze:lol!: Idę spać po tym, jak oplułam monitor przez cia:cool1: Przez mia? :crazyeye: To niemożebne :shake: A ja własnie wyciągłam włosa z kanapką z buzi - chyba Nugatowej :mad: Quote
Paula Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Pysia napisał(a):A ja własnie wyciągłam włosa z kanapką z buzi - chyba Nugatowej :mad: :grin: Oby to nie był łoniak :evil_lol: ;) Quote
Nugatowa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 paula_z napisał(a)::grin: Oby to nie był łoniak :evil_lol: ;) No to są już szczyty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje: Wasiu musimy im dać popalic Quote
Recommended Posts