Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Pysia napisał(a):Ja zabrałam po litrze na łeb ale kranówki się nie napiję :shake: Wolałam usychać :roll: W chwili obecnej nie mam ochoty się przepraszać. Apeluję do wszystkich kałmuków: Jezeli brak Wam czasu na studiowanie zasad fotografii i chęci do spędzania czasu z książkami i instrukcjami obsługi lustrzanki to kupcie sobie zwykłą, dobrą cyfrówke bo super lustrzanka sama z siebie nie robi super fot.... Viktora zwalniam z pracy az do odwołania :diabloti: no co Ty nie powiesz :diabloti: :diabloti: cześć Pyśka :loveu: zamiast się obrażać na Viktora to zacznij z nim romansować :cool3: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='malawaszka']yes yes yes :loveu: :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Pysia'] A fe!! Alu ....Jakie u Ciebie paskudne myśli:evil_lol: :crazyeye:oj Pysiu ja nic zdrożnego nie miałam na myśli ...przecież miał JU kupić dla Wiktora ubranko:p Quote
Pysia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Vectra napisał(a):no co Ty nie powiesz :diabloti: :diabloti: cześć Pyśka :loveu: zamiast się obrażać na Viktora to zacznij z nim romansować :cool3: Mam już dwa bziki: 1. Psy i wszystko co ich dotyczy czyli zdriwie, hodowla, szkolenie itd. Ciągle douczam się o tym ze wszystkich sił... 2. Ogród...Któremu oddaję ostatnie swoje poty ;) Ewa...Jeżeli człowiek rozkawałkowuje się na wiele bzików to tak naprawde nic nie wie...Jakbym zaczęła romansować z Viktorem jak nalezy zeby nauczyć się focic jak Dominika np. to czas który mogłabym poswięcić na to co naprawde kocham czyli zdobywanie nieustanne wiedzy na temat psów straciłabym bezpowrotnie... Ja albo coś robię na milion procent albo wcale. Inaczej nie umiem :shake: Taka jestem i tyle ;) Na dodatek taką siebie kocham :loveu: :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Pysia napisał(a): 1. Psy i wszystko co ich dotyczy czyli zdriwie, hodowla, szkolenie itd. Ciągle douczam się o tym ze wszystkich sił... a to jeszcze trzeba więcej wiedzieć niż się wie :niewiem: Pysia napisał(a): 2. Ogród...Któremu oddaję ostatnie swoje poty ;-) doskonałe miejsce by ćwiczy robienie zdjęć Pysia napisał(a):a albo coś robię na milion procent albo wcale. praktyka , praktyka , praktyka ....... wiedza teoretyczna to tylko 1% sukcesu. Quote
malawaszka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Pysia napisał(a): Viktora zwalniam z pracy az do odwołania :diabloti: to kiedy mam przyjechać po Viktora??? :diabloti: a ja nic nie czytałam o foceniu - nic a nic poza kawałkiem instrukcji do fujika mojej siostry :evil_lol: a tak to wsio metodą prób i błędów :razz: Quote
Pysia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Vectra']a to jeszcze trzeba więcej wiedzieć niż się wie :niewiem: TAK!! Nieustannie wiem za mało!! Niedawno Justynka zapytała mi się czy dracena jest dla psa trująca...Nie wiedziałam :placz: Teraz mam do nauczenia się na pamięć roślin groźnych dla zdrowia i życia psa bo to jest wazne! doskonałe miejsce by ćwiczy robienie zdjęć Ale ja nie lubię w nim focić tylko kopać :eviltong: praktyka , praktyka , praktyka ....... wiedza teoretyczna to tylko 1% sukcesu. Dupa dupa dupa dupa :diabloti: [quote name='malawaszka']to kiedy mam przyjechać po Viktora??? :diabloti: a ja nic nie czytałam o foceniu - nic a nic poza kawałkiem instrukcji do fujika mojej siostry :evil_lol: a tak to wsio metodą prób i błędów :razz: Viktora dostanie TZ jak mi kupi cyfrówke :eviltong: On kiedyś parał się fotografią analogową cyfrówką i nawet mu to nieźle wychodziło :) Teraz niech się nauczy obsługi kosiarki i będzie git ;) Co do Ciebie to Ty masz serce do focenia :loveu: Ja ...poprostu pstrykam i kompletnie nic w to nie wkładam oprócz wysiłku paluszka naciskającego spust :evil_lol: Nic innego nmnie nie bawi w fotografowaniu :p Jedynie jak foce Ciebie to wkładam w to serce bo ciągle mi ryczysz ześ brzydka, gruba itd więc chce Ci pokazać ześ nie brzydka tylko strasznie goopia :diabloti: Zaraz jadę do Justynki :multi: Zobaczę moje śliczniutkie maleństwa :loveu: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Pysia'] Pomijam milczeniem tą wypowiedź :diabloti: Nie kłam, Ty nie potrafisz milczeć:diabloti: [quote name='malawaszka']zapraszam do Pysi na czereśnie :evil_lol::loveu: bardzo mi się to podobuje:razz: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:latexowe ubranko dostanie:diabloti:co by go nie za bardzo spalcowały:eviltong: Padłam:mdleje::evil_lol::evil_lol: Ciocia Ala ma zawsze rozwiązanie:multi: [quote name='Pysia'] Zaraz jadę do Justynki :multi: Zobaczę moje śliczniutkie maleństwa :loveu: Zabierz ze sobą kolege victora:loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Pysia napisał(a):Jedynie jak foce Ciebie to wkładam w to serce bo ciągle mi ryczysz ześ brzydka, gruba itd więc chce Ci pokazać ześ nie brzydka tylko strasznie goopia :diabloti: nie mówiłam żem brzydka ino że gruba :diabloti::diabloti::diabloti: a tak wogóle to racja, że Pysiowa mi zrobiła najładniejsze foty jakie mam :loveu: więc nie pozostaje nam nic innego jak ogłosić Cię moim nadwornym fotografem :grins: :loveu::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='madzia i medor'] Padłam:mdleje::evil_lol::evil_lol: Ciocia Ala ma zawsze rozwiązanie:multi: :pbo Ciocia Alicja już troszkę tupta tu po tym łez padole:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysia foć ile wlezie ...trening czyni mistrza;) Quote
Pysia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Właśnie przyjechałam od małych bouvików :loveu: Mam nawet foty :eviltong: A tu nikogo niet :shake: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Pysia']Właśnie przyjechałam od małych bouvików :loveu: Mam nawet foty :eviltong: A tu nikogo niet :shake::mad::mad::mad:jak niet.......... Quote
agnes1 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:jak niet.......... no właśnie... jak niet....:diabloti: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='agnes1']no właśnie... jak niet....:diabloti::mad::mad::mad:noooo Pysiu ...czekamy ...2 to już banda:p Quote
Pysia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 :crazyeye: A jednak :loveu: Cholera mam czas, nie chce mi się spać, mam nieodpartą ochote ponadrabiania zaległości a Eksplorer nie chce z dogo współpracować :angryy: Wywala mnie i tyle !! Teraz Alu mogę wejść tylko na strony na które wracam...Na nowe za cholere :cool1: I tyle z łażenia po dogo :cool3: Zaraz wrzucę fotki robalków już 2 x większych :loveu: Tzn najpierw na kompa, potem zmniejsze, na serwer i dopiero .... Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Pysia']:crazyeye: A jednak :loveu: Cholera mam czas, nie chce mi się spać, mam nieodpartą ochote ponadrabiania zaległości a Eksplorer nie chce z dogo współpracować :angryy: Wywala mnie i tyle !! Teraz Alu mogę wejść tylko na strony na które wracam...Na nowe za cholere :cool1: I tyle z łażenia po dogo :cool3: Zaraz wrzucę fotki robalków już 2 x większych :loveu: Tzn najpierw na kompa, potem zmniejsze, na serwer i dopiero ....:multi::multi::multi:to ja czekam ...mam czas ta do ok.1.30 Quote
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 no dawaj te foty :mad: to się jutro nad siostrą poznęcam :diabloti: ona tak uwielbia bouviki i zawsze kciała mieć :diabloti: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Vectra']no dawaj te foty :mad: to się jutro nad siostrą poznęcam :diabloti: ona tak uwielbia bouviki i zawsze kciała mieć :diabloti::diabloti:widzisz jak Ewunia ślicznie prosi Quote
Pysia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 No i zaczęło sę :angryy: Program do zmniejszania fot wczoraj ściągnięty z sieci zaszwankował :mad: Teraz ściągam drugi z innej strony....Musicie poczekać bo ja dobiero zbieram programy do czyściutkiego kompa :evil_lol: A Ty Ewka nie strasz mnie tą pałą bo i tak Ci nie wychodzi :diabloti: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Pysia']No i zaczęło sę :angryy: Program do zmniejszania fot wczoraj ściągnięty z sieci zaszwankował :mad: Teraz ściągam drugi z innej strony....Musicie poczekać bo ja dobiero zbieram programy do czyściutkiego kompa :evil_lol: A Ty Ewka nie strasz mnie tą pałą bo i tak Ci nie wychodzi :diabloti::razz:to ja zaglądnę rano:p Quote
Pysia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Udało się :multi: Już wstawiam ;) To jest tatuś czyli Homer . Przekochany kumpel :loveu: Uwielbiam go :loveu: Jest średnim zgrabnym psem o pręgowanej sierści ( zupełnie nie wiem dlaczego bo dla mnie jest czarno-szary ;) ), pięknym kątowaniu i wspaniałym przytulaśnym charakterze. A to mamusia która dzisiaj przywitała mnie z wielkim entuzjazmem i zaprowadziła pochwalić się jak jej dzieci rosną :loveu: Vanessa czyli Wandzia :) Duża mocna suka o czanej sierści i wspaniałym zmorkowym charakterze :loveu: http:// Quote
Pysia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 I dzieciaki już dwa razy większe niż po urodzeniu :loveu: Maluszki rosną i są coraz silniejsze :) Powarkują i próbują stawać na łapkach :) Ale najbardziej zaskoczył mnie Big Boy !! Czym? Jutro Wam powiem ;) Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Jakie szkraby już duże:crazyeye::crazyeye::loveu: I oby rosły, jak na drożdżówkach;):kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 :loveu::loveu::loveu:śliczni mamuśka i tatusiek .......a maluchi hurrrrrrrrrrraaaaaaaaaa...że tak rosną słodziaki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts