Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Nadrobiłam wszystko, az mnie palec od myszki boli! Ale warto było! Brzdące superaśne. Jak miło się czyta relacje z nowego domku. Justynko niech sunia się zdrowo i dalej tak szaleńczko chowa!

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysiaaa a ja muszę się pochwalić, że zainspirowana Twoim ostatnim obiadkiem zrobiłam dziś pyyyyyszny koperkowy sosiq :loveu::loveu::loveu: mniaaammm :loveu::loveu::loveu:

Uczysz się gotować? ;) :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Hura :multi::multi::multi:
Bahati zadzwoniła :multi:
12 km. płakała a potem spała jak aniołek:loveu: Córcia pani Agnieszki calutką noc nie spała tylko sprawdzała czy mała nie znikła :loveu: Kochane dziecko :loveu:
Bahati pokazuje dobre wychowanie :multi: Siusia nie na kostke tylko na trawke :multi: Ale obudziła towarzystwo o 4 rano :evil_lol:
Ach...Taka jestem szczęśliwa :loveu:
[FONT=Arial];)no i trza było panikować:razz:
Super wiadomści:multi:
[/FONT]

Posted

No i doczekałaś się kompletu raportów z nowych domu Trolli :multi:

malawaszka napisał(a):
Pysiaaa a ja muszę się pochwalić, że zainspirowana Twoim ostatnim obiadkiem zrobiłam dziś pyyyyyszny koperkowy sosiq :loveu::loveu::loveu: mniaaammm :loveu::loveu::loveu:

To koniec beztroskiej Waszki, która przypala ryż dla psa :shake: Niedługo będzie Waszka super gospodyni, żona i matka :cool3:

Posted

beria napisał(a):

To koniec beztroskiej Waszki, która przypala ryż dla psa :shake: Niedługo będzie Waszka super gospodyni, żona i matka :cool3:

buhahaha no chyba Cię troszeczkę poniosło :diabloti:

Posted

Justynko niech sunia się zdrowo i dalej tak szaleńczko chowa!

Lazy- będziemy się starać, żeby Bahiya (domowo zwana Młoda:cool1:)zdrowo wyrosła na mądrego niufa:lol:
Wyobraźcie sobie, że Pysiowa nie wytrzymała i zrobiła mi maupa nalocik na domek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:................musiała sprawdzić czy jej wnusi się krzywda nie dzieje:mad:
Nieufna baba:eviltong:
Przyjechała z Ju i z marszu zaczęła naszej Młodej strzelać fleszem po oczach:mad::mad::mad:
Kontroling był.....:shake: ale chyba Pysiowy egzamin zdaliśmy bo Bahiyę zostawiła z nami i bouvierową parką:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Pozdrawiamy:cool1:

Posted

bouvik napisał(a):
Lazy- będziemy się starać, żeby Bahiya (domowo zwana Młoda:cool1:)zdrowo wyrosła na mądrego niufa:lol:
Wyobraźcie sobie, że Pysiowa nie wytrzymała i zrobiła mi maupa nalocik na domek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:................musiała sprawdzić czy jej wnusi się krzywda nie dzieje:mad:
Przyjechała z Ju i z marszu zaczęła naszej Młodej strzelać fleszem po oczach:mad::mad::mad:
Kontroling był.....:shake: ale chyba Pysiowy egzamin zdaliśmy bo Bahiyę zostawiła z nami i bouvierową parką:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Buhahahaaaaaaaaaaaaaaaa:evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

Ja sobie z tego posta screena zrobię i przypomnę Ci w odpowiednim czasie :grins:

Posted

beria napisał(a):
Ja sobie z tego posta screena zrobię i przypomnę Ci w odpowiednim czasie :grins:

teraz Weszka bedzie nam opisywać jak przypala sosik koperkowy :diabloti:

Posted

beria napisał(a):

Na TVNStyle jest cykl "Perfekcyjna pani domu":evil_lol:

bouvik napisał(a):

wiedziałam:multi: Pysiu - to teraz zaczynasz podróżować po kraju? od czego zaczynasz? Piaseczno czy Szczecin? ;) :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

bouvik napisał(a):
Witam Pysiowa po raz drugi i nie ostatni dzisiejszego dnia
Podpuszczasz mnie kobieto:mad:
Ale ok- podzielę się ze wszystkimi co tam u nas
Bahiya jest CUDOWNA:loveu:
Po niespełna 24h w naszym domku ustawiła sobie resztę towarzystwa czyli

• nas (czyli mnie i Tomka) owinęła sobie wokół łapki (przeta wiadome to było od początku-taki słodziak:loveu:)

• Vanessa (nasze bouviera sunia) zapajała do niej wielką miłością, nie spuszcza jej z oka i wciaż za nią łazi
  • Homer (też bouvier) postanowił trzymać gówniarstwo na dystans ale jakoś mu się nie udaje- Bahiya łazi za nim i ONA jego:crazyeye: ustawia:evil_lol:
Do tego doszło, że dzisiaj rano podczas kolejnej zabawy na dwórku- kiedy ni z tego ni z owego Mała dostała głupawki -zaczęłam podejrzewać Pysię o małe machniom na szczeniakach:mad: Czy ja aby na pewno dostałam Bahiyę, która była najspokojniejsza w miocie??????????????????????????
Bo mnie to bardziej wygląda na charakterek Ballady:-o
Pozdrawiamy:evil_lol:

Wiadomo było, że Bahiya jako nieodrodna córka Zmorki owinie sobie rodzinke dookoła pazurków :evil_lol: W Wandzie też wierzyłam...A Homer przywyknie jak smarkata podrośnie ;)
A zabawy? No cóż....Bahiya była przytłoczona przez dwie szalone siostry ;)

paula_z napisał(a):
Super wieści od Bahiji :loveu: i reszty też

Witaj Pysiasta :multi:

Witaj Paula
Pewnie ze super wieści ...Do tego ja dzisiaj przytulałam wnusie Bahiye :loveu:

madzia i medor napisał(a):
Mogę przyjść i postresować się z Tobą:evil_lol:

Witaj babciu - dzieci w świat, ale w dobre łapki

Przychodź - ciasto nadal jest bo nikt u mnie nie wcina - tylko ja...

malawaszka napisał(a):
ojj Pysia Pysia hahahaha

ale cudnie!!!! :loveu: umieram z zazdrości, że nie mogłam mieć jednej z tych małych diablic

Czego rżysz kobieto ze mnie?:mad: A małą mogłaś mieć...Za darmo nawet....

LAZY napisał(a):
Nadrobiłam wszystko, az mnie palec od myszki boli! Ale warto było! Brzdące superaśne. Jak miło się czyta relacje z nowego domku. Justynko niech sunia się zdrowo i dalej tak szaleńczko chowa!

Warto ....Mam demolke w domu...

aga1215 napisał(a):
Witaj Pysiu!
Ale Ci się super domki udały

Mam nadzieje że dalej będzie super bo ja bojąca jestem ...O Bahiyę raczej jestem spokojna ;)

malawaszka napisał(a):
Pysiaaa a ja muszę się pochwalić, że zainspirowana Twoim ostatnim obiadkiem zrobiłam dziś pyyyyyszny koperkowy sosiq :loveu: mniaaammm

To teraz pora na sos paprykowy ze świerzej papryki ...

aga1215 napisał(a):
Uczysz się gotować? :evil_lol:

Kiedyś musi bo jak mama się wyprowadzi to umrze z głodu ;)

malawaszka napisał(a):
uhm :oops: kiedyś w końcu trzeba

jw

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]no i trza było panikować
Super wiadomści:multi:
[/FONT]

A jak Ty byś panikowała?

anetta napisał(a):
Swietne woadomosci od maluszkow :multi:

:multi:

beria napisał(a):

To koniec beztroskiej Waszki, która przypala ryż dla psa :shake: Niedługo będzie Waszka super gospodyni, żona i matka

A jak będą bliźnieki? :diabloti:

malawaszka napisał(a):

Mnie chyba bardziej :diabloti:

Posted

bouvik napisał(a):
Wyobraźcie sobie, że Pysiowa nie wytrzymała i zrobiła mi maupa nalocik na domek:evil_lol:................musiała sprawdzić czy jej wnusi się krzywda nie dzieje:mad:
Przyjechała z Ju i z marszu zaczęła naszej Młodej strzelać fleszem po oczach:mad:
Kontroling był.....:shake: ale chyba Pysiowy egzamin zdaliśmy bo Bahiyę zostawiła z nami i bouvierową parką:multi:

O Ty maupo jedna a kto mnie błagał na kolanach zebym przyjechała? No kto? Się pytam :mad:
Fleszem strzelałam bo ciemno było ....Fotki do doopy :angryy:
Jezu jaka ona jest śliczna....

Pegaza napisał(a):
:roflt: Pysiu jesteś niemożliwa

Cichaj bo Ci niufa sprzedam :diabloti:

madzia i medor napisał(a):
Buhahahaaaaaaaaaaaaaaaa:evil_lol:

A Ty czego rżysz? :mad:

beria napisał(a):

Ja już zrobiłam :diabloti:
Vectra napisał(a):
teraz Weszka bedzie nam opisywać jak przypala sosik koperkowy :diabloti:

Potem paprykowy itd :evil_lol:

aga1215 napisał(a):
Na TVNStyle jest cykl "Perfekcyjna pani domu":evil_lol:

wiedziałam:multi: Pysiu - to teraz zaczynasz podróżować po kraju? od czego zaczynasz? Piaseczno czy Szczecin? ;) :evil_lol: :loveu:

Niech ona nie ogląda bo już u Hani wpadam w kompleksy :cool1:
Zaczynam od Szczecina :evil_lol: Potem po drodze Piaseczno a za dwa tygodnie Gdańsk i Lublin :evil_lol:

Posted

Uffffffffffffff...Teraz moge Wam napisać ;)
Rano TZ obudził mnie pytaniem czy chcę mieć demolke również na górze :crazyeye: Nie zrozumiałam....Przed chwilą dowiedziałam sie dlaczego sprzątajac z salonu qupe :mad: W kuchni wywalony był kosz na śmieci a kabel przy kompie nadgryziony :cool1: Po poddaszu szalała Ballada za....biednym zestresowanym Tommym :crazyeye: Nauczyła się diabelskie nasienie nie dość ze wchodzić po schodach to jeszcze przełazić pod bramką zrobioną na dole :mad: A w nocy spała w sypielni z TZtem ....Chciała mu nawet wejść na łóżko ale mamy dość wysokie :evil_lol:
Teraz TZ wywiercił dziure w bramce i dodał jeszcze jedno zabezpieczenie.....
Acha. Pogryzła chodnik i chodniczek ze schodów. Do kupienia cały komplet. Nie wiem ile sztuk i nie chcę nawet teraz liczyć :cool3: Behemot zabrał się za kabine prysznicową ale mu ja zamknęłam :diabloti: Wredna jestem - prawda? :diabloti: Teraz ma chłopak schize i pomrukuje ze zdenerwowania patrząc na nią :evil_lol:

Byliśmy dzisiaj u małych husky :loveu: Śliczne ale jakie malutkie :crazyeye:Musiałam się napocić bo kompletnie nie umię focić jasnych psów :evil_lol: Ale fotek mam mase :multi: Wstawię kiedyś ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
dawaj przepisiq :oops::evil_lol: na gg :p może jutro zrobię :diabloti:

Jeśli dasz na forum instrukcję, jak jeść bezę zacznę się naprawdę bać o Ciebie :shake:
Mam fajny przepis na lasagne, zrobiłam sobie na obiad, Gerda też była zachwycona :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Jeśli dasz na forum instrukcję, jak jeść bezę zacznę się naprawdę bać o Ciebie :shake:
Mam fajny przepis na lasagne, zrobiłam sobie na obiad, Gerda też była zachwycona :evil_lol:

jaką bezę jeść???? :hmmmm:

dawaj przepis na lasagne :diabloti:

hahahahahaha Ballada rządzi w domu :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

Bezę od eks prezydentowej :diabloti:
Przepis jest za długi, a ja zmęczona :razz: Jutro podam :p

Posted

malawaszka napisał(a):

hahahahahaha Ballada rządzi w domu :lol:

A co to forym kulinarne czy co? :mad: Zaraz zrobią sobie przepis ala mały niuf :evil_lol:

beria napisał(a):
Bezę od eks prezydentowej :diabloti:
Przepis jest za długi, a ja zmęczona :razz: Jutro podam :p

O!! Potem w ruch pójdą kaczki duszone i mi zamkną blożka!!!

Posted

Już wpadłam :cool1: Jem nieustannie ....Ciekawe dlaczego jak jem to nigdy nie tyję :roll: Za to chudnę bez problemu :razz:

masz tak jak ja:evil_lol::evil_lol:
a tak wogóle to.............nadrobiłam wszystko:multi::multi::multi: serio długo to trwało ale jednak udało się:multi::multi::multi:

fajnie , że młode maja fajne domki i że wsio sie układa............
no i wycałuj ode mnie Balladę he he he pomysłowa młoda:diabloti::razz: Kici nie lubi???
Pozdro