LAZY Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Nadrobiłam wszystko, az mnie palec od myszki boli! Ale warto było! Brzdące superaśne. Jak miło się czyta relacje z nowego domku. Justynko niech sunia się zdrowo i dalej tak szaleńczko chowa! Quote
aga1215 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Witaj Pysiu! Ale Ci się super domki udały:loveu: Quote
malawaszka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Pysiaaa a ja muszę się pochwalić, że zainspirowana Twoim ostatnim obiadkiem zrobiłam dziś pyyyyyszny koperkowy sosiq :loveu::loveu::loveu: mniaaammm :loveu::loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 malawaszka napisał(a):Pysiaaa a ja muszę się pochwalić, że zainspirowana Twoim ostatnim obiadkiem zrobiłam dziś pyyyyyszny koperkowy sosiq :loveu::loveu::loveu: mniaaammm :loveu::loveu::loveu: Uczysz się gotować? ;) :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 aga1215 napisał(a):Uczysz się gotować? ;) :evil_lol: uhm :oops: kiedyś w końcu trzeba :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Pysia napisał(a):Hura :multi::multi::multi: Bahati zadzwoniła :multi: 12 km. płakała a potem spała jak aniołek:loveu: Córcia pani Agnieszki calutką noc nie spała tylko sprawdzała czy mała nie znikła :loveu: Kochane dziecko :loveu: Bahati pokazuje dobre wychowanie :multi: Siusia nie na kostke tylko na trawke :multi: Ale obudziła towarzystwo o 4 rano :evil_lol: Ach...Taka jestem szczęśliwa :loveu:[FONT=Arial];)no i trza było panikować:razz: Super wiadomści:multi: [/FONT] Quote
beria Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 No i doczekałaś się kompletu raportów z nowych domu Trolli :multi: malawaszka napisał(a):Pysiaaa a ja muszę się pochwalić, że zainspirowana Twoim ostatnim obiadkiem zrobiłam dziś pyyyyyszny koperkowy sosiq :loveu::loveu::loveu: mniaaammm :loveu::loveu::loveu: To koniec beztroskiej Waszki, która przypala ryż dla psa :shake: Niedługo będzie Waszka super gospodyni, żona i matka :cool3: Quote
malawaszka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 beria napisał(a): To koniec beztroskiej Waszki, która przypala ryż dla psa :shake: Niedługo będzie Waszka super gospodyni, żona i matka :cool3: buhahaha no chyba Cię troszeczkę poniosło :diabloti: Quote
bouvik Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Justynko niech sunia się zdrowo i dalej tak szaleńczko chowa! Lazy- będziemy się starać, żeby Bahiya (domowo zwana Młoda:cool1:)zdrowo wyrosła na mądrego niufa:lol: Wyobraźcie sobie, że Pysiowa nie wytrzymała i zrobiła mi maupa nalocik na domek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:................musiała sprawdzić czy jej wnusi się krzywda nie dzieje:mad: Nieufna baba:eviltong: Przyjechała z Ju i z marszu zaczęła naszej Młodej strzelać fleszem po oczach:mad::mad::mad: Kontroling był.....:shake: ale chyba Pysiowy egzamin zdaliśmy bo Bahiyę zostawiła z nami i bouvierową parką:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pozdrawiamy:cool1: Quote
Medorowa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 bouvik napisał(a):Lazy- będziemy się starać, żeby Bahiya (domowo zwana Młoda:cool1:)zdrowo wyrosła na mądrego niufa:lol: Wyobraźcie sobie, że Pysiowa nie wytrzymała i zrobiła mi maupa nalocik na domek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:................musiała sprawdzić czy jej wnusi się krzywda nie dzieje:mad: Nieufna baba:eviltong: Przyjechała z Ju i z marszu zaczęła naszej Młodej strzelać fleszem po oczach:mad::mad::mad: Kontroling był.....:shake: ale chyba Pysiowy egzamin zdaliśmy bo Bahiyę zostawiła z nami i bouvierową parką:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pozdrawiamy:cool1: Buhahahaaaaaaaaaaaaaaaa:evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 malawaszka napisał(a):buhahaha no chyba Cię troszeczkę poniosło :diabloti: Ja sobie z tego posta screena zrobię i przypomnę Ci w odpowiednim czasie :grins: Quote
Vectra Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 beria napisał(a):Ja sobie z tego posta screena zrobię i przypomnę Ci w odpowiednim czasie :grins: teraz Weszka bedzie nam opisywać jak przypala sosik koperkowy :diabloti: Quote
aga1215 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 beria napisał(a):No i doczekałaś się kompletu raportów z nowych domu Trolli :multi: To koniec beztroskiej Waszki, która przypala ryż dla psa :shake: Niedługo będzie Waszka super gospodyni, żona i matka :cool3: Na TVNStyle jest cykl "Perfekcyjna pani domu":evil_lol: bouvik napisał(a):Lazy- będziemy się starać, żeby Bahiya (domowo zwana Młoda:cool1:)zdrowo wyrosła na mądrego niufa:lol: Wyobraźcie sobie, że Pysiowa nie wytrzymała i zrobiła mi maupa nalocik na domek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:................musiała sprawdzić czy jej wnusi się krzywda nie dzieje:mad: Nieufna baba:eviltong: Przyjechała z Ju i z marszu zaczęła naszej Młodej strzelać fleszem po oczach:mad::mad::mad: Kontroling był.....:shake: ale chyba Pysiowy egzamin zdaliśmy bo Bahiyę zostawiła z nami i bouvierową parką:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pozdrawiamy:cool1: wiedziałam:multi: Pysiu - to teraz zaczynasz podróżować po kraju? od czego zaczynasz? Piaseczno czy Szczecin? ;) :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 bouvik napisał(a):Witam Pysiowa po raz drugi i nie ostatni dzisiejszego dnia Podpuszczasz mnie kobieto:mad: Ale ok- podzielę się ze wszystkimi co tam u nas Bahiya jest CUDOWNA:loveu: Po niespełna 24h w naszym domku ustawiła sobie resztę towarzystwa czyli nas (czyli mnie i Tomka) owinęła sobie wokół łapki (przeta wiadome to było od początku-taki słodziak:loveu:) Vanessa (nasze bouviera sunia) zapajała do niej wielką miłością, nie spuszcza jej z oka i wciaż za nią łazi Homer (też bouvier) postanowił trzymać gówniarstwo na dystans ale jakoś mu się nie udaje- Bahiya łazi za nim i ONA jego:crazyeye: ustawia:evil_lol:Do tego doszło, że dzisiaj rano podczas kolejnej zabawy na dwórku- kiedy ni z tego ni z owego Mała dostała głupawki -zaczęłam podejrzewać Pysię o małe machniom na szczeniakach:mad: Czy ja aby na pewno dostałam Bahiyę, która była najspokojniejsza w miocie?????????????????????????? Bo mnie to bardziej wygląda na charakterek Ballady:-o Pozdrawiamy:evil_lol: Wiadomo było, że Bahiya jako nieodrodna córka Zmorki owinie sobie rodzinke dookoła pazurków :evil_lol: W Wandzie też wierzyłam...A Homer przywyknie jak smarkata podrośnie ;) A zabawy? No cóż....Bahiya była przytłoczona przez dwie szalone siostry ;) paula_z napisał(a):Super wieści od Bahiji :loveu: i reszty też Witaj Pysiasta :multi: Witaj Paula Pewnie ze super wieści ...Do tego ja dzisiaj przytulałam wnusie Bahiye :loveu: madzia i medor napisał(a):Mogę przyjść i postresować się z Tobą:evil_lol: Witaj babciu - dzieci w świat, ale w dobre łapki Przychodź - ciasto nadal jest bo nikt u mnie nie wcina - tylko ja... malawaszka napisał(a):ojj Pysia Pysia hahahaha ale cudnie!!!! :loveu: umieram z zazdrości, że nie mogłam mieć jednej z tych małych diablic Czego rżysz kobieto ze mnie?:mad: A małą mogłaś mieć...Za darmo nawet.... LAZY napisał(a):Nadrobiłam wszystko, az mnie palec od myszki boli! Ale warto było! Brzdące superaśne. Jak miło się czyta relacje z nowego domku. Justynko niech sunia się zdrowo i dalej tak szaleńczko chowa! Warto ....Mam demolke w domu... aga1215 napisał(a):Witaj Pysiu! Ale Ci się super domki udały Mam nadzieje że dalej będzie super bo ja bojąca jestem ...O Bahiyę raczej jestem spokojna ;) malawaszka napisał(a):Pysiaaa a ja muszę się pochwalić, że zainspirowana Twoim ostatnim obiadkiem zrobiłam dziś pyyyyyszny koperkowy sosiq :loveu: mniaaammm To teraz pora na sos paprykowy ze świerzej papryki ... aga1215 napisał(a):Uczysz się gotować? :evil_lol: Kiedyś musi bo jak mama się wyprowadzi to umrze z głodu ;) malawaszka napisał(a):uhm :oops: kiedyś w końcu trzeba jw Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]no i trza było panikować Super wiadomści:multi: [/FONT] A jak Ty byś panikowała? anetta napisał(a):Swietne woadomosci od maluszkow :multi: :multi: beria napisał(a):No i doczekałaś się kompletu raportów z nowych domu Trolli :multi: To koniec beztroskiej Waszki, która przypala ryż dla psa :shake: Niedługo będzie Waszka super gospodyni, żona i matka A jak będą bliźnieki? :diabloti: malawaszka napisał(a):buhahaha no chyba Cię troszeczkę poniosło :diabloti: Mnie chyba bardziej :diabloti: Quote
Pysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 bouvik napisał(a):Lazy- będziemy się starać, żeby Bahiya (domowo zwana Młoda:cool1:)zdrowo wyrosła na mądrego niufa:lol: Wyobraźcie sobie, że Pysiowa nie wytrzymała i zrobiła mi maupa nalocik na domek:evil_lol:................musiała sprawdzić czy jej wnusi się krzywda nie dzieje:mad: Nieufna baba:eviltong: Przyjechała z Ju i z marszu zaczęła naszej Młodej strzelać fleszem po oczach:mad: Kontroling był.....:shake: ale chyba Pysiowy egzamin zdaliśmy bo Bahiyę zostawiła z nami i bouvierową parką:multi: Pozdrawiamy:cool1: O Ty maupo jedna a kto mnie błagał na kolanach zebym przyjechała? No kto? Się pytam :mad: Fleszem strzelałam bo ciemno było ....Fotki do doopy :angryy: Jezu jaka ona jest śliczna.... Pegaza napisał(a)::roflt: Pysiu jesteś niemożliwa Cichaj bo Ci niufa sprzedam :diabloti: madzia i medor napisał(a):Buhahahaaaaaaaaaaaaaaaa:evil_lol: A Ty czego rżysz? :mad: beria napisał(a):Ja sobie z tego posta screena zrobię i przypomnę Ci w odpowiednim czasie :grins: Ja już zrobiłam :diabloti: Vectra napisał(a):teraz Weszka bedzie nam opisywać jak przypala sosik koperkowy :diabloti: Potem paprykowy itd :evil_lol: aga1215 napisał(a):Na TVNStyle jest cykl "Perfekcyjna pani domu":evil_lol: wiedziałam:multi: Pysiu - to teraz zaczynasz podróżować po kraju? od czego zaczynasz? Piaseczno czy Szczecin? ;) :evil_lol: :loveu: Niech ona nie ogląda bo już u Hani wpadam w kompleksy :cool1: Zaczynam od Szczecina :evil_lol: Potem po drodze Piaseczno a za dwa tygodnie Gdańsk i Lublin :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Pysia napisał(a): To teraz pora na sos paprykowy ze świerzej papryki ... dawaj przepisiq :oops::evil_lol: na gg :p może jutro zrobię :diabloti: Quote
Pysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Uffffffffffffff...Teraz moge Wam napisać ;) Rano TZ obudził mnie pytaniem czy chcę mieć demolke również na górze :crazyeye: Nie zrozumiałam....Przed chwilą dowiedziałam sie dlaczego sprzątajac z salonu qupe :mad: W kuchni wywalony był kosz na śmieci a kabel przy kompie nadgryziony :cool1: Po poddaszu szalała Ballada za....biednym zestresowanym Tommym :crazyeye: Nauczyła się diabelskie nasienie nie dość ze wchodzić po schodach to jeszcze przełazić pod bramką zrobioną na dole :mad: A w nocy spała w sypielni z TZtem ....Chciała mu nawet wejść na łóżko ale mamy dość wysokie :evil_lol: Teraz TZ wywiercił dziure w bramce i dodał jeszcze jedno zabezpieczenie..... Acha. Pogryzła chodnik i chodniczek ze schodów. Do kupienia cały komplet. Nie wiem ile sztuk i nie chcę nawet teraz liczyć :cool3: Behemot zabrał się za kabine prysznicową ale mu ja zamknęłam :diabloti: Wredna jestem - prawda? :diabloti: Teraz ma chłopak schize i pomrukuje ze zdenerwowania patrząc na nią :evil_lol: Byliśmy dzisiaj u małych husky :loveu: Śliczne ale jakie malutkie :crazyeye:Musiałam się napocić bo kompletnie nie umię focić jasnych psów :evil_lol: Ale fotek mam mase :multi: Wstawię kiedyś ;) Quote
beria Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 malawaszka napisał(a):dawaj przepisiq :oops::evil_lol: na gg :p może jutro zrobię :diabloti: Jeśli dasz na forum instrukcję, jak jeść bezę zacznę się naprawdę bać o Ciebie :shake: Mam fajny przepis na lasagne, zrobiłam sobie na obiad, Gerda też była zachwycona :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 beria napisał(a):Jeśli dasz na forum instrukcję, jak jeść bezę zacznę się naprawdę bać o Ciebie :shake: Mam fajny przepis na lasagne, zrobiłam sobie na obiad, Gerda też była zachwycona :evil_lol: jaką bezę jeść???? :hmmmm: dawaj przepis na lasagne :diabloti: hahahahahaha Ballada rządzi w domu :lol: Quote
beria Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 malawaszka napisał(a):jaką bezę jeść???? :hmmmm: dawaj przepis na lasagne :diabloti: Bezę od eks prezydentowej :diabloti: Przepis jest za długi, a ja zmęczona :razz: Jutro podam :p Quote
Pysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 malawaszka napisał(a):jaką bezę jeść???? :hmmmm: dawaj przepis na lasagne :diabloti: hahahahahaha Ballada rządzi w domu :lol: A co to forym kulinarne czy co? :mad: Zaraz zrobią sobie przepis ala mały niuf :evil_lol: beria napisał(a):Bezę od eks prezydentowej :diabloti: Przepis jest za długi, a ja zmęczona :razz: Jutro podam :p O!! Potem w ruch pójdą kaczki duszone i mi zamkną blożka!!! Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Już wpadłam :cool1: Jem nieustannie ....Ciekawe dlaczego jak jem to nigdy nie tyję :roll: Za to chudnę bez problemu :razz: masz tak jak ja:evil_lol::evil_lol: a tak wogóle to.............nadrobiłam wszystko:multi::multi::multi: serio długo to trwało ale jednak udało się:multi::multi::multi: fajnie , że młode maja fajne domki i że wsio sie układa............ no i wycałuj ode mnie Balladę he he he pomysłowa młoda:diabloti::razz: Kici nie lubi??? Pozdro Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:cze.... od śmiechania mam zajady:evil_lol: [/FONT] Quote
Recommended Posts