Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Dzień Dobry :multi:

BeaC napisał(a):
Już wpadłam :cool1: Jem nieustannie ....Ciekawe dlaczego jak jem to nigdy nie tyję :roll: Za to chudnę bez problemu :razz:

masz tak jak ja:evil_lol::evil_lol:
a tak wogóle to.............nadrobiłam wszystko:multi::multi::multi: serio długo to trwało ale jednak udało się:multi::multi::multi:

fajnie , że młode maja fajne domki i że wsio sie układa............
no i wycałuj ode mnie Balladę he he he pomysłowa młoda:diabloti::razz: Kici nie lubi???
Pozdro

Blladzie Tommy podoba sie bardzo tylko Tommyemu Ballada nie bardzo :diabloti: Zwłaszcza jej igiełki :evil_lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:multi::multi::multi:cze....
od śmiechania mam zajady:evil_lol:
[/FONT]

A mnie brak sił ....Maluchy nie powinny spać na kafelkach ale uciekają mi do łazienki i tam śpią :shake: Jak im zamykam od niej drzwi to mam przechlapane bo wrzeszczą :angryy: Zanoszę na miękkie posłanko - nie! To ma być twarda, zimna podłoga :crazyeye: Qupke za to robią już drugi dzień z rzędu wyłącznie na dworze :multi: Mam nadzieje ze tak samo będzie u nowych właścicieli....Behemot nawet ostatnio zaczął siurać na szmate ;)
Nie mam jednego kapcia. Nie mam grzebienia do cesania...Czy ktoś się widział z tymi przedmiotami? Jak tak to pozdrówcie je ode mnie :cool3:

Posted

Pysia napisał(a):

A Ty czego rżysz? :mad:

:siara::siara:A tak się cieszę pod noskiem:diabloti:

Pysia napisał(a):
Uffffffffffffff...Teraz moge Wam napisać ;)
Rano TZ obudził mnie pytaniem czy chcę mieć demolke również na górze :crazyeye: Nie zrozumiałam....Przed chwilą dowiedziałam sie dlaczego sprzątajac z salonu qupe :mad: W kuchni wywalony był kosz na śmieci a kabel przy kompie nadgryziony :cool1: Po poddaszu szalała Ballada za....biednym zestresowanym Tommym :crazyeye: Nauczyła się diabelskie nasienie nie dość ze wchodzić po schodach to jeszcze przełazić pod bramką zrobioną na dole :mad: A w nocy spała w sypielni z TZtem ....Chciała mu nawet wejść na łóżko ale mamy dość wysokie :evil_lol:
Teraz TZ wywiercił dziure w bramce i dodał jeszcze jedno zabezpieczenie.....
Acha. Pogryzła chodnik i chodniczek ze schodów. Do kupienia cały komplet. Nie wiem ile sztuk i nie chcę nawet teraz liczyć :cool3: Behemot zabrał się za kabine prysznicową ale mu ja zamknęłam :diabloti: Wredna jestem - prawda? :diabloti: Teraz ma chłopak schize i pomrukuje ze zdenerwowania patrząc na nią :evil_lol:

Byliśmy dzisiaj u małych husky :loveu: Śliczne ale jakie malutkie :crazyeye:Musiałam się napocić bo kompletnie nie umię focić jasnych psów :evil_lol: Ale fotek mam mase :multi: Wstawię kiedyś ;)

Z nią się na pewno nudzić nie można:evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
:siara::siara:A tak się cieszę pod noskiem:diabloti:

Z nią się na pewno nudzić nie można:evil_lol:

:mad:
Nie da....:cool1: Teraz obrabia Karola razem z Behemotem :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
dawaj foty małych haszczaków :multi::loveu::loveu::loveu:

Nie dam :shake: Na razie :cool1: Zaraz jadę do lekarza ....Gadałam przez półtorej godziny z Basmą :multi: Dziewczynka zawojowała wszystkich :loveu: Jest ponoc strasznie mądra i grzeczna przy czym chciała zjeść kota i poradziła sobie z 4 miesięczna seterką :crazyeye:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie da....:cool1: Teraz obrabia Karola razem z Behemotem :evil_lol:

Nie dam :shake: Na razie :cool1: Zaraz jadę do lekarza ....Gadałam przez półtorej godziny z Basmą :multi: Dziewczynka zawojowała wszystkich :loveu: Jest ponoc strasznie mądra i grzeczna przy czym chciała zjeść kota i poradziła sobie z 4 miesięczna seterką :crazyeye:

jakies .................dominujące te twoje niufy.......................
nie ma to jak DOBRE wychowanie:razz::razz::razz:

Posted

BeaC napisał(a):
jakies .................dominujące te twoje niufy.......................
nie ma to jak DOBRE wychowanie:razz::razz::razz:

Nie dominujące tylko cffane :evil_lol: Setery tak nie potrafią kombinowac :diabloti:

evaxon napisał(a):
:hand: witaj Pysiu z potfforkami:diabloti:

Potfforki uczę spać na posłaniu a nie na kafelkach pod kiblem :cool3: Nic sobie ze mnie nie robią a tam przecież zimno :placz: Na dodatek kapią się w misce z wodą wiec są mokre :cool1:
Szafka łazienkowa jest wyjatkowo smaczna....:mad:

Posted

Pysia napisał(a):

Potfforki uczę spać na posłaniu a nie na kafelkach pod kiblem :cool3: Nic sobie ze mnie nie robią a tam przecież zimno :placz: Na dodatek kapią się w misce z wodą wiec są mokre :cool1:

urocze :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Buahahahahahahahahahahaha

Słuchaj - jak to Ewa przeczyta to mnie zabije :evil_lol:

Przeczytałam...:diabloti: :mad:

bouvik napisał(a):
Lazy- będziemy się starać, żeby Bahiya (domowo zwana Młoda:cool1:)zdrowo wyrosła na mądrego niufa:lol:
Wyobraźcie sobie, że Pysiowa nie wytrzymała i zrobiła mi maupa nalocik na domek................musiała sprawdzić czy jej wnusi się krzywda nie dzieje:mad:
Nieufna baba:eviltong:
Przyjechała z Ju i z marszu zaczęła naszej Młodej strzelać fleszem po oczach:mad::mad::mad:
Kontroling był.....:shake: ale chyba Pysiowy egzamin zdaliśmy bo Bahiyę zostawiła z nami i bouvierową parką:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Pozdrawiamy:cool1:

Pysiu, a mi też zrobisz nalocik????

Pysia napisał(a):
O Ty maupo jedna a kto mnie błagał na kolanach zebym przyjechała? No kto? Się pytam :mad:
Fleszem strzelałam bo ciemno było ....Fotki do doopy :angryy:
Jezu jaka ona jest śliczna....

Cichaj bo Ci niufa sprzedam :diabloti:

A Ty czego rżysz? :mad:

Ja już zrobiłam :diabloti:

Potem paprykowy itd :evil_lol:

Niech ona nie ogląda bo już u Hani wpadam w kompleksy :cool1:
Zaczynam od Szczecina :evil_lol: Potem po drodze Piaseczno a za dwa tygodnie Gdańsk i Lublin :evil_lol:

Uff, dwa tygodnie luzu....:evil_lol:

Edytko, siedzę na tarasie, ptaszki mi śpiewają, psy śpią i jest cudownie...
Tylko troche efekt psuje góra worów do rozpakowania...
Cieszę sie, że Ballada z Behemocikiem zapewniają Ci rozrywkę...:evil_lol: Juz tylko 3 dni...:multi:

Posted

evaxon napisał(a):
urocze :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
a czemu to chcialas zrobic potrafke z niufa???:diabloti:
hmmm??
tak napisalas u Vectry???
co Ci te biedaczyska zrobily???

Chwilowo jest amnestia bo śpią :evil_lol:

AlKil napisał(a):
Przeczytałam...:diabloti: :mad:

Pysiu, a mi też zrobisz nalocik????

Uff, dwa tygodnie luzu....:evil_lol:

Edytko, siedzę na tarasie, ptaszki mi śpiewają, psy śpią i jest cudownie...
Tylko troche efekt psuje góra worów do rozpakowania...
Cieszę sie, że Ballada z Behemocikiem zapewniają Ci rozrywkę...:evil_lol: Juz tylko 3 dni...:multi:

Pewnie ze Ci zrobię :diabloti:
Mnie też ptaszki śpiewają i w końcu nie pada :multi:
Ballada pije jak Zmorka...Tzn je a nie pije wode :evil_lol: Ciągle jest mokra pod szyją - niedługo będzie capić zbutwiałą szmatą jak jej mamusia :diabloti:
Mamy też pierwsze sukcesy szkoleniowe :multi: Nauczyłam Ballade siadać na rozkaz !! :crazyeye::loveu: Jestem w szoku bo trwało to 3 minuty :crazyeye:Behemot w tym czasie spał....Ballada łasa jest na jedzonko i zrobi dla niego wszystko ;)
EWO!! Szykuj się na szkolenie bo masz zdolną bestie ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Nie dominujące tylko cffane :evil_lol: Setery tak nie potrafią kombinowac :diabloti:

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:daj daj fotke szafeczki:loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:daj daj fotke szafeczki:loveu:[/FONT]

No nie :mad: Tego to już za wiele :mad: Cieszą się ze złociutkie klameczki łazienkowej szafeczki zmieniły kolor :evil_lol:

madzia i medor napisał(a):
Myślałam, że już będą małe haszczaki:cool3:

Kurna mało Ci niufelków? :mad::cool1::cool3:;)

Posted

Pysia napisał(a):

Oj potrafią :lol: :lol: ten niuf to tlyko taki wybitny :hmmmm:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Oj potrafią :lol: :lol: ten niuf to tlyko taki wybitny :hmmmm:

Seterka ciotki jest w ciągłym szoku ze Zmorka ją potrafi wykolegować :diabloti:

Wgrywam foty małych husky ;) Zmniejsze i powstawiam ;) Mam jeszcze swoich zbirów ale i tak wszystkiego nie wstawię...Będzie na "kiedyś" zeby powspominać ;):loveu:

Posted

[FONT=Arial]:razz:Pysiu ...napisz , napisz posze co zrobił jeszcze Behemocik i Balladka:loveu:[/FONT]

zdolniachy :multi: :multi: :multi: ale Ci Pysiu będzie pusto, jak wyjadą:loveu:

Posted

Zjadły mi nowe sandały .... Podnoszą swoją wartość :diabloti: Chyba właściciele muszą wziąść wiecej kasy ze sobą :evil_lol:

Troszkę historii...
W piątek wieczorem

U nowej mamusi

Nowi rodzice Bahiyi :loveu:

Mamusia chyba zachwycona ;)

A to wyprawka Bahiyi :evil_lol:

Posted

A w nocy było tak...

I odjechała moje wnusia 3 km. dalej ...:-(

W sobote najpierw przyjechała pani Agnieszka po Bahati i nie było nikogo kto zrobiłby fotki :placz: A popołudniu odjechała Basma :loveu: I nawet była chwila na focenie :multi:
Ostatnie zabawy dziadka

Pysio z serka ;)

Babciu chce mi się spać...

Nowi rodzice Basmy :loveu:

Job mówi aaaaaaaa - jak Basma :evil_lol:

Wujek się żegna :roll:

A tatuś nowy - Job - szczęśliwy :loveu:

Moja ci ona - nikomu jej nie oddam ;)

Posted

Koniec wspominek :shake:
Czas poświęcić kilka chwil wizycie u małych dziwnych piesków :evil_lol: Wykapanych w ACE :diabloti: Kompletnie nie potrafiłam im robić fotek bo mi się rozmazywały :crazyeye: Nie wiecie czemu? :evil_lol:
Luka i całe tałatajstwo :evil_lol:

Nawet fajne te wybielone pluszaki

Za mamą

Ten mnie polubił

A ten mi się najbardziej podoba:loveu:

TZ w lekkim szoku że nie musi wysilać mięśni przy dźwiganiu ;)

Jak widać nie byłam jedynym fotografem ;)

Tiu tiu kurczaczki :diabloti:

Tam się patrzcie

To ja tam biegnę :multi:

Co oni tam dają ciekawego...

Iść zobaczyć?

A idę ...

A ja zwiewam :evil_lol: