Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 bouviery są kozak :loveu: strasznie lubie te psiaki , mam miłe wspomnienia po spotkaniach z tymi kudłaczami :) Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Vectra napisał(a):bouviery są kozak :loveu: strasznie lubie te psiaki , mam miłe wspomnienia po spotkaniach z tymi kudłaczami :) Mnie się bardziej podobają niz CTRy ;) I jest to rzadka rasa .... Tylko że nie maja ogonów:cool1: Quote
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a):Mnie się bardziej podobają niz CTRy ;) I jest to rzadka rasa .... Tylko że nie maja ogonów:cool1: Inna psychika niż CTR :p fajne są , tam gdzie mieszkałam kobitka miała hodowle tych psiaków , chyba ze dwie suczki i psa (nie pytajcie jaka hodowla bo bij , zabij nie mam pojęcia :oops: , Kano lubił się z nimi bawić :cool3: No i trochę w związku z tym na osiedlu bouvików było - zestaw bouvier i sznaucer mini też był :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Vectra napisał(a):Inna psychika niż CTR :p fajne są , tam gdzie mieszkałam kobitka miała hodowle tych psiaków , chyba ze dwie suczki i psa (nie pytajcie jaka hodowla bo bij , zabij nie mam pojęcia :oops: , Kano lubił się z nimi bawić :cool3: No i trochę w związku z tym na osiedlu bouvików było - zestaw bouvier i sznaucer mini też był :loveu: :loveu: A ja niedługo będę miziac małe bouviki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a): To ja tam biegnę :multi: Ale zajebiste:loveu: :loveu: Witaj trolowa babciu o porańcu:p Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Arial]:loveu:wow jakie bouvierki dawa mnie smalcu bo mnie w nerach rypie:diabloti: [/FONT] Quote
bonita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysiu, ale Ci sie galeria zabieliła :loveu: Jaki świetny mały haszczuś:evil_lol: Ten wielki bouvier-ski nochol też fajowski:evil_lol: Pozdrowionka :) Quote
agbar Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 wlazlam....patrze..bialosc widze......ales mnie zmylila Pysiowa:evil_lol: dzien dobry:multi: Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale zajebiste:loveu: :loveu: Witaj trolowa babciu o porańcu:p Troszkę aparat źle był na bielinki ustawiony i nieostre powychodziły ;) Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:loveu:wow jakie bouvierki dawa mnie smalcu bo mnie w nerach rypie:diabloti: [/FONT] Ja na razie bez smalcu ale Vectra szykuje świerzy :evil_lol: bonita napisał(a):Pysiu, ale Ci sie galeria zabieliła :loveu: Jaki świetny mały haszczuś:evil_lol: Ten wielki bouvier-ski nochol też fajowski:evil_lol: Pozdrowionka :) Fajne są - prawda? Kto chce haszczusia? ;) A Wandzia nosek ma fotogeniczny :loveu: dealer napisał(a):wlazlam....patrze..bialosc widze......ales mnie zmylila Pysiowa:evil_lol: dzien dobry:multi: Ja sama teraz weszłam do siebie i przez moment myślałam że się pomyliłam :evil_lol: Dzień Dobry wszystkim :multi: Pomiot Szatana pościągał ręczniki w łazience i uczynił sobie z nich...toalete :mad: A ja mam nie mieć do czwartku wody :angryy: Ciekawe jak ja wysprzątam ten zaniedbany dom i popiorę wszystko ( do tej pory pralke zajmowały posciele trolowe bez przerwy ...). Pościele, ubrania i ręczniki - wszystko mam do prania!!! Masakra :angryy: Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Żebyście nie zapomniały kogo to galeria ;) Bahiya z tatusiem :) I pomioty z Karolem :loveu: Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 I dla zainteresowanych ;) Basen się remontuje :evil_lol: Prace wykonuje ekipa remontowa J&syn Burzliwe dyskusje Emocje Pełne skupienie Trochę zabawy ;) I leniwy fotograf w niebezpieczeństwie :mad: Szef robót Podgląda czy pracownik dobrze pracuje ;) Może być ;) To się nazywa radość z pracy fizycznej :evil_lol: Ciut konsternacji I odreagowanie :evil_lol: Chwila wstydu .. Nastepny ucieszony :diabloti: cdn Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:hurrrraaaaaaaaaaa JU z Karolem remontują NASZ basen:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Behemot....właśnie uczył się pływać w...muszli ....:mdleje: Weźcie je ode mnie :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a):Behemot....właśnie uczył się pływać w...muszli ....:mdleje: Weźcie je ode mnie :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:[FONT=Arial]:diabloti:bo jakby JU szybciej wziął sie za remont basenu to by sie Behemocik nie musiał uciekać do takich działań :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:diabloti:bo jakby JU szybciej wziął sie za remont basenu to by sie Behemocik nie musiał uciekać do takich działań :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Ide z nimi na dwór bo się tutaj wykończe :cool1: Albo one sie pozabijają :cool3: Quote
agbar Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a):Behemot....właśnie uczył się pływać w...muszli ....:mdleje: Weźcie je ode mnie :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: buhahahhaa....daleko odplynal?:diabloti: Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 dealer napisał(a):buhahahhaa....daleko odplynal?:diabloti: Nie bo muszla nie chciała się powiększyć :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a):Ide z nimi na dwór bo się tutaj wykończe :cool1: Albo one sie pozabijają :cool3:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:się czy cię:eviltong:[/FONT][FONT=Arial][/FONT] Quote
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a):Behemot....właśnie uczył się pływać w...muszli ....:mdleje: Weźcie je ode mnie :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Bo on chciał do ciooci do warszawy :evil_lol: na skróty przez Wisłę :cool3: :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Arial]dobry Pysiu... starałam sie poczytać ale nie dam rady... ale widziałam foty i przeczytałam o psach-demolkach.. kochaniusie pomiociki :loveu::diabloti: ale to już wiesz :cool3: Pysiu... kiedy następne maluchi?? :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Pegaza Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Witam Pysie i reszte futrzaków:p haszczaki fajne ale Twoje ładniejsze:eviltong: pozdrawiam i życze cierpliwości:evil_lol: Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:się czy cię:eviltong:[/FONT] Raczej mię :angryy: [quote name='Vectra']Bo on chciał do ciooci do warszawy :evil_lol: na skróty przez Wisłę :cool3: :evil_lol: Daleko by miał bo Wisła kawał drogi od nas :evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dobry Pysiu... starałam sie poczytać ale nie dam rady... ale widziałam foty i przeczytałam o psach-demolkach.. kochaniusie pomiociki :loveu::diabloti: ale to już wiesz :cool3: Pysiu... kiedy następne maluchi?? :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Następne pomioty? NIGDY!! [quote name='Pegaza']Witam Pysie i reszte futrzaków:p haszczaki fajne ale Twoje ładniejsze:eviltong: pozdrawiam i życze cierpliwości:evil_lol: Pewnie że ładniejsze bo...czarne :evil_lol: Zresztą ...Wyhodowałam nową odmiane niufa - niuf obronno -zaczepny :diabloti: Ballada dzisiaj pobiegła do bramy i zaczęła szczekać na sąsiada :diabloti: Włączyły się inne psy a wtedy Ballada zadowolona z podniesionym ogonem sobie poszła :evil_lol: Pomagała mi posprzątać poobcinane gałęzie wierzby mandżurskiej, wsadzała mi wszystko na taczke :mad: i pomagała zawozić na miejsce wysypiska :angryy: W tym samym czasie Behemot likwidował krzak kopiąc zawzięcie pod nim :angryy: Ich mama poprostu uciekła do szopki i udawała Janka bo przecież to nie jej dzieci :cool1: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Pysia']Raczej mię :angryy:[FONT=Arial]:multi::multi:aa mię ...super ..dziękuję JU:evil_lol:[/FONT] Następne pomioty? NIGDY!![FONT=Arial]:razz:ale dlaczego:crazyeye:[/FONT] Pewnie że ładniejsze bo...czarne :evil_lol: Zresztą ...Wyhodowałam nową odmiane niufa - niuf obronno -zaczepny :diabloti: Ballada dzisiaj pobiegła do bramy i zaczęła szczekać na sąsiada :diabloti: Włączyły się inne psy a wtedy Ballada zadowolona z podniesionym ogonem sobie poszła :evil_lol: Pomagała mi posprzątać poobcinane gałęzie wierzby mandżurskiej, wsadzała mi wszystko na taczke :mad: i pomagała zawozić na miejsce wysypiska :angryy: W tym samym czasie Behemot likwidował krzak kopiąc zawzięcie pod nim :angryy: Ich mama poprostu uciekła do szopki i udawała Janka bo przecież to nie jej dzieci :cool1:[FONT=Arial]no i miała rację ...toż sama napisałaś ze to pomioty SZATANA:diabloti:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no i miała rację ...toż sama napisałaś ze to pomioty SZATANA:diabloti:[/FONT] Szatan to łojciec a ona jest Rosemary :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Pysia']Szatan to łojciec a ona jest Rosemary :evil_lol:[FONT=Arial]:razz:to zanuć im jeszcze ,,Kołysankę ''Krzysztofa Komedy:loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts