Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
bouviery są kozak :loveu: strasznie lubie te psiaki , mam miłe wspomnienia po spotkaniach z tymi kudłaczami :)

Mnie się bardziej podobają niz CTRy ;) I jest to rzadka rasa .... Tylko że nie maja ogonów:cool1:

Posted

Pysia napisał(a):
Mnie się bardziej podobają niz CTRy ;) I jest to rzadka rasa .... Tylko że nie maja ogonów:cool1:

Inna psychika niż CTR :p fajne są , tam gdzie mieszkałam kobitka miała hodowle tych psiaków , chyba ze dwie suczki i psa (nie pytajcie jaka hodowla bo bij , zabij nie mam pojęcia :oops: , Kano lubił się z nimi bawić :cool3:
No i trochę w związku z tym na osiedlu bouvików było - zestaw bouvier i sznaucer mini też był :loveu: :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
Inna psychika niż CTR :p fajne są , tam gdzie mieszkałam kobitka miała hodowle tych psiaków , chyba ze dwie suczki i psa (nie pytajcie jaka hodowla bo bij , zabij nie mam pojęcia :oops: , Kano lubił się z nimi bawić :cool3:
No i trochę w związku z tym na osiedlu bouvików było - zestaw bouvier i sznaucer mini też był :loveu: :loveu:

A ja niedługo będę miziac małe bouviki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Pysiu, ale Ci sie galeria zabieliła :loveu:
Jaki świetny mały haszczuś:evil_lol:

Ten wielki bouvier-ski nochol też fajowski:evil_lol:

Pozdrowionka :)

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ale zajebiste:loveu: :loveu:
Witaj trolowa babciu o porańcu:p

Troszkę aparat źle był na bielinki ustawiony i nieostre powychodziły ;)

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:loveu:wow jakie bouvierki

dawa mnie smalcu bo mnie w nerach rypie:diabloti:
[/FONT]

Ja na razie bez smalcu ale Vectra szykuje świerzy :evil_lol:

bonita napisał(a):
Pysiu, ale Ci sie galeria zabieliła :loveu:
Jaki świetny mały haszczuś:evil_lol:

Ten wielki bouvier-ski nochol też fajowski:evil_lol:

Pozdrowionka :)

Fajne są - prawda? Kto chce haszczusia? ;)
A Wandzia nosek ma fotogeniczny :loveu:

dealer napisał(a):
wlazlam....patrze..bialosc widze......ales mnie zmylila Pysiowa:evil_lol:
dzien dobry:multi:

Ja sama teraz weszłam do siebie i przez moment myślałam że się pomyliłam :evil_lol:

Dzień Dobry wszystkim :multi:
Pomiot Szatana pościągał ręczniki w łazience i uczynił sobie z nich...toalete :mad: A ja mam nie mieć do czwartku wody :angryy: Ciekawe jak ja wysprzątam ten zaniedbany dom i popiorę wszystko ( do tej pory pralke zajmowały posciele trolowe bez przerwy ...). Pościele, ubrania i ręczniki - wszystko mam do prania!!! Masakra :angryy:

Posted

I dla zainteresowanych ;)
Basen się remontuje :evil_lol:

Prace wykonuje ekipa remontowa J&syn

Burzliwe dyskusje

Emocje

Pełne skupienie

Trochę zabawy ;)

I leniwy fotograf w niebezpieczeństwie :mad:

Szef robót

Podgląda czy pracownik dobrze pracuje ;)

Może być ;)

To się nazywa radość z pracy fizycznej :evil_lol:

Ciut konsternacji

I odreagowanie :evil_lol:

Chwila wstydu ..

Nastepny ucieszony :diabloti:

cdn

Posted

Behemot....właśnie uczył się pływać w...muszli ....:mdleje:
Weźcie je ode mnie :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

Pysia napisał(a):
[FONT=Arial]:diabloti:bo jakby JU szybciej wziął sie za remont basenu to by sie Behemocik nie musiał uciekać do takich działań :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:diabloti:bo jakby JU szybciej wziął sie za remont basenu to by sie Behemocik nie musiał uciekać do takich działań :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Ide z nimi na dwór bo się tutaj wykończe :cool1: Albo one sie pozabijają :cool3:

Posted

Pysia napisał(a):

buhahahhaa....daleko odplynal?:diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Ide z nimi na dwór bo się tutaj wykończe :cool1: Albo one sie pozabijają :cool3:
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:się czy cię:eviltong:[/FONT][FONT=Arial][/FONT]

Posted

Pysia napisał(a):

Bo on chciał do ciooci do warszawy :evil_lol: na skróty przez Wisłę :cool3: :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]dobry Pysiu...
starałam sie poczytać ale nie dam rady... ale widziałam foty i przeczytałam o psach-demolkach.. kochaniusie pomiociki :loveu::diabloti: ale to już wiesz :cool3:

Pysiu... kiedy następne maluchi?? :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:się czy cię:eviltong:[/FONT]
Raczej mię :angryy:

[quote name='Vectra']Bo on chciał do ciooci do warszawy :evil_lol: na skróty przez Wisłę :cool3: :evil_lol:
Daleko by miał bo Wisła kawał drogi od nas :evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]dobry Pysiu...
starałam sie poczytać ale nie dam rady... ale widziałam foty i przeczytałam o psach-demolkach.. kochaniusie pomiociki :loveu::diabloti: ale to już wiesz :cool3:

Pysiu... kiedy następne maluchi?? :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
Następne pomioty? NIGDY!!

[quote name='Pegaza']Witam Pysie i reszte futrzaków:p

haszczaki fajne ale Twoje ładniejsze:eviltong:

pozdrawiam i życze cierpliwości:evil_lol:
Pewnie że ładniejsze bo...czarne :evil_lol: Zresztą ...Wyhodowałam nową odmiane niufa - niuf obronno -zaczepny :diabloti: Ballada dzisiaj pobiegła do bramy i zaczęła szczekać na sąsiada :diabloti: Włączyły się inne psy a wtedy Ballada zadowolona z podniesionym ogonem sobie poszła :evil_lol: Pomagała mi posprzątać poobcinane gałęzie wierzby mandżurskiej, wsadzała mi wszystko na taczke :mad: i pomagała zawozić na miejsce wysypiska :angryy: W tym samym czasie Behemot likwidował krzak kopiąc zawzięcie pod nim :angryy: Ich mama poprostu uciekła do szopki i udawała Janka bo przecież to nie jej dzieci :cool1:

Posted

[quote name='Pysia']Raczej mię :angryy:[FONT=Arial]:multi::multi:aa mię ...super ..dziękuję JU:evil_lol:[/FONT]

Następne pomioty? NIGDY!![FONT=Arial]:razz:ale dlaczego:crazyeye:[/FONT]

Pewnie że ładniejsze bo...czarne :evil_lol: Zresztą ...Wyhodowałam nową odmiane niufa - niuf obronno -zaczepny :diabloti: Ballada dzisiaj pobiegła do bramy i zaczęła szczekać na sąsiada :diabloti: Włączyły się inne psy a wtedy Ballada zadowolona z podniesionym ogonem sobie poszła :evil_lol: Pomagała mi posprzątać poobcinane gałęzie wierzby mandżurskiej, wsadzała mi wszystko na taczke :mad: i pomagała zawozić na miejsce wysypiska :angryy: W tym samym czasie Behemot likwidował krzak kopiąc zawzięcie pod nim :angryy: Ich mama poprostu uciekła do szopki i udawała Janka bo przecież to nie jej dzieci :cool1:[FONT=Arial]no i miała rację ...toż sama napisałaś ze to pomioty SZATANA:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no i miała rację ...toż sama napisałaś ze to pomioty SZATANA:diabloti:[/FONT]
Szatan to łojciec a ona jest Rosemary :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Szatan to łojciec a ona jest Rosemary :evil_lol:[FONT=Arial]:razz:to zanuć im jeszcze ,,Kołysankę ''Krzysztofa Komedy:loveu:[/FONT]