Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']

Wy to kochacie zwiedzać :evil_lol:[FONT=Arial].....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooooooo[/FONT]

Bonita ;) One na 100% będą u Ciebie albo u Hani :evil_lol:
[FONT=Arial]a jak może nie:razz:[/FONT]

Do Hani też zabierz ;) I do Magi, Vectry itd :evil_lol: Myślę że do Aggi tez :diabloti:[FONT=Arial]:razz:no patrz ....wszystkie mam tylko nie do Hani:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']jak coś to ja nie mam telefonu :diabloti:
[FONT=Arial]a ja widziałam że masz:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]
[quote name='Pysia']
Tak źle było? :diabloti: Bo mnie tylko nasikały do basenu :evil_lol:[FONT=Arial]:mad:[/FONT]

[quote name='Pysia']Buahahahahahahahahahahahaha zaraz padnę bo ja pisałam o Ali i Magdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Vectra']nie , nie one mi fotela nie porwały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:razz:nooooo masz szczęście:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]a ja widziałam że masz:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]:mad:[/FONT]

:diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Arial]:razz:nooooo masz szczęście:evil_lol:[/FONT]
Ja mam dziecko tylko jedno pytanie :razz: Ta pała to na mnie? :mad:

Posted

[quote name='Pysia']Ja mam dziecko tylko jedno pytanie :razz: Ta pała to na mnie? :mad::p[FONT=Arial]...............nie mamusiu......to na nich:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]a ja widziałam że masz:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]:mad:[/FONT]

ale do mnie sms nie dochodzą :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:p[FONT=Arial]...............nie mamusiu......to na nich:eviltong:[/FONT]
To ONI tu są :crazyeye: A Szelma nie zaszczekała :cool1::evil_lol:

Posted

heyka Pysiowa:multi:
Wlazłam se do niufów a mnie tu jakieś białe futraki wyskakują:crazyeye: są siupel :loveu: ale się powtórzę;) twoje są siupelniejsie:loveu: :loveu: :loveu: czekam z niecierpliwością na dalsze sprawozdania z życia niufów :diabloti:

Posted

[quote name='agnes1']heyka Pysiowa:multi:
Wlazłam se do niufów a mnie tu jakieś białe futraki wyskakują:crazyeye: są siupel :loveu: ale się powtórzę;) twoje są siupelniejsie:loveu: :loveu: :loveu: czekam z niecierpliwością na dalsze sprawozdania z życia niufów :diabloti:
Następne sprawozdanie będzie z mojej albo ich śmierci :cool1: Behemot się wkurzył i roztargał ucho Balladzie :mad: Zagoi się ale te pierony dwa mi się tu pozagryzają :crazyeye: Behemocisko warczy przy czesaniu. Próbował mnie dzisiaj dziabnąć :angryy: Ballada o dziwo przy czesaniu zachowuje się super :loveu: Weszka jest świadkiem ;) Weszka tez widziała że Ballada siada na komende " siad" :multi: Wiec nie sciemniam :eviltong:

Posted

[quote name='Pysia']Następne sprawozdanie będzie z mojej albo ich śmierci :cool1: Behemot się wkurzył i roztargał ucho Balladzie :mad: Zagoi się ale te pierony dwa mi się tu pozagryzają :crazyeye: Behemocisko warczy przy czesaniu. Próbował mnie dzisiaj dziabnąć :angryy: Ballada o dziwo przy czesaniu zachowuje się super :loveu: Weszka jest świadkiem ;) Weszka tez widziała że Ballada siada na komende " siad" :multi: Wiec nie sciemniam :eviltong:

Ło matko:crazyeye: mam nadzieję że to roztarganie to nic poważnego:oops: mają dziecka charakterki:loveu: nie wiem czy takie o jakich marzyłaś ;) ale ty za chwilę będziesz miała te łobuziarskie zagrywki za sobą:-( a wspominać z pewnoscią będziesz miała co :evil_lol:
Poza tym nic nie piszesz o wyczynach Szelmy i Zmorki więc wnioskuję że zaszła po lekku zmiana:diabloti: i mluchi robią wszystko żebyś nie zapomniała jak to jest mieć niuffy:eviltong:

Posted

[quote name='agnes1']Ło matko:crazyeye: mam nadzieję że to roztarganie to nic poważnego:oops: mają dziecka charakterki:loveu: nie wiem czy takie o jakich marzyłaś ;) ale ty za chwilę będziesz miała te łobuziarskie zagrywki za sobą:-( a wspominać z pewnoscią będziesz miała co :evil_lol:
Poza tym nic nie piszesz o wyczynach Szelmy i Zmorki więc wnioskuję że zaszła po lekku zmiana:diabloti: i mluchi robią wszystko żebyś nie zapomniała jak to jest mieć niuffy:eviltong:
Pewnie ze nic poważnego :shake: Ślad przez miesiac będzie ale do wesela na pewno się zagoi ;) Charakterki mają dość szokujące jak dla mnie :-o Raczej wzięłabym je za dzieci Szelmy a nie Zmorki :evil_lol: Zmorka sama jest zaszokowana nimi :roll: Do tego ma problem z wychowaniem towarzystwa bo skarcić nie potrafi :shake: Więc włażą jej na głowe :cool1:
Cóż Zmorka :) Mam już pół psa i od dzisiaj nie biorę grzebienia do ręki bo sierść wypada jej nawet od patrzenia na niego :evil_lol: Poczekam aż Ewa ją zobaczy i wtedy wyczesze reszte psa :diabloti: Szelmusia wygląda pięknie :loveu: Tzn nie do końca ale odkad u nas jest to takiej gęstej szaty nie miała :loveu: Ale to nie długo bo ma cieczke i sypie się straszne :placz: Jest szara , pachnie powalająco od upałów i cieczki a pogoda jest brzydka i muszę znowu poczekać z kąpielą :cool1: Zmorka też wydziela po upałam cudny zapach....Obie pójdą do wanny jak się pogoda ładna zrobi i to będa wspomagane szamponem na łojotok aby było spokoju więcej ;)

Posted

Wczoraj bawiłam się manualem ;) Wszystkie foty są beznadziejna i do tego każda jest beznadziejna inaczej :evil_lol: Oto efekty ...

Ballada morduje Behemota...

Jeden czy dwa psy?

Posted

Hi ponownie:p
pozwolisz że nie skomentuje wyczynów maluchów- łobuzy koffane:eviltong:
fajna fotka te łapki w górze:lol:

strzelam znowu 2 niufki:evil_lol:

a ta jest przesłodka:loveu:

Posted

Witaj Pysiu!!!
Kilka dni mnie nie było ( tłumaczy mnie remont kuchni i kupa gruzu
z wybijanego komina) a tu takie zmiany....
Zdaje się,ze ta parka co została daje ci niezle w kość.
A wyglądają tak niewinnie:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Hi ponownie:p
pozwolisz że nie skomentuje wyczynów maluchów- łobuzy koffane:eviltong:
fajna fotka te łapki w górze:lol:

strzelam znowu 2 niufki:evil_lol:

a ta jest przesłodka:loveu:

Straszni nieostre te fotki ...Ale trudno...Innych z tego dnia nie mam maluchów ....Wrrrrrr jestem wściekła ze teraz eksperymentowałam :cool1:

[quote name='Vogue']

Witaj Pysiu!!!
Kilka dni mnie nie było ( tłumaczy mnie remont kuchni i kupa gruzu
z wybijanego komina) a tu takie zmiany....
Zdaje się,ze ta parka co została daje ci niezle w kość.
A wyglądają tak niewinnie:evil_lol:
Oj daje :cool1: Owszem - wyglądają jak dwa aniołki tylko dlaczego ja im muszę codziennie rogi piłować :diabloti:

Same cudne inaczej fotki :evil_lol:

Posted

A Szelmusia odpoczywa po nauce ;)

Następne fotki będą moich kffiatków :loveu:

Krzewuszka

Róże

Clematis

Czerwone róże

Hibiskus

Dzika róża pnąca ;)

Truskawka

Tak urósł mi świerk srebrzysty w tym roku :)

A to jego duży kuzyn który chce być większy od domu :mad:

To chyba jakiś cis ale nadal nie mam pojęcia co to :crazyeye:

Krzewuszka w pełni zakwitu

Ulubione miejsca Czortów

Wierzba mandżurska w opałach :evil_lol:

Posted

Pysia , sprawdź rodowody obojga rodziców czy tam aby nie ma śladów terierów ;) hahahahaha widzisz ,a śmiałaś się ze mnie że mi gady rozrabiają i że niufki to TAKIE spokoje są

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']Dobry wieczór Pysiu:multi: przeczytałam,obglądnełam i przyznaje że te czarne aniołki:loveu: achhh, jakoś mi tak lepiej się...patrzy ;)
Tia....Miło wiedzieć ze inni też mają niufy z ADHD - prawda? :evil_lol:

Szelmusia

Zamyślona po rozmowie

Uspokojona

Rozluxniona

I wybawiona ;)

Po zabawie mozna zjeść zabawke ....

Teraz poszczypiemy łapke

Na koniec cos nie pasujacego ;)

Wczorajsze wieczorne niebo :)

Posted

[quote name='Vectra']Pysia , sprawdź rodowody obojga rodziców czy tam aby nie ma śladów terierów ;) hahahahaha widzisz ,a śmiałaś się ze mnie że mi gady rozrabiają i że niufki to TAKIE spokoje są
Ja raczej szukam Czorta w rodowodzie :diabloti: A śmiać się będę nadal bo jednak nadal są to ciapowate niufy ;) Padłabyś jakbym miała Franka i zaczęła o nim opowiadać :evil_lol:
Ale co fakt to fakt że ten miot jakiś z ADHD i nadmiarem sprytu sie przydażył...:roll: Nawet nowi właściciele są zaszokowani skocznością i sprytem cielaczków ;)

Jeszcze troszke zieleni :)

TZ dybie na zycie sąsiadki :diabloti:

Efekt znęcania się nad wierzbą - trzy strony ;)

Posted

Pysiu ,ja już nie mam sił opowiadać o Franku , za dużo się dzieje , każdy dzień to tysiące pomysłów .. :diabloti: Pozatym trudno opowiadać to co robi Franuś gdyż tego czasem nie da się opisać , dwa to bym musiała zdawać relacje na bieżąco . I tak jest poza tym bardzo grzeczny , jak opuszczam mieszkanie powracam do nienaruszonego :diabloti:

Posted

Nelly wczoraj tez była łaskawa do fot pozować ;) Jako że jest to dość rzadkie to pozwolę sobie sporo ich wstawić :) Wszystkie podobne :evil_lol:
Nelly

Posted

Vectra napisał(a):
Pysiu ,ja już nie mam sił opowiadać o Franku , za dużo się dzieje , każdy dzień to tysiące pomysłów .. :diabloti: Pozatym trudno opowiadać to co robi Franuś gdyż tego czasem nie da się opisać , dwa to bym musiała zdawać relacje na bieżąco . I tak jest poza tym bardzo grzeczny , jak opuszczam mieszkanie powracam do nienaruszonego :diabloti:

No przecież wiem :evil_lol: To staffik ;) Pies z totalnym, kompletnym ADHD - czyli wszystko w normie :diabloti: