Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Tez piłam dzisiaj winko za Wasze zdrowie :loveu: TZ jak powiedziałam " A teraz piję za dogomaniacką rodzine" to otworzył szeroko oczy :evil_lol:[/quote]
Hehehe :D Cześć Pyśku :multi: :beerchug:

Posted

[I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red]rozbolał mnie brzuś ...ale nie z obrzarstwa bo takowego nie było .........tylko ze śmiechu:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I]

Posted

[quote name='Vectra']:roll: a przecież się tak cieszyłaś na tą wizyte :razz: :diabloti:[/quote]
Baardzo :cool1: Musiałam wysprzątać wszystko na perfekt bo czujne oko mojej mamy wszędzie wszystko zobaczy :razz:

[quote name='madzia i medor'] :roflt:
------------------------------------------------
[COLOR=Blue]Czy to jakaś aluzja:diabloti: A oprócz tego byłam u komunii Fakt, że nie byłam pewna, czy oby napewno powinnam do niej przystąpić:siara:[/COLOR]

Koffam to słowo:loveu: - jest takie kaczi:diabloti:[/quote]
Nie aluzja tylko jasno i wprost powiedziane :diabloti: U komunii nie byłam bo pewnie by ten krzyż co wisi w kosciele ludziom na łeb spadł z wrażenia :evil_lol:

[quote name='*luthien*'][I][B]Czesc;) Wesolego Alleluja:D[/B][/I]

[I][B]mmmm, piękne:)[/B][/I]
[IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/1kw72.jpg[/IMG][/quote]
Piękne - fakt :loveu:

[quote name='madzia i medor']Ja tyż obżarta i opita - choć nie powiem, jeszcze jednego browarka bym trzasnęła[/quote]
Piwko? :shake: Piłam nalewke z aronii i wino ze słobnecznej Italii:loveu:

[quote name='Magda_Miki']A no tak, racja

To nie robiliście USG?
Ostatnim razem jak pamiętam to same chłopy były (mam rację?)teraz może dziewczynki:loveu:[/quote]
Robiliśmy ale tylko po to aby dowedzieć się czy jest ciąża czy nie ma a nie po to aby wiedzieć ilość :eviltong:
Tym razem niech to będzie pół na pół....

[quote name='paula_z']Hehehe :D Cześć Pyśku :beerchug:[/quote]
Cześć Paula :multi:

[quote name='bonita'][COLOR=darkorchid][B]Cześć mamcia :)[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]Fajnie się masz, teściówka Ci sprząta :loveu:[/B][/COLOR][/quote]
Jak poszłam to ze stołu było wszystko sprzątnięte i tesciowa tłumaczyła mi się ze nie potrafi obsługiwać zmywarki :loveu: Miło było tak poprostu nacisnąć tylko guzik...:multi:

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B][FONT=Arial][COLOR=Red]rozbolał mnie brzuś ...ale nie z obrzarstwa bo takowego nie było .........tylko ze śmiechu:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I][/quote]
Ciekawe z czego tak się śmiałaś:mad:

Posted

[quote name='anetta']Bosh, ale ja zacofana jezzztem :shake::shake:
Zmorka ciazarowka :cool2:[/quote]
Bo nie zaglądasz do nas :-( A takie fajne imionka powymyślałaś ;) Teraz czas na "B" ;)

Posted

[quote name='Pysia']

Tak się objadłam ze aż czuję jak mi się rozstępy robią na brzuchu :cool1: Miałam....6 rodzai ciast i masę innych rzeczy :crazyeye: [B]Ciekawe kto to zje[/B] :roll:[/quote]

Jak to kto? :crazyeye:
Ty :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Cześć Tłuściochy :evil_lol:

Pysiu, a może jakieś dzieci będzie Bonifacy? :loveu: :evil_lol:[/quote]
Nie wiem tylko czy Bonifacego Szelma nie zje bo to kotem trąci :evil_lol:

[quote name='PIKA']Jak to kto? :crazyeye:
Ty :evil_lol:[/quote]
Wszystko oprócz torta i sernika zjem :diabloti: Tylko nie wiem czy dam rade zanim to wszystko się zepsuje :evil_lol:

Idę spać bo w kafejce spi tesciowa ;)

Posted

[B]Ja wiem, jedna niufka będzie się nazywać :cool3: ...np. BONITA ku pamięci Twojej córci :loveu::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B]
[B]Takie piękne imie:loveu: :diabloti: :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='Pysia']

Idę spać bo w kafejce spi tesciowa ;)[/quote]

To nie mam się co wysilać :razz: - napiszę tylko, że nadrobiłam wszystko .
I baaardzo mnie zaiteresowała sałatka z PORY :cool3:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']To nie mam się co wysilać :razz: - napiszę tylko, że nadrobiłam wszystko .
I baaardzo mnie zaiteresowała sałatka z PORY :cool3:[/quote]
a z której pory :cool3: porannej czy wieczornej :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']a z której pory :cool3: porannej czy wieczornej :diabloti:[/quote]

No właśnie, własnie :evil_lol: - dlategoż własnie ona mnie zaiteresowała :evil_lol: - że taka zagadkowa jest :cool3:

Posted

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]joł... tancząca w kościele:diabloti: Pysiu .. postanowiłam do was pozaglądać już dziś- tak Was nienawidze że nie wytrzymam do jutra :eviltong: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]a ty sie pewnie zaś obżerasz..........................................[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Pysia']TZ będzie kombinował i zrobi schody do basenu takie żeby psy mogły wchodzić i wychodzić bez problemu :multi: [/quote]

[B]a to nie wejdą i nie wyjdą po tej drabince? :evil_lol: [/B]

[quote name='Pysia']Idę spać :p Dogobranoc :loveu: Jutro na 11-tą idziemy do kościoła integrować się z sarnowską społecznością :siara::mdleje: TZ wymyślił...:boom: Święcił dzisiaj jajka i kiełbaske....[/quote]

[quote name='Pysia']Ano zaszkodziło i dzisiaj byliśmy w kościele :siara: Chociaż muszę przyznać że nie czułam się jak w kosciele tylko jak na jakimś fajnym koncercie folk :evil_lol: W pewnym momencie TZ musiał mi przypomnieć że w takim miejscu się NIE tańczy :roflt: Tutaj fajny zespół gra i śpiewa :crazyeye: Ksiądz mało co gadał - tylko to co musiał a tak to cały czas fajna muzyka i fajne głosy śpiewały :evil_lol: [/quote]

[B]a jednak ci się spodobało :evil_lol: To pierwszy krok. Zanim się obejrzysz będziesz tam stałym bywalcem :diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]a to nie wejdą i nie wyjdą po tej drabince? :evil_lol: [COLOR=Red][FONT=Arial][I]....te schodki to pewnie z mysla o Ozzulku jak koleżanki nawiedzi:eviltong::eviltong::eviltong:......a drabinka .....hmmm pewnie Pysia nie dała rady też sie wyspinać:evil_lol:[/I][/FONT][/COLOR][/B]

[B]a jednak ci się spodobało :evil_lol: To pierwszy krok. Zanim się obejrzysz będziesz tam stałym bywalcem :diabloti: [/B][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:diabloti:czyli masz te same czarne myśli w tym temacie co i ja................Pysiu ....uważaj ..potem juz nie ma odwrotu:evil_lol:[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='anetta']Takie teraz na szybko mu wpadlo do glowy

Black Sabbath

:lol:
Mam nadzieje ze nigdy takiego imienia nie bylo [/quote]
Tak...BLACK SABBATH Black Obsession...To chyba nie brzmi dobrze :shake:

[quote name='jo-jo']Czyli Bazyli też odpada :evil_lol:[/quote]
Bazyliszek jak po Zmorce :evil_lol:

[quote name='bonita'][B]Ja wiem, jedna niufka będzie się nazywać :cool3: ...np. BONITA ku pamięci Twojej córci :evil_lol: [/B]
[B]Takie piękne imie:loveu: [/B][/quote]
Bonita może być :multi:

[quote name='HankaRupczewska']To nie mam się co wysilać - napiszę tylko, że nadrobiłam wszystko .
I baaardzo mnie zaiteresowała sałatka z PORY :cool3:[/quote]
Się czepiasz paskudo :mad: PORY to efekt rozmów ze społecznością wiejską :evil_lol:
Niech Ci będfzie :cool1: Z POR a nie pory :eviltong:

[quote name='Vectra']a z której pory :cool3: porannej czy wieczornej [/quote]
Południowej :diabloti:

[quote name='HankaRupczewska']No właśnie, własnie :evil_lol: - dlategoż własnie ona mnie zaiteresowała :evil_lol: - że taka zagadkowa jest [/quote]
Bo ja mam wyobraźnie :eviltong:

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]joł... tancząca w kościele:diabloti: Pysiu .. postanowiłam do was pozaglądać już dziś- tak Was nienawidze że nie wytrzymam do jutra :eviltong: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]a ty sie pewnie zaś obżerasz..........................................[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
TZ powiedział że mu narobiłam wstydu i nie pójdzie już ze mną do kościoła :multi::evil_lol:

[quote name='Maga100'][B]a to nie wejdą i nie wyjdą po tej drabince? :evil_lol: [/B]

[B]a jednak ci się spodobało :evil_lol: To pierwszy krok. Zanim się obejrzysz będziesz tam stałym bywalcem :diabloti: [/B][/quote]
TZ wyszedł...:mad: A tak fajnie było jak tam siedział :diabloti:
Pewnie że mi się spodobało tylko czy innym mój występ się spodobał to nie wiem :diabloti:
Nie będę bywalcem bo TZ zabronił mi się zbliżac do kościoła a ja posłuszna zona jestem :evil_lol:

Teściowa pojechała i muszę sama gotować obiad :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:diabloti:czyli masz te same czarne myśli w tym temacie co i ja................Pysiu ....uważaj ..potem juz nie ma odwrotu:evil_lol:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Wiesz ;) Ja lubię słuchać dobrej muzyki i pięknych głosów a tam taki zespół spiewa ze aż chce się słuchać i tańczyć :multi::evil_lol: Dopiero się rozkręcałam i zaraz musiałam wyjść :diabloti:

Swoją drogą to TZ chciał uciekać wcześniej :evil_lol: Ale mu powiedziałam ze dopiero wyjdziemy jak ksiądz powie: " Idźcie ofiary do domu". Jak kończył msze i rzekł: " Idźcie w spokoju do domu" to dostaliśmy ataku śmiechu :diabloti::evil_lol: Kurna...Poważne małżeństwo z 20-letnim stażem a takie niepoważne :diabloti::loveu::evil_lol::multi: Sąsiadka stała obok nas i po jakimś czasie postanowiła się przesunąć dalej bo stwierdziła ze jej synka deprawujemy :evil_lol:

Posted

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]uuuuuuuuuuuufffffffffffffff... jak dobrze że nie puści cie więcej do kościula... bo już sie martwiłam że po tobie...:diabloti: KKKocham Cie misiu :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]uuuuuuuuuuuufffffffffffffff... jak dobrze że nie puści cie więcej do kościula... bo już sie martwiłam że po tobie...:diabloti: KKKocham Cie misiu :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red]no i się wydało że JU jest rozsądny ;)a już myślałam że go Pysia na zła drogę powlecze:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Posted

Pysiu

Ja troszkę zapóźniona ale gratuluję ciąży i maluszków, które mam rozumieć lada dzień wytoczę się z brzucha :-) Ciężarówka wygląda uroczo :-)
I już nie mogę doczekać się zdjęć maluszków :-)

Z imion na B mogę zaproponować Bemol (oznaczenie muzyczne).
:-)

Posted

Ślinianki juz prawie git dzis zaczeła mnie znowu boleć ale jak nie wygladam jak chomik z ładunkiem tylko jak chomik to jest gitara

ale MAMY fajny basen :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote]Tak...BLACK SABBATH Black Obsession...To chyba nie brzmi dobrze[/quote]
Marudzisz :cool1: Chcialas zebym cos wymyslila to wymyslilam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wizyta w kosciele, boska :evil_lol::evil_lol: