Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Behemot']Boshe jestem taka pop....na jak ten orzel c se szybka pod achami smarowal :evil_lol:
Wecie w tym dowicpie opowiesziec? :evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie wiecie ale mnie już oczy sie zalały.....klawiatura też[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie wiecie ale mnie już oczy sie zalały.....klawiatura też[/I][/B][/quote]

krwa serdezna? A moze ci cialo migdalowate wypluwa? :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']krwa serdezna? A moze ci cialo migdalowate wypluwa? :evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wypłynęlo ......w W C:eviltong:[/I][/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pani behemot... ja pani już podziękuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, zaplułam sie.... żołądek mnie boli, i właśnie klienci na mnie patrzą bo hiham na głos jak oszołom :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkGreen][B]Buuuuuuuuuuuu a ja tak chciałam ciocia ludzka zostać.
A TU TYLKO LUFA???
Ale nas w jajo robisz:mad:

[/B][/COLOR][QUOTE][B]
Agga przecież wiesz że ja jestem mądra inaczej więc nie oczekuj ode mnie rzeczowych odpowiedzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/QUOTE]
[COLOR=DarkGreen][B]
Pysia jako, że jestes starsza to ci nie wtłuke;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pani behemot... ja pani już podziękuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, zaplułam sie.... żołądek mnie boli, i właśnie klienci na mnie patrzą bo hiham na głos jak oszołom :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:cool1:na mnie rodzina głupio patrzy ......cóż oni dziś tacy poważni ..........to już nie można na dogo zaglądać:shake:
Pysiu gratuluję ...LUFY;)
[/I][/B]

Posted

[quote name='malawaszka']a Pysia teraz męczy lufe :turn-l: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[B][COLOR="DarkGreen"]A duża ta lufa? Jest czego zazdrościc?[/COLOR][/B]

Posted

Koniecznie muszę sobie kupić turystyczny klopek bo jak będę sikać ze śmiechu to od razu do niego :evil_lol:
To już wsio piszę ;)
Siedzę i gryzę palce. Co chwilę wygladam przez okno, to znowu wybiegam na podwórko, podglądam droge a tu nic ....
W międzyczasie udowadniam Vectrze na kompie zem blondynka :evil_lol: Tak do 3 x sztuka :diabloti: W trakcie ściągania instrukcji telefon :roll: Jest:multi: Przyjechał :multi: Stoi pod bramą :multi: Mój cudny Viktor trzymany przez młodego boga z samochodu GLSu :evil_lol: Ja za Viktora a TZ za ...portfel :diabloti: Rodziła się kasa w ciężkich bólach ...Widziałam pot spływajacy z czoła i przybywajace zmarszczki na twarzy. Nawet kilka siwych włosów przybyło ale cóż :eviltong: Urodził :diabloti:
I w ten sposób przybył do mnie Viktor :loveu:
Nie znamy się jeszcze. Ja jestem nieśmiała a on skryty ;) Badamy swoje możliwości :p Myslę ze nam to zajmie sporo czasu :cool1: Viktor ma wysoki iloraz inteligencji co zawsze mnie przerażało u facetów :evil_lol: Ale to nic ;) Kocham wyzwania :loveu:

[SIZE=6][B][I][COLOR=Red] Viktorku !! Witaj w domu !!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[/COLOR][/I][/B][/SIZE]

Posted

Victorku i bądź zawsze grzeczny dla mamusie i leż jej w ręku dobrze nie rozrabiaj i sie słuchaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: