Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='Vectra']już dziś to może nic nie mów :shake: mnie już wsio boli :evil_lol:[/quote] no to jutro wam opowiem przu siwrle :eviltong: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='Behemot']Boshe jestem taka pop....na jak ten orzel c se szybka pod achami smarowal :evil_lol: Wecie w tym dowicpie opowiesziec? :evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie wiecie ale mnie już oczy sie zalały.....klawiatura też[/I][/B] Quote
Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie wiecie ale mnie już oczy sie zalały.....klawiatura też[/I][/B][/quote] krwa serdezna? A moze ci cialo migdalowate wypluwa? :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='Behemot']krwa serdezna? A moze ci cialo migdalowate wypluwa? :evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wypłynęlo ......w W C:eviltong:[/I][/B] Quote
Paula Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 :roflt: :roflt: :roflt: ała :placz: Witaj zapylona Pysiu bez lufy :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dzień dobry Pysiu! A ja tak w kwestii formalnej: [B][COLOR=red]gdzie zdjęcia dziewczynek???????[/COLOR][/B] Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Zdjęcia czekają na to bez lufy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry Pysiu!:lol: Quote
clockwork Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pani behemot... ja pani już podziękuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, zaplułam sie.... żołądek mnie boli, i właśnie klienci na mnie patrzą bo hiham na głos jak oszołom :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 halo Pysiunia:loveu: to ja....bylam obejrzalam poczytalam ale tylko troche i ide dalej:) aha i wroce:) Quote
Agga Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [COLOR=DarkGreen][B]Buuuuuuuuuuuu a ja tak chciałam ciocia ludzka zostać. A TU TYLKO LUFA??? Ale nas w jajo robisz:mad: [/B][/COLOR][QUOTE][B] Agga przecież wiesz że ja jestem mądra inaczej więc nie oczekuj ode mnie rzeczowych odpowiedzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B] Pysia jako, że jestes starsza to ci nie wtłuke;)[/B][/COLOR] Quote
*Ania...Niuf* Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dzień dobry Pysiu:loveu: dziś piątek:cool3: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Pyska zostaw te instrukcje wracaj do nas [B] :evil_lol:[/B] Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pani behemot... ja pani już podziękuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, zaplułam sie.... żołądek mnie boli, i właśnie klienci na mnie patrzą bo hiham na głos jak oszołom :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:cool1:na mnie rodzina głupio patrzy ......cóż oni dziś tacy poważni ..........to już nie można na dogo zaglądać:shake: Pysiu gratuluję ...LUFY;) [/I][/B] Quote
ewelinabuck Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 jejku a gdzie pysia sie podziala?????:evil_lol: :evil_lol: na porodowce lezy czy gdzie??????:lol: :lol: kurna nastepna lufa..........:mad: Quote
malawaszka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 a Pysia teraz męczy lufe :turn-l: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Pysiu!!!!!!!!! Ujawnij się, bo Ci zagadamy tą galerię!!!!!!!!!!! Dawaj z lufą albo bez!!!! Quote
Agga Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='malawaszka']a Pysia teraz męczy lufe :turn-l: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][COLOR="DarkGreen"]A duża ta lufa? Jest czego zazdrościc?[/COLOR][/B] Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Koniecznie muszę sobie kupić turystyczny klopek bo jak będę sikać ze śmiechu to od razu do niego :evil_lol: To już wsio piszę ;) Siedzę i gryzę palce. Co chwilę wygladam przez okno, to znowu wybiegam na podwórko, podglądam droge a tu nic .... W międzyczasie udowadniam Vectrze na kompie zem blondynka :evil_lol: Tak do 3 x sztuka :diabloti: W trakcie ściągania instrukcji telefon :roll: Jest:multi: Przyjechał :multi: Stoi pod bramą :multi: Mój cudny Viktor trzymany przez młodego boga z samochodu GLSu :evil_lol: Ja za Viktora a TZ za ...portfel :diabloti: Rodziła się kasa w ciężkich bólach ...Widziałam pot spływajacy z czoła i przybywajace zmarszczki na twarzy. Nawet kilka siwych włosów przybyło ale cóż :eviltong: Urodził :diabloti: I w ten sposób przybył do mnie Viktor :loveu: Nie znamy się jeszcze. Ja jestem nieśmiała a on skryty ;) Badamy swoje możliwości :p Myslę ze nam to zajmie sporo czasu :cool1: Viktor ma wysoki iloraz inteligencji co zawsze mnie przerażało u facetów :evil_lol: Ale to nic ;) Kocham wyzwania :loveu: [SIZE=6][B][I][COLOR=Red] Viktorku !! Witaj w domu !! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: [/COLOR][/I][/B][/SIZE] Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Przepraszam za nietakt :oops: ale who is Victor? :oops: Quote
Agga Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [B][COLOR=DarkGreen]Dlaczego ja nic nie rozumiem:mad: :icon_roc: :hmmmm: :hmmmm: VIKTOR??? A ile ma lat?I jaka dużą ma lufę [/COLOR][/B] Quote
dbsst Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Victorku i bądź zawsze grzeczny dla mamusie i leż jej w ręku dobrze nie rozrabiaj i sie słuchaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [QUOTE]EOS 400D ?[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B]takie ma tatoo:lol:Sprawuj się dobrze[/B][/COLOR] Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='BBeta']EOS 400D ?? :eviltong:[/quote] Eeee, myślałam, że to coś bardziej romantycznego :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts