BBeta Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Pysia napisał(a):Ludzie :mdleje: Jasnowidz :megagrin::lying: Zgadłam :cunao: :multi: Gratuluje nowego nabytku :) I czekam na mase nowych zdjęć Quote
Medorowa Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Babciu wrcajta tu do nas już i pokazujta dzieła Victoriana :razz: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dzień dobry Pysiu;) czekamy z niecierpliwością co ten twój Victor stworzył...z Twoją pomocą ma się rozumieć;) Quote
bonita Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Napisał Pysia Przedstawiam mojego ukochanego :loveu: Od "mojej " strony ;-) Foty miał robione naprędce byle gdzie i byle jak bo mi serce drżało i ręce się trzęsły :crazyeye: Pysia, kogoś Ty do domu sprowadziła, a ja myślałam że choć Tobie lufy nie w głowie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie powiem Viktor mi się podobuje:loveu: , kiedy mogę Was odwiedzić i podotykać Viktorka?:modla: :modla: :modla: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='bonita']:crazyeye: Pysia, kogoś Ty do domu sprowadziła, a ja myślałam że choć Tobie lufy nie w głowie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie powiem Viktor mi się podobuje:loveu: , kiedy mogę Was odwiedzić i podotykać Viktorka?:modla: :modla: :modla: :evil_lol: :cool1:pal licho Victor........ale TA LUFA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ja cie!! no no teraz to sie Pysi nie doczekamy , jest na randce z W. i robi foteczki dla nas:) Quote
dbsst Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 PtYSIU przestań już ściskać VViktora i pokaż owoce waszej miłości :cool3: Quote
Pysia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Wiecie co? Napisałam dzisiaj rano post i go nie ma :crazyeye: Mieliśmy z Viktorem bardzo pracowity dzień :multi: Bylismy na wystawie i fociliśmy psy :pOczywiście królują niufy :evil_lol: Ale nie zapomniałam też o wielbicielach sztucerków, goldenów i...o Babci Pice ;) Porobiłam sporo fotek dozich :p Miałam też bardzo sympatycznych gości :multi: Mimo ze nie zapsieni to spędziliśmy z nimi naprawdę miło czas :loveu: Szczególnie Zmorka była w ekstazie bo pewne małe rączki niuniały ja non stop :loveu: Teraz wgram fotki, pozmniejszam i wstawię ;) Quote
dbsst Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Pysia']Wiecie co? Napisałam dzisiaj rano post i go nie ma :crazyeye: Mieliśmy z Viktorem bardzo pracowity dzień :multi: Bylismy na wystawie i fociliśmy psy :pOczywiście królują niufy :evil_lol: Ale nie zapomniałam też o wielbicielach sztucerków, goldenów i...o Babci Pice ;) Porobiłam sporo fotek dozich :p Miałam też bardzo sympatycznych gości :multi: Mimo ze nie zapsieni to spędziliśmy z nimi naprawdę miło czas :loveu: Szczególnie Zmorka była w ekstazie bo pewne małe rączki niuniały ja non stop :loveu: Teraz wgram fotki, pozmniejszam i wstawię ;) ej a BOXERY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Pysia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='dbsst']ej a BOXERY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochanie Weszka wstała tak późno że na boksery nie zdąrzyłyśmy.....:placz: Tez nad tym rozpaczałam bo pamiętałam o Tobie i Bonicie..... Quote
dbsst Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 nienawidze was :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: moje życie legło w gruzach :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: chyba popadne w alkoholizm :cool3: Quote
Medorowa Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Pysia napisał(a):Kochanie Weszka wstała tak późno że na boksery nie zdąrzyłyśmy.....:placz: Tez nad tym rozpaczałam bo pamiętałam o Tobie i Bonicie..... :stormy-sad: Quote
agnes1 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 madzia i medor napisał(a)::stormy-sad: CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIA NA FOTKI.;) A TAK PRZY OKAZJI- CZY BYŁ TAM JAKIŚ BANDULEK??:cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Vectra']TTB to napewno nie masz ;(:cool1:TTb były w piątek słońce ty moje:p Quote
Vectra Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:TTb były w piątek słońce ty moje:p dlatego pisze że napewno nie ma :cool1: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dobry wieczór Pysiu;) oj chyba dużo tych zdjęć jest...;) Quote
clockwork Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 dobranoc Pysiu !!! jutro Jacek bedzie zas :diabloti: Quote
Pysia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dobra ;) Foty :) Światło jak to w Katowicach na hali było gorzej niz beznadziejne... Do tego odległosci a my nie mamy lampy nakładanej mocnej ani potężnej lufy :) No i ja bawiłam się manualem :oops: No to lecimy :) Zw. rasy Napatoczył się to go fotnęłam :evil_lol: Znowu się napatoczył ;) Braziczka Bona :p Wylizała i mnie i Weszke :evil_lol: A to weteranka :) Co niektóre psy z klasy młodzieży powinny sie tak poruszać jak ona....Biliśmy brawa wszyscy :) Quote
Pysia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Jeszcze Wam wkleje 3 foty niufów i nie będę Was nimi juz zadręczac :evil_lol: Szczeniak :) Szadzik Quote
Recommended Posts