Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

FOTKI SĄ SUPERNISTE.:loveu: ALE COS DZIWNEGO MNIE WPADŁO W OKI:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: - IM WIĘCEJ FOT TYM MNIEJ GADU:shake: :shake: :shake:

Posted

agnes1 napisał(a):
FOTKI SĄ SUPERNISTE.:loveu: ALE COS DZIWNEGO MNIE WPADŁO W OKI:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: - IM WIĘCEJ FOT TYM MNIEJ GADU:shake: :shake: :shake:

Bo każdy się zachwyca:diabloti: :diabloti: I nim zdąży coś napisać, to już są następne, i tak w kółko:multi: :razz:

Posted

agnes1 napisał(a):

Masz racje :) Jak już wstawiam foty to ludki znikają :evil_lol: A jak gadam to się pojawiają :crazyeye: Czyżby moje foty tak bardzo straszyły? :shake::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Masz racje :) Jak już wstawiam foty to ludki znikają :evil_lol: A jak gadam to się pojawiają :crazyeye: Czyżby moje foty tak bardzo straszyły? :shake::evil_lol:

MNIE NIE STRASZYŁY;) ALE WSTYD MI:oops: BO JA TAKICH CYKAĆ NIE POTRAFIE:shake: :shake: :shake: . MOŻE TO Z BRAKU LUFY???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']A to dowód na to że jestem miła, łagodna i zawsze się ze wszystkimi zgadzam :diabloti: M.A.G.A. poprostu :evil_lol:

MIŁO I ŁAGODNIE POKAZAŁAŚ MI GDZIE SĄ DRZWI:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

agnes1 napisał(a):
MNIE NIE STRASZYŁY;) ALE WSTYD MI:oops: BO JA TAKICH CYKAĆ NIE POTRAFIE:shake: :shake: :shake: . MOŻE TO Z BRAKU LUFY???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ale te foty wcale nie są dobre :) Mam oczy :) Na pełnej automatyce to cyfrówka naprawde dobra zrobi lepsze niz lustrzanka cyfrowa. Lustrzanke kupuje się dla ustawień manualnych a tego to ja się muszę jeszcze nauczyc.....

Posted

Pysia napisał(a):
Ale te foty wcale nie są dobre :) Mam oczy :) Na pełnej automatyce to cyfrówka naprawde dobra zrobi lepsze niz lustrzanka cyfrowa. Lustrzanke kupuje się dla ustawień manualnych a tego to ja się muszę jeszcze nauczyc.....

może szkiełko trzeba lepsze kupić :p bo z kita to wiele nie wyciśniesz ;)

Posted

Vectra napisał(a):
może szkiełko trzeba lepsze kupić :p bo z kita to wiele nie wyciśniesz ;)

Wiem wiem :) Powolutku bo na razie jestem analfabetą fotografii i z lepszego szkiełka też dużo nie wycisne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Wiem wiem :) Powolutku bo na razie jestem analfabetą fotografii i z lepszego szkiełka też dużo nie wycisne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roll: :roll: :roll: kit nie do ciemnych pomieszczeń :p
jak jest słońce jak najbardziej można coś z niego wytoczyć :cool3:
u mnie leży w pudełeczku i odpoczywa :evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']MNIE NIE STRASZYŁY;) ALE WSTYD MI:oops: BO JA TAKICH CYKAĆ NIE POTRAFIE:shake: :shake: :shake: . MOŻE TO Z BRAKU LUFY???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:całkiem mozliwe ....dobra lufa nie jest zła;)

[quote name='Pysia']A to dowód na to że jestem miła, łagodna i zawsze się ze wszystkimi zgadzam :diabloti: M.A.G.A. poprostu :evil_lol:
:loveu:Pysiu .....ten gest:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

PYSIU NIE BĄDŹ TAKA KRYTYCZNA WOBEC SIEBIE:shake: . JA TAM BRAKÓW NIE WIDZĘ :crazyeye: I ALBO ZJĘCIA SĄ SPOX:thumbs: ALBO MUSZĘ WYBRAĆ SIĘ DO OKULISTY:cool1:

Posted

[quote name='PIKA']Aaaa są dozie :loveu:

ale dla przekory :evil_lol:strasznie podba mi się ten mastifek malusi :loveu: :evil_lol:
Mnie też on się strasznie podobał :loveu:

[quote name='Vectra']:roll: kit nie do ciemnych pomieszczeń :p
jak jest słońce jak najbardziej można coś z niego wytoczyć :cool3:
u mnie leży w pudełeczku i odpoczywa :evil_lol:
A ja postanowiłam potraktować wsio po luzacku od teraz :diabloti: Focę dla przyjemności :loveu: Kocham Viktora bo ...go kocham :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:całkiem mozliwe ....dobra lufa nie jest zła;)

:loveu:Pysiu .....ten gest:evil_lol:
Ten gest był wynikiem wzięcia do ręki Viktora przez TZta :angryy::mad::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:miodzio

Taki do buziaczków :loveu:

[quote name='agnes1']PYSIU NIE BĄDŹ TAKA KRYTYCZNA WOBEC SIEBIE:shake: . JA TAM BRAKÓW NIE WIDZĘ :crazyeye: I ALBO ZJĘCIA SĄ SPOX:thumbs: ALBO MUSZĘ WYBRAĆ SIĘ DO OKULISTY:cool1:
Już więcej nie będę ;) Przecież jestem śliczna :loveu::evil_lol: