*Ania...Niuf* Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Pysia']A ja mam jeszcze inną wiadomość ale to powiem za kilka dni ;) Mam nadzieje ze juz w piątek będę mogła się nią podzielić :p[/quote] [B]Pysia do Piątku to ja umre z ciekawości:placz: Ty to Nas zamęczysz:evil_lol: [/B] Quote
Pysia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='jo-jo']no nie bądź taka tajemnicza:placz: Powiedz że przez przypadek do Katowic bedziesz jechać przez Warszawę:loveu: :evil_lol:[/quote] No to akurat nie ale kto wie czy kiedyś nie??? [quote name='Vectra']umieram z ciekawości :diabloti:[/quote] Wredna baba :diabloti: [quote name='*Ania...Niuf*'][B]Pysia do Piątku to ja umre z ciekawości:placz: Ty to Nas zamęczysz:evil_lol: [/B][/quote] A jak ja się męczę to nawet nie wiesz :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Pysia'] A jak ja się męczę to nawet nie wiesz :evil_lol:[/quote] To to ja rozumiem doskonale bo tez tak mam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Pysia']No to akurat nie ale kto wie czy kiedyś nie??[/quote] Ehh zawiodłaś mnei :placz: Quote
Pysia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']To to ja rozumiem doskonale bo tez tak mam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Schudnę na wiór z wrazenia zanim Wam nie obwieszę nowiny ale cóż....życie każe czekać :diabloti: [quote name='jo-jo']Ehh zawiodłaś mnei :placz:[/quote] Oj Klaudynko przecież życie jest długie i jeszcze się poznamy :) Zresztą co by powiedzieli Twoi rodzice jakbym ja - pewnie w ich wieku- odwiedziła Ciebie? :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Pysia']Wredna baba :diabloti:[/QUOTE] a że niby czemu wredna :niewiem: :diabloti: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Pysia']Schudnę na wiór z wrazenia zanim Wam nie obwieszę nowiny ale cóż....życie każe czekać :diabloti: [/quote] No to poczekam:lol: ... Quote
da-NUTKA Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Pysiu, gratulacje Będziesz w Katowicach na wystawie? Kiedy są niufki? Z przyjemnością popatrzyłabym na Twoje suńki. Danka Quote
malawaszka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Vectra']umieram z ciekawości :diabloti:[/quote] bhahaha JA TEŻ!!! :diabloti: Quote
Behemot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Przyszłam się polansowac i nabiwc sobie posty :p prperaszam za bledy. ale piesze po ciemoku :roll: Quote
Alicja Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Behemot']Przyszłam się polansowac i nabiwc sobie posty :p prperaszam za bledy. ale piesze po ciemoku :roll:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to uważaj żebyś zamiast posta nie nabiła sobie guza o trymer:evil_lol:[/I][/B] Quote
Vectra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to uważaj żebyś zamiast posta nie nabiła sobie guza o trymer:evil_lol:[/I][/B][/quote] aleś jej przygadała mamuśka :diabloti: Quote
Behemot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to uważaj żebyś zamiast posta nie nabiła sobie guza o trymer:evil_lol:[/I][/B][/quote] to ja sie wytrymuje [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_53.gif[/IMG] Quote
bonita Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Behemot']to ja sie wytrymuje [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_53.gif[/IMG][/quote] :cool3: [B]Mi to wygląda na golu, golu[/B]:evil_lol: ,[B] a nie trymu trymu :evil_lol: [/B] Quote
Behemot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='bonita']:cool3: [B]Mi to wygląda na golu, golu[/B]:evil_lol: ,[B] a nie trymu trymu :evil_lol: [/B][/quote] jak zwal tak zwla, grut ze porzadnie i schludnie wygldam :p Quote
Vectra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Behemot']jak zwal tak zwla, grut ze porzadnie i schludnie wygldam :p[/quote] grunt to skromność :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Behemot']jak zwal tak zwla, grut ze porzadnie i schludnie wygldam :p[/quote] [B]Pewno tak, ale łeska nie przypominasz:cool3:[/B] :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='bonita'][B]Pewno tak, ale łeska nie przypominasz:cool3:[/B] :evil_lol:[/quote] ty lepiej pwoiedz Radziowi zeby sobie zgolil te pozyczke na glowie co to ja se z plecow zaczesuje :eviltong: Quote
aga1215 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Gratulacje.....dla przyszłej niufiowej mamuski...o rany takie cudne czarne kluski beda sie [COLOR=red]rozbiegac po całym domku.....[/COLOR]:p :p :p [/B][/quote] i ogrodzie :multi: drżyjcie jeże :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Behemot']ty lepiej pwoiedz Radziowi zeby sobie zgolil te pozyczke na glowie co to ja se z plecow zaczesuje :eviltong:[/quote] [B]Ty się Radzia nie czepiaj:mad: pożyczki na głowie nie nosi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B] [B]A co Ty sobie z pleców zaczesujesz w to nie wnikam:diabloti: [/B] Quote
Behemot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='bonita'][B]Ty się Radzia nie czepiaj:mad: pożyczki na głowie nie nosi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B] [B]A co Ty sobie z pleców zaczesujesz w to nie wnikam:diabloti: [/B][/quote] ja sobie zaczesuhe spod pach :diabloti: Quote
Alicja Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Behemot']ja sobie zaczesuhe spod pach :diabloti:[/quote][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....to tyle dobrze:eviltong:byłoby źle jekbyś se inne zaczesywała:evil_lol:[/B][/I] Quote
Behemot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....to tyle dobrze:eviltong:byłoby źle jekbyś se inne zaczesywała:evil_lol:[/B][/I][/quote] z tym bylyby pewien problem bo sie farnbyuje - NA GLOWIE OCZYWICIE :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....to tyle dobrze:eviltong:byłoby źle jekbyś se inne zaczesywała:evil_lol:[/B][/I][/quote] tam to se warkocze plecie :evil_lol: Quote
Recommended Posts