Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']A ja mam jeszcze inną wiadomość ale to powiem za kilka dni ;) Mam nadzieje ze juz w piątek będę mogła się nią podzielić :p[/quote]
[B]Pysia do Piątku to ja umre z ciekawości:placz: Ty to Nas zamęczysz:evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='jo-jo']no nie bądź taka tajemnicza:placz:
Powiedz że przez przypadek do Katowic bedziesz jechać przez Warszawę:loveu: :evil_lol:[/quote]
No to akurat nie ale kto wie czy kiedyś nie???

[quote name='Vectra']umieram z ciekawości :diabloti:[/quote]
Wredna baba :diabloti:

[quote name='*Ania...Niuf*'][B]Pysia do Piątku to ja umre z ciekawości:placz: Ty to Nas zamęczysz:evil_lol: [/B][/quote]
A jak ja się męczę to nawet nie wiesz :evil_lol:

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']To to ja rozumiem doskonale bo tez tak mam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Schudnę na wiór z wrazenia zanim Wam nie obwieszę nowiny ale cóż....życie każe czekać :diabloti:

[quote name='jo-jo']Ehh zawiodłaś mnei :placz:[/quote]
Oj Klaudynko przecież życie jest długie i jeszcze się poznamy :) Zresztą co by powiedzieli Twoi rodzice jakbym ja - pewnie w ich wieku- odwiedziła Ciebie? :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']Przyszłam się polansowac i nabiwc sobie posty :p
prperaszam za bledy. ale piesze po ciemoku :roll:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to uważaj żebyś zamiast posta nie nabiła sobie guza o trymer:evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to uważaj żebyś zamiast posta nie nabiła sobie guza o trymer:evil_lol:[/I][/B][/quote]

aleś jej przygadała mamuśka :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to uważaj żebyś zamiast posta nie nabiła sobie guza o trymer:evil_lol:[/I][/B][/quote]

to ja sie wytrymuje [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_53.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Behemot']to ja sie wytrymuje [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_53.gif[/IMG][/quote]

:cool3: [B]Mi to wygląda na golu, golu[/B]:evil_lol: ,[B] a nie trymu trymu :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='bonita']:cool3: [B]Mi to wygląda na golu, golu[/B]:evil_lol: ,[B] a nie trymu trymu :evil_lol: [/B][/quote]

jak zwal tak zwla, grut ze porzadnie i schludnie wygldam :p

Posted

[quote name='bonita'][B]Pewno tak, ale łeska nie przypominasz:cool3:[/B] :evil_lol:[/quote]

ty lepiej pwoiedz Radziowi zeby sobie zgolil te pozyczke na glowie co to ja se z plecow zaczesuje :eviltong:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Gratulacje.....dla przyszłej niufiowej mamuski...o rany takie cudne czarne kluski beda sie [COLOR=red]rozbiegac po całym domku.....[/COLOR]:p :p :p [/B][/quote]
i ogrodzie :multi:
drżyjcie jeże :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']ty lepiej pwoiedz Radziowi zeby sobie zgolil te pozyczke na glowie co to ja se z plecow zaczesuje :eviltong:[/quote]

[B]Ty się Radzia nie czepiaj:mad: pożyczki na głowie nie nosi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B]
[B]A co Ty sobie z pleców zaczesujesz w to nie wnikam:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]Ty się Radzia nie czepiaj:mad: pożyczki na głowie nie nosi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B]
[B]A co Ty sobie z pleców zaczesujesz w to nie wnikam:diabloti: [/B][/quote]

ja sobie zaczesuhe spod pach :diabloti:

Posted

[quote name='Behemot']ja sobie zaczesuhe spod pach :diabloti:[/quote][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....to tyle dobrze:eviltong:byłoby źle jekbyś se inne zaczesywała:evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....to tyle dobrze:eviltong:byłoby źle jekbyś se inne zaczesywała:evil_lol:[/B][/I][/quote]

z tym bylyby pewien problem bo sie farnbyuje - NA GLOWIE OCZYWICIE :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....to tyle dobrze:eviltong:byłoby źle jekbyś se inne zaczesywała:evil_lol:[/B][/I][/quote]

tam to se warkocze plecie :evil_lol: