malawaszka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Pysia'] Ufffffffffffffff!! TZ nareszcie w domku :multi: Lecę mu pokazać że mi cycki urosły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] hahaha a wiesz, że coś w tym jest bo jak byłam u Ciebie w środę czy w czwartek to tak coś mi się rzuciły w oczy :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha a wiesz, że coś w tym jest bo jak byłam u Ciebie w środę czy w czwartek to tak coś mi się rzuciły w oczy :evil_lol:[/quote] To ciesz się ze rzucając Ci sie w oczy Ci ich nie powybijały :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
da-NUTKA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Pysia']Ufffffffffffffff!! TZ nareszcie w domku :multi: Lecę mu pokazać że mi cycki urosły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Cieszcie się razem :multi: A to będzie chłopczyk, czy dziewczynka ;) ? Danka Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Pysia']To ciesz się ze rzucając Ci sie w oczy Ci ich nie powybijały :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B]Kobiety Pysia pewnie jest przed....i dlatego taki efekt......ZNP tez jest jej nie obcy...hihihihi[/B]hihihihih:megagrin::evillaug::megagrin::grins: Quote
Pysia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='da-NUTKA']Cieszcie się razem :multi: A to będzie chłopczyk, czy dziewczynka ;) ? Danka[/quote] Nic z tego kochana :diabloti: Chyba że chodzi Ci o kilka chłopców i dziewczynej na raz :evil_lol: Ale to mam zostać babcią a nie matką :eviltong: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Kobiety Pysia pewnie jest przed....i dlatego taki efekt......ZNP tez jest jej nie obcy...hihihihi[/B]hihihihih:megagrin::evillaug::megagrin::grins:[/quote] Nareszcie ktoś wyłapał powage :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LAZY Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 OOo...a ja myślałam, ze to tylko moje cycki są większe raz w meisiacu, a głupi TZ ciagle pyta w tym samym czaie co one takie duże:mad: Hej, hej Zmorko-Szelmy! Przegapiłam Szelmusiowe urodinki..Wstydam i przepraszam! Jeszcze raz wszystkiego dobrego kochana obrończynio Pysiowego podwórka:eviltong: Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [I][B]:multi::multi::multi:hey Pysiulku Matulku ....żyję po spotkaniu z Twoją sistersją :evil_lol:i jej psem Mordulcem:loveu:[/B][/I] Quote
Maga100 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [B]witaj, o Przenajpiękniejsza :loveu: Ja powróciwszy :p [/B] [quote name='Pysia']Ja tez nie wiem jak smakują prawdziwe małże :shake: [/quote] [B]ja też nie wiem i wiedzieć nie chcę :cool1: TZ raz zrobił i śmierdziało w domu przez 3 dni :angryy: [/B] [quote name='Pysia']Wiecie co? Cycki mi urosły :crazyeye: Czy w tym wieku to troche nie za późno? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B]w tym wieku to już powinny się kurczyć i usychać :evil_lol: :evil_lol: [/B] Quote
Pysia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='LAZY']OOo...a ja myślałam, ze to tylko moje cycki są większe raz w meisiacu, a głupi TZ ciagle pyta w tym samym czaie co one takie duże:mad: Hej, hej Zmorko-Szelmy! Przegapiłam Szelmusiowe urodinki..Wstydam i przepraszam! Jeszcze raz wszystkiego dobrego kochana obrończynio Pysiowego podwórka:eviltong:[/quote] Szelmusia Ci wybacza ;) [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi::multi:hey Pysiulku Matulku ....żyję po spotkaniu z Twoją sistersją :evil_lol:i jej psem Mordulcem:loveu:[/B][/I][/quote] Ufffffffffff...Miałam stracha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Maga100'][B]witaj, o Przenajpiękniejsza :loveu: Ja powróciwszy :p [/B] [B]ja też nie wiem i wiedzieć nie chcę :cool1: TZ raz zrobił i śmierdziało w domu przez 3 dni :angryy: [/B] [B]w tym wieku to już powinny się kurczyć i usychać :evil_lol: :evil_lol: [/B][/quote] Wredna babo ja widzisz nadal kwitne a Ty się starzejesz :diabloti: Quote
PIKA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Pysia']Wiecie co? Cycki mi urosły :crazyeye: Czy w tym wieku to troche nie za późno? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] nie za późno :shake: Na wszepnienie silikonu nigdy nie jest za późno :diabloti: Quote
Pysia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='PIKA']nie za późno :shake: Na wszepnienie silikonu nigdy nie jest za późno :diabloti:[/quote] NIGDY!!!!!!!!!!!!! To ponoć BOLI :angryy::angryy::angryy: Quote
Hanna R. Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Pysiu Z Dużymi Baloonami DOBRY WIECZÓR ! :p Czy TZ docenił porost ??? W końcu to nie lada gratka poprzedniego dnia mieć A - a następnego D :evil_lol: Quote
bonita Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote][B]ja też nie wiem i wiedzieć nie chcę :cool1: TZ raz zrobił i śmierdziało w domu przez 3 dni :angryy: [/B] [/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B]My też kedyś robiliśmy, niezbyt smakowite wyszły, dałam psu skosztować:p , a wiecie co Merol zrobił:cool3: zaczął się w tym tarzać, a w czym psy lubią się tarzać ?....bllllllleeeeeeeeee:evil_lol: .[/B] Quote
Pysia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Pysiu Z Dużymi Baloonami DOBRY WIECZÓR ! :p Czy TZ docenił porost ??? W końcu to nie lada gratka poprzedniego dnia mieć A - a następnego D :evil_lol:[/quote] Dobry Wieczór Haniu :) TZ padł jak kawka....Przejechał 4000 km. więc......Wrócił z Włoch i zanim mu pokazałam to chrapał :placz::evil_lol: Mam nadzieje że nie zmaleją do jutra ;) [quote name='bonita']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B]My też kedyś robiliśmy, niezbyt smakowite wyszły, dałam psu skosztować:p , a wiecie co Merol zrobił:cool3: zaczął się w tym tarzać, a w czym psy lubią się tarzać ?....bllllllleeeeeeeeee:evil_lol: .[/B][/quote] Koniec swiata :crazyeye: A jak ona się w tym tarzała? W misce? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :roflt: :roflt: :roflt: Witaj sliczna Pysiu z duzymi cyckami i robolami spadajacymi z nieba :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Pysia i jak tam budyń skosztowany ? :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote]Koniec swiata :crazyeye: A jak ona się w tym tarzała? W misce? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B]Nie ,zaniosła na swoje łóżeczko i tam w tym czymś:evil_lol: się tarzała:p .[/B] [B]Zabrałam jej to zaraz jak opanowałam się po ataku śmiechu[/B]:roflt: Quote
Pysia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='paula_z']:roflt: :roflt: :roflt: Witaj sliczna Pysiu z duzymi cyckami i robolami spadajacymi z nieba :evil_lol:[/quote] Witaj Paula :loveu: Mam nadzieje że już żaden nie spadnie bo nadal się o niego boję że jednak mu coś się stało.... [quote name='Vectra']Pysia i jak tam budyń skosztowany ? :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Nie..Budyń padł zmęczony :placz::evil_lol: [quote name='bonita'][B]Nie ,zaniosła na swoje łóżeczko i tam w tym czymś:evil_lol: się tarzała:p .[/B] [B]Zabrałam jej to zaraz jak opanowałam się po ataku śmiechu[/B]:roflt:[/quote] Dobrze że na swoje a nie na Wasze ;) To byłaby jazda :diabloti: Quote
Pysia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Jestem głodna .....Albo pójdę spać albo zrobię sobie coś do zjedzenia ;) Hmmmmmmmmmmmmmmm...Jesć albo nie jeść - oto jest pytanie ...:evil_lol: Quote
Paula Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Pysia']Jesć albo nie jeść - oto jest pytanie ...:evil_lol:[/quote] Nie jedz, bo jeszcze przytyjesz :grin: Quote
Pysia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='paula_z']Nie jedz, bo jeszcze przytyjesz :grin:[/quote] Właśnie zjadłam :eviltong: Pyszny domowy bigosik :loveu: A przytyc mogę a co mi tam :evil_lol: [quote name='Vectra']Pysia ja właśnie jem schabowego :)[/quote] A ja zjadłam bigos ;) Quote
jo-jo Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cześć Pysiu co nigdy nazwy swojej Galerii nie zmienia :diabloti: Quote
Pysia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='jo-jo']Cześć Pysiu co nigdy nazwy swojej Galerii nie zmienia :diabloti:[/quote] Nie zmienia aby dogociółki mogły trafić :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Pysia']Nie zmienia aby dogociółki mogły trafić :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] po zapachu żarcia znajdziemy Twojego foto bloga :evil_lol: Quote
Recommended Posts