Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

evaxon napisał(a):
i wkrada sie do Ptysia2 chaty:evil_lol:

A Tobie dzisiaj co :crazyeye: z tymi rymami? :evil_lol: :evil_lol:

Iza i Avanti napisał(a):
Zajrzyj do mojej galerii. Tam znajdziesz historię Frania :lol:

Dobra ale jak mi naprawią system....

PIKA napisał(a):
Ewa a co Ty tak dzisiaj rymujesz? :crazyeye::evil_lol:

Też się o nią boje :diabloti:

evaxon napisał(a):
jaaa rymuje?? :crazyeye: :evil_lol: nie mozliwe nawet nie zauwazyłam:evil_lol:

........bez komentarza :evil_lol:

Agga napisał(a):

Pysiu bardzo ci ładnie z dzieckiem i piesiulkiem:lol:

Zuzia fajna :loveu: A łysolka...Obie bym sobie wzięła ale Ress chce mi tylko Zuzie dać :evil_lol:

evaxon napisał(a):
i z tym czyms pomaranczowym:loveu:

To coś to chyba ośmiorniczka była ;)

Posted

Pysia napisał(a):
A Tobie dzisiaj co :crazyeye: z tymi rymami? :evil_lol: :evil_lol:

Też się o nią boje :diabloti:

........bez komentarza :evil_lol:

To coś to chyba ośmiorniczka była ;)

:eviltong: a te rymy to przez Madzie od Medorka:razz:

osmiornica powiadasz....:razz: suuuuper:evil_lol:

Posted

Hmmmmmmmmm...zacięłaś się czy klonujesz? :-o

Wczoraj widziałam tylko jeden mój post, a dziś są dwa, no cóż:razz:
Się sklonowały:roll:
Witaj mamciu:multi: dogo chwilowo mi działa więc czym prędzej przyleciałam się przywitać:loveu:

Posted

Och witaj dawno nie widziana :bigok:

Och boziu, zostalam dojrzana. Jestem wzruszona :placz::placz: naprawde :p

Panosze sie tu i tam i tak wpadlam w Twoje skromne progi :evil_lol:
Widze ze ten roz to wogole Cie nie opuszcza :evil_lol:

Iza, mialas kawke w domu?? :o

Posted

anetta napisał(a):

Iza, mialas kawke w domu?? :o

Tak! Znaczy się nie w domu (choć do domu też się zapędził), ale spędzał całe dnie na moim balkonie :p Zapraszam do mnie do galerii, tam poczytasz troszkę historii Frania!

Doberek!

Posted

Pysia napisał(a):

Mój TZ już dawno został nauczony że ja też pracuję i mam takie same prawa jak on ;) Czyli owszem-mogę ugotować ale następnym razem kolej na niego :) Partnerstwo się to nazywa :eviltong: A jak siedzę w domku to owszem -gotuję - ale dlatego że lubię jeść :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

gwoli wyjasnienia- jo tyż ni ma służąca w chałpie... gotuję obiadki i robię wsjo w kuchni (chyba że TZ ma ochote na śniadanie lub kolacje to sam se robi bo ja nie jadam :lol:), ale reszta czynności w domciu należy do niego- równy podział obowiązków. Okna myję ja, ale ostatnio nie myję bo kontuzja ręki mi na to nie pozwala :placz:... może kiedyś :eviltong:

Pysia napisał(a):
A co ja mam powiedzieć? :cool1: Muszę posunąć się troche na tronie Klockowej :evil_lol: A tak mi było dobrze samej :diabloti: Broniłam się rekami i nogami a tu co? Podstępnie zakradła sie ani jednego PW nie napisała z pytaniem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pysiu- masz PW :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Tak! Znaczy się nie w domu (choć do domu też się zapędził), ale spędzał całe dnie na moim balkonie :p Zapraszam do mnie do galerii, tam poczytasz troszkę historii Frania!

Doberek!

to ja też zaprasam do mnie :evil_lol: też mam Frania :evil_lol: :evil_lol:
prawda Pysiu że mam Frania ?? :razz: :razz: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
to ja też zaprasam do mnie :evil_lol: też mam Frania :evil_lol: :evil_lol:
prawda Pysiu że mam Frania ?? :razz: :razz: :evil_lol:

Napisał anetta
Iza, mialas kawke w domu?? :-o

to ja też zapraszam... też mam kawke w domu :eviltong:

Posted

Dzień dobry Pysiu (chociaż nie wiem czy taki dobry bo leje deszcz:placz: ) zdjęcia Zmorki w pościeli i Ciebie oczywiście są powalające:loveu: nie moge wejść na dogo :angryy: dopiero teraz mi się udało nie iwem co jest grane:shake:

Posted

Vectra napisał(a):
no ja właśnie pije kawke :p a Franio rozrabia :evil_lol:

ja tez chlipiem kawulca... i wpieprzam pączusia... jednego!!!!
*Ania...Niuf* napisał(a):
Dzień dobry Pysiu (chociaż nie wiem czy taki dobry bo leje deszcz:placz: ) zdjęcia Zmorki w pościeli i Ciebie oczywiście są powalające:loveu: nie moge wejść na dogo :angryy: dopiero teraz mi się udało nie iwem co jest grane:shake:

dogo nam pada!!! tragedia!!!! :flaming:
rany!! psy w pościeli?? :crazyeye: nie.. :shake: nie mówisz poważnie... nie widziałam tych zdjęć,ale psy nie powinny sypiać w łóżku!! :angryy: to świadczy o złym wychowaniu przez własciciela!!! :angryy:
Pysiu.. powiedz że to nie prawda... Twoje psy nie śpią z tobą... TAK NIE MOŻNA!!!!!! :scream_3:

Posted

clockwork napisał(a):

rozumiem ze ilosc ma znaczenie???hihihi:diabloti:

dogo nam pada!!! tragedia!!!! :flaming:
rany!! psy w pościeli?? :crazyeye: nie.. :shake: nie mówisz poważnie... nie widziałam tych zdjęć,ale psy nie powinny sypiać w łóżku!! :angryy: to świadczy o złym wychowaniu przez własciciela!!! :angryy:
Pysiu.. powiedz że to nie prawda... Twoje psy nie śpią z tobą... TAK NIE MOŻNA!!!!!! :scream_3:

oooooooo jasne:loveu: :lol: ...a Twoje to gdzie niby sypia? w legowisku? z posciela???

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
rozumiem ze ilosc ma znaczenie???hihihi:diabloti:

U PYSI MA ZNACZENIE BO ONA BY POCHŁONĘŁA OD RAZU Z 10 !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oooooooo jasne:loveu: :lol: ...a Twoje to gdzie niby sypia? w legowisku? z posciela???

MÓJ.... KLOCEK :siara:
no w łóżku... ale to jego łóżko a my czasem sie do niego pakujemy.. :eviltong:

Posted

:multi::multi::multi:a ja wcinam tort z bitą śmietaną i zapijam kawą bo już mnie zemdliło .................kurcze małży nie było:razz:
Cześć Pysiu:loveu:

Posted

witaj.Pysiu...................tak biegam po tych galeriach że musiałam się zastanowić gdzie jestem.................:roll::roll:
a ja też jem...........caly dzień....................wciełam puszkę kukurydzy(bez puszki)................jakiś baton................niepamiętam nazwy........paczkę jakićś paluchów..nawet dobre były i migdały mniam................chyba sie utucze na starość:crazyeye::crazyeye::crazyeye: