Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Waszka musiałaś to wypatrzeć;)

:grins:

PIKA napisał(a):
a potem nam opowiada, ze jak ksiądz przyszedl to niewyjściowa byla :shake:

NO!! KŁAMIE!!! :diabloti:

Pysia napisał(a):
Przez szyberdach wejdzie Szelma :evil_lol: Ewentualnie Zmorka :diabloti: Zalezy która będzie pierwsza :cool1:

:evil_lol:tu muszę przyznać rację - niedawno Zmora mi wlazła na siedzenia a Szelma do bagażnika :crazyeye: - pragnę tylko zaznaczyć, że mam normalny bagażnik - nie kombi, nie :hmmmm: hatchback?? :hmmmm: tylko :hmmmm: sedan??? :hmmmm: kurna nie wiem czy prawdę napisałam bo sie nie znam na tych nazwach - no normalny bagaznik mam - kufer tak zwany :evil_lol: i ona tam wlazła :crazyeye:wielka krowa w moim bagażniku i usiadła sobie i czekała na przejażdżkę :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
To my.....

Hura :multi: Udało mi się i mi Mozilla nie znikła :evil_lol:

oooooooooooooooooooolaLlalalal to Ci sie TZ włosiem zapuscił :cool1:
a ponić lubisz klaty na glanc :eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):

Jestem Twoją siostrą :crazyeye:

[SIZE=2]no jakżesz....:mad: nie wiesz?? :mad: Alicja mi Ciebie przyszyła... daaaaawno temu!!! przecież pamiętam.. mam tylko w dogorodzinie PIĘKNĄ PYSIĘ!!! :multi::loveu:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):

Pysiu! A żeberka to Ty całe masz???

żeberka to może i tak ale nosa napewno nie hahhahahaha

ta czarna bestia odPtYSIOwywuje PtYSI nos :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:grins:

NO!! KŁAMIE!!! :diabloti:

:evil_lol:tu muszę przyznać rację - niedawno Zmora mi wlazła na siedzenia a Szelma do bagażnika :crazyeye: - pragnę tylko zaznaczyć, że mam normalny bagażnik - nie kombi, nie :hmmmm: hatchback?? :hmmmm: tylko :hmmmm: sedan??? :hmmmm: kurna nie wiem czy prawdę napisałam bo sie nie znam na tych nazwach - no normalny bagaznik mam - kufer tak zwany :evil_lol: i ona tam wlazła :crazyeye:wielka krowa w moim bagażniku i usiadła sobie i czekała na przejażdżkę :evil_lol:

Ja nigdy nie kłamię :obrazic:

dbsst napisał(a):
oooooooooooooooooooolaLlalalal to Ci sie TZ włosiem zapuscił :cool1:
a ponić lubisz klaty na glanc :eviltong:

Na dodatek zmienił płeć i zapach wody :evil_lol:

anetta napisał(a):
BUhahaha, dbsst
"ooooooooooooooooooolaLlalalal to Ci sie TZ włosiem zapuscił"

:roflt::evil_lol:

Och witaj dawno nie widziana :bigok:

clockwork napisał(a):
[SIZE=2]no jakżesz....:mad: nie wiesz?? :mad: Alicja mi Ciebie przyszyła... daaaaawno temu!!! przecież pamiętam.. mam tylko w dogorodzinie PIĘKNĄ PYSIĘ!!! :multi::loveu:

Mam niemca ...Pamiętam tylko kilka(?)naście PW od małoletniej :cool1: Na chama chciała być mą siostrą :diabloti:

Iza i Avanti napisał(a):

Pysiu! A żeberka to Ty całe masz???

Caluteńkie :eviltong:

dbsst napisał(a):
żeberka to może i tak ale nosa napewno nie hahhahahaha

ta czarna bestia odPtYSIOwywuje PtYSI nos :evil_lol:

To fafel się tylko na nosie zawinął ;)

Posted

Pysia napisał(a):

Mam niemca ...Pamiętam tylko kilka(?)naście PW od małoletniej :cool1: Na chama chciała być mą siostrą :diabloti:

od kogo?? od kogo???
he.. a ja sie nie musiałam wpraszać... Alicja mi cie chyba przyszyła czy ktoś tam.... :roll:

Posted

Pysia napisał(a):

wiesz ja na Twoim miejscu bym takie PW zgłosiła jako spammowanie :diabloti:
może by wtedy doczytała regulamin i by próbowała go zrozumieć :evil_lol: :evil_lol:

cześć Pysiu misiu :loveu:

Posted

clockwork napisał(a):

clockwork napisał(a):
od kogo?? od kogo???
he.. a ja sie nie musiałam wpraszać... Alicja mi cie chyba przyszyła czy ktoś tam.... :roll:
:po tak to prowda .....Klocusiowa została siostrą Pysi i jeszcze miała Vogue na tymczasie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kurcze ale horror z tym dogo :shake:

Posted

clockwork napisał(a):
od kogo?? od kogo???

Klockowa wsiadaj w tą swoją rzadowa i zapychaj do Sarnowa bo mnie zaraz szlag w samotności trafi :angryy: Na dworze leje i nawet na spacer iść nie mogę bo się w polach utopię :-( A TZ sobie wyjechał w świat i mnie zostawił łobuz ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Klockowa wsiadaj w tą swoją rzadowa i zapychaj do Sarnowa bo mnie zaraz szlag w samotności trafi :angryy: Na dworze leje i nawet na spacer iść nie mogę bo się w polach utopię :-( A TZ sobie wyjechał w świat i mnie zostawił łobuz ;)

tera?? zaroski jo leca po psa i jaki obiad warzyć... :diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
od kogo?? od kogo???

Hehehehe od pajęczycy :evil_lol:

Vectra napisał(a):
wiesz ja na Twoim miejscu bym takie PW zgłosiła jako spammowanie :diabloti:
może by wtedy doczytała regulamin i by próbowała go zrozumieć :evil_lol: :evil_lol:

cześć Pysiu misiu :loveu:

Kurcze to nie lada sztuka bo ja nie znam regulaminu :evil_lol:
Cześć Ewciu mewciu :loveu:

:po tak to prowda .....Klocusiowa została siostrą Pysi i jeszcze miała Vogue na tymczasie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kurcze ale horror z tym dogo :shake:

A ja całe życie myślałam zem jedynaczka :crazyeye:

clockwork napisał(a):
tera?? zaroski jo leca po psa i jaki obiad warzyć... :diabloti:

Będziesz tam obiad gotować :cool1: Kupuje się pizze i już :p

Posted

Pysia napisał(a):
Hehehehe od pajęczycy :evil_lol:

tak myślałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A ja całe życie myślałam zem jedynaczka :crazyeye:

zonk :eviltong: siostrzyczko :multi:

co dzień pizza?? czasem coś trza uwarzyć...

Posted

clockwork napisał(a):

No to kebeb albo inne coś ;)Ewentualnie się kroi w talarki ziemniaczki i podsmaża na patelni a do tego kiełbaske z cebulką :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

A ja całe życie myślałam zem jedynaczka :crazyeye:;)to źle myślałaś

pizze sie samemu robi:evil_lol:

Posted

Alu Ty jestes idealna gospodyni i żona a ja jestem....śliczna Pysia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A tak serio to dawno temu przed czasami wyjazdów delegacyjnych codziennie gotowałam, piekłam ciasta co sobote a wieczorem robiłam desery....w każdy dzień....
Tak !! Ale jakoś nie byłam z tym szczęśliwa i postanowiłam kupić sobie psa :diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mówiłam przyjeżdżaj ....tak by Cezary nie musiał przez 3 dni bigosu jeść;)...podzieliłabym sie

Posted

Pysia napisał(a):
Alu Ty jestes idealna gospodyni i żona a ja jestem....śliczna Pysia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A tak serio to dawno temu przed czasami wyjazdów delegacyjnych codziennie gotowałam, piekłam ciasta co sobote a wieczorem robiłam desery....w każdy dzień....
Tak !! Ale jakoś nie byłam z tym szczęśliwa i postanowiłam kupić sobie psa :diabloti:

:loveu::loveu::loveu:no jestem idealna ......gotuję obiad na 3 dni:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
No to kebeb albo inne coś ;)Ewentualnie się kroi w talarki ziemniaczki i podsmaża na patelni a do tego kiełbaske z cebulką :evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:

samemu.. to znaczy ja mam zrobić samemu tezetowi :cool3:

Pysia napisał(a):

buuuaaahahahahhahah

Posted

:loveu::loveu::loveu:no jestem idealna ......gotuję obiad na 3 dni:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To tak jak ja :multi: Bigos mam na 3 dni :evil_lol: Kotletów mielonych też zrobiłam dosć sporo :loveu: Ale zjadłam je w jeden...Nie dotrwały :cool1:
Alu i tak Ci nie wierzę :p Jesteś idealna i tyle ;)

clockwork napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:

samemu.. to znaczy ja mam zrobić samemu tezetowi :cool3:

buuuaaahahahahhahah

A Ty z czego się śmiejesz :mad: Teraz jestem nie dość że śliczna to jeszcze zapsiona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A gotuję sporadycznie :diabloti: Och skłamałam :oops: Ostatnio dość często ...psom :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
To tak jak ja :multi: Bigos mam na 3 dni :evil_lol: Kotletów mielonych też zrobiłam dosć sporo :loveu: Ale zjadłam je w jeden...Nie dotrwały :cool1:
Alu i tak Ci nie wierzę :p Jesteś idealna i tyle ;)

A Ty z czego się śmiejesz :mad: Teraz jestem nie dość że śliczna to jeszcze zapsiona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A gotuję sporadycznie :diabloti: Och skłamałam :oops: Ostatnio dość często ...psom :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja co dzień wychodze z pracy- obiad gotować, ale jak dochodze... :eviltong: do domu,
:cool3: to mi chęć mija na gotowanie... i tz wiecznie o kanapeczkach... czasem mu machne gorący kubek ;)

Posted

clockwork napisał(a):

a ja co dzień wychodze z pracy- obiad gotować, ale jak dochodze... :eviltong: do domu,
:cool3: to mi chęć mija na gotowanie... i tz wiecznie o kanapeczkach... czasem mu machne gorący kubek ;)

To ja od jakiegoś czasu gotuję tylko Karolowi i sobie bo TZ na diecie :shake: Kalafiory, brokuły, gotowane chude mięsko itp.... Masakra :crazyeye: Ja nawet sie na to patrzeć nie mogę :cool1: On może więc gotuje sobie sam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: