e.v.a Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 czesc:multi: niezaprosilas mnie ale nieszkodzi ja cie zapraszam do siebie:evil_lol: kocie kocie a czemu masz takie wielkie oczy?:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 evaxon napisał(a):czesc:multi: niezaprosilas mnie ale nieszkodzi ja cie zapraszam do siebie:evil_lol: kocie kocie a czemu masz takie wielkie oczy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zeby lepiej widzieć Pysię jak niesie nożyczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zeby lepiej widzieć Pysię jak niesie nożyczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :grin: :grin: :grin: :grin: Quote
Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:nooo ja nie wiem czy ty wiesz ale jak bedzie ciepło to się wybieramy z kiełbaską;) Serio? A Cezary o tym wie? :evil_lol: Vectra napisał(a):jestem Pysiu :loveu: Och witaj mła dogociółko :loveu: clockwork napisał(a)::cool3: żeby z jedną... i z browarkiem, i z klocuszkiem i... bez Ozziego :eviltong: Och dlaczego nie chcesz zabrać Ozuleczka? :mad: A kto mi umyje twarz :shake: Ja się nie zgadzam :cool1: Ozulek musi byc :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):no jedna kiełbaska nie przejdzie;) Oj nie przejdzie :eviltong: evaxon napisał(a):czesc:multi: niezaprosilas mnie ale nieszkodzi ja cie zapraszam do siebie:evil_lol: kocie kocie a czemu masz takie wielkie oczy?:evil_lol: Ale gafa :oops: Wiedziałam że zapomniałam błagać jeszcze kogoś :shake: Ale dzięki że jednak przyszłaś :multi: Alicjarydzewska napisał(a):zeby lepiej widzieć Pysię jak niesie nożyczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahahahah Postaram się wstawić foty Tomisia bez sliniaka :diabloti: evaxon napisał(a): :grin: :grin: :grin: :grin: Z czego się śmiejesz? :mad: Tommy kocha czesanko i obcinanko :diabloti: Quote
Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Wstawię fotki a potem znowu się polansuje :evil_lol: Szelma i Nelly na spacerku Zmorka :) Nelly Nie bądź taki ...Daj troszkę :mad: No co :mad: Odczep się babo :cool1: Z profilu Się uczepiła z tym aparatem :angryy: Nie rób mi fot bo jestem nieubrany :razz: U tatusia na rączkach :loveu: Ech...Gdzie mój śliniak :placz: Wredna Pysia mi opitoliła :mad: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Pysia napisał(a):Serio? A Cezary o tym wie? :evil_lol: wi wie tylko nie wie kiedy ...jako i ja Och dlaczego nie chcesz zabrać Ozuleczka? :mad: A kto mi umyje twarz :shake: Ja się nie zgadzam :cool1: Ozulek musi byc :evil_lol: ....hmmmm może Klockowa chce mnie swoją gablotą przewieść i zabrać swojego Klocka;) Tommy kocha czesanko i obcinanko :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Klockowa ma fur niebylejaki ;) Szelma i Zmorka NA PEWNO TO DOCENIĄ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Pysia napisał(a):Klockowa ma fur niebylejaki ;) Szelma i Zmorka NA PEWNO TO DOCENIĄ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::multi::multi::multi:a ja wystawie czupryne przez szyberdach:p Quote
Paula Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Czesc Pysiu :cool3: Wpadlam z rewizyta :evil_lol: Jakie łocy :crazyeye: :multi: :loveu: Quote
e.v.a Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :grin:hahaha Tomy to chyba ćpa ...takie łoocy ma wielkie:crazyeye: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Pysiu melduje się, ze bylam A jak tam dziecko Ptysiów? Quote
BeaC Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 [quote name='Pysia']To my..... OOOOOOOOOOOOOOO widzę zastosowane duszonko( skąd ja to znam:niedowia::???::knuje::niewiem::hmmmm:) a pozatym........................wszystkich ładnie zapraszasz a mnie nie:-x Quote
Alicja Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Witaj Pysiu matko mła.....wczoraj wypadłam z obiegu bo mi dogo sie skrzaczyło:angryy: Quote
clockwork Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Pysia napisał(a): Och dlaczego nie chcesz zabrać Ozuleczka? :mad: A kto mi umyje twarz :shake: Ja się nie zgadzam :cool1: Ozulek musi byc :evil_lol: abo Clockwork, albo Ozzul... :mad:, Klocek też myje , memla... może nie tak natarczywie jak Ozzul, ale... Pysia napisał(a):Klockowa ma fur niebylejaki ;) Szelma i Zmorka NA PEWNO TO DOCENIĄ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przewiozę niufy... a jakże :cool3: a tak na marginesie- ponoć nie ma dogo.... :crazyeye:nikt nie umie wejść... a ja mam :multi:, dali mi szanse na nadrobienie waszych nocnych pogaduszek...:evil_lol: więc sobie łażę po galeriach i.... i tak sobie łażę.... a wy się wkurzajcie!!! :eviltong: Quote
clockwork Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 tygra napisał(a):czego on się tak wystraszył? on sie nie wystraszył... zobaczył Pysie, i nie dowierza, że ona taka ... PIĘKNA...:cool3::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 WITAJ MOJA PIĘKNA :loveu: SIOSTRZYCZKO!!!! :multi::multi: a teraz... LANSUS POSPOLITUS!! nowe foty u Klocka!!!!! :evil_lol: :cool1::eviltong: Quote
malawaszka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 taaaaakkk ja też zawsze śpię w full opcja make-up :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no takkk takkk bo to nie znasz dnia ani godziny kiedy ktoś wpadnie w odwiedziny :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 clockwork napisał(a):on sie nie wystraszył... zobaczył Pysie, i nie dowierza, że ona taka ... PIĘKNA...:cool3::evil_lol::razz:o masz a mi to nawet do głowy nie przyszło ze on dopiero teraz przejżał na oczy;) malawaszka napisał(a): taaaaakkk ja też zawsze śpię w full opcja make-up :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no takkk takkk bo to nie znasz dnia ani godziny kiedy ktoś wpadnie w odwiedziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Waszka musiałaś to wypatrzeć;) Quote
PIKA Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 malawaszka napisał(a): taaaaakkk ja też zawsze śpię w full opcja make-up :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no takkk takkk bo to nie znasz dnia ani godziny kiedy ktoś wpadnie w odwiedziny :evil_lol: a potem nam opowiada, ze jak ksiądz przyszedl to niewyjściowa byla :shake: Quote
bonita Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Cześć Pysiu :) Dogo mi dziś strasznie muli, wczoraj wogółe nie działało, wkurza mnie! Widziałam foteczki :D Twój Kitiket ma strasznie wielkie oczy, jak talerze normalnie ;) Quote
bonita Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Cześć Pysiu :) Dogo mi dziś strasznie muli, wczoraj wogółe nie działało, wkurza mnie! Widziałam foteczki :D Twój Kitiket ma strasznie wielkie oczy, jak talerze normalnie ;) Quote
Pysia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):a ja wystawie czupryne przez szyberdach Przez szyberdach wejdzie Szelma :evil_lol: Ewentualnie Zmorka :diabloti: Zalezy która będzie pierwsza :cool1: paula_z napisał(a):Czesc Pysiu :cool3: Wpadlam z rewizyta :evil_lol: Jakie łocy :loveu: Dzieki że wpadłaś :loveu: Tommy łocy zrobił do gotowanej piersi z kurczaczka ;) evaxon napisał(a):hahaha Tomy to chyba ćpa ...takie łoocy ma wielkie:crazyeye: On pali trawke :roll: PIKA napisał(a):Pysiu melduje się, ze bylam A jak tam dziecko Ptysiów? Dzieki że przyszłaś Babiu :loveu: Małe ptysiatko 3 dni temu wylazło z budki i fruwa jak szalone po klatce :evil_lol: Potem Ci opowiem jaki mają z niego ubaw :diabloti: Maga100 napisał(a): mój słodki :loveu: A chcesz go? :diabloti: Powiedz tylko słowo.... BeaC napisał(a):[quote name='Pysia']To my..... OOOOOOOOOOOOOOO widzę zastosowane duszonko( skąd ja to znam:knuje:) a pozatym........................wszystkich ładnie zapraszasz a mnie nie:-x Duszonko przez przygniecionko :mad: Przyjdziemy jak nam się uda wejść.... Alicjarydzewska napisał(a):Witaj Pysiu matko mła.....wczoraj wypadłam z obiegu bo mi dogo sie skrzaczyło:angryy: A ja poszłam wczoraj bo mi komp szlag trafił :angryy: clockwork napisał(a):abo Clockwork, albo Ozzul... :mad:, Klocek też myje , memla... może nie tak natarczywie jak Ozzul, ale... przewiozę niufy... a jakże :cool3: a tak na marginesie- ponoć nie ma dogo.... :crazyeye:nikt nie umie wejść... a ja mam :multi:, dali mi szanse na nadrobienie waszych nocnych pogaduszek...:evil_lol: więc sobie łażę po galeriach i.... i tak sobie łażę.... a wy się wkurzajcie!!! Dobra w drodze wyjątku niech będzie Klocek :multi: Quote
Pysia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 tygra napisał(a):czego on się tak wystraszył? Nożyczek :diabloti: clockwork napisał(a):on sie nie wystraszył... zobaczył Pysie, i nie dowierza, że ona taka ... PIĘKNA...:cool3::evil_lol: Tak - zgadłaś :evil_lol: clockwork napisał(a):WITAJ MOJA PIĘKNA :loveu: SIOSTRZYCZKO!!!! :multi: a teraz... LANSUS POSPOLITUS!! nowe foty u Klocka!!!!! :cool1::eviltong: Jestem Twoją siostrą :crazyeye: malawaszka napisał(a): taaaaakkk ja też zawsze śpię w full opcja make-up :evil_lol: no takkk takkk bo to nie znasz dnia ani godziny kiedy ktoś wpadnie w odwiedziny :evil_lol: Och to był popołudniowy sen kablu :mad: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:o masz a mi to nawet do głowy nie przyszło ze on dopiero teraz przejżał na oczy;) :evil_lol:Waszka musiałaś to wypatrzeć;) Weszka:diabloti: PIKA napisał(a):a potem nam opowiada, ze jak ksiądz przyszedl to niewyjściowa byla :shake: Dlatego teraz śpię w make-upie :eviltong: bonita napisał(a):Cześć Pysiu :) Dogo mi dziś strasznie muli, wczoraj wogółe nie działało, wkurza mnie! Widziałam foteczki :D Twój Kitiket ma strasznie wielkie oczy, jak talerze normalnie ;) On ma normalne tylko widział mnie z nożyczkami :diabloti: bonita napisał(a):Cześć Pysiu :) Dogo mi dziś strasznie muli, wczoraj wogółe nie działało, wkurza mnie! Widziałam foteczki :D Twój Kitiket ma strasznie wielkie oczy, jak talerze normalnie ;) Hmmmmmmmmm...zacięłaś się czy klonujesz? :-o Quote
Recommended Posts