Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
ja mieszkam na odludziu :evil_lol: :evil_lol:

Masz fryzjera na wsi? I kwiaciarnie? :diabloti:

:: FiGa :: napisał(a):
Przepraszam za te jakże bezpodstawne okreslenia :diabloti:

Żeby mi to było ostatni raz :lmaa::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Masz fryzjera na wsi? I kwiaciarnie? :diabloti:

co Ty u mnie nawet sklepu nie ma :evil_lol: trzeba iść piechotą 10 km do następnej wsi bo tam raz w tygodniu chleb przywożą :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
co Ty u mnie nawet sklepu nie ma :evil_lol: trzeba iść piechotą 10 km do następnej wsi bo tam raz w tygodniu chleb przywożą :evil_lol: :evil_lol:

Buahahahahahaha
A następna wieś to W-wa :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Pysia napisał(a):

A następna wieś to W-wa :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Oj to dobrze, że tam nie mieszkam :shake: U nas chleb przywożą codziennie :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Oj to dobrze, że tam nie mieszkam :shake: U nas chleb przywożą codziennie :evil_lol:

bo nie mieszkasz na wsi :eviltong: :eviltong:

a wawa to jedna wielka wieś :evil_lol: :evil_lol: jak Hameryka - spęd ludzi z całej polski :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Sie rozumie że ostatni :razz: Nie chcę mieć z Pysiową na pieńku, Bóg wie do czego baba zdolna jest :razz:
Ja nie baba :placz: Ja delikatuśna kobietka jest :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu u nas strasznie zimnoooooooo

znalazłam coś do ogródka

U nas tez zimno :cool1: Pewnie juz po pakach drzew :-(
A pajączek uroczy tylko czy aby on nie za mały jest? :evil_lol:

[quote name='beria']Oj to dobrze, że tam nie mieszkam :shake: U nas chleb przywożą codziennie :evil_lol:
Mnie to nawet do domu przynoszą :diabloti:

[quote name='Vectra']bo nie mieszkasz na wsi :eviltong: :eviltong:

a wawa to jedna wielka wieś :evil_lol: :evil_lol: jak Hameryka - spęd ludzi z całej polski :evil_lol:
To zupełnie tak jak na Zagłębiu....Jak budowali Hute Katowice to sie tych ludzików z grzebykami w tylnich kieszeniach spodni najechało ...:crazyeye: Mój TZ też z napływowych ludzików zrodzony :evil_lol: Ja rodowita jestem :p

Posted

Pysia napisał(a):

To zupełnie tak jak na Zagłębiu....Jak budowali Hute Katowice to sie tych ludzików z grzebykami w tylnich kieszeniach spodni najechało ...:crazyeye: Mój TZ też z napływowych ludzików zrodzony :evil_lol: Ja rodowita jestem :p

teraz to normalnie wstyd się przyznać że się jest z Wawy :shake:
takie pytania teraz często zadają
- skąd jesteś ?
- z warszawy
- a jak długo tam mieszkasz :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
teraz to normalnie wstyd się przyznać że się jest z Wawy :shake:
takie pytania teraz często zadają
- skąd jesteś ?
- z warszawy
- a jak długo tam mieszkasz :evil_lol: :evil_lol:

E tam :p
Ja jestem taka pazerna że teraz się pytam rodziców czy jakiejś bliskiej rodziny na wsi nie mieli i czy jakaś scheda na mnie nie czeka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cholera - nie czeka :cool1::cool1::cool1:

Posted

Pysia napisał(a):
E tam :p
Ja jestem taka pazerna że teraz się pytam rodziców czy jakiejś bliskiej rodziny na wsi nie mieli i czy jakaś scheda na mnie nie czeka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cholera - nie czeka :cool1::cool1::cool1:

Widzisz moje prawnuki :evil_lol: bedą mogły z dumą mówić że miały kogoś ze wsi :evil_lol:
bo u mnie ni cholery nikt a nikt na wiosce nie mieszka :shake: jakaś głupia mieszczuchowa rodzina mi się trafiła :placz: :placz:cały rodowód mam że urodzone we warszawie dziadki , babki , pra i prapra :placz:

Ja jestem pierwsza ZE WSI :loveu:

tylko musze w dowodzie zmienić miejsce urodzenia :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Widzisz moje prawnuki :evil_lol: bedą mogły z dumą mówić że miały kogoś ze wsi :evil_lol:
bo u mnie ni cholery nikt a nikt na wiosce nie mieszka :shake: jakaś głupia mieszczuchowa rodzina mi się trafiła :placz: :placz:cały rodowód mam że urodzone we warszawie dziadki , babki , pra i prapra :placz:

Ja jestem pierwsza ZE WSI :loveu:

tylko musze w dowodzie zmienić miejsce urodzenia :evil_lol:

A widzisz :diabloti: A ja wyszłam za faceta z korzeniami i teraz mam jeden dom na wsi gdzie jest tylko JEDEN sklep :loveu: Dookoła lasy i wygwizdów jak się patrzy :multi: Jest tam szlaban i pisze na nim " Koniec Świata" a wrony tam zawracają :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']co Ty u mnie nawet sklepu nie ma :evil_lol:

u mnie podobno jest sklep :roll: ale zamykają go jak ja wstaję, wiec nie ma sensu, zebym tam sie wybierała :evil_lol:

[quote name='Vectra']

Warszawa wynosi sie na wieś. Wieś wynosi się do Warszawy :evil_lol:
Wszyscy moi znajomi się powoli ewakuują na obrzeża. A w Warszawie sami nieznajomi :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']u mnie podobno jest sklep :roll: ale zamykają go jak ja wstaję, wiec nie ma sensu, zebym tam sie wybierała :evil_lol:

Warszawa wynosi sie na wieś. Wieś wynosi się do Warszawy :evil_lol:
Wszyscy moi znajomi się powoli ewakuują na obrzeża. A w Warszawie sami nieznajomi :cool1:
Jednym słowem my z miasta wyniosłyśmy się na wieś a żebyśmy miały gdzie to wies wyniosła się do miasta i nam miejsce zrobiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To się nazywa migracja ludu :diabloti:

Posted

Weszka i Zmorka :)

Weszka i MMS :diabloti:

Miseczka Szelmusi :evil_lol:

Mmmmmmmmmmmmm pycha :p

Zabaweczka TZta :crazyeye:

I zabezpieczenie przed nią Weszki :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie dziewczynki :loveu:
Nie spałam całą noc ale wszystko na marne :shake: KKKlony nadal buszują :-o:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja sie wyspałam a rano głupawka przy kompie mnie wzięła;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dzieńdoberek moja kkkofana dogomaniacka siostro!!!! :multi::multi:
powoli nadrabiam to coście naklikały przez ten czas kiedy nie miałam czasu... ta inspekcja sanepidu mnie przyblokowała...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: