Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Vectra napisał(a):ja mieszkam na odludziu :evil_lol: :evil_lol: Masz fryzjera na wsi? I kwiaciarnie? :diabloti: :: FiGa :: napisał(a):Przepraszam za te jakże bezpodstawne okreslenia :diabloti: Żeby mi to było ostatni raz :lmaa::evil_lol: Quote
Vectra Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Pysia napisał(a):Masz fryzjera na wsi? I kwiaciarnie? :diabloti: co Ty u mnie nawet sklepu nie ma :evil_lol: trzeba iść piechotą 10 km do następnej wsi bo tam raz w tygodniu chleb przywożą :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Vectra napisał(a):co Ty u mnie nawet sklepu nie ma :evil_lol: trzeba iść piechotą 10 km do następnej wsi bo tam raz w tygodniu chleb przywożą :evil_lol: :evil_lol: Buahahahahahaha A następna wieś to W-wa :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
:: FiGa :: Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Pysia napisał(a):Żeby mi to było ostatni raz :lmaa::evil_lol:Sie rozumie że ostatni :razz: Nie chcę mieć z Pysiową na pieńku, Bóg wie do czego baba zdolna jest :razz: Quote
Alicja Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Pysiu u nas strasznie zimnoooooooo znalazłam coś do ogródka Quote
beria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Pysia napisał(a): A następna wieś to W-wa :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Oj to dobrze, że tam nie mieszkam :shake: U nas chleb przywożą codziennie :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 beria napisał(a):Oj to dobrze, że tam nie mieszkam :shake: U nas chleb przywożą codziennie :evil_lol: bo nie mieszkasz na wsi :eviltong: :eviltong: a wawa to jedna wielka wieś :evil_lol: :evil_lol: jak Hameryka - spęd ludzi z całej polski :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Sie rozumie że ostatni :razz: Nie chcę mieć z Pysiową na pieńku, Bóg wie do czego baba zdolna jest :razz: Ja nie baba :placz: Ja delikatuśna kobietka jest :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu u nas strasznie zimnoooooooo znalazłam coś do ogródka U nas tez zimno :cool1: Pewnie juz po pakach drzew :-( A pajączek uroczy tylko czy aby on nie za mały jest? :evil_lol: [quote name='beria']Oj to dobrze, że tam nie mieszkam :shake: U nas chleb przywożą codziennie :evil_lol: Mnie to nawet do domu przynoszą :diabloti: [quote name='Vectra']bo nie mieszkasz na wsi :eviltong: :eviltong: a wawa to jedna wielka wieś :evil_lol: :evil_lol: jak Hameryka - spęd ludzi z całej polski :evil_lol: To zupełnie tak jak na Zagłębiu....Jak budowali Hute Katowice to sie tych ludzików z grzebykami w tylnich kieszeniach spodni najechało ...:crazyeye: Mój TZ też z napływowych ludzików zrodzony :evil_lol: Ja rodowita jestem :p Quote
Vectra Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Pysia napisał(a): To zupełnie tak jak na Zagłębiu....Jak budowali Hute Katowice to sie tych ludzików z grzebykami w tylnich kieszeniach spodni najechało ...:crazyeye: Mój TZ też z napływowych ludzików zrodzony :evil_lol: Ja rodowita jestem :p teraz to normalnie wstyd się przyznać że się jest z Wawy :shake: takie pytania teraz często zadają - skąd jesteś ? - z warszawy - a jak długo tam mieszkasz :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Vectra napisał(a):teraz to normalnie wstyd się przyznać że się jest z Wawy :shake: takie pytania teraz często zadają - skąd jesteś ? - z warszawy - a jak długo tam mieszkasz :evil_lol: :evil_lol: E tam :p Ja jestem taka pazerna że teraz się pytam rodziców czy jakiejś bliskiej rodziny na wsi nie mieli i czy jakaś scheda na mnie nie czeka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cholera - nie czeka :cool1::cool1::cool1: Quote
Vectra Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Pysia napisał(a):E tam :p Ja jestem taka pazerna że teraz się pytam rodziców czy jakiejś bliskiej rodziny na wsi nie mieli i czy jakaś scheda na mnie nie czeka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cholera - nie czeka :cool1::cool1::cool1: Widzisz moje prawnuki :evil_lol: bedą mogły z dumą mówić że miały kogoś ze wsi :evil_lol: bo u mnie ni cholery nikt a nikt na wiosce nie mieszka :shake: jakaś głupia mieszczuchowa rodzina mi się trafiła :placz: :placz:cały rodowód mam że urodzone we warszawie dziadki , babki , pra i prapra :placz: Ja jestem pierwsza ZE WSI :loveu: tylko musze w dowodzie zmienić miejsce urodzenia :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Vectra napisał(a):Widzisz moje prawnuki :evil_lol: bedą mogły z dumą mówić że miały kogoś ze wsi :evil_lol: bo u mnie ni cholery nikt a nikt na wiosce nie mieszka :shake: jakaś głupia mieszczuchowa rodzina mi się trafiła :placz: :placz:cały rodowód mam że urodzone we warszawie dziadki , babki , pra i prapra :placz: Ja jestem pierwsza ZE WSI :loveu: tylko musze w dowodzie zmienić miejsce urodzenia :evil_lol: A widzisz :diabloti: A ja wyszłam za faceta z korzeniami i teraz mam jeden dom na wsi gdzie jest tylko JEDEN sklep :loveu: Dookoła lasy i wygwizdów jak się patrzy :multi: Jest tam szlaban i pisze na nim " Koniec Świata" a wrony tam zawracają :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']co Ty u mnie nawet sklepu nie ma :evil_lol: u mnie podobno jest sklep :roll: ale zamykają go jak ja wstaję, wiec nie ma sensu, zebym tam sie wybierała :evil_lol: [quote name='Vectra'] a wawa to jedna wielka wieś :evil_lol: :evil_lol: jak Hameryka - spęd ludzi z całej polski :evil_lol: Warszawa wynosi sie na wieś. Wieś wynosi się do Warszawy :evil_lol: Wszyscy moi znajomi się powoli ewakuują na obrzeża. A w Warszawie sami nieznajomi :cool1: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Maga100']u mnie podobno jest sklep :roll: ale zamykają go jak ja wstaję, wiec nie ma sensu, zebym tam sie wybierała :evil_lol: Warszawa wynosi sie na wieś. Wieś wynosi się do Warszawy :evil_lol: Wszyscy moi znajomi się powoli ewakuują na obrzeża. A w Warszawie sami nieznajomi :cool1: Jednym słowem my z miasta wyniosłyśmy się na wieś a żebyśmy miały gdzie to wies wyniosła się do miasta i nam miejsce zrobiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To się nazywa migracja ludu :diabloti: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Weszka i Zmorka :) Weszka i MMS :diabloti: Miseczka Szelmusi :evil_lol: Mmmmmmmmmmmmm pycha :p Zabaweczka TZta :crazyeye: I zabezpieczenie przed nią Weszki :diabloti: Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Buhahahahahaha to Weszka w tej masce ?? Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Vectra napisał(a):Buhahahahahaha to Weszka w tej masce ?? Ona z nieśmiałości ją włożyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Buziak dla Was od ....buahahahaha ona mnie zabije buahahahahaha Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Witajcie dziewczynki :loveu: Nie spałam całą noc ale wszystko na marne :shake: KKKlony nadal buszują :-o Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Witajcie dziewczynki :loveu: Nie spałam całą noc ale wszystko na marne :shake: KKKlony nadal buszują :-o:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja sie wyspałam a rano głupawka przy kompie mnie wzięła;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Hello:multi: Ale fot jestem pod wrażeniem:lol: kurde Pysiu nie bylo mnie jeden dzień a tu tyle nadrabiania:shake: ...ale dałam rade:evil_lol: P.S.Moja Diana też ma taką "miseczke" jak Szelma:loveu: Quote
clockwork Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 dzieńdoberek moja kkkofana dogomaniacka siostro!!!! :multi::multi: powoli nadrabiam to coście naklikały przez ten czas kiedy nie miałam czasu... ta inspekcja sanepidu mnie przyblokowała...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Pysia napisał(a):A widzisz :diabloti: A ja wyszłam za faceta z korzeniami To ile on tych korzeni ma? :crazyeye: Moj ma tylko jeden :placz: Quote
malawaszka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Buziak dla Was od ....buahahahaha ona mnie zabije buahahahahaha ahhhhhh a cóż to za piękna nieziemska istota???? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='PIKA']To ile on tych korzeni ma? :crazyeye: Moj ma tylko jeden :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts