Agunia-Pańciunia) Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Pysia napisał(a): Póki mój kochanek jest w stanie cokolwiek się poruszać to powiem Wam ze: Zmorka postanowiła dnia dzisiejszego mnie udusić podczas snu :mad: Nie dość ze wymemlała mi przy tym nos to jeszcze nawyzywała do ucha :evil_lol: A moze wyznawała miłość a nie wyzywała? Mówiła dość niewyraźnie bo ktoś zostawił ciastka w salonie na ławie i dziecko sobie te ciasteczka przyniosło do sypialni na łóżko . Chyba nie zrozumiałm jej intencji :diabloti: To pewnie miało być moje sniadanie w łóżku :evil_lol: Tylko dlaczego bez kawy :crazyeye: oooo to prawie jak u mnie...tylko niunia nasza dokarmia zawsze rano mojego synka, bo na 100% mauska zapomni dziecko nakarmic a taki kawałeczek kosteczki albo zywego mieska jest bardzo pozywny i zdrowy i Maxio powinien to rano w łózeczku zakasic.....:diabloti: brrrrrrrrrrrr a spryciura wie ze tego nie lubie i dlatego dodatkowa atrakcja w tym ze to przedemna ukrywa w poscieli...fajnie co????:mad: wiec nie jestes jedyna ....:mad: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :multi::multi::multi:cześć Pysiu.... jaka tu miła galeria ...i pomyśleć ze ja tu nie bywałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:cześć Pysiu.... jaka tu miła galeria ...i pomyśleć ze ja tu nie bywałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: widzisz ile straciłaś ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 bonita napisał(a):aaaażż sssię jąkać zzzaczęłaś z nerwów:evil_lol: Reklama jest najważniejsza :D:evil_lol: KKKurde jakoś taKKK wychodzi mi samo :diabloti: Vectra napisał(a):zlitowałam się i przybyłam :evil_lol: Dzięki Ci :loveu: Przychodź częściej...Błagam :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:Jaka piękna galeria i jakie śliczne pieski i panie:evil_lol: wpadnij do mnie :loveu:daję czasem nowe zdjęcia........................:eviltong: Prawda ze piękna? A Ciebie tu wcześniej nie było:diabloti: Wpadnę do Ciebie tylko powalczę z kompem ;) paula_z napisał(a):Pysiu, u nas nowe fotki, wpadnij do nas, prosze, blagam na kolanach :evil_lol: Przyjdę jak mnie błagasz...Ewentualnie :diabloti: PIKA napisał(a):Hanka co Ci sie probilo? :crazyeye::evil_lol: Sama dostałam szoku :crazyeye: Quote
Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Vectra napisał(a):Hanka chce być KACZI :evil_lol: :evil_lol: KKKaczi itp :cool1: Nieładnie....:mad: HankaRupczewska napisał(a):Ja - moja droga JESTEM KKKACZI już ! :obrazic: :obrazic: :obrazic: Juz widzę Hanke jak robi takiego focha na żywo :evil_lol: Vectra napisał(a):teraz to się wyrabiasz jak ...... w betoniarce :evil_lol: Ona jeszcze zawojuje młodzież kochana ;) aga1215 napisał(a):hi, hi - mamy KKKaczi w białej bluzeczce :megagrin: Niezkazitelnej - dodaj :diabloti: Maga100 napisał(a):a ty myslałaś, ze co? Lansować się trzeba moja droga. Totez jak mi się uda to się będę u Was lansować:eviltong: BeaC napisał(a):................melduję że...........wchodzę i się witam.... tylko nie ma żadnych nowych zdjęciów....... Wybacz :cool3: Zaraz wstawię ;) Iza i Avanti napisał(a):Doberek Pysiu- Misiu! Buahahahahahaha Kocham Cię Misiu :loveu: agnes napisał(a):No i przekonałaś mnie żeby się ujawnić;) . Zglądam tu od dawna , ale jestem bardzo, bardzo nieśmiała:oops: (prawie jak moja siostra) i siedziałam cicho. Nie moge pozwolić żebyś wpadła w depresję więc jestem:lol: . :kiss_2: dla przekofanych dziewczynek. Witam w kompletnie zgłupiałej galerii 2 czarnych Zmór, kota Tommyego, Rude ( welon) i Ssaka ( glonojad) :loveu: No i najważniejszej osoby - MNIE :diabloti: clockwork napisał(a):kryste panie!!! :crazyeye: majne siostra sie rozpanoszyła na tym dogo jak... :diabloti: pozdrówka dla piękkknej pysiuli i niófków przefajnych... powoli zapominam jak wyglądają bo do fotek trza sie wrócić jakie kilkanaście stron, ale nic dziwnego... nie ma romka z lufą to i fotek mało... jak u mnie.;.. Romek mi się śni po nocach ale kasa pusta to trza dalej cierpieć :roll: Nugatowa napisał(a):HejKKKA O!! Jak warto zapłakać? Nawet Nugatowa się zwlekła :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):oooo to prawie jak u mnie...tylko niunia nasza dokarmia zawsze rano mojego synka, bo na 100% mauska zapomni dziecko nakarmic a taki kawałeczek kosteczki albo zywego mieska jest bardzo pozywny i zdrowy i Maxio powinien to rano w łózeczku zakasic.....:diabloti: brrrrrrrrrrrr a spryciura wie ze tego nie lubie i dlatego dodatkowa atrakcja w tym ze to przedemna ukrywa w poscieli...fajnie co????:mad: wiec nie jestes jedyna ....:mad: Żartujesz :mad: A jestem JEDYNA i WYJąTKOWA :mad::diabloti::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:cześć Pysiu.... jaka tu miła galeria ...i pomyśleć ze ja tu nie bywałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Żałuj Ruda załuj że Cię tu nie było :evil_lol: Vectra napisał(a):widzisz ile straciłaś ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Tobie co się nie podoba ? :mad::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 To my..... Hura :multi: Udało mi się i mi Mozilla nie znikła :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Pysia napisał(a):Aaaaaaaaaaaaa mój nos :evil_lol: Pysia napisał(a): Tommy :evil_lol: Pysia napisał(a):To my..... Hura :multi: Udało mi się i mi Mozilla nie znikła :evil_lol: JESTEM!!!!!!! :multi::multi::multi: piękna pysia!!! :multi: w pięknej piżamce!!! :multi: z piękna niufą (którą :hmmmm:) - niufka- pokaż jęzor....:eviltong: i mniej piękny kot... jak ja nie cierpie kotów :shake: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :placz::placz::placz:a Klockowa to chodzi przede mną i mi foty wycytuwa ... Pysiu jak wy pięknie wygladacie w łóżeczku;) Magda;) po co niufa ma pokazać jęzorek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...przecie to Zmorka:evil_lol: Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:a Klockowa to chodzi przede mną i mi foty wycytuwa ... Pysiu jak wy pięknie wygladacie w łóżeczku;) Magda;) po co niufa ma pokazać jęzorek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...przecie to Zmorka:evil_lol: dzis ja przed tobą!!!:evil_lol: jak to Zmorka... udowodnij!!! :mad: Magda... jak to brzmi :crazyeye:, a znacie bajke o Magdzie??- opowiem u siebie!!! :eviltong: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):dzis ja przed tobą!!!:evil_lol: jak to Zmorka... udowodnij!!! :mad: Magda... jak to brzmi :crazyeye:, a znacie bajke o Magdzie??- opowiem u siebie!!! :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiesz czemu Magda bo potem bedzie tak jak w Żorach ...to jest ania to jest ....../karpik/ .....a jak wy macie na dogo:razz:więc dobrze wiedzieć . To jest Zmorka ......bo Szelma do wyra nie wchodzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiesz czemu Magda bo potem bedzie tak jak w Żorach ...to jest ania to jest ....../karpik/ .....a jak wy macie na dogo:razz:więc dobrze wiedzieć . To jest Zmorka ......bo Szelma do wyra nie wchodzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye::crazyeye: no co ty!!! :crazyeye::crazyeye: jak do wyra nie wchodzi!!?? :crazyeye::crazyeye: boshhhhe!!!! ratujmy Szelmę!!! może da się ja jeszcze uratować!!! :evil_lol: P.S. ja tez nie wiedziałam która to która w tych Żorach, ale jakoś głupio było mi zapytać... a Ty moje wybawienie.. :loveu: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a)::crazyeye::crazyeye: no co ty!!! :crazyeye::crazyeye: jak do wyra nie wchodzi!!?? :crazyeye::crazyeye: boshhhhe!!!! ratujmy Szelmę!!! może da się ja jeszcze uratować!!! :evil_lol: P.S. ja tez nie wiedziałam która to która w tych Żorach, ale jakoś głupio było mi zapytać... a Ty moje wybawienie.. :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz ty mnie kiedys doprowadzisz do zawału w wyniku ataku smiechu .........to juz rozumię ten twój radosny uśmiech ...a ja myślałam że ty sie ze mnie nabijasz:razz: Szelma do wyra nie wchodzi ....szelma pakuje sie do samochodów;) Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz ty mnie kiedys doprowadzisz do zawału w wyniku ataku smiechu .........to juz rozumię ten twój radosny uśmiech ...a ja myślałam że ty sie ze mnie nabijasz:razz: Szelma do wyra nie wchodzi ....szelma pakuje sie do samochodów;) śpi w samochodzie?? :crazyeye::crazyeye: kryste panie!!!! :eek2: PIEKNA PYSIU!!! natychmiast zrób miejsce Szelmusi w wyrku!!! :mad: bezlitosna ty... :mad: sama se śpij w samochodzie :mad::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a)::crazyeye::crazyeye: no co ty!!! :crazyeye::crazyeye: jak do wyra nie wchodzi!!?? :crazyeye::crazyeye: boshhhhe!!!! ratujmy Szelmę!!! może da się ja jeszcze uratować!!! :evil_lol: P.S. ja tez nie wiedziałam która to która w tych Żorach, ale jakoś głupio było mi zapytać... a Ty moje wybawienie.. :loveu: Ala jakby nie wiedziała o tym łóżku to też by nie zgadła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Szelma nie wchodzi bo : 1. Nikt ją nigdy nie nauczył 2. Sypialnia jest u góry a ona nie wchodzi do góry ( Tommy ) 3. Zmorka w łóżku sypia i Szelma mogłaby ja zjeść z zazdrosci o kawałek poscieli.... A tak w ogóle to łatwo je jest odróżnic:eviltong: Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Pysia napisał(a):Ala jakby nie wiedziała o tym łóżku to też by nie zgadła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Szelma nie wchodzi bo : 1. Nikt ją nigdy nie nauczył 2. Sypialnia jest u góry a ona nie wchodzi do góry ( Tommy ) 3. Zmorka w łóżku sypia i Szelma mogłaby ja zjeść z zazdrosci o kawałek poscieli.... A tak w ogóle to łatwo je jest odróżnic:eviltong: nie no... wiadomo że łatwo odróznić.. oczywista sprawa!!! udam że niby wiem, jak w Żorach- tez udawałam że wiem która to która na dogo :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz ty mnie kiedys doprowadzisz do zawału w wyniku ataku smiechu .........to juz rozumię ten twój radosny uśmiech ...a ja myślałam że ty sie ze mnie nabijasz:razz: Szelma do wyra nie wchodzi ....szelma pakuje sie do samochodów;) Dodaj przez okno :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I dodaj że przy współudziale Zmorki :diabloti: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):śpi w samochodzie?? :crazyeye::crazyeye: kryste panie!!!! :eek2: PIEKNA PYSIU!!! natychmiast zrób miejsce Szelmusi w wyrku!!! :mad: bezlitosna ty... :mad: sama se śpij w samochodzie :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ona nie śpi w samochodzie ona sie gosciom pakuje;) Pysia napisał(a):Ala jakby nie wiedziała o tym łóżku to też by nie zgadła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Szelma nie wchodzi bo : 1. Nikt ją nigdy nie nauczył 2. Sypialnia jest u góry a ona nie wchodzi do góry ( Tommy ) 3. Zmorka w łóżku sypia i Szelma mogłaby ja zjeść z zazdrosci o kawałek poscieli.... A tak w ogóle to łatwo je jest odróżnic:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ha ha ale czytam i wiem i Zmorka ma inna główkę ;) Quote
Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 A tak w ogóle to zastanawiam się czy Cezary jeszcze kiedykolwiek Cię do mnie przywiezie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Magda spróbuj jak fajnie ludzie są u mnie witani :diabloti: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Pysia napisał(a):A tak w ogóle to zastanawiam się czy Cezary jeszcze kiedykolwiek Cię do mnie przywiezie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Magda spróbuj jak fajnie ludzie są u mnie witani :diabloti::razz:nooo ja nie wiem czy ty wiesz ale jak bedzie ciepło to się wybieramy z kiełbaską;) Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Pysia napisał(a):A tak w ogóle to zastanawiam się czy Cezary jeszcze kiedykolwiek Cię do mnie przywiezie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Magda spróbuj jak fajnie ludzie są u mnie witani :diabloti: :cool3: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:nooo ja nie wiem czy ty wiesz ale jak bedzie ciepło to się wybieramy z kiełbaską;) żeby z jedną... i z browarkiem, i z klocuszkiem i... bez Ozziego :eviltong: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a)::cool3: żeby z jedną... i z browarkiem, i z klocuszkiem i... bez Ozziego :eviltong:no jedna kiełbaska nie przejdzie;) Quote
Recommended Posts