Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia to musisz zrobić tak :

Format C: :evil_lol: :evil_lol:
czyli :
1.wkładasz CD instalacyjny XP
2.restartujesz kompa.
potem tam łopatologicznie masz napisane co masz zrobić.
wybierasz - NOWA INSTALACJA
formatowanie :
napisane jest tam PARTYCJE
wybierasz partycje C:
naciskasz odpowiedni klawisz przypisany do USUŃ WYBRANĄ PARTYCJE - potwierdzasz ze chcesz usunąć -
jak to zrobisz to wciskasz UTWÓRZ PARTYCJE i jw
potem pyta jak sformatować ... wybierasz tam gdzie ci podpowiada (zalecane) i lecisz dalej zgodnie z tym co pisze ci win

no proste jak budowa cepa :D

a wogóle to ci gratuluje bo WIN XP zniszczyć to trzeba być geniuszem :evil_lol:

a pobierasz aktualizacje ? :p

Posted

[quote name='malawaszka']Pysia a Ty nie masz wirusa???
Skanuje notorycznie antywirami bo Karol wyłącza grając firewola....

[quote name='Vectra']Pysia to musisz zrobić tak :

Format C: :evil_lol: :evil_lol:
czyli :
1.wkładasz CD instalacyjny XP
2.restartujesz kompa.
potem tam łopatologicznie masz napisane co masz zrobić.
wybierasz - NOWA INSTALACJA
formatowanie :
napisane jest tam PARTYCJE
wybierasz partycje C:
naciskasz odpowiedni klawisz przypisany do USUŃ WYBRANĄ PARTYCJE - potwierdzasz ze chcesz usunąć -
jak to zrobisz to wciskasz UTWÓRZ PARTYCJE i jw
potem pyta jak sformatować ... wybierasz tam gdzie ci podpowiada (zalecane) i lecisz dalej zgodnie z tym co pisze ci win

no proste jak budowa cepa :D

a wogóle to ci gratuluje bo WIN XP zniszczyć to trzeba być geniuszem :evil_lol:

a pobierasz aktualizacje ? :p
Non comants ....
Ja to myślę ze nawet XP prof. nie jest w stanie zdzierzyć tych kretyńskich gier :angryy:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Pysia złapała bakcyla..............
Nie złapała :shake: Chociaz wolałaby aby to był jakiś bakcylek :cool1:

Póki mój kochanek jest w stanie cokolwiek się poruszać to powiem Wam ze: Zmorka postanowiła dnia dzisiejszego mnie udusić podczas snu :mad: Nie dość ze wymemlała mi przy tym nos to jeszcze nawyzywała do ucha :evil_lol: A moze wyznawała miłość a nie wyzywała? Mówiła dość niewyraźnie bo ktoś zostawił ciastka w salonie na ławie i dziecko sobie te ciasteczka przyniosło do sypialni na łóżko . Chyba nie zrozumiałm jej intencji :diabloti: To pewnie miało być moje sniadanie w łóżku :evil_lol: Tylko dlaczego bez kawy :crazyeye:

Posted

PIKA napisał(a):
Pysia sformatowalas się już? :razz:

Nie :shake:
A mój bratanek/nica ma taaaaaaaaaaaaki dziub :evil_lol: A dziera się to non stop jak opętane :crazyeye: Tylko zastanawiam się czy nie ma jakiejś deformacji ciała bo to wygląda jak grube jajko z wielkim dziobem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Skanuje notorycznie antywirami bo Karol wyłącza grając firewola....

a ja też nie mam firewola bo niby po co on ?? tylko utrudnia a nie zabezpiecza ;)

Posted

[quote name='bonita']Mamciuniu Pysiuniu:placz: co się dzieje z Twoim kompem:placz: :placz:

:multi: :multi: :multi: jestem geniuszem ja już XP raz zniszczyłam:multi: :evil_lol:
Ja takim nie jestem ale Karol....potrafi nawet skasować pliki systemowe :crazyeye: :evil_lol: :diabloti:
Wiecie?? Odpoczywałam dzisiaj dzięki niemożności siedzenia przy kompie :p Byłam na spacerku a potem pojadłam i SPAŁAM po południu :multi: Chyba nie naprawię tego systemu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Aż sie chce zyc! Juz przyszlam z fabryki, to siedziałam siedziałam sobie z kumpelkami na rynku na naszych ukochanych ławeczkach :) hehehe.. wiadomo ;P a teraz siedze w housie i tak mi sie nie chce :P hehe teraz to ino tak sobie marze jak to bedzie juz niedługo, czy cos sie zmieni do nowych wyborów itd. hehe Mam tylko taka nadzieje, ze sie zmieni na lepiej :) no juz niby cosik było tydzien temu w piatek spoko.. ale tak to nic w tym moim zyciu sie nie dzieje. Ciagle tylko ta sama rutyna ;/ a ja chce czerpac z zycia! Pełnymi garściami :P
heheh no papas! ;)
BENDEM WPADAC :loveu:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Aż sie chce zyc! Juz przyszlam z fabryki, to siedziałam siedziałam sobie z kumpelkami na rynku na naszych ukochanych ławeczkach :) hehehe.. wiadomo ;P a teraz siedze w housie i tak mi sie nie chce :P hehe teraz to ino tak sobie marze jak to bedzie juz niedługo, czy cos sie zmieni do nowych wyborów itd. hehe Mam tylko taka nadzieje, ze sie zmieni na lepiej :) no juz niby cosik było tydzien temu w piatek spoko.. ale tak to nic w tym moim zyciu sie nie dzieje. Ciagle tylko ta sama rutyna ;/ a ja chce czerpac z zycia! Pełnymi garściami :P
heheh no papas! ;)

Buahahahahahahahahahah
Hanka rulez :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Moja galeria jest za mało popularna :diabloti: Musze pochodzic i popisać ludziom żeby tu wchodzili :evil_lol: KKKurde :evil_lol:

aaaażż sssię jąkać zzzaczęłaś z nerwów:evil_lol:
Reklama jest najważniejsza :D:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Moja galeria jest za mało popularna :diabloti: Musze pochodzic i popisać ludziom żeby tu wchodzili :evil_lol: KKKurde :evil_lol:

zlitowałam się i przybyłam :evil_lol:

Posted

:loveu:Jaka piękna galeria i jakie śliczne pieski i panie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wpadnij do mnie :loveu:daję czasem nowe zdjęcia........................:eviltong:

Posted

heheh no papas! ;)

Hanka co Ci sie probilo? :crazyeye::evil_lol:

Posted

Ja - moja droga JESTEM KKKACZI już ! :obrazic: :obrazic: :obrazic:

teraz to się wyrabiasz jak ...... w betoniarce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Moja galeria jest za mało popularna :diabloti: Musze pochodzic i popisać ludziom żeby tu wchodzili :evil_lol: KKKurde :evil_lol:

a ty myslałaś, ze co? Lansować się trzeba moja droga.

Posted

agnes napisał(a):
No i przekonałaś mnie żeby się ujawnić;) . Zglądam tu od dawna , ale jestem bardzo, bardzo nieśmiała:oops: (prawie jak moja siostra) i siedziałam cicho. Nie moge pozwolić żebyś wpadła w depresję więc jestem:lol: . :kiss_2: dla przekofanych dziewczynek.

kryste panie!!! :crazyeye: majne siostra sie rozpanoszyła na tym dogo jak... :diabloti:
pozdrówka dla piękkknej pysiuli i niófków przefajnych... powoli zapominam jak wyglądają bo do fotek trza sie wrócić jakie kilkanaście stron, ale nic dziwnego... nie ma romka z lufą to i fotek mało... jak u mnie.;..