Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Pysia']Zmorka dzisiaj rano stwierdziła że w domu jest za ciepło i postanowiła go wywietrzyć :-x Otworzyła wejściowe drzwi i za sobą nie zamkła :mad: Gotowałam obiad u góry i zauważyłam że leci zimno dopiero jak na dole była już lodówka :motz: A rachunki za gaz nie maleją...Wypcham :diabloti: jak Ty nie wietrzysz i nie dbasz o higiene to ktos musi....:diabloti: wypchasz i co???i jako straszaka w drzwiach postawisz???? Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']jak Ty nie wietrzysz i nie dbasz o higiene to ktos musi....:diabloti: wypchasz i co???i jako straszaka w drzwiach postawisz???? Jako ozdobe - w salonie :diabloti: Pow2ariowały te baby :-xSzelma tak wpadła na drzwi garażowe ze zepsuła zamek :angryy: Dopóki TZ nie przyjedzie to garaż będzie podparty deską żeby się nie otworzył :cool1: Wypcham obie :diabloti: TZ się ucieszy :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Pysia']Jako ozdobe - w salonie :diabloti: Pow2ariowały te baby :-xSzelma tak wpadła na drzwi garażowe ze zepsuła zamek :angryy: Dopóki TZ nie przyjedzie to garaż będzie podparty deską żeby się nie otworzył :cool1: Wypcham obie :diabloti: TZ się ucieszy :evil_lol: Pysiu kochana w salonie to sie bedzie bardzo kurzyc.:loveu: ..a przy drzwiach to ma dwie funkcje..straszaka i ozdoby :diabloti: i jednoczesnie nie bedzie sie kurzylo bo zawsze troszke wiaterek przy otwieraniu drzwiów przewieje i drobinki kurzu zdmuchnie... a TZtem sie nie przejmuj....., przeciez tak nie ma wyjscia i musi naprawic...:cool1: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Pysiu kochana w salonie to sie bedzie bardzo kurzyc.:loveu: ..a przy drzwiach to ma dwie funkcje..straszaka i ozdoby :diabloti: i jednoczesnie nie bedzie sie kurzylo bo zawsze troszke wiaterek przy otwieraniu drzwiów przewieje i drobinki kurzu zdmuchnie... a TZtem sie nie przejmuj....., przeciez tak nie ma wyjscia i musi naprawic...:cool1: W salonie mi się nie kurzy a przy wejściu nie mam miejsca na dwa kucyki wypchane :evil_lol: A TZtem muszę się przejmować żeby mi na zawał nie zszedł z nadmiaru emocji :lol: Quote
Vectra Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Teraz ja przyszłam się pośmiać z Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahah , hiihihihi , błahahahaha , buhahahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Grzeczna Zmorka :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Vectra napisał(a):Teraz ja przyszłam się pośmiać z Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahah , hiihihihi , błahahahaha , buhahahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Grzeczna Zmorka :evil_lol: Śmiej się śmiej a aparacik mi ucieka bo ujemne punkty u TZta za kupno i wstawienie nowego zamka lecą :placz: Na dodatek ten większy rachunek....:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Vectra']Teraz ja przyszłam się pośmiać z Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahah , hiihihihi , błahahahaha , buhahahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Grzeczna Zmorka :evil_lol: i znow miłość kwitnie...jak miło...:sweetCyb: Quote
Vectra Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Pysia']Śmiej się śmiej a aparacik mi ucieka bo ujemne punkty u TZta za kupno i wstawienie nowego zamka lecą :placz: Na dodatek ten większy rachunek....:evil_lol: no nie moge przestać się śmiać :evil_lol: :evil_lol: ;) ja też oczekuje rachunku za gaz :shake: będzie bolało , oj będzie :shake: przez te wichury styczniowe wyjarane gazu strasznie dużo :placz: :placz: Pysiu ,a czy ty masz zwykłą klamke czy kulkową ? [quote name='Agunia-Pańciunia)']i znow miłość kwitnie...jak miło...:sweetCyb: jak zawsze :loveu: :loveu: Quote
BeaC Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Vectra']naprawiam swój błąd ;) czuj się bezpiecznie :evil_lol: rodzinny talizman sprawuje nad Tobą opieke :evil_lol: Powariowałyście z tymi brzydalami??? czy co??? gdzie nie wejdę to te świństaw łaża...... bo przyjde z Quote
Alicja Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu ....a może pieski chcą mieć dom otwarty i dlatego zamek zepsuły;) Quote
bonita Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Pysia']Jako ozdobe - w salonie :diabloti: Pow2ariowały te baby :-xSzelma tak wpadła na drzwi garażowe ze zepsuła zamek :angryy: Dopóki TZ nie przyjedzie to garaż będzie podparty deską żeby się nie otworzył :cool1: Wypcham obie :diabloti: TZ się ucieszy :evil_lol: Cześć Mamciu:loveu: Wypchane niufy są ładne, ale molów będziesz miała w domku dużo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To znowu na ubraniach popłyniesz, a jak nie będzie ciepłych sweterków to i grzać będziesz musiała mocniej i tu kółko się zamyka:p Quote
PIKA Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Cześc wnusiu z wypachanymi niufami i nowym przychowkiem :multi::evil_lol: I Ty kupuj kaltke, bo u mnie tez najpierw byl jeden i zaraz sie postaraly znowu o cała gromadkę :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='PIKA']Cześc wnusiu z wypachanymi niufami i nowym przychowkiem :multi::evil_lol: I Ty kupuj kaltke, bo u mnie tez najpierw byl jeden i zaraz sie postaraly znowu o cała gromadkę :evil_lol: no dobra, przyznaje sie ..nie wiem o co chodzi...:placz: co Wy jeszcze rozmnazacie, chodujecie, wychowujecie it d ze klatki musicie szykowac?.................:diabloti: Quote
Paula Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']co Wy jeszcze rozmnazacie, chodujecie, wychowujecie it d ze klatki musicie szykowac?.................:diabloti: Hahahaha :grin: Zeberki :lol: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='PIKA']Cześc wnusiu z wypachanymi niufami i nowym przychowkiem :evil_lol: I Ty kupuj kaltke, bo u mnie tez najpierw byl jeden i zaraz sie postaraly znowu o cała gromadkę :evil_lol: Cześć Babciu z Sabą i Hipciem którego niedługo odbierasz :multi: Klatki nie kupię bo zabiera mama budke Ptysiowi i Balbince :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']no dobra, przyznaje sie ..nie wiem o co chodzi... co Wy jeszcze rozmnazacie, chodujecie, wychowujecie it d ze klatki musicie szykowac?................. Musisz skoczyć kilka tysięcy postów stecz :evil_lol: A chodujemy... Sama zobaczysz :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']i znow miłość kwitnie...jak miło...:sweetCyb: Bo my się kochamy :loveu: [quote name='Vectra']no nie moge przestać się śmiać :evil_lol: ja też oczekuje rachunku za gaz :shake: będzie bolało , oj będzie :shake: przez te wichury styczniowe wyjarane gazu strasznie dużo :placz: Pysiu ,a czy ty masz zwykłą klamke czy kulkową ? jak zawsze :loveu: Ja to się będę śmiała dopiero :diabloti: Ogrzewanie gazowe nawet takie drogie nie jest :) Już wyliczyliśmy ile rocznie i jest git :multi: A klamke mam zwykłą....Chyba zmienię na kulkową :cool1: [quote name='BeaC']Powariowałyście z tymi brzydalami??? czy co??? gdzie nie wejdę to te świństaw łaża...... bo przyjde z Bo my wszystkie wyjątkowo kochamy pająki :loveu: Mamy powody :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu ....a może pieski chcą mieć dom otwarty i dlatego zamek zepsuły;) Tak...One widać chcą prowadzić " otwarty dom"...Ale ja nie :mad: [quote name='bonita']Cześć Mamciu:loveu: Wypchane niufy są ładne, ale molów będziesz miała w domku dużo:evil_lol: To znowu na ubraniach popłyniesz, a jak nie będzie ciepłych sweterków to i grzać będziesz musiała mocniej i tu kółko się zamyka:p O tych molach nie pomyślałam :shake: Rezygnuje z wypchania :cool1: Zrobię budy, kupię łańcuchy i upoluję jak krówki :diabloti: Nie :shake: Odpada ...Oddam do ZOO :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 paula_z napisał(a):Hahahaha :grin: Zeberki :lol: Kabel :mad::mad::mad: Quote
PIKA Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']no dobra, przyznaje sie ..nie wiem o co chodzi...:placz: co Wy jeszcze rozmnazacie, chodujecie, wychowujecie it d ze klatki musicie szykowac?.................:diabloti: zobacz sobie na moj baner, :evil_lol: czystym przypadkiem hodujemy to co ja mam w banerze obok sucza :evil_lol: [quote name='Pysia']Cześć Babciu z Sabą i Hipciem którego niedługo odbierasz :multi: Klatki nie kupię bo zabiera mama budke Ptysiowi i Balbince :diabloti: a zeberkow nie przywitasz ? :mad: będą sie Wam niosly w zarciu albo na dnie klatki :evil_lol: Quote
Paula Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Pysia napisał(a):Kabel :mad::mad::mad: :obrazic: Nie wiedzialam, ze to tajemnica :eviltong: Quote
Katerinas Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Pysia napisał(a):Zmorka dzisiaj rano stwierdziła że w domu jest za ciepło i postanowiła go wywietrzyć :-x Otworzyła wejściowe drzwi i za sobą nie zamkła :mad: Gotowałam obiad u góry i zauważyłam że leci zimno dopiero jak na dole była już lodówka :motz: :shock: To musiało Ci się nieźle wywietrzyć .... brrrr.... przy takim mrozie :shock: Pysia napisał(a):Pow2ariowały te baby :-xSzelma tak wpadła na drzwi garażowe ze zepsuła zamek :angryy: Dopóki TZ nie przyjedzie to garaż będzie podparty deską żeby się nie otworzył :cool1: Ależ one dbają o Twoje finanse :lol: Jak nie większe rachunki gazowe to zamek w garażu :lol: A swoją drogą to ile ta Twoja Szelma waży, że zamki w garażu psuje? Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 PIKA napisał(a):zobacz sobie na moj baner, :evil_lol: czystym przypadkiem hodujemy to co ja mam w banerze obok sucza :evil_lol: a zeberkow nie przywitasz ? :mad: będą sie Wam niosly w zarciu albo na dnie klatki :evil_lol: :ices_bla:Witajcie moje kochane pobratymce :loveu: A niech się niosą :diabloti: Zrobimy jajecznice :evil_lol: paula_z napisał(a)::obrazic: Nie wiedzialam, ze to tajemnica :eviltong: Była bo ktoś wygadał a tak to by Agunia musiała się przekopywać :diabloti: Katerinas napisał(a)::shock: To musiało Ci się nieźle wywietrzyć .... brrrr.... przy takim mrozie :shock: Ależ one dbają o Twoje finanse :lol: Jak nie większe rachunki gazowe to zamek w garażu :lol: A swoją drogą to ile ta Twoja Szelma waży, że zamki w garażu psuje? Wywietrzyło się - i owszem :2gunfire: Dbają abym im nie robiła pięknych fot :wallbash: A Szelma wazy 69 kg. obecnie :roll: Karol mówi na nią " czołg" :evil_lol: Drzwi garazowe ( mamy takie otwierane do góry) to dla niej pestka :x Quote
Maga100 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Vectra']ja też oczekuje rachunku za gaz :shake: będzie bolało , oj będzie :shake: ja z przerażeniem zagladam co dzien do skrzynki :shake: wciąż czekam na pierwszy rachunek, czyli będzie hurtem za 4 albo 5 miesięcy :placz: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Fakt że nie wrzeszczycie o foty ale i tak wstawię :diabloti: Nelly mnie dogania .... Zmieniła kierunek :multi: Teraz Szelma mnie próbuje staranować z Weszką na końcu smyczy ;) Zmorka ściemnia Nelly ją naśladuje :evil_lol: Fota ogona :cool1: Salut :diabloti: Trzy czarne diablice :evil: Bezgłowa Weszka :diabloti: Się plątamy ;) Szelma sprawdza czy woda ciepła:mad: Zmorka goni wiatr :p A Szelma pląsa :evil_lol: Dziewczyny załatwiają sprawe wypchania :diabloti: Oszz kurcze - Szelma jednak wraca :placz::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Maga100']ja z przerażeniem zagladam co dzien do skrzynki :shake: wciąż czekam na pierwszy rachunek, czyli będzie hurtem za 4 albo 5 miesięcy :placz: O kurcze :shock:To Was skrobnie jednorazowo :shake: My płacimy miesięcznie na szczęście :multi: Wtedy nie jest źle ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='paula_z']:obrazic: Nie wiedzialam, ze to tajemnica :eviltong: no własnie....i co i zajrzałam do Piki i popisałam......a zeberek nie widziała zem...i nadal nie wiem o co chodzi??;) Quote
Hanna R. Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Dobry wieczór Edyto. A co to za wilczyca ? Nie będę udawała, że wszystko dzisiaj nadrobię w Twojej plodnej galerii :evil_lol: Quote
Recommended Posts