Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Zmorka dzisiaj rano stwierdziła że w domu jest za ciepło i postanowiła go wywietrzyć :-x Otworzyła wejściowe drzwi i za sobą nie zamkła :mad: Gotowałam obiad u góry i zauważyłam że leci zimno dopiero jak na dole była już lodówka :motz: A rachunki za gaz nie maleją...Wypcham :diabloti:

jak Ty nie wietrzysz i nie dbasz o higiene to ktos musi....:diabloti:

wypchasz i co???i jako straszaka w drzwiach postawisz????

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']jak Ty nie wietrzysz i nie dbasz o higiene to ktos musi....:diabloti:

wypchasz i co???i jako straszaka w drzwiach postawisz????
Jako ozdobe - w salonie :diabloti:
Pow2ariowały te baby :-xSzelma tak wpadła na drzwi garażowe ze zepsuła zamek :angryy: Dopóki TZ nie przyjedzie to garaż będzie podparty deską żeby się nie otworzył :cool1: Wypcham obie :diabloti: TZ się ucieszy :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Jako ozdobe - w salonie :diabloti:
Pow2ariowały te baby :-xSzelma tak wpadła na drzwi garażowe ze zepsuła zamek :angryy: Dopóki TZ nie przyjedzie to garaż będzie podparty deską żeby się nie otworzył :cool1: Wypcham obie :diabloti: TZ się ucieszy :evil_lol:

Pysiu kochana w salonie to sie bedzie bardzo kurzyc.:loveu: ..a przy drzwiach to ma dwie funkcje..straszaka i ozdoby :diabloti: i jednoczesnie nie bedzie sie kurzylo bo zawsze troszke wiaterek przy otwieraniu drzwiów przewieje i drobinki kurzu zdmuchnie...

a TZtem sie nie przejmuj....., przeciez tak nie ma wyjscia i musi naprawic...:cool1:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Pysiu kochana w salonie to sie bedzie bardzo kurzyc.:loveu: ..a przy drzwiach to ma dwie funkcje..straszaka i ozdoby :diabloti: i jednoczesnie nie bedzie sie kurzylo bo zawsze troszke wiaterek przy otwieraniu drzwiów przewieje i drobinki kurzu zdmuchnie...

a TZtem sie nie przejmuj....., przeciez tak nie ma wyjscia i musi naprawic...:cool1:
W salonie mi się nie kurzy a przy wejściu nie mam miejsca na dwa kucyki wypchane :evil_lol: A TZtem muszę się przejmować żeby mi na zawał nie zszedł z nadmiaru emocji :lol:

Posted

Teraz ja przyszłam się pośmiać z Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
hahahah , hiihihihi , błahahahaha , buhahahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Grzeczna Zmorka :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Teraz ja przyszłam się pośmiać z Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
hahahah , hiihihihi , błahahahaha , buhahahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Grzeczna Zmorka :evil_lol:

Śmiej się śmiej a aparacik mi ucieka bo ujemne punkty u TZta za kupno i wstawienie nowego zamka lecą :placz: Na dodatek ten większy rachunek....:evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Śmiej się śmiej a aparacik mi ucieka bo ujemne punkty u TZta za kupno i wstawienie nowego zamka lecą :placz: Na dodatek ten większy rachunek....:evil_lol:

no nie moge przestać się śmiać :evil_lol: :evil_lol: ;)
ja też oczekuje rachunku za gaz :shake: będzie bolało , oj będzie :shake: przez te wichury styczniowe wyjarane gazu strasznie dużo :placz: :placz:
Pysiu ,a czy ty masz zwykłą klamke czy kulkową ?

[quote name='Agunia-Pańciunia)']i znow miłość kwitnie...jak miło...:sweetCyb:
jak zawsze :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']naprawiam swój błąd ;)

czuj się bezpiecznie :evil_lol: rodzinny talizman sprawuje nad Tobą opieke :evil_lol:

Powariowałyście z tymi brzydalami??? czy co???
gdzie nie wejdę to te świństaw łaża...... bo przyjde z

Posted

[quote name='Pysia']Jako ozdobe - w salonie :diabloti:
Cześć Mamciu:loveu:
Wypchane niufy są ładne, ale molów będziesz miała w domku dużo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
To znowu na ubraniach popłyniesz, a jak nie będzie ciepłych sweterków to i grzać będziesz musiała mocniej i tu kółko się zamyka:p

Posted

Cześc wnusiu z wypachanymi niufami i nowym przychowkiem :multi::evil_lol:

I Ty kupuj kaltke, bo u mnie tez najpierw byl jeden i zaraz sie postaraly znowu o cała gromadkę :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Cześc wnusiu z wypachanymi niufami i nowym przychowkiem :multi::evil_lol:

I Ty kupuj kaltke, bo u mnie tez najpierw byl jeden i zaraz sie postaraly znowu o cała gromadkę :evil_lol:

no dobra, przyznaje sie ..nie wiem o co chodzi...:placz:
co Wy jeszcze rozmnazacie, chodujecie, wychowujecie it d ze klatki musicie szykowac?.................:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']co Wy jeszcze rozmnazacie, chodujecie, wychowujecie it d ze klatki musicie szykowac?.................:diabloti:
Hahahaha :grin: Zeberki :lol:

Posted

[quote name='PIKA']Cześc wnusiu z wypachanymi niufami i nowym przychowkiem :evil_lol:

Cześć Babciu z Sabą i Hipciem którego niedługo odbierasz :multi:
Klatki nie kupię bo zabiera mama budke Ptysiowi i Balbince :diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']no dobra, przyznaje sie ..nie wiem o co chodzi...
co Wy jeszcze rozmnazacie, chodujecie, wychowujecie it d ze klatki musicie szykowac?.................
Musisz skoczyć kilka tysięcy postów stecz :evil_lol: A chodujemy... Sama zobaczysz :diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']i znow miłość kwitnie...jak miło...:sweetCyb:
Bo my się kochamy :loveu:

[quote name='Vectra']no nie moge przestać się śmiać :evil_lol:
ja też oczekuje rachunku za gaz :shake: będzie bolało , oj będzie :shake: przez te wichury styczniowe wyjarane gazu strasznie dużo :placz:
Pysiu ,a czy ty masz zwykłą klamke czy kulkową ?

jak zawsze :loveu:
Ja to się będę śmiała dopiero :diabloti:
Ogrzewanie gazowe nawet takie drogie nie jest :) Już wyliczyliśmy ile rocznie i jest git :multi: A klamke mam zwykłą....Chyba zmienię na kulkową :cool1:

[quote name='BeaC']Powariowałyście z tymi brzydalami??? czy co???
gdzie nie wejdę to te świństaw łaża...... bo przyjde z
Bo my wszystkie wyjątkowo kochamy pająki :loveu: Mamy powody :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu ....a może pieski chcą mieć dom otwarty i dlatego zamek zepsuły;)
Tak...One widać chcą prowadzić " otwarty dom"...Ale ja nie :mad:

[quote name='bonita']Cześć Mamciu:loveu:
Wypchane niufy są ładne, ale molów będziesz miała w domku dużo:evil_lol:
To znowu na ubraniach popłyniesz, a jak nie będzie ciepłych sweterków to i grzać będziesz musiała mocniej i tu kółko się zamyka:p

O tych molach nie pomyślałam :shake: Rezygnuje z wypchania :cool1: Zrobię budy, kupię łańcuchy i upoluję jak krówki :diabloti: Nie :shake: Odpada ...Oddam do ZOO :evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']no dobra, przyznaje sie ..nie wiem o co chodzi...:placz:
co Wy jeszcze rozmnazacie, chodujecie, wychowujecie it d ze klatki musicie szykowac?.................:diabloti:
zobacz sobie na moj baner, :evil_lol: czystym przypadkiem hodujemy to co ja mam w banerze obok sucza :evil_lol:

[quote name='Pysia']Cześć Babciu z Sabą i Hipciem którego niedługo odbierasz :multi:
Klatki nie kupię bo zabiera mama budke Ptysiowi i Balbince :diabloti:

a zeberkow nie przywitasz ? :mad:
będą sie Wam niosly w zarciu albo na dnie klatki :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Zmorka dzisiaj rano stwierdziła że w domu jest za ciepło i postanowiła go wywietrzyć :-x Otworzyła wejściowe drzwi i za sobą nie zamkła :mad: Gotowałam obiad u góry i zauważyłam że leci zimno dopiero jak na dole była już lodówka :motz:
:shock: To musiało Ci się nieźle wywietrzyć .... brrrr.... przy takim mrozie :shock:

Pysia napisał(a):
Pow2ariowały te baby :-xSzelma tak wpadła na drzwi garażowe ze zepsuła zamek :angryy: Dopóki TZ nie przyjedzie to garaż będzie podparty deską żeby się nie otworzył :cool1:
Ależ one dbają o Twoje finanse :lol: Jak nie większe rachunki gazowe to zamek w garażu :lol:
A swoją drogą to ile ta Twoja Szelma waży, że zamki w garażu psuje?

Posted

PIKA napisał(a):
zobacz sobie na moj baner, :evil_lol: czystym przypadkiem hodujemy to co ja mam w banerze obok sucza :evil_lol:

a zeberkow nie przywitasz ? :mad:
będą sie Wam niosly w zarciu albo na dnie klatki :evil_lol:

:ices_bla:Witajcie moje kochane pobratymce :loveu:
A niech się niosą :diabloti: Zrobimy jajecznice :evil_lol:

paula_z napisał(a):
:obrazic: Nie wiedzialam, ze to tajemnica :eviltong:

Była bo ktoś wygadał a tak to by Agunia musiała się przekopywać :diabloti:

Katerinas napisał(a):
:shock: To musiało Ci się nieźle wywietrzyć .... brrrr.... przy takim mrozie :shock:

Ależ one dbają o Twoje finanse :lol: Jak nie większe rachunki gazowe to zamek w garażu :lol:
A swoją drogą to ile ta Twoja Szelma waży, że zamki w garażu psuje?

Wywietrzyło się - i owszem :2gunfire:
Dbają abym im nie robiła pięknych fot :wallbash:
A Szelma wazy 69 kg. obecnie :roll: Karol mówi na nią " czołg" :evil_lol: Drzwi garazowe ( mamy takie otwierane do góry) to dla niej pestka :x

Posted

[quote name='Vectra']ja też oczekuje rachunku za gaz :shake: będzie bolało , oj będzie :shake:

ja z przerażeniem zagladam co dzien do skrzynki :shake:
wciąż czekam na pierwszy rachunek, czyli będzie hurtem za 4 albo 5 miesięcy :placz:

Posted

Fakt że nie wrzeszczycie o foty ale i tak wstawię :diabloti:
Nelly mnie dogania ....

Zmieniła kierunek :multi:

Teraz Szelma mnie próbuje staranować z Weszką na końcu smyczy ;)

Zmorka ściemnia

Nelly ją naśladuje :evil_lol:

Fota ogona :cool1:

Salut :diabloti:

Trzy czarne diablice :evil:

Bezgłowa Weszka :diabloti:

Się plątamy ;)

Szelma sprawdza czy woda ciepła:mad:

Zmorka goni wiatr :p

A Szelma pląsa :evil_lol:

Dziewczyny załatwiają sprawe wypchania :diabloti:

Oszz kurcze - Szelma jednak wraca :placz::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']ja z przerażeniem zagladam co dzien do skrzynki :shake:
wciąż czekam na pierwszy rachunek, czyli będzie hurtem za 4 albo 5 miesięcy :placz:
O kurcze :shock:To Was skrobnie jednorazowo :shake: My płacimy miesięcznie na szczęście :multi: Wtedy nie jest źle ;)