Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]a ja sie wyspałam a rano głupawka przy kompie mnie wzięła;):evil_lol:[/I][/B][/quote] A ja durna chodzę jak meserszmit po trafieniu :evil_lol: [quote name='*Ania...Niuf*']Hello:multi: Ale fot jestem pod wrażeniem:lol: kurde Pysiu nie bylo mnie jeden dzień a tu tyle nadrabiania:shake: ...ale dałam rade:evil_lol: P.S.Moja Diana też ma taką "miseczke" jak Szelma:loveu:[/quote] Starałam się ;) [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dzieńdoberek moja kkkofana dogomaniacka siostro!!!! :multi: powoli nadrabiam to coście naklikały przez ten czas kiedy nie miałam czasu... ta inspekcja sanepidu mnie przyblokowała...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Otruj następnym razem :diabloti: [quote name='PIKA']To ile on tych korzeni ma? :crazyeye: Moj ma tylko jeden :placz:[/quote] Ma kilka - wymiennych :diabloti: [quote name='malawaszka']ahhhhhh a cóż to za piękna nieziemska istota???? :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Właśnie zostało darowane mi nowe zycie :loveu::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] Nie śmiej się bo one są wymienne ;) Wymienia w zależnosci od potrzeb :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ukradziono mi księge gosci z mojej strony :placz::placz::placz: Ratujcie !! Znikła jak kamfora :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Koniec świata :-o To ogromna dla mnie strata :placz: Buuuuuuuu ratunku :-( Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ukradziono mi księge gosci z mojej strony :placz::placz::placz: Ratujcie !! Znikła jak kamfora :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Koniec świata :-o To ogromna dla mnie strata :placz: Buuuuuuuu ratunku :-([/quote] a może zapakowałać gości na taczke ? :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia'] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/18l159.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/18l159.jpg[/IMG][/URL] [/quote] Co tam takiego dobrego było w tej "misce" Szelmusi? :evil_lol: Cześć Pyś :hand: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']a może zapakowałać gości na taczke ? :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Kurcze akurat to jest poważna sprawa...Ja tam miałam mase adresów ....:cool3: [quote name='jo-jo']Co tam takiego dobrego było w tej "misce" Szelmusi? :evil_lol: Cześć Pyś :hand:[/quote] Dobra była woda :eviltong: Po dłuuugim spacerku :evil_lol: Witaj Jojku znowu u nas :multi: Kiedy zabierasz baby do siebie? Bo ja je zmierzam wypchać :diabloti: Quote
jo-jo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Dobra była woda :eviltong: Po dłuuugim spacerku :evil_lol: Witaj Jojku znowu u nas :multi:[/quote] No znowu bo u mnie to sienie bywa :razz: :evil_lol: [quote name='Pysia'] Kiedy zabierasz baby do siebie? Bo ja je zmierzam wypchać :diabloti:[/quote] Kiedy? Znowu powiem Ci że nie wiem :evil_lol: A jak je wypchasz to TOZ na Cibie naślę :diabloti: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='jo-jo']No znowu bo u mnie to sienie bywa :razz: :evil_lol: Kiedy? Znowu powiem Ci że nie wiem :evil_lol: A jak je wypchasz to TOZ na Cibie naślę :diabloti:[/quote] A bo Ciebie ciagle nie ma i to nie frajda gadać do neta :cool3: Quote
aga1215 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ukradziono mi księge gosci z mojej strony :placz::placz::placz: Ratujcie !! Znikła jak kamfora :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Koniec świata :-o To ogromna dla mnie strata :placz: Buuuuuuuu ratunku :-([/quote] Pewnie się przestraszyli, że jak już Zmoroszelmy wypchasz to się za nich zabierzesz? ;) :evil_lol: [B]Witaj Piękna Pysiu:multi:[/B] Quote
jo-jo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']A bo Ciebie ciagle nie ma i to nie frajda gadać do neta :cool3:[/quote] Ale wiesz czasami net wysłu****e próźb :evil_lol: A mnie ni bywa bo pracuje na stronami interentowymi ciągle:shake: Quote
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']A ja durna chodzę jak meserszmit po trafieniu :evil_lol: [/quote] [B]Pysiu i teraz cię dobiję :diabloti: [/B] [B]Porzuć marzenia, ze nowa przyjaciółka zamieszka gdzieś koło ciebie :eviltong: [/B] [B]Kojarzysz? :razz: [/B] [IMG]http://img244.imageshack.us/img244/4348/big0yk8.jpg[/IMG] [B]a to jest ten koło mnie :multi: Ten na sprzedaż, albo może już sprzedany :hmmmm:[/B] [B]Na takim ujęciu nie widać tego tak dokładnie, ale to jest właśnie ten projekt :p [/B] [B]Koło kogo więc będzie mieszkała nasza przyjaciółka, no? :grins: :evil_lol: [/B] [IMG]http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/2-6-15.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 buuuuahahahaha M.A.G.A. :loveu: :loveu: :loveu: ale Ci zazdroszcze!!!!! :mdleje: Quote
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 O rany Magda, taka fajną sąsiadkę straciłas :shake: Tak mi przykro :-( Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='aga1215']Pewnie się przestraszyli, że jak już Zmoroszelmy wypchasz to się za nich zabierzesz? ;) :evil_lol: [B]Witaj Piękna Pysiu:multi:[/B][/quote] Witaj aga1215:multi: Cholender najgorsze jest to ze w ogóle znikły księgi z tergo serwra wszystkim.... [quote name='jo-jo']Ale wiesz czasami net wysłu****e próźb :evil_lol: A mnie ni bywa bo pracuje na stronami interentowymi ciągle:shake:[/quote] A no teraz to wszystko rozumiem ;) [quote name='Maga100'][B]Pysiu i teraz cię dobiję :diabloti: [/B] [B]Porzuć marzenia, ze nowa przyjaciółka zamieszka gdzieś koło ciebie :eviltong: [/B] [B]Kojarzysz? :razz: [/B] [IMG]http://img244.imageshack.us/img244/4348/big0yk8.jpg[/IMG] [B]a to jest ten koło mnie :multi: Ten na sprzedaż, albo może już sprzedany :hmmmm:[/B] [B]Na takim ujęciu nie widać tego tak dokładnie, ale to jest właśnie ten projekt :p [/B] [B]Koło kogo więc będzie mieszkała nasza przyjaciółka, no? :grins: :evil_lol: [/B] [IMG]http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/2-6-15.jpg[/IMG][/quote] Umarłam z zazdrosci :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']buuuuahahahaha M.A.G.A. :loveu: :loveu: :loveu: ale Ci zazdroszcze!!!!! :mdleje:[/quote] I co my teraz biedne zrobimy? :diabloti::evil_lol: [quote name='PIKA']O rany Magda, taka fajną sąsiadkę straciłas :shake: Tak mi przykro :-([/quote] To my straciłyśmy :cool1: Quote
beria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia'] Umarłam z zazdrosci :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I co my teraz biedne zrobimy? :diabloti::evil_lol: To my straciłyśmy :cool1:[/QUOTE] Tratatata :cool1: Koleżanka zapomina, że już nie mieszka w Dąbrowie tylko na [B][COLOR="Red"]WSI [/COLOR][/B]!!!! :eviltong: I nie ma szans na zostanie sąsiadką :eviltong: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='beria']Tratatata :cool1: Koleżanka zapomina, że już nie mieszka w Dąbrowie tylko na [B][COLOR=Red]WSI [/COLOR][/B]!!!! :eviltong: I nie ma szans na zostanie sąsiadką :eviltong:[/quote] Ale do Dąbrowy mam 10 km :eviltong: Hura :multi::multi::multi: Powróciła do mnie moja ukochana księga gości :loveu: Jestem taka szczęśliwa.....;) Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Ale do Dąbrowy mam 10 km :eviltong: Hura :multi::multi::multi: Powróciła do mnie moja ukochana księga gości :loveu: Jestem taka szczęśliwa.....;)[/quote] [I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...........u nas też są domy na sprzedarz;) a te księge gości to gdzie wyniosłaś ze ci sie zagubila:cool3:....... [/I] Quote
beria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Ale do Dąbrowy mam 10 km :eviltong: [/QUOTE] Ale i tak masz sklep :diabloti: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...........u nas też są domy na sprzedarz;) a te księge gości to gdzie wyniosłaś ze ci sie zagubila:cool3:....... [/I][/quote] Wszędzie są domy do sprzedania i to masa - do wyboru do koloru ;) A księga znikła sama z siebie :crazyeye: Wczoraj :crazyeye: A teraz znowu jest :loveu::multi: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='beria']Ale i tak masz sklep :diabloti:[/quote] Na mojej wsi obok jest 6 sklepów :crazyeye: Nie wiem tylko dlaczego w zadnym w sobote po godzinie 10-tej nie da się kupić chleba :angryy: Mam wstać o 5.30 i jechać na narty....Ale mi się nie chce :cool3: Warunki sa kiepskie i jakoś nie mam ochoty się męczyć :cool1: Chyba TZ pojedzie sam ;) Quote
beria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Na mojej wsi obok jest 6 sklepów :crazyeye: Nie wiem tylko dlaczego w zadnym w sobote po godzinie 10-tej nie da się kupić chleba :angryy: [/QUOTE] Ja będę miała kilometr do najbliższego sklepu :p Więc proszę nie nadużywać słowa wieś :mad: Za to las mam blisko - grzybki, poziomki i jagódki :p No dobra, jeszcze kleszcze :diabloti: Quote
bonita Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [B][I]Dobrywieczór :)[/I][/B] [B][I]Dziś rozmwy o domach?, ja też bym chciała nowy z dużą ilością miejsca dla dużej ilości psów:D [/I][/B] [B][I]Najlepiej pod lasem, a sklep pod nosem ;)[/I][/B] Quote
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Mam wstać o 5.30 i jechać na narty....[/quote] [B]jutro? :crazyeye: za żadne skarby :shake: nawet za narty :shake: [/B] Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [I][B]:cool3:na narty ...przecie sniegu jak na likarstwo:cool1:[/B][/I] Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='beria']Ja będę miała kilometr do najbliższego sklepu :p Więc proszę nie nadużywać słowa wieś :mad: Za to las mam blisko - grzybki, poziomki i jagódki :p No dobra, jeszcze kleszcze :diabloti:[/quote] Tez mam niedaleko do lasu :multi: I na fajne łąki :multi: A moja wieś to taka dziwna jest - mało wiejska :evil_lol: Bo na tej drugiej gdzie mamy drugi domek to dziura totalna :p Wyprowadzę się tam jak pójdę na emeryture :loveu: Będe mieszkać w ciszy pośród lasów :multi: Chyba ze mi tam postawią jakieś chałupy :angryy: Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Tez mam niedaleko do lasu :multi: I na fajne łąki :multi: A moja wieś to taka dziwna jest - mało wiejska :evil_lol: Bo na tej drugiej gdzie mamy drugi domek to dziura totalna :p Wyprowadzę się tam jak pójdę na emeryture :loveu: Będe mieszkać w ciszy pośród lasów :multi: Chyba ze mi tam postawią jakieś chałupy :angryy:[/quote][B][I]:mad:pamiętaj mamuś ze tam jest moja działka:p[/I][/B] Quote
Recommended Posts