Guest Kamcia_14 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Oj Pysiu , przegapiłam urodziny Szelmusi :shake: Ale mam nadzieję że Szelma przyjmie moje spóźnione życzenia :loveu: Życzę Szelmie :loveu: :loveu: wszystkiego co najlepsze :tort: :BIG:100 Latek:BIG: :drinking: :drink1: :drinking: :laola: :laola: :cunao: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Szelma dziękuje.... Wieczoram będe łapać pająki :diabloti: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Pysia']Szelma dziękuje.... Wieczoram będe łapać pająki :diabloti::multi:koniecznie Pysiu koniecznie musisz je ufocić:loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No kobiety :p Postanowiłam jednak zrobić sobie to serduszko na różowo :diabloti: Lufa Romana przemówiła do mnie z daleka takim głosem że zrobię wszystko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Pysia napisał(a):No kobiety :p Postanowiłam jednak zrobić sobie to serduszko na różowo :diabloti: Lufa Romana przemówiła do mnie z daleka takim głosem że zrobię wszystko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buhahahaha Pysia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Pysia']No kobiety :p Postanowiłam jednak zrobić sobie to serduszko na różowo :diabloti: Lufa Romana przemówiła do mnie z daleka takim głosem że zrobię wszystko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie ma to jak lufa Romana;) Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 rany bowskie :crazyeye::crazyeye: Roman jeden dzień publicznie ,a już taki fan club lufowy ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Vectra napisał(a):rany bowskie :crazyeye::crazyeye: Roman jeden dzień publicznie ,a już taki fan club lufowy ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja to juz stwierdziłam że jak serduszko różowe TZta nie przekona to pójdę dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 naprawiam swój błąd ;) czuj się bezpiecznie :evil_lol: rodzinny talizman sprawuje nad Tobą opieke :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Vectra']naprawiam swój błąd ;) czuj się bezpiecznie :evil_lol: rodzinny talizman sprawuje nad Tobą opieke :evil_lol: Czuję się wyróżnoina bo ten talizman jest wyjątkowo....piękny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Pysia napisał(a):Ja to juz stwierdziłam że jak serduszko różowe TZta nie przekona to pójdę dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dalej czyli pana w sklepie tym serduszkiem spróbujesz przekonać??? :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 malawaszka napisał(a):dalej czyli pana w sklepie tym serduszkiem spróbujesz przekonać??? :evil_lol: Będę foty seduszka sprzedawać jako pocztówki dla zakochanych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Vectra']naprawiam swój błąd ;) czuj się bezpiecznie :evil_lol: rodzinny talizman sprawuje nad Tobą opieke :evil_lol: A ja nie mam w galerii talizmana:placz: , Kto się mną będzie opiekował:razz: Witaj Mamciu:multi: :multi: :multi: Widzę że Ty też w lufach Romana zakoffana:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Pysia napisał(a):Będę foty seduszka sprzedawać jako pocztówki dla zakochanych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Weszka :) Zapomniałam się zapytać :) Chcesz jedną? :diabloti: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='bonita']1.A ja nie mam w galerii talizmana:placz: , Kto się mną będzie opiekował:razz: 2.Witaj Mamciu:multi: :multi: :multi: 3.Widzę że Ty też w lufach Romana zakoffana:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ad1. Nie masz bo masz konszachty z .....Hym ...trzeba jakoś to określic :evil_lol: Ad2.Witaj córciu :multi::multi::multi: Ad3. Ja to juz dawno jestem zakochana :loveu: Jak tylko jestem w Auchanie to idę sobie na pasażu do takiego sklepu gdzie czekał na mnie najpierw 350D, potem 400D a teraz ostatnio na jego miejscu staniał 450 D :loveu: Zanim go kupie to będzie tam stał 4500D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Pysia napisał(a):Jak tylko jestem w Auchanie to idę sobie na pasażu do takiego sklepu gdzie czekał na mnie najpierw 350D, potem 400D a teraz ostatnio na jego miejscu staniał 450 D :loveu: Zanim go kupie to będzie tam stał 4500D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak mu pokazesz rozowe serduszko, to moze da Ci ktorys za darmo :evil_lol: Quote
bonita Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 A ten 350 to dużo gorszy jest? Dziś go oglądałam :D Bo ja kiepski fotograf jestem. Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Pysia jakie 450D ??? gdzieś Ty to widziała ??? :evil_lol: :evil_lol: Bonita 350 d niewiele się różni od następcy - no ceną i kilkoma detalami ;) ale warto :) Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='bonita']A ten 350 to dużo gorszy jest? Dziś go oglądałam :D Bo ja kiepski fotograf jestem. Ma gorszą matryce :) Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Vectra napisał(a):Pysia jakie 450D ??? gdzieś Ty to widziała ??? :evil_lol: :evil_lol: Bonita 350 d niewiele się różni od następcy - no ceną i kilkoma detalami ;) ale warto :) A widzisz są :) U as na wsi ( czyt. W-wa ) nie ma a u nas są :eviltong: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 paula_z napisał(a):Jak mu pokazesz rozowe serduszko, to moze da Ci ktorys za darmo :evil_lol: Nie przejdzie :shake: Tam sprzedaje kobieta :cool1: Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Pysia napisał(a):Ma gorszą matryce :) to idz do galerii Debe i zobacz jaka kulawa matryca :evil_lol: :evil_lol: ona ma 350 :eviltong: tu nie body tylko obiektyw robi foty :cool1: Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Pysia napisał(a):A widzisz są :) U as na wsi ( czyt. W-wa ) nie ma a u nas są :eviltong: hmmmm to chyba jakiś specjalny Sarnowski model :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo nigdzie o tym info nie ma :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Vectra']Pysia jakie 450D ??? gdzieś Ty to widziała ??? :evil_lol: :evil_lol: Bonita 350 d niewiele się różni od następcy - no ceną i kilkoma detalami ;) ale warto :) Tak cena jest nieco inna:evil_lol: Myślisz że warto:cool3: , muszę się zastanowić, taki by mi pewno wystarczył :D Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='bonita']Tak cena jest nieco inna:evil_lol: Myślisz że warto:cool3: , muszę się zastanowić, taki by mi pewno wystarczył :D :multi::multi::multi:kup kup to se przyjade potrzymać do Bielska;) Quote
Recommended Posts