Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']oooooo tu masz racje....:diabloti:
Ja zawsze mam racje :diabloti:

[quote name='Vectra']Pyśka do twarzy ci z tym czarnym łysolem :)
Wiem ze mi do twarzy :loveu: Ja jestem śliczna i małe są śliczne - dlatego nam tak ładnie razem :evil_lol:

Posted

Mam jeszcze spacerowe fotki z Weszką ;)
Weszka choć laska to zawsze pchała się choć ciut w obiektyw ;)

Dziewczyny mówią że nie sa takie śliczne jak ja :evil_lol:

Weszka znalazła sobie pomocnice do chodzenia :mad:

Szelma przestań ciągnąć do Pysi :mad:

A Owsik buszuje w trawie ;)

I sprawdza co Zmorka wąchała

Dwie babolce ;)

Trzeba szybko focic póki Owski zwolniła ;)

Gdzie ta Zmorka polazła?

Może mi się uda zrobić fote z lotu ptaka :diabloti:

Obiekt zwolnił! Szybko focić:evil_lol:

Najlepsze kolezanki :loveu:

Jedna smarkata duchem a druga - w ogóle :evil_lol:

Sie Zmora wepchała...

Posted

[quote name='resuruss']

Pysiu!!To w spodniach w kropki mozna brac.Jeszcze nikt nie zamowił :diabloti:
A kiedy nastepny miot w kropki ?:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo ja chętna !!!! :multi: :multi: :multi:

Nonic Pysiu pozostaje Ci tylko ubrac kraolka w kropkowe spodenki, zmiejszyć i pokręcić włosy :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Pysia, czy Ty sie teraz z kudlatych na lyse przezucilaś? :cool3:

A co? Nie pasuja do siebie? :eviltong: Poczekaj jak Ress do nas przyjedzie i porobię fotki futer z łysolami :p

cuciola napisał(a):
fajne fotki :) wpadnijcie do nas :)

Wpadniemy ;) Wieczorkiem :)

Posted

Dzien dobry Pysiu:lol:
ale fot az milo:loveu: wszystkie piekne:loveu: i musze cie pocieszyc ze moj stwor tez zawsze chodzi po blocie:angryy: nie jestes sama
P.S.Czy mnie wzrok nie myli czy u Pysi sie imprezka szykuje:cool3: :drinking:

Posted

Chciałam Wam powiedzieć że Szelma kończy dzisiaj 6 lat :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Jest z nami 14 miesięcy. Były chwile radości i zwątpienia, dni strachu o nią ...Zreszta nadal się boję ze jej coś jest :cool1: Babol u nas przytyła, uspokoiła się i pokochała nas :p A my ją.... I to bardzo :loveu: Przez nia poznałam co to znaczy mieć problemy z psem i jego zdrowiem ;) Ze Zmorką tej przyjemności nie miałam :shake::multi: No cóż ;) Jak się kocha to się...kocha :evil_lol:

Szelmusiu nasza kochana :loveu: Być nam zdrowa i spokojna. Żyj szczęśliwa długie lata:loveu: I błagam :modla: Nie choruj bo ja zawału dostane ze strachu o Ciebie.....

:new-bday::BIG::bday::drink1:

Posted

[quote name='Pysia']Chciałam Wam powiedzieć że Szelma kończy dzisiaj 6 lat :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Jest z nami 14 miesięcy. Były chwile radości i zwątpienia, dni strachu o nią ...Zreszta nadal się boję ze jej coś jest :cool1: Babol u nas przytyła, uspokoiła się i pokochała nas :p A my ją.... I to bardzo :loveu: Przez nia poznałam co to znaczy mieć problemy z psem i jego zdrowiem ;) Ze Zmorką tej przyjemności nie miałam :shake::multi: No cóż ;) Jak się kocha to się...kocha :evil_lol:

Szelmusiu nasza kochana :loveu: Być nam zdrowa i spokojna. Żyj szczęśliwa długie lata:loveu: I błagam :modla: Nie choruj bo ja zawału dostane ze strachu o Ciebie.....

:new-bday::BIG::bday::drink1:

no to wszyscy razem- pięknie i głośno:

STO LEC, STO LEC!!! :ices_bla:[SIZE=1](to nie ta impreza...)

STO LAT, STO LAT!!!
żyj nam Szelmusia dłuuuugo i zdrowo, (bo nam PIĘKNĄ Pysie do zawału doprowadzisz...)

Posted

[quote name='Pysia']Szelmusia bardzo Wam dziękuje :buzi: Powiedziałam jej o Waszych zyczeniach i miała radość w pycholku :loveu:
Szelmusia i ja :)

Wiecie że jesteście piękne:cool3: , ale na tej fotce wyszłyście psepięknie:loveu:

Posted

No a teraz życzonka :)

Wszystkiego Najlepsiejszego, Zdrowia i Scęśliwości:loveu:
I niufków malutkich!

:new-bday: :cunao: :drinking: :popcorn: :drink1: :chlup: :knajpa: :beerchug: :bday: :laola: :drinka: :Rose:

Posted

[quote name='bonita']Wiecie że jesteście piękne:cool3: , ale na tej fotce wyszłyście psepięknie:loveu:
Szelmusia na fotce nie bardzo mną zainteresowana bo biegacz sobie biegł ;) Koniecznie chciała go przywitać :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:Pysiu jak zawsze najpsiękniejsze;)
Jak zawsze :diabloti:
[quote name='bonita']No a teraz życzonka :)

Wszystkiego Najlepsiejszego, Zdrowia i Scęśliwości:loveu:
I niufków malutkich!

:new-bday: :cunao: :drinking: :popcorn: :drink1: :chlup: :knajpa: :beerchug: :bday: :laola: :drinka: :Rose:

Dziękuje Ci Bonitko w imieniu solenizantki - Szelmy :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:Moja Szelmusia ulubienica Cezarego:multi::multi::multi:
Wszystkiego najlepsiejszego Szelmuśko
[SIZE=2]i prezencik talizman:p
[SIZE=4]

O matko!!:crazyeye: Ciut mnie odrzuciło od monitora :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: