Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

STO LAT DLA SZELMUSI :new-bday: :BIG: :tort::drinking::drinking::drinking::drinking: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Dziękuje Ci Bonitko w imieniu solenizantki - Szelmy :loveu:

Chyba nie myślisz że Tobie bym niufków życzyła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , raczej dzieci grzecnych ;)

Posted

[quote name='bonita']Chyba nie myślisz że Tobie bym niufków życzyła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , raczej dzieci grzecnych ;)

OOoooooooooooooooooo nie !!:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Ja to poczekam na wnuki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie chcę aby do mojego syna na spacerku z dzieckiem mówili: " Ślicznego ma pan bobaska" :diabloti: a do mnie: " Ślicznego ma pani wnuczka" :evil_lol:

Posted

Wszystkim dziękujemy ślicznie za życzenia dla Szelmusi :loveu:
Chciałam jej dać w prezencie Tommyego ae Karol nie pozwolił :diabloti: Stwierdził że woli się dołożyć i zamówić nowe posłanko dla niej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

da-NUTKA napisał(a):
Zdążyłam :multi:

Ode mnie też wszystkiego najlepszego dla Szelmusi :bday:

Danka

Właśnie całowałam się Szelmą :loveu:
TZ śpi więc z kimś musiałam :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']że to niby do mła? :cool1:
nie ,nie to nie Ty to Maga100 ,ale Ty jej nie znasz :evil_lol: mówie ci straszna istota :shake: trzymaj sie od niej z daleka :cool1: :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Szelmusia bardzo Wam dziękuje :buzi: Powiedziałam jej o Waszych zyczeniach i miała radość w pycholku :loveu:
Szelmusia i ja :)

Wszystkiego najlepszego Szelmusiu :loveu: :buzi:

Posted

[quote name='Maga100']że to niby do mła? :cool1:
Ja jak krzykne to nikt nie ucieka :evil_lol: Najwyżej wszyscy zaczynają się śmiać więc to chyba to twła :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']nie ,nie to nie Ty to Maga100 ,ale Ty jej nie znasz :evil_lol: mówie ci straszna istota :shake: trzymaj sie od niej z daleka :cool1: :diabloti:

o rany, to nie zapraszaj jej na kawę :shock:. Bo ja sie spotykam tylko z kulturalnymi damami z dobrych domów, co to nie pytane mają buzię w ciup :diabloti:

[quote name='Pysia']Ja jak krzykne to nikt nie ucieka :evil_lol: Najwyżej wszyscy zaczynają się śmiać więc to chyba to twła :diabloti:

ode mnie też nikt nie ucieka :grins:

Posted

[quote name='Maga100']

Inne mnie słuchy doszły :diabloti:

Idę poszukać sexownych skarpet i idę spać :evil_lol: Ciało w sypielni się marnuje ;) Trzeba wykorzystać :evil_lol:

Posted

...........psie foty... super... ale..............ale...........Pysiu....................ty.....................rzeczywiście ........................................jesteś....................................................................................................PIĘKNA!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='BeaC']...........psie foty... super... ale..............ale...........Pysiu....................ty.....................rzeczywiście ........................................jesteś....................................................................................................PIĘKNA!!!!!!!!!!
Buahahahahahahahahaaaa
A nie mówiłam ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj Pysiu w sexi skarpetkach
Zapomniałaś dodać : śliczna :mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']o rany, to nie zapraszaj jej na kawę :shock:. Bo ja sie spotykam tylko z kulturalnymi damami z dobrych domów, co to nie pytane mają buzię w ciup :diabloti:

Madzia? brałas cos od rana?:diabloti:
dilera zmieniłas czy co???jakas taka niewyrazna tu jestes.:mad: :diabloti: (wez rutniscorbin)

nie..nie...to pomowienia jak zwykle.....:evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']A Ty Pysiu jak zwykle jestes za skromna.....całość powina brzmiec:
piekna i sexowna Pysiu w sexi skarpetach z rózowym puszkiem:diabloti:
Aż pobiegłam do łazienki pooglądać swój puszek :evil_lol: Ale na nieszczęście nie :shake: Nadal jest blond :placz: A taką miałam nadzieje na sexowny róż.....

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: