Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Pysia']O matko!!:crazyeye: Ciut mnie odrzuciło od monitora :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::razz:no wiesz taki gustowny prezenciKKK Quote
PIKA Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 STO LAT DLA SZELMUSI :new-bday: :BIG: :tort::drinking::drinking::drinking::drinking: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: :drinking: :drinking: Quote
Nugatowa Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :new-bday: :cunao: Sto Lat ! Szelmusiu Quote
bonita Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Dziękuje Ci Bonitko w imieniu solenizantki - Szelmy :loveu: Chyba nie myślisz że Tobie bym niufków życzyła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , raczej dzieci grzecnych ;) Quote
Iza i Avanti Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Słodkiej Szelmusi wszystkiego niufowego, samych smakołyków i cudownych snów! Quote
Pysia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='bonita']Chyba nie myślisz że Tobie bym niufków życzyła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , raczej dzieci grzecnych ;) OOoooooooooooooooooo nie !!:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Ja to poczekam na wnuki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie chcę aby do mojego syna na spacerku z dzieckiem mówili: " Ślicznego ma pan bobaska" :diabloti: a do mnie: " Ślicznego ma pani wnuczka" :evil_lol: Quote
Paula Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Urodzinki Szelmusi :multi: :BIG: :new-bday: :tort: Sliczna foteczka :loveu: Quote
Pysia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Wszystkim dziękujemy ślicznie za życzenia dla Szelmusi :loveu: Chciałam jej dać w prezencie Tommyego ae Karol nie pozwolił :diabloti: Stwierdził że woli się dołożyć i zamówić nowe posłanko dla niej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
da-NUTKA Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Zdążyłam :multi: Ode mnie też wszystkiego najlepszego dla Szelmusi :bday: Danka Quote
Maga100 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']dokładnie...dleikatna.hihihii...ta co jak krzyknie to dziki uciekaja ..... że to niby do mła? :cool1: Quote
Pysia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 da-NUTKA napisał(a):Zdążyłam :multi: Ode mnie też wszystkiego najlepszego dla Szelmusi :bday: Danka Właśnie całowałam się Szelmą :loveu: TZ śpi więc z kimś musiałam :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Maga100']że to niby do mła? :cool1: nie ,nie to nie Ty to Maga100 ,ale Ty jej nie znasz :evil_lol: mówie ci straszna istota :shake: trzymaj sie od niej z daleka :cool1: :diabloti: Quote
aga1215 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Pysia']Szelmusia bardzo Wam dziękuje :buzi: Powiedziałam jej o Waszych zyczeniach i miała radość w pycholku :loveu: Szelmusia i ja :) Wszystkiego najlepszego Szelmusiu :loveu: :buzi: Quote
Pysia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Maga100']że to niby do mła? :cool1: Ja jak krzykne to nikt nie ucieka :evil_lol: Najwyżej wszyscy zaczynają się śmiać więc to chyba to twła :diabloti: Quote
Pysia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='aga1215']Wszystkiego najlepszego Szelmusiu :loveu: :buzi: O matko :mdleje: Ja zemdlałam a Szelma się ucieszyła :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Vectra']nie ,nie to nie Ty to Maga100 ,ale Ty jej nie znasz :evil_lol: mówie ci straszna istota :shake: trzymaj sie od niej z daleka :cool1: :diabloti: o rany, to nie zapraszaj jej na kawę :shock:. Bo ja sie spotykam tylko z kulturalnymi damami z dobrych domów, co to nie pytane mają buzię w ciup :diabloti: [quote name='Pysia']Ja jak krzykne to nikt nie ucieka :evil_lol: Najwyżej wszyscy zaczynają się śmiać więc to chyba to twła :diabloti: ode mnie też nikt nie ucieka :grins: Quote
Pysia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Maga100'] ode mnie też nikt nie ucieka :grins: Inne mnie słuchy doszły :diabloti: Idę poszukać sexownych skarpet i idę spać :evil_lol: Ciało w sypielni się marnuje ;) Trzeba wykorzystać :evil_lol: Quote
BeaC Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ...........psie foty... super... ale..............ale...........Pysiu....................ty.....................rzeczywiście ........................................jesteś....................................................................................................PIĘKNA!!!!!!!!!! Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='BeaC']...........psie foty... super... ale..............ale...........Pysiu....................ty.....................rzeczywiście ........................................jesteś....................................................................................................PIĘKNA!!!!!!!!!! Buahahahahahahahahaaaa A nie mówiłam ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :multi::multi::multi:witaj Pysiu w sexi skarpetkach Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj Pysiu w sexi skarpetkach Zapomniałaś dodać : śliczna :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Maga100']że to niby do mła? :cool1: nie...nie.....obok......:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Maga100']o rany, to nie zapraszaj jej na kawę :shock:. Bo ja sie spotykam tylko z kulturalnymi damami z dobrych domów, co to nie pytane mają buzię w ciup :diabloti: Madzia? brałas cos od rana?:diabloti: dilera zmieniłas czy co???jakas taka niewyrazna tu jestes.:mad: :diabloti: (wez rutniscorbin) ode mnie też nikt nie ucieka :grins: nie..nie...to pomowienia jak zwykle.....:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Pysia']Zapomniałaś dodać : śliczna :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Ty Pysiu jak zwykle jestes za skromna.....całość powina brzmiec: piekna i sexowna Pysiu w sexi skarpetach z rózowym puszkiem:diabloti: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']A Ty Pysiu jak zwykle jestes za skromna.....całość powina brzmiec: piekna i sexowna Pysiu w sexi skarpetach z rózowym puszkiem:diabloti: Aż pobiegłam do łazienki pooglądać swój puszek :evil_lol: Ale na nieszczęście nie :shake: Nadal jest blond :placz: A taką miałam nadzieje na sexowny róż..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts