Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Korzonki strzykło przy zbyt gwałtownym poruszeniu się podczas oglądania pewnej galerii :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Antypapierosowa ciężka bardzo ....Chyba umrę...
Co do Moniki ....Buahahahahahahahahahahahahaha
Jak mogłas mi tu to ściągać :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Teraz to już zejdę na pewno :help1::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/quote]
nie schodź Edyta - plizzzzzzzzzzzzzzzz...... :modla: :placz:
;) :roflt::roflt::roflt:
[quote name='Pysia']
[LEFT]Napisał [B]Maga100[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2996151#post2996151"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][B]no co ty, śpiewaliby ci jak ułani pod okienkiem :evil_lol: [/B][/I]
Na 5 głosów :angryy::angryy::angryy: A na koniec dla podkreslenia wystrzeliliby na wiwat :diabloti:[/LEFT]
[/quote]
[LEFT]padłam..............:mdleje: :mdleje: :roflt::roflt:[/LEFT]

Posted

Jestem jestem tylko Weszka była u mnie :p
Chłopaki rano pojechały, złożyły zeznania czyli powiedzieli że nic nie widzieli i przyjechali :p Na dodatek okazało się, że zajście miało miejsce pod koniec sierpnia czyli wtedy gdy my już tam nie mieszkaliśmy :evil_lol: Trochę mi szkoda rodziców dziewczynki i jej samej no i mam nerwy bo kilku gnojów ktorzy zrobili sobie zabawe z dziecka zostanie bezkarnych :angryy: I nadal będą jeździć pijani i obmacywać małe dziewczynki aż nie dojdzie do tragedii jak taką spotkają w ustronnym miejscu :angryy: Niestety nie byliśmy im w stanie pomóc....
Już połowa wsi mówi ze zamknęli TZta :diabloti: Przed chwilą wyszedł z podwórka następny sąsiad :diabloti: Przyszedł na zwiady :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']:shocked!::eek2:... że co??? co ci wlazło w plecy??? no nie gadaj....:oops:.... czyli to nie wina roztopów że bałwanica starciła to i owo... wlazło ci w plecy... hmmmm...:hmmmm:

a tak pozatym- zdrówka życze!!![/quote]

[B]faktycznie tutaj kolezanka poleciała z tym wlazeniem w plecy........wcale sie nie dziwie tej reakcji.....:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]faktycznie tutaj kolezanka poleciała z tym wlazeniem w plecy........wcale sie nie dziwie tej reakcji.....:diabloti: [/B][/quote]
Musiałaś to wywlec :mad::mad::mad:
:evil_lol:
Mam coraz mniejszą ochote wchodzenia na dogo :razz: Tak mi się tnie przez te podkreślone reklamy że moja cierpliwość jest na wykończeniu:cool1:

Posted

[quote name='Pysia']Musiałaś to wywlec :mad::mad::mad:
:evil_lol:
Mam coraz mniejszą ochote wchodzenia na dogo :razz: Tak mi się tnie przez te podkreślone reklamy że moja cierpliwość jest na wykończeniu:cool1:[/quote]

nie tylko Ty!!! :angryy:
wymyslili jakieś bajery i strony sie ładuja cała wieczność...

Jak tam korzonki???

Posted

[quote name='clockwork']nie tylko Ty!!! :angryy:

Jak tam korzonki???[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]którne .....:p
cześć żono i matko kryminalistów....niech no tylko pleban się dowie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/I]

Posted

[quote name='clockwork']nie tylko Ty!!! :angryy:

[COLOR=Magenta] Jak tam korzonki???[/COLOR][/quote]
Czuję ze je mam :diabloti:
Ostatnio Zmorka stwierdziła że miske wylizuje się najlepiej na swoim posłaniu :razz: Bierze pełną w pychol i zanosi do siebie :mad: Dzisiaj zapomniałam o tym i pojechałabym po podłodze bo tak wyniosła ze ...rozniosła :-x

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]którne .....:p
cześć żono i matko kryminalistów....niech no tylko pleban się dowie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/I][/quote]

[COLOR=Blue][B]i co z tym plebanem???? upiecze mnie na grillu???:diabloti: a co Ty tutaj tak do mnie bijesz??!!!! chodż no tutaj Ci pokaże: dziary, kolce, tatuaże [/B][/COLOR]:diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Czuję ze je mam :diabloti:
Ostatnio Zmorka stwierdziła że miske wylizuje się najlepiej na swoim posłaniu :razz: Bierze pełną w pychol i zanosi do siebie :mad: Dzisiaj zapomniałam o tym i pojechałabym po podłodze bo tak wyniosła ze ...rozniosła :-x[/quote]

jak bola to znaczy że żyjesz... :evil_lol:
a sposób szelmy- super!!! księżniczka- na posłanku wcina...:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]którne .....:p[/I]
[I]cześć żono i matko kryminalistów....niech no tylko pleban się dowie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I]
[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='Pysia']Mam coraz mniejszą ochote wchodzenia na dogo :razz: Tak mi się tnie przez te podkreślone reklamy że moja cierpliwość jest na wykończeniu:cool1:[/quote]

[B][I]Straszne głupoty wymyślili z tymi reklamami mnie też już to wkurza:mad:, ale co tam.[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Będą małe niufki :)[/I][/B] :multi:

Posted

[quote name='clockwork'][COLOR=Blue][B]i co z tym plebanem???? upiecze mnie na grillu???:diabloti: a co Ty tutaj tak do mnie bijesz??!!!! chodż no tutaj Ci pokaże: dziary, kolce, tatuaże [/B][/COLOR]:diabloti:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciebie pytałam o które korzonki ci biega:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pysię o plebana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no to jak idziemy za garaże ja pokaże:razz:.......cholera ja nie mam co pokazać :oops:chyba że sznyty pooperacyjne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][SIZE=1][I]ja mam z plebanami na bakier[/I][/SIZE][B][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciebie pytałam o które korzonki ci biega:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pysię o plebana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no to jak idziemy za garaże ja pokaże:razz:.......cholera ja nie mam co pokazać :oops:chyba że sznyty pooperacyjne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][SIZE=1][I]ja mam z plebanami na bakier[/I][/SIZE][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][I][B]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no to sie zakreciłam... już myslałam że to do mnie z tym plebanem i tymi kryminalistami bo my te tatuaże... człowiek przewrażliwiony!!!
a zapomniałam że tam wczoraj z giwerami byli po kryminalistów...

no i kto nie ma na bakier z plebanami...[/B][/I][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][I][B]:evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][I][B]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no to sie zakreciłam... już myslałam że to do mnie z tym plebanem i tymi kryminalistami bo my te tatuaże... człowiek przewrażliwiony!!!

no i kto nie ma na bakier z plebanami...[/B][/I][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][I][B]:evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]o masz ....ty już lepiej nie rób nadgodzin bo się zakrecisz całkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/I][/B][I]Na nas trochę głupio patrzą bo po 1 .kupili psa morderce , po .2 wyjeżdżają z psem na spacer a do auta ładuja wiatrówke i miecze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a sąsiedzi lubią pogadać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A weź jak jeszcze Pysia nas przyjedzie odwiedzić ....to już będzie numer 1[/I];)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B] [/B][/I][B][/B][I]

A weź jak jeszcze Pysia nas przyjedzie odwiedzić ....to już będzie numer 1[/I];)[/quote]

ale koniecznie musi być z tymi chlopakami z ŻW :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I]którne .....
cześć żono i matko kryminalistów....niech no tylko pleban się dowie:evil_lol:
[/I][/quote]
Witam :diabloti: Pleban pewno juz od wczoraj wie :evil_lol:

[quote name='clockwork'][COLOR=Blue][B]i co z tym plebanem???? upiecze mnie na grillu???:diabloti: a co Ty tutaj tak do mnie bijesz??!!!! chodż no tutaj Ci pokaże: dziary, kolce, tatuaże [/B][/COLOR][/quote]
Ciebie to od razu pleban wypcha :diabloti:
Co to są dziary? :crazyeye:

[quote name='clockwork']jak bola to znaczy że żyjesz...
a sposób szelmy- super!!! księżniczka- na posłanku wcina...[/quote]
Wiem ze żyję bo czuję :eviltong:
A Szelma je kulturalnie czyli z miski na podwyższeniu :evil_lol: To Zmorka lubi na posłanku ;)

[quote name='bonita']:evil_lol:

[B][I]Straszne głupoty wymyślili z tymi reklamami mnie też już to wkurza, ale co tam.[/I][/B]

[B][I]Będą małe niufki [/I][/B] :multi:[/quote]
Cichaj bo Szelma to jak Twoja :mad:

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]ciebie pytałam o które korzonki ci biega:evil_lol:

Pysię o plebana :evil_lol:
no to jak idziemy za garaże ja pokaże:razz:.......cholera ja nie mam co pokazać :oops:chyba że sznyty pooperacyjne:evil_lol:

[/I][/B][SIZE=1][I]ja mam z plebanami na bakier[/I][/SIZE][/quote]
Klockowa zamotana dokumentnie :evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][I][B]

no i kto nie ma na bakier z plebanami...[/B][/I][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][I][B]:evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]
Ty to myślisz żeś jedyna wyjatkowa :shake: Samolub jeden :eviltong: Inni tez są wyjątkowi tylko inaczej :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[B][I]o masz ....ty już lepiej nie rób nadgodzin bo się zakrecisz całkiem :evil_lol:
[/I][/B][I]Na nas trochę głupio patrzą bo po 1 .kupili psa morderce , po .2 wyjeżdżają z psem na spacer a do auta ładuja wiatrówke i miecze :evil_lol:....a sąsiedzi lubią pogadać:evil_lol:

A weź jak jeszcze Pysia nas przyjedzie odwiedzić ....to już będzie numer 1[/I];)[/quote]
Czyli mam z obiema babami Cię odwiedzić? :diabloti:

[quote name='PIKA']ale koniecznie musi być z tymi chlopakami z ŻW :evil_lol:[/quote]
Ich nie biorę bo oni ponoć tylko czasami się kąpią :diabloti:

Musiałam 37 emot zlikwidować....

Posted

[quote name='Pysia']To dlaczego napisała "dziary, kolce , tatuaże " ? :crazyeye:
Ja to jestem niedoinformowana.....[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]eee to nie znasz takiego powiedzonka ...pójdziesz ze mną za garaże ......:cool3:...ja pokaże ;)dziary , sznyty , tatuaże:razz:[/I]

Posted

[quote name='Pysia']To dlaczego napisała "dziary, kolce , tatuaże " ? :crazyeye:
Ja to jestem niedoinformowana.....[/quote]
z tego co mi wiadomo to na tatuaze mowi sie dziary:razz: a dlaczego tak napisala to niewiem;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]eee to nie znasz takiego powiedzonka ...pójdziesz ze mną za garaże ......:cool3:...ja pokaże ;)dziary , sznyty , tatuaże:razz:[/I][/quote]
Nie znam :placz: