aga1215 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Pysia']Korzonki strzykło przy zbyt gwałtownym poruszeniu się podczas oglądania pewnej galerii :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Antypapierosowa ciężka bardzo ....Chyba umrę... Co do Moniki ....Buahahahahahahahahahahahahaha Jak mogłas mi tu to ściągać :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Teraz to już zejdę na pewno :help1::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/quote] nie schodź Edyta - plizzzzzzzzzzzzzzzz...... :modla: :placz: ;) :roflt::roflt::roflt: [quote name='Pysia'] [LEFT]Napisał [B]Maga100[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2996151#post2996151"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I][B]no co ty, śpiewaliby ci jak ułani pod okienkiem :evil_lol: [/B][/I] Na 5 głosów :angryy::angryy::angryy: A na koniec dla podkreslenia wystrzeliliby na wiwat :diabloti:[/LEFT] [/quote] [LEFT]padłam..............:mdleje: :mdleje: :roflt::roflt:[/LEFT] Quote
Vectra Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 hahahahahah tu też umieram , nie mam siły pisac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PS bedą małe niufki JUPIIIIIIIIIII :) cieszę się straszliwie :) Quote
malawaszka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Pysiaaaaaaaaaa Ty wiesz co :loveu: :razz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [I][B]:cool3:Pysia zeszłaś czy zaciągnęłaś się .........................do wojska:razz:[/B][/I] Quote
Pysia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Jestem jestem tylko Weszka była u mnie :p Chłopaki rano pojechały, złożyły zeznania czyli powiedzieli że nic nie widzieli i przyjechali :p Na dodatek okazało się, że zajście miało miejsce pod koniec sierpnia czyli wtedy gdy my już tam nie mieszkaliśmy :evil_lol: Trochę mi szkoda rodziców dziewczynki i jej samej no i mam nerwy bo kilku gnojów ktorzy zrobili sobie zabawe z dziecka zostanie bezkarnych :angryy: I nadal będą jeździć pijani i obmacywać małe dziewczynki aż nie dojdzie do tragedii jak taką spotkają w ustronnym miejscu :angryy: Niestety nie byliśmy im w stanie pomóc.... Już połowa wsi mówi ze zamknęli TZta :diabloti: Przed chwilą wyszedł z podwórka następny sąsiad :diabloti: Przyszedł na zwiady :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='clockwork']:shocked!::eek2:... że co??? co ci wlazło w plecy??? no nie gadaj....:oops:.... czyli to nie wina roztopów że bałwanica starciła to i owo... wlazło ci w plecy... hmmmm...:hmmmm: a tak pozatym- zdrówka życze!!![/quote] [B]faktycznie tutaj kolezanka poleciała z tym wlazeniem w plecy........wcale sie nie dziwie tej reakcji.....:diabloti: [/B] Quote
Pysia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]faktycznie tutaj kolezanka poleciała z tym wlazeniem w plecy........wcale sie nie dziwie tej reakcji.....:diabloti: [/B][/quote] Musiałaś to wywlec :mad::mad::mad: :evil_lol: Mam coraz mniejszą ochote wchodzenia na dogo :razz: Tak mi się tnie przez te podkreślone reklamy że moja cierpliwość jest na wykończeniu:cool1: Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Pysia']Musiałaś to wywlec :mad::mad::mad: :evil_lol: Mam coraz mniejszą ochote wchodzenia na dogo :razz: Tak mi się tnie przez te podkreślone reklamy że moja cierpliwość jest na wykończeniu:cool1:[/quote] nie tylko Ty!!! :angryy: wymyslili jakieś bajery i strony sie ładuja cała wieczność... Jak tam korzonki??? Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='clockwork']nie tylko Ty!!! :angryy: wymyslili jakieś bajery i strony sie ładuja cała wieczność... Jak tam korzonki???[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]którne .....:p cześć żono i matko kryminalistów....niech no tylko pleban się dowie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/I] Quote
Pysia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='clockwork']nie tylko Ty!!! :angryy: wymyslili jakieś bajery i strony sie ładuja cała wieczność... [COLOR=Magenta] Jak tam korzonki???[/COLOR][/quote] Czuję ze je mam :diabloti: Ostatnio Zmorka stwierdziła że miske wylizuje się najlepiej na swoim posłaniu :razz: Bierze pełną w pychol i zanosi do siebie :mad: Dzisiaj zapomniałam o tym i pojechałabym po podłodze bo tak wyniosła ze ...rozniosła :-x Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]którne .....:p cześć żono i matko kryminalistów....niech no tylko pleban się dowie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/I][/quote] [COLOR=Blue][B]i co z tym plebanem???? upiecze mnie na grillu???:diabloti: a co Ty tutaj tak do mnie bijesz??!!!! chodż no tutaj Ci pokaże: dziary, kolce, tatuaże [/B][/COLOR]:diabloti: Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Pysia']Czuję ze je mam :diabloti: Ostatnio Zmorka stwierdziła że miske wylizuje się najlepiej na swoim posłaniu :razz: Bierze pełną w pychol i zanosi do siebie :mad: Dzisiaj zapomniałam o tym i pojechałabym po podłodze bo tak wyniosła ze ...rozniosła :-x[/quote] jak bola to znaczy że żyjesz... :evil_lol: a sposób szelmy- super!!! księżniczka- na posłanku wcina...:diabloti: Quote
bonita Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]którne .....:p[/I] [I]cześć żono i matko kryminalistów....niech no tylko pleban się dowie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I] [/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Pysia']Mam coraz mniejszą ochote wchodzenia na dogo :razz: Tak mi się tnie przez te podkreślone reklamy że moja cierpliwość jest na wykończeniu:cool1:[/quote] [B][I]Straszne głupoty wymyślili z tymi reklamami mnie też już to wkurza:mad:, ale co tam.[/I][/B] [B][/B] [B][I]Będą małe niufki :)[/I][/B] :multi: Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='clockwork'][COLOR=Blue][B]i co z tym plebanem???? upiecze mnie na grillu???:diabloti: a co Ty tutaj tak do mnie bijesz??!!!! chodż no tutaj Ci pokaże: dziary, kolce, tatuaże [/B][/COLOR]:diabloti:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciebie pytałam o które korzonki ci biega:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysię o plebana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to jak idziemy za garaże ja pokaże:razz:.......cholera ja nie mam co pokazać :oops:chyba że sznyty pooperacyjne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][SIZE=1][I]ja mam z plebanami na bakier[/I][/SIZE][B][/B] Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciebie pytałam o które korzonki ci biega:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysię o plebana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to jak idziemy za garaże ja pokaże:razz:.......cholera ja nie mam co pokazać :oops:chyba że sznyty pooperacyjne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][SIZE=1][I]ja mam z plebanami na bakier[/I][/SIZE][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][I][B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to sie zakreciłam... już myslałam że to do mnie z tym plebanem i tymi kryminalistami bo my te tatuaże... człowiek przewrażliwiony!!! a zapomniałam że tam wczoraj z giwerami byli po kryminalistów... no i kto nie ma na bakier z plebanami...[/B][/I][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][I][B]:evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][I][B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to sie zakreciłam... już myslałam że to do mnie z tym plebanem i tymi kryminalistami bo my te tatuaże... człowiek przewrażliwiony!!! a zapomniałam że tam wczoraj z giwerami byli po kryminalistów... no i kto nie ma na bakier z plebanami...[/B][/I][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][I][B]:evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]o masz ....ty już lepiej nie rób nadgodzin bo się zakrecisz całkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/I][/B][I]Na nas trochę głupio patrzą bo po 1 .kupili psa morderce , po .2 wyjeżdżają z psem na spacer a do auta ładuja wiatrówke i miecze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a sąsiedzi lubią pogadać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A weź jak jeszcze Pysia nas przyjedzie odwiedzić ....to już będzie numer 1[/I];) Quote
PIKA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B] [/B][/I][B][/B][I] A weź jak jeszcze Pysia nas przyjedzie odwiedzić ....to już będzie numer 1[/I];)[/quote] ale koniecznie musi być z tymi chlopakami z ŻW :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I]którne ..... cześć żono i matko kryminalistów....niech no tylko pleban się dowie:evil_lol: [/I][/quote] Witam :diabloti: Pleban pewno juz od wczoraj wie :evil_lol: [quote name='clockwork'][COLOR=Blue][B]i co z tym plebanem???? upiecze mnie na grillu???:diabloti: a co Ty tutaj tak do mnie bijesz??!!!! chodż no tutaj Ci pokaże: dziary, kolce, tatuaże [/B][/COLOR][/quote] Ciebie to od razu pleban wypcha :diabloti: Co to są dziary? :crazyeye: [quote name='clockwork']jak bola to znaczy że żyjesz... a sposób szelmy- super!!! księżniczka- na posłanku wcina...[/quote] Wiem ze żyję bo czuję :eviltong: A Szelma je kulturalnie czyli z miski na podwyższeniu :evil_lol: To Zmorka lubi na posłanku ;) [quote name='bonita']:evil_lol: [B][I]Straszne głupoty wymyślili z tymi reklamami mnie też już to wkurza, ale co tam.[/I][/B] [B][I]Będą małe niufki [/I][/B] :multi:[/quote] Cichaj bo Szelma to jak Twoja :mad: [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]ciebie pytałam o które korzonki ci biega:evil_lol: Pysię o plebana :evil_lol: no to jak idziemy za garaże ja pokaże:razz:.......cholera ja nie mam co pokazać :oops:chyba że sznyty pooperacyjne:evil_lol: [/I][/B][SIZE=1][I]ja mam z plebanami na bakier[/I][/SIZE][/quote] Klockowa zamotana dokumentnie :evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][I][B] no to sie zakreciłam... już myslałam że to do mnie z tym plebanem i tymi kryminalistami bo my te tatuaże... człowiek przewrażliwiony!!! a zapomniałam że tam wczoraj z giwerami byli po kryminalistów... no i kto nie ma na bakier z plebanami...[/B][/I][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][I][B]:evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] Ty to myślisz żeś jedyna wyjatkowa :shake: Samolub jeden :eviltong: Inni tez są wyjątkowi tylko inaczej :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[B][I]o masz ....ty już lepiej nie rób nadgodzin bo się zakrecisz całkiem :evil_lol: [/I][/B][I]Na nas trochę głupio patrzą bo po 1 .kupili psa morderce , po .2 wyjeżdżają z psem na spacer a do auta ładuja wiatrówke i miecze :evil_lol:....a sąsiedzi lubią pogadać:evil_lol: A weź jak jeszcze Pysia nas przyjedzie odwiedzić ....to już będzie numer 1[/I];)[/quote] Czyli mam z obiema babami Cię odwiedzić? :diabloti: [quote name='PIKA']ale koniecznie musi być z tymi chlopakami z ŻW :evil_lol:[/quote] Ich nie biorę bo oni ponoć tylko czasami się kąpią :diabloti: Musiałam 37 emot zlikwidować.... Quote
Pysia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']dziary to tatuaze:p[/quote] To dlaczego napisała "dziary, kolce , tatuaże " ? :crazyeye: Ja to jestem niedoinformowana..... Quote
malawaszka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 o jezu ale tu zamotane wsio :crazyeye: Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Pysia']To dlaczego napisała "dziary, kolce , tatuaże " ? :crazyeye: Ja to jestem niedoinformowana.....[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]eee to nie znasz takiego powiedzonka ...pójdziesz ze mną za garaże ......:cool3:...ja pokaże ;)dziary , sznyty , tatuaże:razz:[/I] Quote
*Ania...Niuf* Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Pysia']To dlaczego napisała "dziary, kolce , tatuaże " ? :crazyeye: Ja to jestem niedoinformowana.....[/quote] z tego co mi wiadomo to na tatuaze mowi sie dziary:razz: a dlaczego tak napisala to niewiem;) Quote
Pysia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]eee to nie znasz takiego powiedzonka ...pójdziesz ze mną za garaże ......:cool3:...ja pokaże ;)dziary , sznyty , tatuaże:razz:[/I][/quote] Nie znam :placz: Quote
olcha Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Nie mam cierpliwości na dogo :angryy: Otwiera się wszystko godzinę... ...mam tylko jedno pytanie :eviltong: Będą niufki? :cool3: Quote
Recommended Posts