ewelinabuck Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ojjjeeeej pysia nas kocha:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a mnie kocha w szczegolnosci:evil_lol: :evil_lol: denerwowac Quote
Alicja Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='malawaszka']a zgadnijcie kto będzie miział małe niufki :grins: :loveu::pJA:eviltong: Cześć Koffana Pysiu:p Quote
Agga Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pJA:eviltong: CO się pchasz. Każdy chce pomiziać maluszki:diabloti: Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='ewelinabuck']ojjjeeeej pysia nas kocha:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a mnie kocha w szczegolnosci:evil_lol: :evil_lol: denerwowac Nie tylko Ciebie :diabloti: [quote name='Agga']Pysiu to ja czekam na atak na poczte:lol: Atak poczty na dzisiaj minął ;) [quote name='Alicjarydzewska']:pJA:eviltong: Cześć Koffana Pysiu:p Cześć koffana Alu :p Cieszę się niezmiernie że pchasz się do pomocy prze dzieciach :diabloti: [quote name='Agga'] CO się pchasz. Każdy chce pomiziać maluszki:diabloti: O!! Następna :diabloti: Wszystkie Was przywitam z radościa :bigok::bigok::bigok: Quote
bonita Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Witaj Mamciu:multi: Już wróciłam z balu:multi: , było fajnie :D, dobrze że się już skończyło, bo zmęczona jestem:p A teraz muszę nadrobić stronki co mnie tu nie było:cool3: . Quote
Agga Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 PYSIA jak kolwiek to zabrzmi DZIĘKUJE ZE ZROBIŁAS MI TAK DOBRZE:cool3: :loveu: Ahhhhhh jakie cudowne zdjęcia:loveu: No pewnie, że ciocia Agga chce jednego małego pluszaka ukochać. Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Agga']PYSIA jak kolwiek to zabrzmi DZIĘKUJE ZE ZROBIŁAS MI TAK DOBRZE:cool3: :loveu: Ahhhhhh jakie cudowne zdjęcia:loveu: No pewnie, że ciocia Agga chce jednego małego pluszaka ukochać. Niech nikt się nie waży tego komentować :mad::mad::mad::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=2]Jutro Agga dalsza część ;) Quote
Alicja Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Agga']PYSIA jak kolwiek to zabrzmi DZIĘKUJE ZE ZROBIŁAS MI TAK DOBRZE:cool3: :loveu: Ahhhhhh jakie cudowne zdjęcia:loveu: No pewnie, że ciocia Agga chce jednego małego pluszaka ukochać. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:toż to perwersja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A może dla tomcia zabierzesz jednego kluska:p Quote
malawaszka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 do mnie miałaś poczte przysłać babo!!!:mad: Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:toż to perwersja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A może dla tomcia zabierzesz jednego kluska:p Mówiłam coś o nie komentowaniu? :mad: [quote name='malawaszka']do mnie miałaś poczte przysłać babo!!!:mad: Ups :oops: No dobra tylko daj ten mail co mieści dużo ;) Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Tęsknię za takim wyglądem mojego ogrodu....:-( Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ech... Ja już chcę sadzić i patrzeć jak rośnie wszystko :placz: Moje georginie... I inne kwiaty... Quote
malawaszka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 hihihi a skąd żeś moje roznegliżowane foto wytrzasnęła??? :evil_lol: ahhh latoooo :loveu: :loveu: :loveu: :mdleje: Pysiu obiecaj mi, że jutro jak przyjadę to tak własnie będzie pięknie!!!:multi: Quote
bonita Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ojej, jak tu u Was pięknie kffiatuskowo się zrobiło:loveu: Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='malawaszka']hihihi a skąd żeś moje roznegliżowane foto wytrzasnęła??? :evil_lol: ahhh latoooo :loveu: :loveu: :loveu: :mdleje: Pysiu obiecaj mi, że jutro jak przyjadę to tak własnie będzie pięknie!!!:multi: Miałam w zapasie :evil_lol: Zrobię wizualizacje lata jutro :evil_lol: I musze baterie naładować żeby Oliwkową ze Zmorką ufocić :p [quote name='Vectra']a mnie toffasz ?? Łomatko :razz: Pewnie ze Cię toffam :loveu: Zaraz Ci jakąś fotke specjalmnie dla Ciebie wkleję ;) Myslę że to Ci się spodoba :evil_lol: [quote name='bonita']Ojej, jak tu u Was pięknie kffiatuskowo się zrobiło:loveu: A to dla Ciebie Bonitko :p Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 I znowu trochę lata... Begonie Róże pnące Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:placz: Ja chcę lato :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Elitesse Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 nie tylko ty Pysiu :placz: juz przezyje robale i inne tam takie ale chcem sloneczko !!! :placz: Quote
malawaszka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ciepeeełkooooo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Elitesse']nie tylko ty Pysiu :placz: juz przezyje robale i inne tam takie ale chcem sloneczko !!! :placz: Takie robale? Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='bonita'] Mniam mniam, ja chcę lato:placz: No to robimy lato :loveu: [quote name='malawaszka']ciepeeełkooooo :loveu: :loveu: :loveu: Tak :multi: I znowu nastała Era Pająka :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Pikękna fotka ta specjalnie dla mnie :loveu: tak ciepekiem powiało :loveu: Quote
Recommended Posts