Pysia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Ogolony brzunio Szelmy Siostrzane pocałunki leżakowanie z łazikowaniem Szelma miała gonic Karola ;) Nie martw sie Szelmuś - jestem przy tobie :) Znecanie sie nad psem... Bez przekonania I Zmoreczka Quote
Jureja Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Pysia'] Jakie cudne miśki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 PYSIU :calus: Moje Słodkie Dziewczątka :loveu::loveu::loveu: A jak z małymi Szelmiątkami , do kiedy trzymać kciuki Quote
anetta Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 No kurna, chcialam potrzymac kciuki a tu klops :angryy: Co za ludzie z tamtych :mad: Jak smieli! :mad: Pysia, znajdziesz cos jeszcze :glaszcze: Quote
Pysia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Jureja']Jakie cudne miśki:loveu: :loveu: :loveu: Witaj Jureja w Zmoroszelmowie :multi: Dzisiaj troche tu smutno ale w inne dni mamy tańce GoGo nawet ;) Ali i Gosi TZtowie tańczą.... Co to za chawst? Kto wie? Jestem straszna ;) Łobuzice Oglądamy razem program w TV Ale dziadostwo w tej telewizji Po zmianie kanału znacznie lepiej ;) Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Pysia']A to Alu Twoja działka :multi::multi::multi:Pysiu fastastyczna :multi: Quote
Pysia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Pysiu fastastyczna :multi: Wiem :) Inaczej bym Ci jej nie pokazywała ;) Bawic sie czy nie - oto jest pytanie Lepiej posprawdzamy jak Karol pokosił Ja też No chyba mu to nieźle wyszło Bzdura! Pozostawiał kepki Tu włamywał sie jakis pies! I chyba nie był przystojnym brunetem Od blondynow uciekam ;) Quote
Pysia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu :cool3:napisałam drobnym druczkiem :razz: No tak ze 4 miesiace :eviltong: Ciekawe czy wytrzymasz ;) Mam zabawke Pokaż No chodx Idziesz czy nie? Teraz przylazłaś jak ja sobie spokojnie obgryzam? Ona mi nie chce dac :placz: I to ma byc przyjaciołka? Obraziłam sie Normalnie podła jest Troche mi teraz głupio.... Quote
Pysia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']będe trzymać rotacyjnie ;) To zacznij w sobote ;) Zmoroszelmowy a kiedyś nasz stol Rzeczywiscie ciut ciasno ;) Szelmusia Quote
malawaszka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Pysiu nie smuć się już :calus: foteczki śliczne, dziewczynki na foteczkach tyż śliczne :loveu: Quote
Hanna R. Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Pysiaku :calus: :calus: :calus: - to ja Ci przesyłam całuski - ja - HANKACONIGDYNIEMADOŁA :cool3: Quote
beria Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Pysia napisał(a):No tak ze 4 miesiace :eviltong: Ciekawe czy wytrzymasz ;) No proszę, proszę, jakie wieści :lol: Quote
Alicja Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='paula_z']Wszystkiego najlepszego dla Zmoroszelmowej mamy :multi::multi::multi::multi::multi:podłanczam się do życzeń ;) Quote
anushka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 :lol: Pysia widocznie pisana ci jest inne rezydencja :multi: :multi: :multi: cooodne foteczki jak zawsze,aż się chce wyprzytulać te miśki :-( :lol: jedziecie do Krakowa??:cool3: :cool3: Quote
Pysia Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pysiaku :calus: :calus: :calus: - to ja Ci przesyłam całuski - ja - HANKACONIGDYNIEMADOŁA :cool3: Dzieki wszystkim podtrzymujacym mnie ;) Dzisiaj juz mi jest lepiej. Pogodziłam sie z tym i juz :) Zreszta mam teraz inną mysl w głowie i wole jej sie trzymac bo jest przyjemniejsza ;) Jutro jedziemy do.... Ale wole nie zapeszac ;) Dzisiaj na dworze cudownie chłodno chociaz słonko świeci :) Pogoda w sam raz dla niufow a przez to i dla mnie ;) Jest piatek - koniec tygodnia roboczego ;) Przede mną sobota i niedziela :multi: Cudowny czas :multi: Miłego weekendu dla wszystkich :loveu: Quote
PIKA Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Witaj Pysiu :multi: Humorek dopisuje :multi: a jedziecie na weekend na wiochę? :razz: Quote
Pysia Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 PIKA napisał(a):Witaj Pysiu :multi: Humorek dopisuje :multi: a jedziecie na weekend na wiochę? :razz: Jedziemy :) Najpierw na wycieczke ;) a potem na wioche :) Trzeba popracowac troche przy domu :) Kosiarka czeka no i dywany trzeba poprac....Mam nadzieje ze pogoda bedzie ładna :) Kurcze....Na allegro są super dywaniki bambusowe :) Chyba sobie jeden kupie na poprawe humoru :) Quote
Alicja Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='beria']Zmorko, od jutra nie wolno męczyć Szelmy :cool3:;)a wszystkie cioteczki mają trzymać kciuki:p Quote
Hanna R. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Pysia']Na allegro są super dywaniki bambusowe :) Chyba sobie jeden kupie na poprawe humoru :) Pysia , podaj linka . Bo ja bym też chciała ! I to nawet pilnie ....:roll: Quote
Pysia Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 beria napisał(a):Zmorko, od jutra nie wolno męczyć Szelmy :cool3: Nie tylko wolno ale trzeba :) Spacerki, świerze powietrze i dobry humor no i wiele serca :) Quote
Recommended Posts